Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

lite olika midsomrar på niotillfem.

Idag blir det midsommartema på bloggen. Ni har fått följa med på alla mina midsomrar sedan jag slutade vara tonåring i princip, vilket är ganska så sjukt.

midsommar
2006, när jag var 21 år, skrev jag bara så här, vilket ehm, ja. Det var ju inte särskilt många som läste då.
Här är förresten den videon.


Jag firade fyra stycken midsommar i Cannes när jag jobbade med reklamen, för reklamfestivalen äger rum där då! Här har vi en från 2008 när vi åt middag på stranden och gick på fest i bergen.2012 firade vi midsommarafton i Battery Park i New York. Världens näst största midsommarfirande förövrigt! Knöt kransar och åt köttbullar och sen gick vi på fest och jag fick megahångla i baksätet på en taxibil vilket var ju härligt.


2013 var min första midsommar med Magnus! Vi var på Joakims land och jag gjorde den här finfina lilla filmen. Nog min bästa midsommar hittills.


Förra året hade jag och Michelle en tvodd på SVT Flow om ni minns? På midsommarafton sändes detta något hetsiga (mest jag..) avsnittet som handlar om midsommarlekar. För den som är midsommarlekssugen får ni tips här!

Förra året såg det ut på detta vis när vi byggde en mänsklig midsommarstång. I år bär det iväg till Joakims landställe med 20 bra personer. Åker faktiskt dit idag, så glad midsommar i förväg!

.

Translation. Some different midsummer’s in my life.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Sandra, you are such a beauty. Merry midsommer to you and Magnus!

  yael 2015-06-19 18:17:06
  Svara
 • Sandra, you are such a beauty. Merry midsommer to you and Magnus!

  yael 2015-06-19 18:17:06
  Svara
 • Hvor har Michelle tatt veien? Savner podden deres også.

  Marianne 2015-06-19 13:05:04
  Svara
 • Her i Norge feirer vi ikke Midtsommer – vet forøvrig nesten ikke når det er en gang.. Så det er litt artig å tenke på at en ikke trenger å lenger enn til nabolandet for å oppleve litt andre tradisjoner 🙂

  Eirin 2015-06-19 00:33:29 https://nardetregnerute.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på Eirins kommentar.

   Sankthans feirer de fleste jeg kjenner her i Norge. Litt annen tradisjon enn den svenske midtsommer men av samme grunn: årets lyseste dag (& natt!). Bål og grilling i fjæra utover natta er vel tingen her (tända brasa och grilla på stranden hela natten).. I Sverige er midsommar altid på en fredag, men i Norge feires Sankthansaften på den egentlige midtsommer, altså 23. juni. Finn deg noen at feire med, fyr opp et bål og sitt i den lyse natta – blomsterkrans er valgfritt!

   M 2015-06-19 13:10:50
   Svara
 • Precis hemkommen från en vecka i New York och ville bara säga att jag hälsade ifrån dig (och att staden hälsar tillbaka) men framförallt tacka för din eminenta New York – guide. Tog massa tips från den och hade en så bra vecka (promenerade tex över Williamsburg bridge som var så fin). Sen tänkte jag på en sak när jag var där, och det var om du någon gång fick panik på hur mycket folk det kan vara i nyc och hur stort det ändå är? Alltså tänker den där panikkänslan som kan uppstå när det är för många på för liten yta. Är kanske i och för sig mest runt Times Square det är så och där vill man ju helst inte vara, men ändå. Och hade du mycket hemlängtan? Glad midsommar! Puss!

  Lisa 2015-06-18 21:28:42
  Svara
 • SÅ himla fina och händelserika midsomrar du har haft genom åren Sandra!

  madeleine stenberg 2015-06-18 19:24:11 http://stenbergsflickan.blogg.se/?tmp=825305
  Svara
 • Hej, så fina bilder! Två frågor!!

  Hur lång är guldkedjan du har på dig i andra bilden, den från Cannes? Perfekt längd tycker jag!
  och
  Hur många ord, eller tecken, eller vad man nu räknar med, innehåller en krönika?

  anna 2015-06-18 18:43:12
  Svara
 • Joakim är så fin att jag dreglar ner min tröja lite. Trots att han är tio år äldre skulle jag kunna gifta mig med honom NU bums på direkten

  Dempsey 2015-06-18 17:50:32
  Svara
 • http://www.asos.com/ASOS-Petite/ASOS-PETITE-Vest-With-Tie-Front/Prod/pgeproduct.aspx?iid=5335289&cid=13436&sh=0&pge=16&pgesize=36&sort=-1&clr=Black&totalstyles=805&gridsize=3&featureref1=Women&featureref2=cta&featureref3=shop|holiday

  sån du letade efter ish? 🙂

  amanda 2015-06-18 16:54:58
  Svara
 • Hej Sandra, satt precis och kollade igenom ditt inlägg med bakgrundsbilder på läsares datorer och tycker det var så himla fint! Du skulle inte kunna tänka dig att göra ett till någon gång i framtiden? 🙂

  Linnéa 2015-06-18 16:49:11
  Svara
 • Hej fina Sandra, har två frågor som inte alls rör det här:

  För det första, hur fotar du på kvällen när det är mörkt ute? Alltså om du kan förklara så någon med noll koll på kameror förstår. (Har en Canon EOS som jag aldrig tagit mig tiden att lära mig)

  För det andra, när du gör dina filminlägg; brukar du ta screenshots under tiden du tittar eller går du tillbaka efteråt och gör det? Konstig fråga kanske.

  Norea 2015-06-18 16:12:03
  Svara
 • Hej Sandra! Förlåt om det här känns jobbigt och personligt, verkligen inte menat så, men jag frågar ändå så behöver du inte svara om du inte vill. Noterade att du inte skrev om någon midsommar när du och L var ihop (*stalkar* hah) och undrade mest om du tror ni någon gång kommer bli vänner, eller typ, hänga på samma fester och så(kanske ni redan gör)? Minns att du träffade T på en festival förra året eller vad det var och att du skrev att det var kul, men känns som att det var värre med L.
  Liksom, kan en vara kompis med sitt ex? Blev dumpad för ett tag sedan (tror han hade hittat någon annan redan när det hände för satan i gatan vad fort det gick för honom att hitta en annan tjej) och saknar liksom honom som person. Vet inte hur det skulle vara dock, för det känns inte som han vill träffa mig.

  Fan vad rörigt det här blev. Förlåt.

  A 2015-06-18 14:58:58
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Klart det går att vara kompis med sitt ex. Jag och mitt ex pratar som vänner flera gånger i veckan! Vi hade förvisso inget speciellt smärtsamt uppbrott, och pratade igenom väldigt mycket när vi gjorde slut. Kommunikation är det viktigaste för alla relationer.

   Rebecka 2015-06-19 07:14:43
   Svara
  • Svar på As kommentar.

   Det är nog svårt att vara kompis på riktigt, men jag är i alla fall så att om jag ser något av mina ex kan jag utan problem prata en stund och tycka att det känns trevligt. Det händer säkert att folk blir jättebra kompisar med, men det är nog bra att inte försöka innan man är helt över varandra och att i så fall vara ärlig och tydlig med hur man tänker kring det hela i eventuella nya relationer med andra.

   J 2015-06-18 19:09:02
   Svara
 • Fint!
  Alltså, din kompis Joakim (?) är ibland så sjukt lik den franske artisten Babx – kolla:
  https://www.google.no/search?q=babx&es_sm=91&biw=1463&bih=1207&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=qIyCVYCwGYmosAGT_LjwAQ&ved=0CAYQ_AUoAQ

  M 2015-06-18 12:46:41
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström