Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

spring through my instagram.

spring

Nu när det är sommar passar det kanske att sammanfatta min vår genom min instagram. Tycker våren gick så fort? Kan bero på att jag var förkyld typ halva tiden och inte hann vara ute tillräckligt mycket.

springsigns

Hann i alla fall checka av ganska många våriga saker. Som picknick i gräset, soligt aprilregn, en hopphage med färgglada kritor på min gård och balkongplantshopping.

bok

Min bok kom ut i pocket. Det var nog det bästa av allt. Köp vetja!

outfit

Slapp två par strumpbyxor och såg ut till exempel på detta vis istället.

frankrike

Var en sväng i Frankrike två hela gånger! Första på rivieran med Milla och Magnus, sedan rivieran igen med Elsa och så tog vi tåget upp till Paris för en helg med Pontus, Magnus och Gustav. Se min Parisfilm här.

mat

Åt lite olika mat förstås. Bao-ceviche, köttbullar med makaroner, tunnbrödrulle, frallor och så hade jag och Magnus kokboksroulette.

folk

Hängde med olika gulligt folk på upptåg.

hem

Ni fick se ännu fler glimtar från lägenheten.

newyork

Och innan våren slog över till sommar hann jag med en långhelg i New York också.

Se vintern ur min instagram här.

Och följ mig på instagram om du inte gör vetja, heter sandrabeijer.

.

Translation. The last season through my instagram pictures. Read the captions by clicking the google translator link to the right. My instagram name is sandrabeijer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hallå! Jag undrar hur du hänger upp amplarna i fönstret? Hänger de i nån sorts krokar eller? Nyfiken för jag har också höga fönster och skulle vilja minska lite på insynen med något hängande grönt 🙂

  Mari 2015-06-20 22:36:12
  Svara
 • Hej! Här kommer ett lite flummigt resonemang som nog kommer sluta på ett helt annat ställe än det börjar. Jag köpte din bok till min mamma, hon är född -44 och växte upp i samma område som du, på Valhallavägen tror jag, och gick på östra real, fast på 50-60-talet. Dessutom delar hon min kärlek till ungdomsböcker <3 Hur som helst, hon har ju ingen aning om vem du är och så (till skillnad från mig som läst din blogg i en herrans massa år, tack för det btw) men hon tyckte boken var JÄTTEbra! Och så sa hon en grej som jag verkligen gillade, och det var att "det var ju exakt sådär, fast annorlunda". Hög igenkänningsfaktor alltså! Och då kom jag att tänka på när jag var student, olycklig med kärleksproblem, ont om pengar och allt vad det nu var, och mamma lånade ut Gunn-Britt Sundströms (THE G-B, som skrivit Maken) bok Student -64 till mig. Den var så trevlig att läsa pga igenkänningen, vissa saker förändras nog aldrig. Jag tror att du skulle gilla den boken mycket! De liftar och dansar till Elvis och sånt. Och har samma värkande hjärtan som 20-åringar som är olyckligt kära på summer burst om du fattar vad jag menar.

  Elisabet 2015-06-17 21:18:35
  Svara
 • Jag måste fråga! Var kommer din superfina gula regnjacka ifrån? Märke, hur den är i storleken, om det finns något du är mindre nöjd med, etc. Vill så gärna veta, den är nästintill en dröm för regniga dagar. MVH.

  Evelina 2015-06-17 13:13:27
  Svara
 • Sååå kul att läsa, underbara bilder med!

  Amanda 2015-06-17 11:35:42 http://xhappiness.blogg.se/
  Svara
 • Konstig fråga, men undrar om det luktar konstigt i ärat vardagsrum? Har nämligen också ett ganska stort fikonträd och tycker att det gör det hemma hos mig..

  Klara 2015-06-17 11:34:50 http://projectamateurism.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind