Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

two days in gothenburg.

gothenburg

I fredags tog jag och Magnus kvällståget tre timmar söderut.

gothenburg

Klockan halv nio var vi framme i ett supergrönt Göteborg.

gothenburg

Vi checkade in på Scandic Rubinen som har en bloggsvit (!!). Läste om det på Floras blogg och bokade den till mig och Magnus. Fanns både kamerastativ, selfiestick och skumpa på rummet, all a blogger needs.

gothenburg

Men vi skulle iväg ganska direkt för Magnus hade bokat bord på en restaurang. Vi genade genom Vasaparken.

gothenburg

Och så var vi framme här, på Levantine.

gothenburg

Levantine är en fransk bistro med rutigt golv, vidöppna fönster och kvällen till ära sorlade sextiotalssoul ur högtalarna. Fina grejor alltså.

gothenburg

Vi satte oss på uteserveringen och beställde varsitt glas cava.

gothenburg

Sedan förrätt: Magnus åt sniglar och jag en fransk löksoppa.

gothenburg

Till varmrätten flyttade vi in.

gothenburg

Jag kalasade på en råbiff.

gothenburg

Efteråt promenerade vi tillbaka till hotellet och det luktade så mycket sommar i luften.

gothenburg.

På lördagen vaknade jag ganska tidigt, kletade på mig smink och satte på mig kläder.

gothenburg.

och testade selfiesticken såklart.

gothenburg.

Sedan gick vi ut och spanade i affärer. Jag ville till exempel besöka Artilleriet + the Kitchen så det gjorde vi. Ville ha allt och köpte en liten fin grej i mässing som ni kan få se sen.

gothenburg.

Tog en kaffe på Magnus bästa kaffeställe.

gothenburg.

<3

gothenburg.

Hej hej.

gothenburg.

Sedan åt vi pork buns till lunch från en food truck. Svingott.

gothenburg.

Vid fjorton gick vi hem, öppnade skumpan och gjorde oss jättefina. Vi skulle nämligen på bröllop! Det var Magnus kusin som gifte sig och så här såg vi ut strax innan vi begav oss till kyrkan. Fast kameran fick stanna hemma.
Och det var två fina dagar i Göteborg på ett ungefär.

 

Translation. Last weekend Magnus and I spent two days in his home town Gothenburg. We had french food, drank sparkling wine, did some shopping and ended the trip with Magnus cousin’s wedding.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Måste bara fråga vart den underbart äventyrliga resväskan i orange är ifrån?? Så fin!

  Saga 2015-07-04 00:42:55
  Svara
 • åh va fina ni är asså! Vad har du för tankar om Göteborg som stad och tror du att du skulle kunna tänka dig att flytta dit någon gång?

  anna 2015-07-02 21:58:29 http://smilingstone.devote.se
  Svara
 • Bloggsvit, bästa grejen.

  Fröken Cocco Sohl 2015-07-02 09:44:39 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Bästa Sandra! Undrar lite om hur det är att ha distansförhållanden, skulle inte du kunna berätta lite om det? Om ett tag ska jag flytta till Australien i några månader och när jag kommer hem ska jag med all sannolikhet iväg till en ännu okänd studentstad. Det här innebär ju att vi inte kommer på i samma stad på fleraflera år. Men tycker om honom såså mycket så vill ju våga ge det en chans fastän vi inte träffats särskilt länge. Vad gör man? Hur orkar man? Hur får man det att kännas riktigt trots tusen mils avstånd?

  Clara 2015-07-02 00:14:28
  Svara
 • Bloggsvit!! haha så bra grej, klart du ska bo där 😀

  ISA 2015-07-01 23:28:46 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej. En liten fråga bara. Hur tänker ni med boende framöver? Du verkar ju familjekär osv. Har Magnus sin familj i Gbg? Vart tror du ni hamnar? Vad kan och ska man offra för varandra?

  Jag och min sambo kommer från två städer 40 mil från varandra. Och vi båda vill framöver bo nära våra familjer. Vi har varit ihop i över tre år och är förlovade m.m. Men har hela tiden haft detta dilemma som legat och skvalpat i bakgrunden. Skulle bara vara intressant att höra dina tankar kring detta.

  Tack för fin blogg!

  S 2015-07-01 23:18:08
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga som jag hoppas att du kan besvara. Jo det är så att jag drömmer om att flytta till New York och jobba inom reklambranschen inom en snar framtid. Min fråga är nu hur ”bekvämligt” kan man leva på den lön man börjar med? Det jag syftar på specifikt är boendet. Jag är mycket medveten om att det är dyrt att bo i NY speciellt i Manhattan men vad skulle man kunna ha råd med egentligen?och hur enkelt är det att få jobb i NY? puss på dej!

  ## 2015-07-01 22:51:49
  Svara
 • Herregud vad drömmigt!!!

  Lisa Sheila 2015-07-01 22:05:32 http://nouw.com/lisasheila
  Svara
 • Okej jag har bott här i Göteborg i snart 6 år men känner inte igen det där kaffestället. Vilket är det?! Fint att ni hade det bra här!

  Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM 2015-07-01 19:56:33 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Jag ligger med en kille lite då och då. Han får mig att må så bra så bra. Men också så dåligt, helt obeskrivligt dåligt. Mellan september till början av januari var vi typ tillsammans. Sov tillsammans 6 dagar av 7 och jag var lyckligare än jag någonsin varit. I januari åkte han iväg för att resa och när han kom tillbaka i slutet av mars ville han inte gå tillbaka som det var förut. Enligt honom är vi bästa vänner fortfarande och det händer rätt ofta att vi ligger med varandra. Han är attraherad av mig men han är inte kär i mig. Jag tror jag fortfarande är kär i honom. Han hör av sig till mig hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag fortsätta träffa honom även om det gör så himla ont? Vet att svaret är att det inte fungerar att vara vänner när jag fortfarande känner något för honom men jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill så gärna att han ska bli kär i mig igen. Samtidigt får jag höra om alla tjejer han träffar och det gör fruktansvärt ont. Vi träffas varje dag då vi jobbar på samma ställe och har massor av gemensamma vänner. Du har världens bästa blogg.

  emma 2015-07-01 19:12:35
  Svara
 • Jag ligger med en kille lite då och då. Vet inte om jag är kär eller inte. Han får mig att må så bra så bra. Men också så dåligt, helt obeskrivligt dåligt. Mellan september till början av januari var vi typ tillsammans. Sov tillsammans 6 dagar av 7 och jag var lyckligare än jag någonsin varit. I januari åkte han iväg för att resa och när han kom tillbaka i slutet av mars ville han inte gå tillbaka som det var förut. Enligt honom är vi bästa vänner fortfarande och det händer rätt ofta att vi ligger med varandra. Han är attraherad av mig men han är inte kär i mig. Jag tror jag fortfarande är kär i honom. Han hör av sig till mig hela tiden och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag fortsätta träffa honom även om det gör så himla ont? Vet att svaret är att det inte fungerar att vara vänner när jag fortfarande känner något för honom men jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill så gärna att han ska bli kär i mig igen. Samtidigt får jag höra om alla tjejer han träffar och det gör fruktansvärt ont. Vi träffas varje dag då vi jobbar på samma ställe och har massor av gemensamma vänner. Du har världens bästa blogg.

  Emma 2015-07-01 18:26:05
  Svara
 • Kaffe stället heter Piccolino och ligger på lasarettsgatan

  SS 2015-07-01 13:18:54
  Svara
 • Undrar också vad kaffestället heter, och jag bor ändå i GBG! 🙂

  Svara
 • Jag är precis som du från Stockholm men har en GREJ för göteborgare och inte minst göteborgska. Därför undrar jag såklart om Magnus har dialekt? Eller om den liksom jobbats bort sedan han flyttade till Stockholm? När var det förresten, och vad jobbar han med? :))) PUSS!

  Bella 2015-07-01 09:43:49
  Svara
 • Åker t Gbg nästa vecka, kul med tips! Vad heter kaffestället & var ligger det? Om andra här kan ge fler tips på butiker, caféer, restauranger och ”att göra” i Gbg tas det emot m glädje 🙂

  Sophie 2015-07-01 09:34:46
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind