Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

monday and tuesday in cap d’antibes.

cap d'antibes.

Häng med mig på två dagar i södra Frankrike vetja.

cap d'antibes.

Magnus och mitt flyg blev inställt på söndagen så vi kom inte iväg förrän på måndagsmorgonen. Men det gjorde inte så mycket för vi ska vara här i nio dagar och det blommar prick överallt.

cap d'antibes.

Vi ställde av väskorna i rummet och sedan promenerade iväg för lunch. Här är jag och min mamma.

cap d'antibes.

Vi åt lunch på stranden och jag åt en mozzarellasallad och den här spanade brödsmulor.

cap d'antibes.

Milla var på strålande humör. Kanske för att det är hennes födelsedag om några dagar.

cap d'antibes.
När vi kom tillbaka till min familjs hus var det fri lek. Min mamma läste tidning i hängmattan.

cap d'antibes.

Jag hoppade hopprep. Tänkte att det skulle bli min nya form av träning pga så snyggt. Dock extreeeemt jobbigt i trettiogradig värme. Hoppade fem minuter sedan fick det räcka. Man måste ju hinna bada också.

cap d'antibes.

På kvällen gick jag och Magnus till mataffären. Vi handlade frukt, öl och ingredienser till whisky sours som han mixade ihop till mig och mina föräldrar sen.

cap d'antibes.

Och så avslutades måndagen med kyckling med blomkålspuré.

cap d'antibes.

På tisdagen klädde jag på mig denna utstyrsel.

cap d'antibes.

Och så åkte vi till Antibes för att gå på matmarknad.

cap d'antibes.

Finns ju typ inget finare än fransk matmarknad.

cap d'antibes.

Som små grönsakskonster.

cap d'antibes.

Ville ha allt men vi köpte sommarlök, blåbär, skaldjur och sparris.

cap d'antibes.

Sedan promenerade vi runt lite. Antibes påminner om någon pittoresk liten Disney-saga.

cap d'antibes.

Resten av dagen tillbringades hemma med bok och dator. Jag och Magnus försökte även ta cirka hundra bilder när vi hoppade bomben i poolen men alla blev suddiga :'(

cap d'antibes.

Tisdagen avslutades med middag på skaldjuren från matmarknaden tillsammans med färsk pasta och tomatsås.

 

Translation. Magnus and I arrived Monday before lunch at my family’s house in Cap d’Antibes and we headed out directly to eat at a little restaurant by the beach. We spent the rest of the day by the pool before we ended the day with a dinner of cauliflower puree and chicken. On Tuesday we drove to the food market in Antibes and bought ingredients for dinner. The rest of the day was spent by the pool and in the evening the dinner turned out amazing.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • I love seeing other peoples houses and scenery. I can’t imagine walking up to those flats and going inside as my home but one day I wouldn’t mind it

  Selina 2015-07-06 19:35:26 https://matchamilady.wordpress.com/
  Svara
 • Men alltså! Jag var i Antibes med min familj alldeles nyss, vi var på den där lilla stranden på Cap:en en dag men det var fullt med maneter då. Och marknaden! Det är en kvinna längst bort som säljer ljuvliga kryddor – en fiskkryddablandning som är gul och helt ljuvlig. Kram

  Anna B 2015-07-04 21:35:13
  Svara
 • mysigt!!! & asså gunga hängmatta, hur gött är inte det?

  ELIN BERLIN 2015-07-03 00:00:38 http://www.1nightinberlin.blogspot.com
  Svara
 • meh! taskigt att ställa in planet ba sådär :O men fy vilka fina dagar ni börjat med ändå, vackra frankrike <3

  ISA 2015-07-02 23:37:07 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Här kommer en fråga till frågeinläggen du vanligtvis har: Jag blev tillsammans med en kille i nian och var med honom tills januari i år, av och på. Vårt förhållande förstörde mig totalt, det var destruktivt och han fick mig att må jättejättedåligt och ändå valde jag att gå tillbaka till honom varje gång han ångrade sig. Men nu har det gått ett halvår sen sista gången vi gjorde slut och jag kan säga att jag mår bra igen och jag har precis hittat tillbaka till mig själv. NU kommer problemet; jag har träffat en ny kille. En jättefin, snäll och omtänksam kille som vill mitt allra bästa och jag tycker verkligen om honom. Men grejen är att jag tycker att det är så himla skönt att vara ensam just nu och att kunna trivas i mitt egna sällskap igen, är så rädd att kasta bort det. Är rädd för att hamna i dedär skithållet som mitt ex puttade ner mig igen och jag är rädd för att glömma mina vänner. Fast samtidigt är han sååå söt. Vad ska jag göra????? Pls help mvh nailbiter.

  Sara 2015-07-02 21:20:39
  Svara
 • Jag ska åka till Marseille om ett par veckor, har du varit där Sandra? (Eller nån av er som läser kanske?) Jag ska vara där i femton dagar (måste resa med jobb) fast jag har bara helger och eftermiddagar ledig så jag kan ju inte göra så mycket ändå. Alla tips är jättevälkomna <3

  dani 2015-07-02 13:52:27 http://Vapenbroder.blogg.se
  Svara
  • Svar på danis kommentar.

   jag var i marseille förra året! sök på ”marseille” i bloggens sökfält så hittar du 🙂 kram.

   sandrabeijer 2015-07-02 19:18:14
   Svara
 • Alltså måste bara berätta!
  Jag samlade ihop tre ton mod och sa äntligen upp mig från mitt dötrista kontorsjobb häromveckan och nu har jag tänkt såhär: Jag är ändå ung, har NOLL ansvar i livet och jag vill egentligen bara bort, det har jag velat alltid. Långt bort. Så jag sökte jobb i Barcelona och FICK DET! Den 15 augusti sticker jag till Barcelona för att leva där på obestämd tid och jag är fullkomligt livrädd såklart för jag känner ingen där, men SÅ TAGGAD. HerreGUD så kul det kommer att bli!! Jag hade nog aldrig vågat ta ett sånt där jäkla enormt beslut ifall jag inte hade läst ”kör bara kör!!!” i så många av dina svar på frågor de senaste tre åren! Bara så du vet, Sandra. Du är världens mest peppande, så TACK!

  Enda problemet är att jag inte har någonstans att bo. Vet inte riktigt hur man hittar rum att hyra i Barcelona och mina googlesökningar har lett till noll hittills. Så jag tänkte fråga både dig Sandra, men egentligen er allihop: Vet ni hur det funkar med boende i Barcelona? Eller kanske om ni känner någon som känner någon? Vill slippa gå runt och känna panik och istället bara längta! Snälla hjälp!

  Sophi 2015-07-02 13:48:19 http://www.spohi.wordpress.com
  Svara
 • Hvor fint! And lovely porcelain skin – can I ask which sunscreens you use?

  Cath 2015-07-02 13:40:40
  Svara
 • Kan du inte visa runt i huset lite? Ser så fint ut och blir himla nyfiken!

  Johanna 2015-07-02 13:34:43
  Svara
 • Alltså jag dör så fin bikini. Varifrån är den och finns det bild på underdelen också? Tycker mig skymta volanger även där= <3!

  Annie 2015-07-02 13:29:46
  Svara
 • åh vilka härliga bilder , nästan så man känner att man kan hoppa in i dom.
  Och måste tillägga att ditt hår alltid är on fleek <3 !

  Cynthia 2015-07-02 13:07:41 http://www.nouw.com/cherrycrash
  Svara
 • Alltså, vilken dröm att ha ett hus på ett sånt ställe! Allt verkar så himla fint och mysigt, trots den närmast tropiska värmen, heh.

  Beatrice 2015-07-02 11:43:51 http://herbariumet.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind