Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sommarpraten hittills.

-

I juni bestämde jag mig för att jag denna sommar skulle lyssna mig igenom SAMTLIGA sommarprat.
Men ja.
Det var ju lättare sagt än gjort vill jag lova. Särskilt när jag var i Frankrike i nio dagar och inte lyckades lyssna på ett enda pga dåligt wifi.

Jag har i alla fall lyckats ta mig igenom ganska så många och här kommer därför några små mini-recensioner av dem till er. Så ni vet vilka ni ska lyssna på om jag fick bestämma. : ) Jag har upptäckt att jag ofta inte alltid tycker samma som de stora tidningarna, så detta är förstås då mycket subjektivt.

Lena Olin.
Lena Olins sommarprat var först ut och är även det som jag lyssnar på häröver på bilden. Hennes röst är extremt skön att höra på och man är närvarande under hela sommarpratet på grund av den. Dock halvkul prat i överlag. Lite för mycket ”Ingmar Bergman-tacksamhet” och lite för lite gossip om Lasse Hallström om jag får välja. Dock fina och sorgliga partier om hennes pappa.


David Batra.

David Batra är komiker och skådis (för den som missat) och hans sommarprat är ett av mina favoriter hittills. Hela hans timme handlar om hans tid i mellan- och högstadiet när han tillsammans med ett gäng andra killar mobbade en pojke som hette Micke. Pratet leder sedan fram till ett möte med Micke nu i år som han har spelat in. Jättefint hela vägen, bra dramaturgi, roligt och sorgligt.


Siavosh Derakhti

Grundaren till Unga mot antisemitism och främlingsfientlighet, mottog det allra först Raoul Wallenberg-priset 2013 och fick under Barack Obamas besök i Stockholm 2013 träffa presidenten. Och är bara 23 år! Grym person alltså. Dock halvkul sommarprat. Vissa delar intressanta men tycker själv inte att det blir så spännande när sommarpratet är helt linjärt – alltså från födseln, genom lågstadiet, till mellanstadiet, mot högstadiet etc etc etc. Jag är i alla fall inte superintresserad av att lyssna på i nästan tio minuter när han väger mellan att välja sam-sam och sam-ekonomi. Bäst i slutet när han läser ett brev till sin mamma :’)


Heléne Andersson.

Heléne är konstnär och före detta kriminalinspektör.  Hon är expert på konstförfalskningar och jobbade som utredare av konstförfalskningsbrott. Detta tänkte jag skulle vara juicy med spännande historier om brott (extra pepp om man har läst Steglitsan!) men tyvärr är det väldigt lite av sånt. Mest är det historier från när hon var liten och hur byn hon är uppväxt i nu ser annorlunda ut (vilket kanske inte är så jättekonstigt känner jag om man är 63 år gammal). Lite sömnigt sommarprat. Bästa delen är när hon berättar om när hon jobbade som polis vid Gröna Lund i början av åttiotalet och hur hon om morgnarna såg personalen på Skansen gå ut och rasta vargarna i koppel och bada elefanterna i Djurgårdsbrunn!


Kalle Moreus.

Kalle Moreus är en person som helt gått mig förbi. Visste inte vem har var förrän Jenny spelade en låt av honom i bilen på väg till Ninas bröllop. Lite knäppt ju, känner att man borde veta detta. Men han är hursomhelst speleman och musiker. Tyckte om hans sommarprat, det var mysigt och handlade framförallt om hans kärlek till musiken. Gillar när det är stort fokus kring själva musiken som spelas med förklaringar till. Gillade mest kapitlet om katten Benny  : )


Therese Christiansson.

Detta sommarprat är helt fantastiskt. Therese är krigsreporter och författare och är för tillfället bosatt i Istanbul. Hon berättar om barn och kvinnor hon har mött och möter i krig. Det är barn utan ansikten, barn som aldrig fått en kram, barn med grov ångest och barn som ligger sömnlösa i sina sängar på grund av bomberna som går av omkring dem. Stod och diskade när jag lyssnade på detta och grät ner i diskhon. Så otroligt fint berättat rakt igenom och mycket viktigt.


Anna Mannheimer och Peter Apelgren.

Anna Mannheimer är programledare och journalist och Peter Apelgren är konstnär och komiker. De är gifta med varandra och har sommarpratet ihop. Vet faktiskt inte riktigt varför de har det tillsammans? Inspelningen sker i alla fall i deras gemensamma hem och jag tyckte mycket om denna timme. Ett avväpnande samtal om adoption, vargar, en sjuk mormor och om snoppar. Bland annat. Som att tjuvlyssna på en spännande och rolig konversation bordet bredvid en på restaurangen.


Mona Malm.

Mona Malm är 80 år och skådespelerska. Hon berättar om att gå på Dramatens Elevskola, om att ha varit gift i 60 (!) år, om att va kvinna och ändå arbetat hela sitt liv (inte självklart då) och om att jobba i en bransch där man som kvinna om och om igen blir bedömd efter sitt utseende. Ett feministisk sommarprat och jag tycker också om att hon inte bara hyllar Ingmar Bergman som det känns som man måste göra i Sverige om man har jobbat med honom. Hon pratar istället om hans härskarteknik och hur han kunde skrämmas. Ett så väldigt fint sommarprat och tanter är något av det bästa vi har. Särskilt Mona Malm kände jag när jag lyssnat klart.


Tom Alandh.

Tom Alandh är journalist och dokumentärfilmare och jag älskade detta sommarprat. Tom borde helt klart vara berättarröst till all världens sagor. Tyckte detta var så himla mysigt från början till slut med små knorrar efter varje historia och hans röst är fantastiskt fin att lyssna till. Tom berättar om sin pappa som var som Tarzan, om duktiga skolkamrater som sedan nästan super ihjäl sig för att Vietnamkrigets bilder gör för ont, om en gammal sliten Monica Zetterlund som bara berättar historier om man bjuder på starköl och om många andra människor han träffat genom sitt yrkesliv. Mitt favoritprat hittills.


Nina Hemmingsson.

Nina Hemmingsson är serietecknare och har du av händelse missat hennes serier så har du så otroligt mycket asroligt och knivvasst framför dig. I sitt sommarprat talar Nina om sitt mörker och sin ångest, om en social fobi och om kärleken till att rita. Jag älskar Nina Hemmingsson men hennes röst är SÅ entonig i detta prat. Kanske är hon nervös? Jag måste verkligen om och om igen anstränga mig för att inte flyga iväg någon annanstans med tankarna. Tänk ändå att det är så viktigt med ett bra tonfall. I skolan lärde jag mig verkligen ingenting när lärarna talade som linjärer utan en enda dal och sång i språket. Störs du inte av sånt tror jag däremot du kommer gilla detta prat.


Arash ”Ash” Pournouri.

Aviciis manager. Pratar om sin kärlek till musiken och framförallt housemusiken. Jag tycker om att lyssna på folk som ska beskriva musik och hur den känns, man hör ändå inte sådant särskilt ofta? Tyckte bäst om när han pratar i början om när han ”house-frälstes”. Annars lite segt prat och det känns inte riktigt som att man lär känna honom. Han känns typ lite skrytig på ett oskönt sätt? Men det kanske bara är jag.

.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Okej det var alla jag lyssnat på hittills! Mina favoriter so far är Tom Alandh, Therese Christiansson och David Batra.
Hoppas ni upptäcker någon ny favorit, och rekommendera gärna om jag har missat någon extra bra!

 

 Translation. Sommar i P1 (Summer on P1) is one of the most popular shows on Swedish radio. The 88-minute-long programme is broadcast daily from Midsummer’s Day until the middle of August, always starting at 13.00 (a timeslot it has occupied since 1959), with repeats in the late evening and very early morning. Each edition is presented by a different host, who plays music of his or her own choosing and talks about a topic of personal relevance. The hosts range from celebrities to politicians, scientists, authors, athletes, and royalty. (<- This was by the way taken from Wikipedia). Here are some reviews of the ones I have been listening to so far.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
57kommentarer
 • Åh, vi skulle lyssna på sommarprat på förlossningen när vi blev inskrivna. Började på David Batras, men vi hann inte så långt förrän det blev för intensivt och vi (jag) fick ägna uppmärksamheten åt att föda barn istället. Enda nackdelen med en snabb förlossning (6h från inskrivning på förlossningen), med barn nr 1 hade jag hunnit med måååånga sommarprat 😀

  Ellinor 2015-08-07 19:27:10 http://www.ellieotts.blogg.se
  Svara
 • Mina absoluta favoritsommarprat hittills (och förmodligen från hela denna sommar) är Sanna Lundells och Arkar Asaads. Sannas är rent samhällsmässigt så otroligt viktigt och bra och on point på alla sätt. Du. Måste. Lyssna. Arkars (författare och taekwondo-elitidrottare) var mer rörande och personligt, helt fantastiskt och mycket sorgligt. Lyssna på båda dom sommarpraten, lova!!!

  Paulina 2015-07-26 17:56:13
  Svara
 • Åh, kan du inte recensera de senare sommarpraten också? 🙂

  Elin Haraldsson 2015-07-24 08:31:10 http://elinharaldsson.blogg.se
  Svara
 • Jag älskade också Nina Hemmingssons sommarprat men jag gillade verkligen att hennes röst var ganska ”entonig”. Jag tycker att det gav sommarpratet extra skärpa.

  http://lingers.blogg.se

  Sandra Leone 2015-07-16 17:46:05
  Svara
 • Athena Farrokhzad. Förra året, men jag lyssnade på det tre gånger om rakt av. Bästa jag någonsin hört.

  Maria 2015-07-16 09:39:41
  Svara
 • Lyssna på Clara Henrys! Så himlans roligt och lätt och smart och härligt! 🙂

  Sofia 2015-07-15 17:30:53
  Svara
 • Älskade detta inlägg! Ser fram emot mer 🙂

  Maja 2015-07-15 16:10:37
  Svara
 • Har lyssnat på de flesta och mina favoriter hittills är 1. Saga Becker som pratade om viktiga saker med ett sjukt vackert språk och väldigt bra berättarröst. Var helt fast när jag lyssnade på henne. Och 2. Anna Mannheimer/Peter Apelgren.

  moa 2015-07-15 01:15:13
  Svara
 • oj vad bra med en sån här guide!!!!! är ju alltid så många man aldrig hört om ens. mitt fave typ ever är hans roslings vinterprat fr 2013. helt fantastisk människa!! ser fram emot del 2 av sommarpratsrecensioner <3 :)))

  Alice 2015-07-14 23:41:50
  Svara
 • hej!!! inte alls relevant. men jag undrar liksom om din lilla macbook du har haft nu? den guldiga. hur bra är den jämfört med en pro? ska nämligen börja plugga i höst och behöver en bra pluggdator, samtidigt som jag gillar photoshop och illustrator och sådant. hur känner du att den har fungerat hittills?

  pls hjälp, har läst miljoner recensioner, men vill höra från något som verkligen använt den och arbetat med den. varannan recension säger att den är skräp medan varannan hyllar den till skyarna.

  sanna 2015-07-14 22:11:30
  Svara
 • JOHAN ROCKSTRÖM! sjukt lärorikt plus älskar att han är arg och självsäker på ett lite osvenskt sätt.

  Charlotta 2015-07-14 20:48:42
  Svara
 • Alltså möjligtvis konstigaste tipset någonsin, men jag minns att jag skrattade riktigt gott åt Sissela Kyles (!) sommarprat för typ sju-åtta år sen. Hon berättar superfint om sin pappa som blev dement, superfint och asroligt. Jag kanske minns detta genom någon slags nostalgins dimma, men jag minns att jag lyssnade på det två gånger. Så om någon har tråkigt och riktigt vill GRÄVA i SRs arkiv så rekommenderar jag detta. Hej hej.

  Julie 2015-07-14 19:10:59
  Svara
 • Saga Becker och Heidi Fried tycker jag var riktigt bra.

  Frida 2015-07-14 16:31:11
  Svara
 • Dagens sommarprat tycker jag var himla fint. Bra berättarröst och intressant och personligt. Magnus Falkehed heter dagens värd.

  ELLEN 2015-07-14 16:18:31
  Svara
 • Liza Marklund. Särskilt för de (oss) som läser/skriver/gillar text. Både skrattigt, feministiskt och gråtigt!

  Alicia 2015-07-14 13:14:33
  Svara
 • Hedi Fried om hennes tid i koncentrationsläger. Så oerhört gripande och viktig lyssning.

  Linnea 2015-07-14 12:22:24
  Svara
 • Åh vad bra inlägg!! Har bara lyssnat på några ännu men tycker ganska lika om dem som du så nu förlitar jag mig på dig när det gäller resten 🙂

  kaneli 2015-07-14 11:21:37 http://spicegirl.ratata.fi/blogg/
  Svara
 • Åh hoppas det kommer recension på fler sommarprat sen! Bästa inlägget på länge (om man dom jag inte har orkat ta sig in i ett enda sommar än) blev direkt sugen på flera av dom!

  Ida 2015-07-14 09:21:15
  Svara
 • Så bra, tack fina Sandra för lyssningsguide <3

  Emma 2015-07-14 08:54:53
  Svara
 • tycker verkligen du ska lyssna på lars lerins sommarprat 🙂 finaste jag nånsin hört

  linnea 2015-07-14 08:39:29
  Svara
 • Jag bestämde mig också för att lyssna på alla, men det var innan jag fick sommarjobb, haha. Hittills har jag lyssnat på kanske hälften, men en jag tycker du missat (förutom Saga Becker och Clara Henry som andra tipsar om) är Kenneth Macarty! Det är ambassadören för Kanada som pratar, och det är ett himla fint hyllningstal till Sverige, blandat med en fin berättelse om en resa på cykel genom Kanada. Lite mycket sport kanske för min del, men till och med det tycker jag att han får att låta nästan (nästan) lite intressant!

  Annars av de jag lyssnat på är det bara ett jag inte orkat lyssna igenom hela, knappt orkat koncentrera mig på, och det är tyvärr Siavosh Derakhti. Kan tänka mig att där finns en del viktigt i hans sommarprat, men jag orkar helt enkelt inte. Vi får se om jag väljer att testa igen någon gång..

  Beatrice 2015-07-14 08:13:47 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Det var 2013 som Kristian Gidlund pratade. Jag saknar fortfarande hans texter och hans berättelse var sorgsen och vacker…

  Cecilia 2015-07-14 05:49:56
  Svara
 • Jonathan Rockström rockar! Ett sommarprat som alla världsmedborgare borde lyssna på. Miljö, som kan vara ett mörkt och jobbigt ämnet, gör JR till lätt, förståeligt och med en krydda av hopp om framtiden. Glad sommar!

  Lovisa 2015-07-14 02:04:27
  Svara
 • Bästa hittills tycker jag har varit:

  – Georgios Karpathakis
  Pratade om sin (problemfyllda) uppväxt, om evig rastlöshet, verklighetsflykt med droger och alkohol, om sin underbara familj, om dödsönskan och oändlig energi. Allt som faller samman i en ADHD-diagnos. Han berättar utan självömkan och det är både roligt, mysigt och hemskt.

  – Saga Becker
  Berättar starkt och gripande om sitt liv som varit en ständig kamp för att överleva. Hon är skådespelare och transkvinna, och mycket av sommarpratet ägnar hon åt att förklara och kräva mänskliga rättigheter för transpersoner och belysa hur deras situation ser ut nu.

  Clara Henry
  – Kanske det mest vardagliga sommarpratet jag hört. Hon har inget att berätta om en hård uppväxt eller ett stort kändisskap. Men hon är som en bästa vän man skrattar åt hela tiden, och aldrig kan få nog av. Berättar så underhållande om Blogawards, och hennes sammanfattning i slutet fick mig att skratta så jag inte kunde andas. Verkligen värt att lyssna på.

  Lyckades även lyssna på ett från förra sommaren, Kakan Herrmanson. Och det måste ni lyssna på!

  Diana Antoni 2015-07-14 00:49:56
  Svara
 • Saga Becker. Lova lova att du lyssnar, det är viktigt!

  Majaeleonora 2015-07-13 23:23:41
  Svara
 • tack! vilket bra inlägg! jag gick in på hemsidan och ögnade igenom presentationerna men tyckte de var lite tråkigt skrivna, så jag är så glad att jag läste det här inlägget. när jag först läste om sommarpratarna fastnade jag egentligen bara för Clara Henrys (tips! det var klockrent som vanligt) men nu känner jag att det är fler jag måste lyssna på! de jag vill lyssna på nu är: therese, anna och peter, och nina. igen, tack sandra! älskar ju sommarprat egentligen.

  Victoria 2015-07-13 22:01:08 http://ifoundvictoria.blogg.se
  Svara
 • Hello, undrar om jeansjackan du gjorde i samarbete med jc går att få tag i fortfarande? Så snygg:)

  Jenna 2015-07-13 21:53:06
  Svara
 • becker och fried!!!

  maria 2015-07-13 21:46:52
  Svara
 • Du borde lyssna på Karin Johannissons sommarprat om tårarnas historia. Hon är en gudinna och magisk idéhistoriker. Några år sen men finns att ladda ner som podcast! Puss

  Ella 2015-07-13 21:33:04
  Svara
 • Johan Rockströms sommarprat som sändes igår är så himla bra – och superviktigt! Han tar upp miljöfrågor på ett så klockrent och självklart sätt som får en att inse att förändring behöver ske nu. Han ger också bra svar i chatten på vad man kan göra på individnivå: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=6209558

  Lyssna lyssna lyssna! och recensera gärna ^^

  Amanda 2015-07-13 21:23:11
  Svara
 • Åh, älskar guiden!!!! Ska spara ner tills jag typ har tid att lyssna. Hehe. Där har du sparat en massa tid! Tack:D

  Tinis - en blogg som vill göra dig glad! (+ lite till) 2015-07-13 20:58:57 http://www.tinis.me
  Svara
 • Du måste absolut lyssna på Saga Becker, så himla stark människa och bra musik med i pratet också!!

  Jennifer 2015-07-13 20:24:21 http://jenniferjohansson.forme.se
  Svara
 • Har lyssnat på ungefär hälten och mina bästa var Terese Christiansson, Nina Hemmingsson och Saga Becker.

  Mimmi 2015-07-13 18:31:00
  Svara
 • Som många andra: alla måste lyssna på Saga Becker. Så himla bra!

  Själv har jag aldrig riktigt förstått det där med att lyssna på alla, vissa är ju bara SÅ tråkigt :). Har bara lyssnat på Sagas hittills i år men har höga förhoppningar på Annika Norlin! Och ska absolut kolla in Mona malm nu efter ditt tips! Kram

  Elin 2015-07-13 17:43:04
  Svara
 • Ahh jag sa samma sak i år men tycker att det hitintills varit en hel del trista. Jag har dock skitsvårt att inte flyga iväg i andra tankar när jag lyssnar på poddar då jag är för rastlös för att bara sitta still. Du (eller någon annan mastermind för all del!) kanske har något tips på hur jag löser det? Men som en del övriga tipsat om var Saga Beckers verkligen helt fantastiskt, grät en skvätt gjorde jag också. Något som också gäller Heidi Freids sommarprat. Annars var Liza Marklunds en fröjd att lyssna på och Johan Rockströms superviktigt! Är så himlahimla peppad inför Annika Norlins sommarprat, förväntningarna är skyhöga, mycket även på hennes val av musik haha

  Jenny 2015-07-13 17:37:02
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   JAAA! Antligen var det nagon som namnde Liza Marklunds sommarprat! Det var jatteintressant att lyssna pa, enligt mig sa nailade hon allt: bade politik, jobb, bakgrund, personligt, aven lite privat. Sjukt bra sommarprat.
   Plus – hennes rost ar sa mysig att lyssna pa och hon var verkligen inte radd for att chocka nar hon valde sin musik. TIPSTIPS! Lyssna pa Liza Marklund!

   Nathalie 2015-07-14 09:11:49
   Svara
 • tack för recappen, har hoppat över ganska många (finns ju såååå många poddar att hinna lyssna på!). tyckte också mkt om nina hemmingson och tyckte saga beckers var svinviktigt och rörande innehållsmässigt, dock inte så språkligt superbra (många uttjatade poesiklyschor. bara språkligt alltså obs!!)

  Vicky 2015-07-13 17:32:59 http://vickys.se/
  Svara
 • Du får lyssna på mitt sommarprat i P4 värmland den 27 juli kl 15:04 med:)
  Och du får jättegärna tipsa om de.
  Kommer prata om hur det är att leva med Aspergers syndrom i 14 år utan att veta om det. Och hur det blir sen när man får en diagnos men redan mår så dåligt så man inte vill leva.
  Men framförallt att en diagnos inte behöver vara ett hinder utan en styrka

  jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom 2015-07-13 17:28:29 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • Av gamla sommarprat gillar jag hockeylegenden Börje Salmings, som var otippat bra där han också berättar om blyghet och ångest av att prata inför människor. Gillar även Jesper Rönndahls, som var svinroligt och avhandlade hur det är att vara en besserwisser sedan man var liten.

  Pam 2015-07-13 17:28:09
  Svara
 • Jag tyckte också jättejättemycket om David Batras prat. Lyssnade på början av Nina Hemmingssons härom dagen och det tyckte jag också var bra. Däremot gillade jag verkligen inte Liza Marklunds prat som jag såg att någon kommenterat ovan att de gjorde. Så smaken är verkligen olika 🙂

  K - lär mig sy och sticka 2015-07-13 17:27:41 http://www.stitched.blogg.se
  Svara
 • Tack så jättemycket för det här inlägget, så bra när man inte vet vilka man ska tid och lyssna på!

  Sara 2015-07-13 17:22:20
  Svara
 • Lyssnar alltid på p3 dokumentär på jobbet då jag är ensam de tre första timmarna, har lyssnat på de flesta säkert 100 gånger, de är som en bästa vän.
  Iallafall bestämde jag mig också för att lyssna på alla sommarprat som omväxling. Det går verkligen skitdåligt.
  Men när jag lyssnade Hedi Fried så var jag tvungen att pausa allt och bara grät. Sådan fantastisk kvinna och så himla viktigt att minnas alla hemskheter som varit och vi absolut inte vill vara med om igen.
  PUSS och glad sommar <3

  ebba 2015-07-13 17:19:25
  Svara
 • roligt att få höra vad andra tycker om sommarpraten, tyckte om Liza Marklund och georgios karpatakis, så viktigt för personer som inte har adhd problematik själv att på ett sätt få uppleva det, framförallt viktigt om man som jag möter barn dagligen men tror att det är mycket bra för alla att få en ökad förståelse för adhd positiva och negativa sidor ..

  Anna 2015-07-13 16:31:03
  Svara
 • Har också lyssnat på de flesta. Liza Marklund överraskade mig med att vara riktigt bra! Tom Alandh, Hedi Frieds och Helen Christiansson är också favoriter!

  Sandra 2015-07-13 16:17:20
  Svara
 • åh, blev genast nyfiken på att lyssna på therese christiansson, david batra och mona malm. tack för tips!
  som redan nämnts – du MÅSTE lyssna på saga beckers prat!!! många verkar gilla clara henrys…?
  http://singmyspring.blogspot.com

  elise 2015-07-13 16:16:02 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Har nästan lyssnat på alla, Hedi Freid och Saga Becker och Therese Christiansson tyckte jag var bäst! Och Mona Malm! Var inte särskilt förtjust i Tom Alandh, mina tankar svävade bort hela tiden och hade svårt att koncentrera mig. Helene Andersson stängde jag till och med av för jag tyckte det var så trist.

  Mikaela 2015-07-13 16:11:48 http://bympv.blogg.se
  Svara
 • Kul att läsa! Har tyvärr inte hunnit lyssna på ett enda prat ännu, så kommer verkligen ta till mig denna lilla guide. Hade varit kul om det kom en uppföljare om du lyssnar på fler avsnitt 😀

  Malin 2015-07-13 15:47:23 http://silverparlor.devote.se
  Svara
 • åh, vilken bra idé! jag älskade detta inlägget, hoppas det kommer en uppföljning med fler radioprat?! <3

  Edie 2015-07-13 15:42:53 http://heidilindquist.se
  Svara
 • Hedi Freids sommarprat är det viktigaste av allt. Sorgligt och rörande men starkt och modigt. Sådan underbar kvinna med en enorm livsgnistan trots allt hon har kämpat sig igenom. Definitivt årets bästa.

  Lisa 2015-07-13 15:35:35
  Svara
 • Du MÅSTE lyssna på Saga Beckers sommarprat, måste måste måste! Ett av de mest gripande sommarpraten någonsin och så JÄKLA viktigt. Grät ner min middag.

  Amanda 2015-07-13 15:32:45
  Svara
 • Så roligt med små recensioner! Jag var inte så förtjust i Batras, tyckte det var lite för anekdotigt och för lite som man kunde ”ta med sig därifrån”.. Rekommenderar Liza Marklunds! Kaxigt, UNDERBAR dialekt och roligt och viktigt innehåll.

  Anna 2015-07-13 15:15:35
  Svara
 • Bestämde mig också för att lyssna på alla i år, och måste även säga att det går sådär för mig. Verkar att ha kommit ungefär lika långt som dig. Samma favoriter också. Alltså Tom Alandh, så bra, så mysigt, så fint!! Även om jag ibland suckar lite över mitt beslut att lyssna på alla, så inser jag också att jag antagligen inte skulle ha lyssnat på Alandh ifall jag som vanligt bara valt att lyssna på de som verkade intressanta. Mona Malms var också underbart!

  Jessica 2015-07-13 14:59:52
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström