Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

hemma igen efter åtta dagar semester.

Hemma. Efter åtta dagar av rödvin och spaghetti är jag nu redo för min sista lediga vecka som jag tänkte tillbringa i Stockholm och bara promenera omkring, fika och skriva. Och överraska min kille med lunch kanske, för han går tillbaka till jobbet idag. Kändes ändå väldigt fint att komma hem till min egen säng och sval Sverigeluft, två av de bästa grejerna.

Utanför ytterdörren överraskades jag av ett ett bud från Glossybox igår kväll. Månadens box hade Paris-tema och allt som är fransk-inspirerat skickar pr-byråerna hem till mig sedan mina näpnare klädstilsår. : ) Inte mig emot såklart. Macaroons, ansiktsmask och serum till dörren man tackar! Perfekt när man rest hela dagen.

Till middag lagade jag något jag har cravat (crejvat? crave:at?) i dagar av enbart ost och kött typ: grönsakssoppa. Det blev en med selleri, bondbönor, tomat, morötter och lök. Så himla gott vare.
Fotona från Italien är dock inte slut, imorgon tänkte jag visa er Florens.
.

Translation. Home again from Italy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • vart har du köpt din poster: peace love and feminism? 🙂
  VILL HA

  Emma 2015-07-29 19:00:07
  Svara
 • Dagens onödiga fakta (om man inte har kompisar med afrikanskt ursprung som är sugna på soppa, då är det ganska viktigt att veta): uppskattningsvis 100 miljoner människor på vår jord skulle få akut blodbrist (anemi) av att äta bondbönor, för att de saknar ett enzym som behövs för att ta hand om de fria syreradikaler som finns där i. Bönorna har till och med gett namn åt sjukdomen, Favism.

  Frida 2015-07-29 00:05:30
  Svara
 • sweet home! hoppas vi får mer njut-väder här i stockholm då din sista semestervecka! 🙂

  ISA 2015-07-28 23:19:29 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra, blir fel inlägg nu men ville kommentera om målandet.. Hela vårt hem ser ut som ditt inlägg, en blanding av de tre nyanserna fast på olika vägger. Bor utomlands och hyr tyvärr men kom på att vi har lite färg kvar från ägaren så var uppe och kika vad det var nu.. Vi har ju tydligen Farrow & Ball (och jag som täntke tipsa dig om något som såg EXAKT likadant ut som var billigt..) men jag hittade någon burk som det stod Duplex på med. Ok, jag och kass på färg men tror de har typ blandat från dessa märken, kanske kan hjälpa så att ni inte behöver lägga allt hos F&B. Lycka till och tack för faboulos blogg! x

  Matilda 2015-07-28 21:36:42
  Svara
 • Men! Ni har ju ingen gardin eller persienn i sovrumsfönstret! Hur fungerar det egentligen? Kan ni sova när det är sådär ljust? Och det är ju jätte nära till grannarna så dom ser ju in. Hur byter ni om, hur har ni ens sex sådär?? Ja det måste du såklart inte svara på, hehe. Men liksom. Hur över lever ni?!

  Anneli 2015-07-28 21:30:55
  Svara
 • Underbara bilder . En fråga bara : har ni inga gardiner /rullgardin eller något i sovrummet ? Hur ser du på det med insyn/solen mm ? Eller är det bara jag som är blind och inte ser något ? Haha . Oavsett så avgudar jag din lägenhet . Så vackra detaljer / mysig inredning . Tack för en underbar blogg <3

  Sanna 2015-07-28 20:54:25 http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se
  Svara
 • Såg just Joakim på ”allsång på skansen”!!! Genom tv-rutan alltså. Så söt!!!!

  Albina 2015-07-28 20:50:06
  Svara
 • Välkommen hem! SAMPAR är ett grymt märke, enjoy! 🙂

  La Linda / Better Bloggers 2015-07-28 20:38:47 http://betterbloggers.se
  Svara
 • Ciao!
  Jag är 17, till hösten flyttar jag hemifrån, och jag är nog inte ensam om det. SNÄLLA gör en ”flytta” hemifrån guide, om allt och ingenting som man behöver veta, tänka på och kunna innan flytten. Enkla recept, bästa sängkläderna, smartaste krukväxten o annat är tips!
  Har ju förstått att du hade det lite knepigt med maten ett tag, vad är bästa tipset för att inte tvångstänka kring sånt? Oroar mig så, då jag försöker att inte bry mig om ideal, men vi vet nog alla hur svårt det är. Jag har mitt egna ideal så att säga.

  O tack för att du är du!

  sofia 2015-07-28 19:24:45
  Svara
 • Hejhej!
  Detta kanske är en märklig fråga men men….
  Du skriver väldigtdmånga namn på olika kompisar (vilket är trevligt) men det kan vara svårt att hålla reda på vem som är vem. Det hade varit smidigt om du kunde göra ett inlägg med en liten bild och kort presentation,som en liten lathund!

  Bianca 2015-07-28 18:34:21
  Svara
 • Velkommen hjem! Det virker som at dere har hatt det helt herlig, og likevel er det alltid godt å komme tilbake til sin egen seng, og til de lyse sommerkveldene og det rene vannet her i Skandinavia… Win-win!

  Synne 2015-07-28 16:39:51 http://www.etdrysskanel.com
  Svara
 • Hej! Jag blir lite nyfiken på hur du skiljer på dina semesterdagar och jobbdagar nu när du skriver att du ändå under din sista semestervecka ska skriva (och så har du ju bloggen igång samtidigt)? Ska själva börja frilansa i ett kreativt yrke till hösten så jag är allmänt nyfiken på hur du lägger upp dina dagar! 🙂 Har nyligen läste Ninas bok btw som jag tyckte gav massa superbra tips kring detta, det kan du hälsa henne om du vill! Puss och kram!

  Sofia 2015-07-28 16:22:47
  Svara
 • Tycker ditt hem är så fint, har blivit lite av en inspiration till min nya lägenhet.

  Nea 2015-07-28 14:17:07
  Svara
 • hej!

  Ramen som du har till din plansch, går den att köpa separat någonstans?

  Sandra 2015-07-28 13:12:49
  Svara
 • Åh, Sampar är grymt 🙂

  emma 2015-07-28 13:06:49 http://www.emmae.se
  Svara
 • Hej jag tänkte bara tipsa om att jag var P4 Värmlands semesterpratare i går och om du får tid över i det tråkiga vädret kan du lyssna på
  mitt prat http://t.sr.se/1OvTlF3
  Och du får jätttegärna sprida det vidare. Tillsammans gör vi skillnad!
  Mvh Joanna Halvardsson

  jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2015-07-28 12:57:53 http://domkallarmighannes.com
  Svara
 • hahah neeej spoilers jag har inte fått min glossybox än

  maggie 2015-07-28 11:55:17
  Svara
 • Åh härliga bilder och välkommen tillbaka.

  Diana 2015-07-28 11:27:14 http://lamadre.se
  Svara
 • woopwoop välkommen hem :)))

  henrietta 2015-07-28 11:25:50 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
  Svara
 • välkommen hem! så himla fina bilder från er resa. tack för att vi fick följa med! och det ska bli kul att få se fler! <3

  frida svensson 2015-07-28 10:55:53 http://www.cuntless-lux.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind