Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ett sommarstilleben.

cap d'antibes.

Här går dagarna i slow motion men flyger samtidigt iväg på en sekund? Helt plötsligt är klockan kväll och allt jag hunnit göra är att läsa och bada ibland. Länge sedan jag kände mig så semestrig och därför peppar jag så mycket till Gagnef som vi åker till på torsdag! Här har vi hur som helst ett litet pool-stilleben med bra saker att ha i ett varmt land.

cap d'antibes.

Toppen och kjolen är från H&M Divided, solglasögonen med leopardinsida är från Dolce & Gabbana, hoopsen från River Island och ananasen har jag ingen aning om faktiskt.

cap d'antibes.

Baddräkten med spaghettiband och markerad midja är från River Island, guldskor från Superga och för tillfället läser jag Beckomberga av Sara Stridsberg. Den kan vi återkomma till i ett senare inlägg.

Förra årets sommarstilleben hittar du här.

 

Translation. Pool essentials. Top and skirt from H&M Divided, sneakers from Superga, bathing suit and hoops from River Island and sunnies from Dolce & Gabbana.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh! Läste ut beckomberga idag. Längtar tills du berättar vad du tycker! Jag tyckte den va väldigt fin. Och sorglig. Och vacker.

  Linnea 2015-07-07 19:39:04
  Svara
 • Hej Sandra! Vill bara, som så många andra, säga att jag läst din bok nu och är så himla imponerad! Fick känslan av att du satt dig ner och skrivit den på en kväll. Förstår ju vilket jobb som ligger bakom men tänker att det är ett himla bra betyg då den flöt på som en härlig berättelse. Tyckte också det var sjukt intressant att den inte påminde mig det minsta om något från min uppväxt, men på något sätt fanns det ändå stor igenkänningsfaktor! Bra jobbat och ser fram emot att läsa mer från dig!

  Maria 2015-07-06 21:31:52
  Svara
 • alltså kjolen och toppen<3

  petronella 2015-07-06 17:39:06 http://hejpetronella.devote.se
  Svara
 • Älskar guldskorna!

  Fanny 2015-07-06 13:00:52 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • haha hej och förlåt för ytterligare en lång kärleksfråga.Har aldrig varit kär innan så jag är så förrvirrad.
  HUR vet man skillnaden på nära vän eller om man är kär? Och vad den nära vännen känner?
  okej: vi är ett ganska stort gäng som hänger i min gymnasieklass, och jag tror jag har blivit kär i n av killarna. Vi har hängt med varandra i typ ett år och jag har aldrig tänkt på det innan men plötsligt på valborg när jag var full och vi satt nära i en soffa bara BOOOMMM blir jag så jävla kär i honom?? Vi sitter och håller handen lite och det bara pirrar i hela mig och allt jag vill är att vara nära nära honom. Veckan efter är det typ det enda jag kan tänka på och varje gång vi får ögonkontakt eller snuddar vid varandra bara pirrar det i hela mig. Men de har typ avtagit lite nu och jag vet inte om det liksom bara var en känsla på fyllan för att jag bara ville ha och va kär i NÅGON liksom, och han var där och var fin och omtänksam och mjuk, och nu går jag runt och är kanskekär i IDÈN av honom och mer typ vill va kär bara för att jag längtar efter närhet och intimitet och inte just honom liksom. För ibland känner jag mig inte ALLS kär i honom (hahah okej hur kan jag tro att jag är KÄR i honom? han är en sjukt fin vän men nej haha tänk att typ ha sex med honom?? jättekonstigt”) men ibland känns det så jävla mycket som att jag är det. Jag vet inte.
  Han är väldigt ”fysisk/gosig/mjuk” av sig (alltså har väldigt mycket kroppslig kontakt med alla, kramas och är väldigt öppen och fin mot alla sina kompisar) så jag vet inte ALLS vad han känner för mig, om han försöker flörta ibland när han är lite mer fysisk eller om han bara ser mig som vän. Eftersom jag inte ens vet om jag är kär eller inte i honom vill jag inte säga nåt till honom, för tänk om jag egentligen inte är kär och bara förstör allt? och OM jag skulle vara kär vet jag inte om det är värt att agera på känslorna för att kanske förstöra vår vänskapsrelation?
  TACK fina du för en himla bra blogg och fina texter och råd. Puss

  Ellinor 2015-07-06 12:46:06
  Svara
 • Gangef! Fy tusan vad festligt. Vi ses där!

  Linnéa 2015-07-06 09:32:47
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind