Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

aprikosmarmelad, taxpussar och olika bra låtar.

cap d'antibes.

I helgen åkte mina föräldrar iväg till Italien och jag och Magnus var ensamma i huset med Milla. Fotograferade ingenting på fredag och lördagen men på söndagen fick kamera hänga med. Dagen började som vanligt med frukost. Baguette med ost och aprikosmarmelad och yoghurt med bär + ett ägg.

cap d'antibes.

Sedan hängde vi i trädgården, läste, badade och lyssnade på podcasts. Min mamma har en vision om att hon vill att trädgården ska se ut som en blommig, småvild, hemlig plats man hittar gömd bakom en dörr man råkat på i en saga. Tycker hon har lyckats ganska så fint <3

cap d'antibes.

Strax vare lunch. Blev mozzarellasallad med lite andra ostar på sidan av och prosciutto.

cap d'antibes

Eftermiddagen fortlöpte med ungefär samma grejer.

cap d'antibes

Vi gjorde oss fina till kvällen pga tänkte gå ut och ta en drink.

cap d'antibes

Fast det var så varmt och blev aldrig riktigt svalare och till slut bestämde vi oss bara för att stanna hemma istället och sjunga med till olika bra låtar.

cap d'antibes

Och pussas.

cap d'antibes

När det blev läge för middag plockade jag tomater från trädgårdslandet (inte dessa fyra dock).

cap d'antibes

Och komponerade en klassisk pasta med tomat, mozzarella, basilika och parmesan.

cap d'antibes.

Och så gick solen ner och allt var väldigt himla semesterfint faktiskt.

.

 

Translation. A calm day in the south of France with Magnus and Milla.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men guuud vilket härligt inlägg!!!

  maria 2015-07-11 13:27:10 http://www.mariacharlotte.forme.se
  Svara
 • En helt fenomenal semesterdag tycker jag!

  ISA 2015-07-08 23:27:56 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad underbart det ser ut! Och trädgården ser verkligen drömlik ut!

  Emma Maria 2015-07-08 22:43:12 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Ser underbart ut. Älskar toppen och kjolen du har på dig!

  Lilla P 2015-07-08 18:05:31 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Det där huset som dina föräldrar har är jättefint! Tycker verkligen din mamma har lyckats med trädgården. Den ser väldigt magisk ut.

  Anna María 2015-07-08 16:32:49 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • hej Sandra! Först och främst; tack för din underbara blogg. Älskar den, och tycker att du verkar vara en så klok och fin person och skulle därför vilja fråga dig om råd.
  Jag gjorde i helgen slut med min kille efter över 2 år tillsammans. Det var svårt, men kändes nödvändigt. Han har haft problem med svartsjuka under vår relation vilket gjort att jag bl.a. sagt upp vänskapsrelationer och burit på mycket ångest och tvångstankar. Har tappat alla mina killkompisar och har knappt vågat prata med killar senaste året p.g.a. att jag har varit rädd för att såra min pojkvän.

  Trots allt detta har han varit en otroligt viktig person för mig, och jag har älskat (och älskar) honom väldigt mycket.

  Förstår med förnuftet att det bästa nog var att göra slut trots allt, och mina tvångstankar och dåliga samvete har släppt nästan helt bara på några dagar. Men saknar honom så sjukt mycket. Vi skiljdes åt som vänner, och vet att han egentligen inte ville göra slut men att han var glad för min skull att jag gjorde det eftersom jag inte mådde bra i vår relation.

  Nu till mina frågor; när kan man höra av sig? Jag vill inte förlora honom helt i mitt liv. Men vet inte vad för slags relation vi skulle ha. Eftersom han inte vill göra slut så blir det ju taskigt om jag hör av mig bara för att lindra mina känslor. Men det gör så jäkla ont bara. Har du någon erfarenhet av något liknande? Har du kontakt med något av dina ex och hur lång tid tog det? Och när slutar det att göra så ont?

  Sen så undrar jag om du tycker att det låter som en bra grej att jag gjorde slut? Jag tvekar då och då själv, mycket för att han sagt nu att han ska jobba med sin svartsjuka och verkligen vill bättra sig. Tänk om det hade funkat ändå? Samtidigt vet jag att jag känner en längtan efter att bara få vara fri efter så lång tid av att känna mig kontrollerad.
  Såklart svårt att svara på, men om du har någon tanke om det bara 🙂

  Förlåt för världens längsta och mest förvirrade text (är väldigt förvirrad) Tack igen för din fina blogg, glad sommar!<3

  mathilda 2015-07-08 15:21:29
  Svara
 • Men åhh så fantastiskt, får jag flytta in?? 😀 x

  Chessie 2015-07-08 11:29:04 http://nouw.com/mabelle
  Svara
 • Hi Sandra. You two seem so happy together. Are you in love as from the very beginning of being in love with him? I just split up with my boyfriend, after 9 years, and I’m afraid of starting a new long relationship that ends like this one, that is, not loving him as time goea by…. Do you believe in eternal love? Thank you for your blog, pictures, inspirational ideas and words. Puss.

  Mary 2015-07-08 10:55:10
  Svara
 • Gu vad fin trädgård!

  Enhörning 2015-07-08 10:46:12
  Svara
 • Det är så mycket liv i dina bilder, sommar, liv, kärlek, att andas ihop. Värme som möts.

  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind