Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

for all the things my hands have held the best by far is you.

Så här såg jag ut igår när jag promenerade mot stan, mötte upp Magnus, åt en nudelsallad på Snickarbacken 7 och köpte färgprover till vardagsrumsväggen! Tre olika men ganska lika färger, tänkte att ni skulle få välja vilken jag ska måla väggen med sen. Kanske : )

Men på förmiddagen mötte jag först upp Rebecca som knäppte av ett par foton på mig på min innergård.

Jag hade på mig en jeansskjorta med knyt och tryckknappar från Asos och en mörkblå denimkjol från Monki.

Nya väskan från Moschino. Har lite svårt att ha något annat färgglatt till den för då känner jag mig som fem år… Men jeansfärger tycker jag funkar fint.
Eller nu ångrade jag mig direkt när jag skrev det, borde gå all in pastel dream ikväll bara för att.


Tygskorna är ljusrosa och från Superga.

Hoppas man aldrig behöver använda strumpbyxor igen!

Älskar förövrigt den här veckan, att vara ledig i ett folktomt Stockholm med vackert väder och bara promenera omkring är nog min favoritsyssla.

 

Photos: Rebecca Fexby.

.

Translation. Yesterday’s outfit. Shirt from Asos, skirt from Monki, shoes from Superga and bag from Moschino.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Superfin kjol! Näst sista knappen är oknäppt, why? ((:

  Ida 2015-07-18 23:19:07
  Svara
 • Rebecca är sååå himla duktig på att fota!!

  Linnea 2015-07-18 22:52:59 http://nouw.com/linneajansonss
  Svara
 • Supertjusigt! 😀

  linnea 2015-07-18 10:50:16
  Svara
 • ”…tänkte att ni skulle få välja vilken jag ska måla väggen med sen. Kanske : )”
  = gullig.

  vardagskonst 2015-07-17 13:08:09 http://www.vardagskonst.se
  Svara
 • Hej Sandra! Hur sköter du ditt citronträd? Framförallt undrar jag hur du förvarar det på vintern? Kram <3

  Sofia 2015-07-17 10:47:08
  Svara
 • Hej Sandra och glad sommar till dig! Jag kommer här med några frågor som du gärna får plocka upp i nästa frågestund om du vill !
  1. Det är ju så att du bott lite här och där och du ser ofta ut att verkligen ha ”bott in dig” i dina hem. Hur har du vågat satsa så fullt ut på det? Att samla på sig saker och verkligen bo in sig känns för mig så definitivt och lite läskigt, som ett statement inför sig själv att ”Här blir jag nu, nu satsar jag fullt ut”. Hur tänkte du om det i tex New York, känslomässigt och rent praktiskt? (Hoppas du förstår hur jag menar).

  2. Nästa sak: jag är numera 28 år och nyutexad och står inför en eventuell flytt till Oslo. Det kommer bli tal om kollektiv till en början (eller hela tiden pga höga bostadspriser). Men saken är att jag aldrig haft ett ordentligt ”riktigt eget” hem. Det längtar jag efter samtidigt som jag längtar efter mina vänner i Oslo och efter att få känna lite storstad och nya äventyr. Staden jag bor i nu kan säkert erbjuda ett eget, ordentligt hem men mindre puls och äventyr. Hur hade du resonerat? Jag är egentligen rätt säker på min sak men vill höra hur du tänker som ändå stått inför olika val och resonemang kring flytt, uppoffringar och plus/minus-avvägningar ett par gånger.

  Jag gillar din blogg och tycker du inspirerar till att följa hjärtat och strunta i det klassiska livsupplägget som fortfarande existerar. Tack för det! Ta hand om dig

  Emma 2015-07-17 10:43:32
  Svara
 • Jeans i kombo. Älskar det!

  Anna María 2015-07-17 09:35:24 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Hej!

  Har du smakat Zetas citronolivolja? Den är så HIMLA god till pasta!

  Linnéa 2015-07-17 08:27:50
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind