Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

moschino barbie bag.

moschino barbie bag.

Net-a-porter har sin sommarrea och i ett svagt (nej starkt förstås) soldåsigt ögonblick gjorde jag och min mamma en beställning och dagen efter (!) levererades paketet till dörren! Jag beställde detta från Moschino och helt plötsligt kändes allt som en födelsedag.

sandrabeijer

Moschinos vårkollektion hade nämligen BARBIE-tema för den som missat. Hur jag känner kring denna drömkollektion: NÖlKLSA;MVANpqåsäköAAm,xöiq!
Ja minus alltför smala catwalk-modeller då men det vet ni ju. Men kläderna! Stylingen! Vill kamma allas hår med en liten rosa borste och förvara dem i en fin låda under sängen.

moschino barbie bag.

Och detta låg inuti.

moschino barbie bag.

En tuggummirosa väska med massor av fack, brett axelband och tunga dragkedjor.

moschino barbie bag.

Barbie <3 Moschino.

moschino barbie bag.Alltså jag älskar den här knäppa lilla saken. Min kamera får plats och tänker att den kommer va så fin till jeansjacka och gympaskor. Fattar att den kanske inte är för alla men för mig är det som att ha fått med sig hem det finaste och mest glittrigaste i hela godisbutiken.

moschino barbie bag.

.

Translation. A bought a Moschino bag in collaboration with Barbie on the Netaporter-sale. It’s so weird and I love it.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Oh my lawd! ÄLSKAR

  hanny 2015-07-13 08:30:08 http://www.itsmehanny.com
  Svara
 • wow :’)

  alexandra 2015-07-11 18:15:42 http://alexandramabon.com
  Svara
 • Åååh vad fin! Passar verkligen din stil, min stil, alla borde ha en rosa barbiebag i garderoben!

  Clara 2015-07-10 22:41:44
  Svara
 • Bäst att tillägga att den är frän för din 90-tals stil. Förstår att du gillar den. Som strandväska är den säkert bra. Skyddar mot vatten!

  Ha det bra!

  Lycka till!

  Peace!

  M

  (Fattar inte alltid folks ”dolda kommunikation” )

  M 2015-07-10 05:28:05
  Svara
 • Bäst att tillägga att den är frän för din 90-tals stil. Förstår att du gillar den. Som strandväska är den säkert bra. Skyddar mot vatten!

  Ha det bra!

  Lycka till!

  Peace!

  M

  (Fattar inte alltid folks ”dolda kommunikation” )

  M 2015-07-10 05:28:05
  Svara
 • Hej Sandra, jag vill börja med att skriva att du har en väldigt fin och inspirerande blogg.

  Nu till mitt akuta kärleksproblem… (Om det går att undvika att publicera den här kommentaren vore det guld, och kanske svara mig via mejlen om det finns tid till det)

  Jag har dejtat en kille i strax fyra månader, varav vi har varit tillsammans i cirka två. Det har aldrig känts så bra med någon, förutom i enstaka frågor där vi småtjafsat för att vi haft olika tankar i enstaka situationer, hur som, jag är kär och galen och det finns egentligen inget att klaga på. Vi pratar 24/7 och ses jämt. Det är som att vi inte klarar av att gå utan varandra.

  Men inatt så hände något som fick mitt hjärta att hoppa ur bröstkorgen… Jag frågade ”är du kär i mig?” Han svarade ”Jag vet inte”. Sedan pratade vi om det och det fortlöper ”jag vill vara med dig, det är du och jag men jag kan inte ärligt säga att jag är kär i dig än, det är svårt det där”…

  För mig är det så himla enkelt. Om han inte är kär nu, varför skulle han bli det senare? Jag känner mig förvirrad och krossad och arg och besviken på samma gång. Jag vet inte hur jag ska resonera kring allt… Då jag alltid tänkt att det varit han som visat mig mer än vad jag har varit kapabel att visa honom… Jag vet inte… Jag känner mig lurad. Men, borde man inte vara kär i den man är tillsammans med? Varför är man annars tillsammans för? Vad är meningen med det?

  Kram,
  Jasmine

  Jasmine 2015-07-10 05:17:02
  Svara
 • OMG! Så söt! 🙂

  Vajb 2015-07-10 00:50:23 http://vajb.blogg.se
  Svara
 • Kommer ihåg när jag bodde i Suzhou i Kina i höstas och gick i ett av stadens tjusigaste shoppingcenter. En tjej gick förbi och hon såg så himla självsäker och cool ut och så var hon klädd från topp till tå i den kollektionen. Typ enda gången jag tappat andan så totalt över en person.

  Saga 2015-07-09 20:07:02
  Svara
 • Hej, Sandra! En fråga till dig som är bloggveteran. Det kan stundtals vara flera hundra som kommenterar inlägg efter inlägg och då undrar jag vad bloggkutymen är kring att svara på kommentarerna. Å ena sidan är det ju en två- och flervägskommunikation, man pratar ju med läsarna och läsarna svarar, tipsar, pratar vidare med varandra och skriver av sig. Men som bloggare kan/hinner man ju inte svara på allt! Samtidigt vill man inte göra folk ledsna och lämna den undrande utan svar… Mvh, Jana

  Jana 2015-07-09 18:15:36 http://9careersatonce.blogspot.com
  Svara
 • Jag får sådana MONUMENTALA flashbacks nu.
  Var tvungen att googla upp barbie-reklamen som upptog en stor del av mitt 1996, när ens liv bestod av två beståndsdelar. 1) bli Spice Girl, och 2) äga barbies.

  Den här kunde man tex färga håret på.

  Svara
 • herregud vad fin den är!!! Måste in och kolla om det finns något kvar, detta är en av mina favorit kollektioner någonsin!!!

  Lilla P 2015-07-09 15:23:43 http://lillap.devote.se
  Svara
 • men wow, jag vill också ha!!

  natalie 2015-07-09 14:57:48 http://repine.blo.gg
  Svara
 • Åååå! 90-tallsdrømmer! Dette minner meg om veskene jeg hadde som tenåring. Ikke helt meg, men elsker den likevel.

  Maria 2015-07-09 14:03:25
  Svara
 • himmel, den var det absolut finaste jag sett på senaste tiden! kärlek vid första ögonkastet <3

  Edie 2015-07-09 13:25:04 http://heidilindquist.se
  Svara
 • åh vad fint och gulligt 🙂 kram!

  hanna 2015-07-09 13:06:38 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Sandra. Tror du att du någonsin kommer att minska ditt flygande, åtminstone begränsa det till kanske enbart någon/högst några väldigt få flygresor per år? Kanske börja ta tåg eller så istället åtminstone när du åker till länder i Europa?
  Förstår att det är en ekonomisk fråga (väl) och också en fråga om tid (flyg går snabbare än tåg och buss). Men är väldigt nyfiken på hur du ser på det idag, har inte sett att du svarat på såna här frågor eller skrivit om flygresande sedan 2013. Tänker om något ändrats eller om du tänker mer på individens ansvar mot vad du gjorde då. Tänker själv att resande är underbart och en får så mycket ut av det som en inte skulle få ut om en inte flög (möte med kulturer o människor o andra lärdomar). Men vet många bloggare som räknar upp alla resor (med flyg) de ska göra under året utan minsta tanke på miljö och all koldioxid som släpps ut. Alla har ju ett ansvar liksom, såväl privatpersoner som de som reser i affärssyfte.
  Jättetacksam för svar då detta är något jag ibland funderar på när jag läser både din och andras bloggar, och som tyvärr skaver lite.
  Hoppas du inte ser det som ett påhopp, tycker du verkar jättevettig och skriver en fantastisk blogg! Är bara det här med flygandet som inte känns helt 100…

  Ha en fin vistelse iaf, Frankrike verkar underbart (har inte varit där.än.)!

  Nathalie 2015-07-09 13:06:13 http://ginepro.tumblr.com
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   haha men lol, ”känns inte helt 100” – som att hon MÅSTE VA helt 100? För dig??Och liksom, man kan ju ha olika syn på konsumentmakt. Man kan ju va emot miljöförstöring men ändå INSE att ens lilla lilla roll i ett stort vidrigt maskineri är hyfsat obetydlig. Förlåt för galen rant men hahaha orkar inte sån här felriktade moralpredikningar längre fyyyy

   julia 2015-07-10 00:41:12
   Svara
   • Svar på julias kommentar.

    Tror inte det är någon som INTE är emot miljöförstöring. Den enskilda individen är just bara en enda enskild individ och har givetvis inte ansvar för allt, men hen ingår också i samhället och det ”stora vidriga maskineriet”. Det jag skrev till Sandra var en enkel fråga, läser inte hennes blogg varje dag och kanske har jag missat något hon nyligen skrivit om flygande. Eller så har hon kanske samma tankar kring det som 2013 (då jag sist läste om det). Vad vet jag. Det är därför jag frågar. Inga som helst krav på att en bloggare ska vara någon slags moralkaka deluxe eller förebild, men en kan ju ändå ställa frågor och diskutera.

    Nathalie 2015-07-10 11:23:29 http://ginepro.tumblr.com
    Svara
    • Svar på Nathalies kommentar.

     Ja tack till diskussion och medvetna bloggläsare!!

     sofie 2015-07-11 22:44:27
     Svara
    • Svar på Nathalies kommentar.

     japp helt klart diskussion e bra!!! tkr också dom e störiga som reser så jääävla mkt, men det är mest pga liksom TONEN ba ”hoppsan åkte visst till detta underbara lyxställe nu ska jag äta tre humrar och dricka 6 flaskor champagne som en liten lätt lunch” man ba. asså som typ icke-överklass sticker de så jävla mkt i ögonen. kanske borde jag sluta läsa dessa bloggar helt enkelt…………………

     julia 2015-07-11 13:51:05
     Svara
   • Svar på julias kommentar.

    PREACH JULIA! Tack! Så less på’t!

    Plus att Sandra har ju redan förklarat typ tusen gånger om vad hon tänker angående att flyga och miljöpåverkan!

    Linnea 2015-07-10 07:52:31
    Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Alla ligger inte på samma nivå av miljöboveri. Det är ju inte bara flyg som tär på jordens resurser. Ska du ha barn/bil/icke-lokala produkter och billiga kläder? Då kan vi börja räkna och se vilka som är de största skurkarna. Det är då inte t.ex jag som flyger några gånger om året. 😀

   L 2015-07-09 20:17:19
   Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Jag är all for att ta personligt ansvar. Men att minska mitt resande är det sista jag kommer göra. Jag förstår att du bara villl ställa en konstruktiv fråga men det måste vara så ledsamt att som feministisk bloggare hela tiden antas ta ansvar för allt hela hela tiden. Dessa krav ställs inte på några andra. Inte på politiker, företagsledare etc.

   annan nathalie 2015-07-09 19:13:17
   Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Tycker det ansvaret borde ligga mer på staten, eu kanske(?) än anklagelser på individen (mest kändisar) som trots allt anpassas efter samhället…

   Anna 2015-07-09 14:21:03
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Fast varför ska det vara statens beslut? Alla enskilda individer bör tänka en gång extra i miljöfrågan och välja bättre alternativ.

    Lisa 2015-07-09 14:59:52
    Svara
 • Älskar den! Mest för att den är så knäpp och fin och för mycket så man vet att det bara kommer bli en sån där grej man blir glad av att använda. Det är ju sådana saker som i slutändan definierar ens stil.

  Julia 2015-07-09 12:24:48 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Jätteförvånad att du hyllar Barbie. Jag tycker att hela Barbieggrejen är förkastlig. Jag brukar inte vara moraltant men jag är feminist och tycker att Barbie är skrev och att det ligger något otäckt i att hela konceptet riktar sig till barn. Här förvånar du mig lite, Sandra. Det vore intressant att höra hur du tänker här.

  Maria Wiman 2015-07-09 12:21:45
  Svara
 • Alltså åååh!!!! <33333 HUR har jag missat detta?!? :O haha, jag skulle också *inser tusen hjärtögonemojis* men det hade visst Hanna också gjort ;D :')

  Elvira 2015-07-09 12:12:21 http://mylifestylebyelvira.blogspot.com
  Svara
 • men gud vad härlig!

  molly 2015-07-09 11:58:06 http://mollyrodin.blogg.se
  Svara
 • ÅHHHH!!!! Om min budget hade varit lite bättre hade jag redan klickat hem den!! Såååååå fin. Alltså. Dör. *infogar tusen hjärtögonemojis*

  Hanna 2015-07-09 11:37:59
  Svara
 • Så himla Sandr-ig & fin!

  ELIN BERLIN 2015-07-09 10:32:21 http://www.1nightinberlin.blogspot.com
  Svara
 • Alltså, det är verkligen inte min typ av väska alls men tycker ändå att den är superfin! Mycket bra fynd! 🙂

  Lina 2015-07-09 08:56:00
  Svara
 • känner spontant att allt med barbie, allt barbie-relaterat, kan dö.

  elise 2015-07-09 08:38:21 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Aaah, alltså – jag älskar’n 😀

  Sofia 2015-07-09 08:09:14
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind