Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

om mig

do you have a mirror in your pocket, because i can see myself in your pants.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

30 kommentarer
 • oooohhhhhh. fint. men hallå, inte en enda blodie?!

  Linnea 2015-06-18 11:54:23 http://ericssonlinnea.blogg.se
  Svara
 • MENN <3 elsker killfredag, keep em coming. sååå okej!

  youreageniusallthetime.com 2015-06-16 10:30:00 http://www.youreageniusallthetime.com
  Svara
 • Åååh myys <3

  Caja 2015-06-16 00:42:41 http://cajacreations.etsy.com
  Svara
 • Inte okej Sandra. I-N-T-E OKEJ.

  Emily 2015-06-14 16:48:41
  Svara
 • heeeeeeelt greit!

  dina 2015-06-14 12:05:42 http://www.foreverrryoung.blogspot.com
  Svara
 • Alltså det finns inget som gör en så glad som killfredag!!! <333

  linnea 2015-06-13 21:19:51
  Svara
 • Cillian Murphy <3<3<3

  M 2015-06-13 18:17:27
  Svara
 • Sandra jag måste bara skriva till dig, jag är 15 år och var igår på min första fest.
  Men det var liksom inte som jag hade tänkt mig eller som dina fina texter som du skriver.
  Här var det ett gäng där de flesta kände varandra och en grupp på kanske sisådär 4 personer stod och dansade i mitten. De andra satt på ett bord och bara drack sig fullare och fullare. Jag drack inte, kändes liksom inte som rätt tidpunkt för första gången.

  Och eftersom det liksom blev ganska awkward när varken jag eller mina vänner drack eller den lilla gruppen som dansade lät oss dansa med dem så gick vi. Så kul var min första fest. Om man vill kalla den fest.

  Jag vill ju inte att det ska vara såhär! Jag vill ha mycket folk som man kan dansa med, trevligt folk som är intresserade av att prata med en och fina pojkar som inte går på ens skola och inte vet om att man är töntig och på så viset kanske låter en komma närmare. Känns som det aldrig kommer bli så eller så skjuter jag upp det och tänker ”Det händer säkert när jag börjar gymnasiet!”…
  Kommer vara utanför hela mitt liv, på ett dåligt sätt.

  A 2015-06-13 10:48:30
  Svara
  • Förstår att du vill ha ett svar av Sandra men kände bara att jag måste skriva också för det du skriver grep så tag i mitt hjärta. Det du skriver skulle kunna vara taget direkt ur mina minnen! Jag är 21 nu och älskar livet men när jag var 15 gick jag precis som du och bara väntade på att det där jävla underbara livet alla snackade och skrev om bara skulle börja. Om man får säga så var jag klassad som tönt under större delen av mellanstadiet och hela högstadiet (min klass i högstadiet blev klassad som töntklassen under första veckan och sen var det rätt kört). Jag hade min lilla grupp av kompisar och that was it. Fanns noll killar (vad jag visste och vet) som var intresserade av mig och förutom min lilla grupp kompisar så var de inga andra som tyckte jag var särskilt intressant på kompisnivå heller. Och nu kommer det klyschiga: det blir bättre. För mig släppte allt på gymnasiet. Helt plötsligt fanns det människor som var intresserade av samma saker som mig, det fanns folk som tyckte jag var intressant och jag hittade människor som var intressanta på ett helt annat sätt än jag upplevt förut. Jag gick på min första riktiga fest när jag var 17, drack alkohol för första gången och hånglade med 3(!) olika killar på en kväll. Efter det har det bara blivit bättre. Jag tar mig friheten att tro att det är så för många av oss. Högstadiet är en skittid för många, alla är osäkra och vet inte riktigt vad som händer. Så hur klyschigt det än låter och hur jobbigt det än är att höra (igen, jag vet) så håll ut, det blir bättre. Och så länge, gå din egen väg. Kasta dig ut och försök lär känna nya människor men ta vara på den tid du har nu för du får aldrig tillbaka den. Det blir bättre snart, jag lovar!

   Mikaela 2015-06-13 15:04:10
   Svara
   • Håller med! Är gammal och vuxen nu och lever ett riktigt grymt liv! Men hatade högstadiet, tyckte de flesta var så omogna och jag var extremt blyg vilket knappast gör livet lätt i den åldern 😉 Tyckte också det vände på gymnasiet, och blev ännu bättre efter studenten. Men gör din egen grej och strunta i vad alla andra tycker!

    Anna 2015-06-18 22:06:22
    Svara
 • Kan du inte göra en killfredag där vi läsare får skicka in bilder? Typ drömmiga bilder man tagit på sin pojkvän eller nån släkting som va snygg som ung (typ farfar i sjömansuniform. Kanske lite konstigt för en själv iofs men finns säkert nån annan som tycker han är skitsnygg..)??

  Ella 2015-06-12 21:19:49
  Svara
  • JA JA JA JA JA JA JA JA!!!!!!

   Frida 2015-06-15 20:14:40
   Svara
  • gillar denna idé :)

   AL 2015-06-14 11:00:35
   Svara
 • Alltså, dessa inlägg<333

  Tora Hansson 2015-06-12 18:36:31 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Äntligen killfredag 😀 <3

  Lisa 2015-06-12 16:41:22
  Svara
 • Brukte jeg akkurat alt for lang tid på jobb på å gå igjennom alle de gamle killfredagene dine? Ja. Takk for bra prokrastinasjon!

  Alexandra 2015-06-12 13:33:28
  Svara
 • guld sandra

  cecilia 2015-06-12 12:58:19
  Svara
 • Ge mig en, vilken som helst!!!
  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk

  Nina 2015-06-12 11:48:36
  Svara
 • Well that brightened up my morning! Mmmmm young Harrison Ford!

  Jenny 2015-06-12 10:51:41
  Svara
 • Intressant hur du skriver feministiska inlägg varje månad ungefär, men det är fortfarande helt okej att objektifiera män. Hm…

  Rebecka 2015-06-12 10:29:50
  Svara
  • Jag ser ingen motsättning här. Problemet är ju att kvinnor objektifieras hela tiden i dagens samhälle, män knappt alls. Sandras inlägg bidrar väl om något till att öppna upp dessa fastlåsta roller och därmed att skapa ett friare samhälle i enlighet med feminismen. Att feminismen kritiserar den massiva objektifieringen av kvinnor och kvinnors kroppar i samhället betyder inte att målet för feminismen är att ingen någonsin ska få känna sig som ett sexobjekt, det vore ju en väldigt tråkig värld. Målet för mig är i alla fall att alla, kvinna som man (eller om man definierar sig som något annat), ska känna sig fria att agera objekt, subjekt, sexiga, osexiga etc när de själva känner för det… Ser därför inget fel i att som i detta inlägg ge uttryck för en syn på män som sexiga objekt som kvinnor (subjekt) dreglar över eftersom det motsatta hela tiden lyfts fram i reklam etc. Och för att en kille ska se dessa bilder (och ev må dåligt av att känna press på sitt utseende) måste han ändå aktivt gå in på bloggen, medan reklamen möter oss alla i det offentliga rummet oavsett om vi vill se den eller ej.

   Agnes 2015-06-12 10:47:50
   Svara
   • Precis så! Dessutom kan man se det som att när en kvinna objektifierar en man så rubbas även normen om kvinnors/flickors sexualitet. Plötsligt är inte den kvinnliga sexualiteten passiv, något som enbart finns för mäns njutning. Istället är det kvinnan som är den aktiva, som är kåt utan känslor, som tittar på snygga män för sin egen skull utan att behöva bli betraktad tillbaka.

    Sofia 2015-06-12 13:21:45
    Svara
  • Jag tycker att det är ok att objektifiera män, ur feministisk synvinkel! Det är inte samma sak som att objektifiera kvinnor. Kvinnor är förtryckta i patriarkatet och en del av det förtrycket är objektifieringen av kvinnor, deras kroppar osv. Detta är skadligt för kvinnor och leder till negativa konsekvenser för alla kvinnor. Objektifiering av män innebär inte alls samma sak för män (som grupp) eftersom de inte är förtryckta. Därmed inte sagt att män kan må dålig i patriarkatet och drabbas av dåliga konsekvenser till följd av patriarkala strukturer, men objektifiering av män är inget strukturellt problem, såsom objektifieringen av kvinnor är. så tycker jag!

   Milly 2015-06-12 10:45:13
   Svara
  • skrivit mycket om det här innan. att objektifiera män är ett aktivt feministiskt grepp för mig och dessutom älskar jag alla de här killarna omnomnomonom
   lite om att objektifiera män:
   https://linusfremin.wordpress.com/2011/02/01/att-kla-av-man-som-feministisk-strategi/
   http://hej.blekk.se/2015/05/24/lat-oss-objektifiera-lite-fler-man/
   http://sandrabeijer.se/2013/12/03/answers-to-past-weeks-comments-6/
   http://maleobjects.tumblr.com/tagged/text

   hej hopp

   sandrabeijer 2015-06-12 10:38:06
   Svara
 • Jonathan groff alltså!!! så jäävla het <3

  elise 2015-06-12 10:24:49 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
  • Eller hur! Jag vill inte att han ska vara homosexuell. Det är alldeles för jobbigt haha. Och han borde gifta sig med Lea!

   Lisa 2015-06-12 16:58:44
   Svara
 • Åh hjälp snygghet overload! Sista killen med leendet! *dregglar ogenerat*

  B 2015-06-12 09:47:45
  Svara
 • Min magkatarr lugnade sitt extrema brännande efter detta inlägg. Kan nog varit den sista killen också! Iaf tack för det! Mer snygga män till folket!

  Emma 2015-06-12 09:47:06
  Svara
Man
Niklas Berglind
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emelie Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Man
nycstreetjournal
Home
Julia K
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
PT-Fia
Man
Martin Hansson
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Creative
Sandra Beijer
Creative
Sandra Hjort
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Anja Forsnor
Mode
Linn Eklund
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Creative
Sara Edström
Creative
Linn Wiberg
Creative
Flora Wiström
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Amelia Widell