Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

video: frågor och svar om kärlek och sånt.

Glad lördag!
Här kommer några frågor och svar om feelings och sådant i videoformat. Blev ganska lång den här gången, men man måste ju hinna prata klart liksom : )
I denna video svarar jag på 4 frågor: om att hångla bort hjärtesorgen, om att vara kär i en yngre kille, om att ha problem att komma med sin pojkvän och om långdistansförhållanden. Den första minuten klickar videon för att min kamera försöker fokusera på egen hand, men sedan ställde jag in den manuellt så efter det är ljudet bra.

Hoppas ni gillar och prenumerera gärna på min youtubekanal.

(musiken i början är skapad av noak garberg, just denna var faktiskt ett av förslagen som jingel till min och michelles podd!)

.

Translation. Q&A about love, in Swedish.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
71kommentarer
 • hej. Jag är 15 år och har nyss fått min hjärta så jävla krossat. Min pojkvän gjorde slut med mig via typ sms (!!?) helt utan att ha någon anledning. Jag förstår att känslor bara kan ta slut, men han vill inte ens träffas (inte ringa/skriva etc. heller för den delen) och prata om det. Han vill inte förklara hur eller varför. Mindre än ett dygn efter att han plötsligt gjorde slut så var vi på samma ”festival”, han asfull och jag helt förstörd. Han försökte hångla med min kompis och en av mina bästa kompisar instagramma en bild när hon kysser honom på kinden samma natt. Han tog på andra tjejer och kysste flera stycken bara när han visste att jag såg. Och det gör så jävla ont. Jag grät fem timmar i sträck och tänkte att nu finns det inga tårar kvar, men när jag såg honom så märkte jag att det visst gjorde det. Det finns tårar kvar efter femton timmar också. Han dränker sina sorger i billig sprit medan jag dränker mig själv i tårar. Vi går dessutom i samma klass, börjar sista året i grundskolan imorgon. Grejen är den att jag tror jag dör snart om han inte säger att han älskar mig och vill ha mig tillbaka. Jag är så jävla jävla kär fast jag vet att han beter sig som en idiot. Allt gör så helvetes fucking ont inuti att jag tror jag spricker om någon rör mig. Snälla säg att du vet känslan för jag känner mig ensammast i universum.

  T 2015-08-23 11:31:37
  Svara
 • Hej Sandra! (eller vem som helst som känner för att hjälpa en vilsen själ) Jag har ett rätt vanligt problem, men som känns sådär riktigt skitjobbigt när det händer en själv. Jag gillar en kille, alltså jättejättemycket. Han är så himla fin, inåt och utåt, har samma intressen som jag då vi båda går samma utbildning på högskolan. Han har bra värderingar och är den enda kille jag träffat som verkligen brinner för feminism och är bara en sån där genomgod människa. Vi har aldrig riktigt umgåtts själva, bara blandgemensamma vänner. Och jag får alltid den där pirriga känslan av att se honom och prata med honom. Men problemet är detta: hans ex, som också går samma utbildning som oss. De två var ett par under hela höstterminen förra året, men gjorde slut vid jul typ. Så hela våren och sommaren så har jag gått runt och haft en massa ångest för att jag har inte vetat vad jag ska göra. Är han förbjuden frukt nu? Skulle det vara helt jävla fel av mig att försöka med honom? Eftersom att hans ex ändå är en klasskamrat som jag inte har något emot överhuvudtaget, och som rent av är en riktigt fin tjej och en vän! Jag har ju tänkt att jag ska prata med henne om det, men det känns också fel! Visst, vi är vänner, men inte så nära att jag kan prata med henne om det här. Tänk om hon har känslor för honom fortfarande? Allt känns så dumt.

  Soe 2015-08-10 01:00:47
  Svara
 • herregud så bra detta var – älskar älskar komma-tipsen och hur ärlig och öppen du var! girl power!

  julia 2015-08-07 18:47:46
  Svara
 • Alltså vilka fina ord! Vill bara att du ska veta att det du gör uppskattas enormt!

  Beata 2015-08-06 17:10:12
  Svara
 • Jag vill ha en pojkvän och ibland hittar jag potentiella pojkvänner. Men jag backar varje gång. För jag är inte nöjd med mitt liv så hur kan ja då skaffa kille? Jag vill först komma in på universitetet, skaffa lägenhet och sedan skaffa pojkvän. Men det känns som att jag kanske är där om ett år innan jag har sådana basic saker ordnade för mig. Det känns som att jag lever men ändå inte. För ja låter inte mig själv leva. För vem vill ha mig, en 24 årig tjej som inte kommer in på sitt universitetsprogram och inte har en egen lägenhet?

  sara 2015-08-05 18:14:45
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   VEM VILL INTE HA DIG! Du vågar kämpa, drömma och vilja, det är fan värt all kärlek i världen! Underskatta inte dig själv, låt inte andra döma dig! Fredagspepp från någon som vet känslan.

   sofia 2015-08-07 20:45:46
   Svara
 • Alltså denna videon var bäst. Älskar dina videos och att du är så självklart ärlig. Fortsätt göra det du gör, du är awesome <3

  Madson 2015-08-03 20:55:40 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Jag hade jättesvårt att komma länge och legat med ett svin som inte brydde sig alls om mig. Blev osäkrare än sommarens väder. Sen träffade jag världen finaste kille och kunde inte komma med honom heller. Och när vi låg där på duschgolvet och han pettade järnet, så låg jag och kände mig som världens sämsta för att nu kommer jag inte komma igen och guud vad less han måste vara och samtidigt som det var så jävla skönt, så gick jag in i mig själv och tänkte ”Ronja, du har för fan gått på kol, då ska det väl inte vara så jävla svårt att komma med en asfin kille” och ja… Det bara hände. Jävlar anamma. Men först lära känna sig själv och sen sluta tänka så jävla mycket. Man måste slappna av samtidigt som man ger sig fan på det 🙂

  Ronja-ovita skor 2015-08-03 16:00:54 http://ovitaskor.blogg.se
  Svara
 • ÄLSKAR dina videor. Gör 10000 till!!

  Sandy 2015-08-03 09:37:26
  Svara
 • Sandra du är så gullig och bäst!!!

  Sofia 2015-08-02 23:24:39
  Svara
 • Har läst din blogg i åratal (den är bäst!) men detta är nog min första kommentar. Blev helt tagen av ditt inlägg du svarar så bra och är så himla charmig! Heja dig sandra!

  Ebba 2015-08-02 20:34:33
  Svara
 • hej Sandra! Jag vill bara boosta och peppa! Vet att du pratat om hur ovan och osäker du var med kamera och tv-inspelningar osv och vill bara säga att du har utvecklats sjukt mycket! Det känns proffsigare och snyggare än någonsin och jag vill verkligen bara säga det – du är helt enkelt så grym!!! Plus att jag tokgillar dina raka och ärliga svar. Stor kram!

  Sandra 2015-08-02 20:08:59
  Svara
 • Hur gör en egentligen slut med någon? Jag har aldrig gjort det, antingen har andra gjort slut med mig eller så har vi vart eniga om att det ska ta slut. Jag har dejtat en kille sen i mars och han är så himla fin, men jag är inte kär i honom. Men dels känns det jobbigt att göra slut för det är så himla fint att hänga med honom, så mysigt och tryggt och jag vill inte riktigt att det ska ta försvinna. Sen vet jag inte hur jag ska göra. Hur gör en egentligen?

  Sara 2015-08-02 19:06:34
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej! Jag var i samma sits som dig, var tillsammans med världens finaste kille men kände plötsligt att jag inte var kär längre. Tyckte fortfarande om honom massor men var inte kär. Och då ska man göra slut, så enkelt är det att det inte är varken kul eller bra att va tillsammans med någon man inte är kär i.
   Jag gjorde bara så att vi satte oss ner och så sa jag att jag tyckte det va jättetrist men att jag inte var kär längre och inte ville vara tillsammans längre. Det var jättejobbigt och han var ledsen och grät massa men sen när jag kom hem (vi bodde tillsammans men jag hade egen lägenhet också) så kände jag mig lättad. Visst var jag fortfarande också ledsen men jag visste att det var rätt.
   Så konkret: känn efter ett tag innan du bestämmer dig, man kan också ha dåliga dagar men har du känt så här länge är det ej bra. Bestäm dig helt innan så att du inte börjar vela om han blir ledsen, det blir bara svårare då, och bor ni tillsammans bör du ta dina grejer och flytta ut så snart som möjligt, helst samma dag. Hoppas allt går bra och att du gör vad som känns bäst för dig! Massa kramar!!

   Olivia 2015-08-03 21:46:03
   Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Du ska lära känna honom mer tycker jag och satsa! Sedan mars är ingen tid! Är han så mysig så tycker jag du ska fortsätta att försöka helt klart! Ge inte upp! Hejja!

   M 2015-08-03 00:19:04
   Svara
 • kramar från tjejen som hånglar bort hjärtesorg. Skrivit till killen, va nykter på festen igår, kändes skönt och tack för det vettiga svaret!! behövdes! puss

  Emma 2015-08-02 12:46:45
  Svara
 • Hej Sandra!! Det är så att jag är kär i en kille som jag har pratat med några gånger. Vi träffas en gång i veckan för att vi går i samma aktivitet. Men jag vet inte vad jag kan prata med honom om, för jag vill ju lära känna honom bättre? Har pratat med honom några enstaka gånger bara. Men tänk om han inte är singel eller tycker att jag är den där människan som hela tiden är generad. Ska jag försöka lära känna honom och fråga om han gillar mig, eller ska jag bara strunta i det?

  Tycker veerkligen om din blogg, den är grymt bra!!

  Anonym 2015-08-02 10:02:12
  Svara
 • Hej Sandra och alla andra som kanske läser detta, jag behöver hjälp.

  För några veckor sen började jag umgås mer med en snubbe jag var bekant med. Han är snäll och jättekul att vara med. Vi har typ verkligen klickat, men som kompisar. Häromkvällen var vi på fest och nu är typ allt konstigt. Vi förfestar hos hans kompisar och är ganska packade när vi kommer till festen. Efter ett tag ringer min bästa kompis som är bortrest. Hennes kille känner sig nere och vill inte va ensam och hon frågar om jag kan sova där så han slipper det. Vid det här laget är jag riktigt packad och vill inte göra det. Har redan bestämt att jag ska slagga hos killkompisen jag gick dit med och mår bara för första gången på väldigt länge och då vill jag inte tvinga mig själv till nåt jag vet kommer ge mig ångest. Jag pratar om det med några fina på festen och alla säger att jag ska tänka på mig själv och inte sova där, så jag ringer min bästis och säger det. Hon blir såklart stressad och besviken vilket jag förstår men vill inte riktigt lyssna när jag ska förklara varför. Nu är hon jättearg på mig och vägrar prata och för första gången vi har känt varandra är jag på riktigt rädd att jag sabbat allt vi har. Låter löjligt kanske men jag känner ju henne bra och vet att det skulle kunna va slut mellan oss nu. Till råga på det så råkar jag ligga med min killkompis när vi kommer hem till honom. Nästa dag sa så sa vi inte ett ord om det alls vilket blev lite konstigt när det var väldigt uppenbart eftersom vi liksom vakna ihopslingrade och nakna. Det är typ stelt mellan oss nu och jag är jätterädd att vår kompisrelation är sabbad den också. Vet inte vad jag ska göra, dom är liksom två av mina absolut finaste vänner, men nu vågar jag inte höra av mig till honom och det enda min bästis sa när jag ringde henne morgonen efter var nåt nedlåtande om att jag var självisk som sket i det hon bad mig om för att jag trodde att nåt skulle hända mellan mig och min killkompis, vilket jag inte borde göra. Trodde verkligen inte det men nu gjorde det ju det och har inte vågat säga att jag låg med honom. Grejen är att jag alltid varit väldigt osäker med killar och hon vet att hon får mig att känna att jag inte är värd honom (eller nån annan bra snubbe) genom att säga så. Vet inte vad jag ska göra nu, är helt ensam det är ju liksom dom två jag hade frågat om råd annars och nu kan jag inte det.

  E 2015-08-02 03:49:51
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   hej hallå! Alltså. Du skrev ju såhär: ”jag pratade med några fina på festen som sa att jag skulle tänka på mig själv och inte göra det”. Jag tycker att de fina personerna har helt rätt. Det är inte ens ansvar att få någon annan att må bra. Sen kan man såklart känna att man VILL offra vissa grejer för att någon av ens närmsta ska må bättre, men det måste kännas rätt, och måste vara ens eget val. I så fall hade du ju känt ”såklart att jag går dit”, för den personen hade gjort samma för dig, liksom. Det är inte ditt ansvar att se till att hennes kille mår bättre, och jag tycker att hon beter sig väldigt omoget och oschysst genom att skuldbelägga dig och inte ens lyssna på svaret. Om du själv mått dåligt så är det viktigt att kunna sätta ner foten och säga ”nej”. Modigt!
   Jag tänker att, de fina personerna du pratade med, kan du inte höra av dig till dem, och be dem om råd/stöd? Det är svårt att stå på sig själv ibland, särskilt om personen är en nära vän. Då kan det vara skönt med några som håller en om ryggen, och påminner en om att man gjort rätt.

   Angående killen: jobbigt att det blev stelt. Jag tänker: skriv till honom. Säg typ, hallå, skulle inte vi kunna snacka lite, det blev ju fett konstigt igår? Båda ni vet ju om elefanten i rummet, ni var ju båda med om det liksom.

   Men prio 1 tycker jag att du tar kontakt med några som kan hålla dig om ryggen nu när det stormar lite.

   Lycka till, jag håller på dig!!

   Agnes 2015-08-02 14:18:47 http://www.astrologen.blogspot.com
   Svara
 • Okej, hej. Jag har en fråga angående det här med att gilla sin vän. Det började för flera år sedan, minns att jag skrev en rad om en bilfärd i en vänsterkurva till ett av dina ”finaste som hänt”-inlägg. Sedan dess har vi pratat oss igenom fester tills det bara varit vi, sett otaliga filmer tills morgon, skjutit ihop sängar och somnat på varandras axlar. Men vi har också haft perioder då vi knappt pratar, då vi hälsar artigt men lämnar det där. Nu har det pågått i fyra år. Jag har skrattat tills jag gråtit, och gråtit tills det inte funnits något kvar och kan inte längre avgöra om det finns något mer eller om jag bara inbillar en förstorad vänskap.

  Och jag vet att jag bara borde våga men jag vågar inte. Det har gått så lång tid och vi har samma umgängeskrets och jag önskar jag kunde släppa allt, sluta tänka på honom, men så här är det nu. Så jag rasar ihop inombords varje gång han rör i mig eller ställer sig sådär nära att jag inte vet var jag ska titta men låtsas som ingenting framför alla andra. Eller så är allt uppenbart, jag vet inte, vågar inte ens fråga. Känner mig som världens ynkligaste, mest förvirrade och fega person. Jag behöver ett annat perspektiv, känner du igen dig Sandra, någon som känner igen sig?

  Johanna 2015-08-02 03:08:57
  Svara
 • Alltså du är så fin Sandra!! Och dina videos <3 Sitter på ett 12-timmars nattskift och detta inlägg uppmuntrade väldigt så tack! 😀
  Fråga till kommentarsfältet! Jag ska börja plugga i Uppsala nu till hösten och känner ingen, nån mer färsking som vill hänga?? 🙂 Puss å kram!

  Sandra 2015-08-02 01:27:04
  Svara
 • Alltså strålande bra att du kunde vara så öppen kring frågan hur man kommer med sin kille!!!

  Lilla e 2015-08-02 00:46:20
  Svara
 • Vad fint och vilka fina svar du ger <3

  Hanna 2015-08-02 00:09:27 http://WWW.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Hallå tips till sexfrågan!!!!
  Jag kunde inte heller komma med någon (annan än mig själv) (2. Hade sexat i ca åtta år….so sad) men tänkte inte så mycket på det. Tills jag började gå hos en Pratolog och vi kom in på mitt sexliv.
  Då bokade hon in mig på en tid hos en barnmorska, som jag fick prata med & berätta vad som var svårt. Hon kom med jättefina tips och råd och visade på en bild var massa göttiga ställen sitter på kroppen. Typ finaste jag varit med om, att en kan få hjälp med det :’)
  SÅ BOKA TID HOS BARNMORSKA!
  Är snubben nyfiken på att lära så kan han ju följa med.

  Elin 2015-08-01 22:56:21
  Svara
 • Alltså du är BÄST <3

  Föresten till alla i kommentarsfältet: finns det någon som har bott eller besökt Barcelona mycket? Ska dit i slutet av augusti med min sambo och vill jöttegärna ha lite tips! Gärna på restauranger 🙂

  Charlotte 2015-08-01 22:43:58 http://Cizzim.blogg.se
  Svara
  • Svar på Charlottes kommentar.

   Jag har bott/bor i Barcelona den här sommaren! Tips på restauranter: La Luna – mysig och romantisk restaurant med riktigt god katalansk och mexikansk tapas, sjukt vackra lokaler och mycket mat för en billig peng. Can Majó – ät deras egna skaldjurspaella, den absolut bästa jag ätit! Lite finare restaurang och lite dyrare, men oj vilken matupplevelse! Set de Gotic – klassisk tapas som är riktigt riktigt god. Liten och mysig charkuteria med både korv och ost vid disk.

   Antonia 2015-08-02 23:29:39
   Svara
 • Hej! Fantastisk blogg som alltid!!
  Kommer du og Michelle podda igjen? ELSKER podden!!

  Tim

  Tim R 2015-08-01 22:43:17
  Svara
 • Söta bästa du!! Tycker att du är helt fantastisk. Heja dig!

  Agnes 2015-08-01 21:54:45
  Svara
 • Sandra, du är så himla bäst och gullig! Ville bara säga det. Du borde typ få ha ett eget litet TV-program med dina frågor och svar, allt är så väldigt fint och äkta vara som kommer ur dig. Kram

  Malin 2015-08-01 20:51:58
  Svara
 • Hej!

  Jag har bara bra erfarenheter av distansförhållande. Träffade en amerikan och blev typ bara ååh… Ca fem år senare blev vi tillsammans. Vi hade hållit kontakten sporadiskt under åren, men tvåtusentolv så blev vi äntligen synkade i våra liv. Så jag åkte dit, pangbom och så var vi ett par.
  Det var bara så att det skulle vara vi. Så jag bokade en resa tillbaka (viktigt att ha ett datum för att ses igen), han flög sen hit och jag till honom och så vidare. Ett år hade vi distansförhållande innan han tog sitt pick och pack och flyttade över Atlanten. Nu är vi gifta och han är det bästa jag har.

  Så, med facit i hand så hade jag gjort om samma sak hundra gånger om. Jag har aldrig känt mig så älskad eller älskat så mycket. Det går, jag lovar. Alla kanske inte lever lyckliga ihop livet ut, men då kan en tänka på alla roliga resor och så som en fick ut av det. Vi lever bara en gång, men hundra år är ett långt liv att leva. Kärlek är bra, även den som kanske inte är för evigt. Eller så är den det, för en inser att tusen mil inte spelar någon roll och Atlanten bara är ett hav.

  Lycka till!

  Julia 2015-08-01 19:15:01
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Tack för att du skrev din kommentar Julia. Min bästa person bor i ett annat land, på en annan sida av jorden och det har alltid varit så hela tiden sedan vi först träffades. Vi blev snabbt starkt starkt nerkärade i varann men så en dag tog det slut på grund av att våra liv inte kunde synka. Men vi har aldrig släppt kontakten och vi saknar varann. Idag är allt annorlunda ändå helt samma jämfört med då. Tror inte att allt redan hänt du vet. Dina ord om din kärlek gav mig hopp. Jag vet inte vad som kommer hända i framtiden men jag tror att ibland är kärlek lite krokigt och att sådan kärlek kan bjuda på massa äventyr som också gör en stark mitt i det tuffa

   Dori 2015-08-02 12:58:08
   Svara
 • BÄSTA SANDRA! det var jag med komma frågan. så fint svar blev pepp och glad och började googla vibratorn direkt. tack för att du tar dig tid åt vilsna själar så fint!!

  amanda 2015-08-01 18:29:03
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Om inte vibrator skulle visa sig vara din grej, ge inte upp! Jag försökte så länge med olika sorter innan jag insåg att jag bara störde mig på det himla vibrerandet och köpte en dildo istället som tillsammans med mina fingrar gjorde jobbet så att säga. Be din partner att titta på (ja, känns pinsamt första gången men kommer att vara värt det) och visa precis vad du gör som får dig att komma.

   Sofia 2015-08-01 22:13:31
   Svara
   • Svar på Sofias kommentar.

    jag har haft lite samma ”problem” när jag ligger med min kille men vid onani kommer jag direkt. Ibland har jag provat att hjälpa till vid sexakten och ta på mig själv men av någon anledning känner jag mig så himla obekväm i detta och istället blir det avtändande och jag slutar. Ibland har jag funderat på att köpa nån sexleksak men även detta tycker jag känns lustigt. Jag vet inte varför jag är så pryd gällande denna fråga, jag trivs ju så himla bra och älskar min pojkvän. Jag tror jag har svårt att hålla koncentrationen för helt plötsligt ser jag mig själv i tredje person och blir obekväm under akten. Plus att jag känner pressen att jag S K A komma, för det är så det skrivs om och pratas om hela tiden. Någon som har tips på vad jag ska göra?
    PS! Älskade detta inlägg Sandra, ge oss mer sexsnack!

    Karin 2015-08-02 16:58:00
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

     Håller inte alls med er ovan (och övriga heller för den delen) om att man inte måste komma vid sex och att det kan vara skönt i alla fall – visst, ”måste” är väl ett knepigt ordval i sammanhanget, men hur många killar skulle nöja sig med att bara få orgasm vid onani och eventuellt någon enstaka gång med sin partner..? Inte många…

     För mig är sex utan orgasm som att äta utan att bli mätt, och t.o.m. Sandra uttryckte vid nåt tillfälle att klart hon får orgasm när hon ligger ”det är ju det roliga med sex”. Håller med och blir alltid lite ledsen när folk ständigt ska bagatellisera betydelsen av kvinnans orgasm bara för att hon generellt och genom historien haft svårare med den biten. Orgasmen ÄR viktig, för samhörigheten om inte annat.

     Jag fyller strax 30 och ställer krav på mina män (komma varje gång de kommer etc) vilket borde vara en självklarhet för alla tjejer även i den feministiska kampen. Vidare har jag bara stött på en(!) man under hela mitt sexuellt aktiva liv i vuxen ålder som inte brytt sig om min orgasm så ibland undrar jag vad för slags losers vissa omger sig med egentligen (tonåren var tyvärr annorlunda).

     Byt kille om han inte bryr sig om er orgasm eller om han får er att skämmas över att ta på er själva, och onanera mer (själv kan jag inte komma utan att ta på mig själv under akten)! Nöj er inte med mindre bara för att ni råkar födas med en kvinnligt könsorgan…

     Karin 2 2015-08-04 13:46:27
     Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Något jag också tror kan vara viktigt att det inte ska vara någon PRESS att komma, tror inte att det bara blir svårare att komma då. Fokusera istället på att ha det skönt både själv och tillsammans med din kille. Se det som en bonus om det blir en orgasm, inte som själva anledningen till gos 🙂
   Nu vet inte jag hur ni gör när ni ligger men ett annat tips kan vara att du hjälper till och stimulerar dig själv medan din kille också gör det, och då är det ju enklast att upptäcka vad som är skönast för en genom att testa i sin ensamhet först kanske. Och som sagt känn ingen press att komma, det är inte själva orgasmen som är poängen med sex, det är hur nice som helst ändå.

   Ella 2015-08-01 18:42:54
   Svara
 • Så himla fin, man blir så glad av att se och höra dig. Du ger så fina råd.

  Isabell 2015-08-01 18:12:43
  Svara
 • Var bodde du och Magnus i Cingue Terre förra sommaren? Skall åka dit i slutet av augusti och skulle vara så tacksam för svar 🙂

  Elin 2015-08-01 17:49:10
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Alltså vet inte var sandra bodde och så, men jag och min kille var där för ca 2år sen och då bodde vi i manarola som är den minsta av de fem byarna. Vi hittade boende via airbnb, så det är mitt tips! Vi bodde väldigt enkelt i ett rum med balkong mot huvudgatan ovanför ett café. Rummet var absolut inte speciellt modernt, men kändes lagom hemtrevligt och rent och fräscht. Vi blev dessutom bjudna på limoncello av dem. Länken till ca de capun som det hette: https://www.airbnb.com/rooms/404895?s=2vCi

   Eftersom det går tåg igenom byarna så tänker jag att det inte spelar så stor roll var man bor, men vill man ha lite mer liv så är monterosso al mare större by och där finns även hotell. Det finns dock airbnbrum överallt i alla byarna. Jag gillade Manarola bäst och missa inte Billies, som är skaljdjursrestaurang med finfin utsikt över solnedgången!

   Lenita 2015-08-03 12:27:27
   Svara
 • Helt underbar video Sandra! Du är så härlig som tar alla stora och små hjärtesorger på allvar och ger tips och råd. Puss! <3

  Fann 2015-08-01 16:55:32
  Svara
 • Du är så GULLIG!

  moa 2015-08-01 15:06:28
  Svara
 • tusen takk! Nå har jeg sendt mld til en fyr jeg har halvdatet i en lengre periode. Følger ditt råd om å være aktiv, -ikke sitte hjemme å vente… så kommer en seg ett skritt videre! <3<3<3 for at du finnes!

  synne 2015-08-01 14:55:02
  Svara
 • Snälla säg att jag har fel, men har du problem med homosexuella? Du har inte ens nämnt Pride trots att det praktiskt taget sker utanför ditt fönster just nu. Jag får känslan att du medvetet undviker det. Du har aldrig talat gott om hbtq vad jag läst. Hoppas jag har fel. Kram, Carro

  Carro Mariedotter 2015-08-01 14:44:52
  Svara
  • Svar på Carro Mariedotters kommentar.

   Om du tittar på hennes Instagram ser du att hon närvarade på Pride.

   Malin 2015-08-03 17:29:30
   Svara
  • Svar på Carro Mariedotters kommentar.

   Men snälla nån, för att hon inte direktrapporterar från Pride innebär det att hon har någonting emot homosexuella?
   Att hon ”aldrig talat gott om hbtq vad du läst” beror kanske snarare på din research, herregud hon designade ju en himla tröja med trycket ”Putin you can’t sit with us” för pride 2013.
   Förlåt att jag låter jättesur men jag tycker att Sandra visar mycket tydligt att hon diggar all kärlek!

   Btw Sandra! Älskar älskar älskar dina sextips! Och dig! <3

   Nadja 2015-08-01 16:50:57
   Svara
  • Svar på Carro Mariedotters kommentar.

   Minst en av hennes närmaste vänner är ju homosexuell, så knappast har hon problem med det.

   Anna 2015-08-01 16:12:20
   Svara
 • Jag ska svara på engelska eftersom min svenska är ju bara så där och jag är för lazy just nu….. 😉
  but till the girl that couldn´t come. Actually it´s a very comon thing for women not to come via actual ”penetration”.
  You are not alone in having issues with that and you should not make it into such a big deal to yourself either – pressure is not good! <3 It took me YEARS (I´m 29 years old now…) till i came for the first time with a guy. And now when I meet someone new it´s always a struggle and takes quite a long time. Sandras tip was super – that´s what i did as well. I just experimented a lot with myself till I found out how I work. And you probably shouldn´t focus too much on your "inside" but more on your "outside parts" while exploring yourself. Get yourself some toys and enjoy. :))) And if it works, then you could introduce a toy as well to your guy and add it while you are having sex. That´s what i do sometimes because I am very sensitive down there and don´t like fingers too much because i get easily sore. So while he is inside you, you could stimulate yourself from the outside with some help and with a little testing you might come at the same time one day. I hope you talk about this with your guy….. he will understand and he will love to help you. Good luck sister!!! I promise everything will be cool… just relax and don´t put too much pressure to yourself. Kram!

  Marlene 2015-08-01 12:13:39
  Svara
 • Hej Sandra! Du är bäst. Egentligen inte en fråga men vill ändå berätta för dig att alla dina ”bara kör” etc verkligen hjälpt mig att bli modigare. Fick hångla med en fin grabb för ett tag sen som är en bekant. Han hörde inte av sig, Så tog mod till mig och hörde av mig (för jag ville verkligen ha honom) .Det visade sig att han var lite nyfiken han med, så vi sågs och ölade och sen gick vi till honom och så låg vi! Han var min första. Jag är 21 och hade trott att jag skulle vara nervös över att han skulle få reda på det och att det skulle vara en mood-killer men väl i stunden så var allt så hott, kläder flög iväg och det kändes så naturligt. Vips så hade vi legat och han fattade nog inte ett dugg att han var den första. Vi låg flera gånger den natten och sen skuttade jag hem på morgonen. Så tack Sandra! Du har hjälpt mig med detta<3

  E-b 2015-08-01 12:07:15
  Svara
 • Du er så bra Sandra! Og til deg som er forelska i ein tre år yngre kille: Det var eg og, og eg hadde supernoia over det kjempelenge. Men så tok eg initiativ, og no har han vore kjærasten min i to og et halvt år, og alt er fantastisk! Høyr på Sandra og kör kör kör, for alderen betyr mindre og mindre jo eldre du blir. No tenker eg at det er kjempekomisk at eg var redd for at folk skulle tenke at det var feil, for det er heilt sant at folk har nok å bekymre seg for i sine eigne liv.

  Synnøve 2015-08-01 11:49:27 http://itadakimat.com
  Svara
 • Det har inlagget var ju lite smatt underbart och vettigt <3

  Jag har också karlekskrangel – please help! Tror att jag karat ner mig i min kompis F, men anar att mina kanslor ar obesvarade for vi har inte ens hanglat (snyft), och ibland traffar F en annan tjej men sager att de inte ar tillsammans. Vi har pluggat i samma stad i ett ar, men nu ar jag fardig med mina studier och ska flytta 3 timmar bort. Dessutom bor F i sitt hus i Italien nar hen inte skriver pa sin phd. Vad 17 ska jag ta mig till, vill ju inte forstora var vanskap? Jag har redan sagt lite försiktigt att jag tycker om hen. Det kanns sa hopplöst.

  emma 2015-08-01 11:46:31
  Svara
 • ‘Onanera skiten ur dig själv’ <3 <3 Ditt bästa tips ever

  Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM 2015-08-01 11:41:44 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • Hurra!!!! Sååå bra!!!

  Cissi 2015-08-01 11:33:31
  Svara
 • hej! har skickat in den här frågan förut, men testar igen. undrar verkligen hur det funkar för ert kompishäng att alltid hänga på så himla dyra ställen? är alla lika rika liksom? är ibland ett problem i min umgängeskrets att man vill göra grejer men att vissa inte har råd, och det är så trist
  pussssss

  kajsa 2015-08-01 11:32:48
  Svara
 • How come you don’t have a column where you answer love questions, like in Sex & the city for example 🙂 can’t believe no magazine/newspaper made you this offer so far 🙂
  I absolutely adore how genuine and open you are! ❤

  wux 2015-08-01 11:26:02
  Svara
 • åhhh tycker om dig så mycket att jag nästan gråter lite. finaste finaste sandra <33

  veronica 2015-08-01 11:24:11
  Svara
 • Hej hej, ville bara inflika att jag är 35 (snart 36) och min kille är 28. Vi hr varit ett par i tre år och han är det absolut bästa som nånsin har hänt mig, dessutom är han den mest mogna partner jag haft också. Ålder är verkligen inte så viktigt, däremot är personlig mognad väldigt viktigt. Och humor, såklart (vi skrattar så vi gråter ett par gånger i veckan = epic win).

  Anna Nio 2015-08-01 10:53:25
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har en fråga rörande det här ämnet. På tal om åldersskillnader…Jag är sexton år gammal, ska fylla sjutton i år och för någon månad sedan lyckades jag komma in på en klubb. Där träffade jag den snyggaste, finaste killen jag någonsin sett. Jag blev blixtkär utan att ens ha pratat med honom. Eller blixtattraherad kanske. I alla fall så kom han fram till mig och vi började prata lite, tills jag frågade om han ville hångla. Det ville han.:–)) det kan ha varit det bästa hånglet i mannaminne ärligt talat. Jävlar vad nice det var. Jag fick bara veta hans förnamn men lyckades ändå med lite stalkerskills leta rätt på honom på både Facebook och instagram. Där har jag då fått reda på att han är tjugofem år gammal och utbildad gymnasielärare. Jag har inte ens börjat tvåan än. Min fråga är om jag ska släppa honom och acceptera att det bara var ett hångel eller om jag ska kontakta honom på något sätt? Och är det ens värt att kontakta honom, vill en tjugofemårig gymnasielärare dejta en sjuttonårig gymnasieelev? Inte hans elev visserligen men ändå… Jag vet ju inte ens om han kommer ihåg mig.
  Han trodde ju garanterat att jag var äldre eftersom vi var på en klubb. Det var dessutom tjugoårsgräns. Så risken är kanske att han känner sig lurad även fast jag inte direkt ljugit..
  Ska jag kontakta?? Ska jag låta bli?? Är förvirrad men har jättesvårt att släppa hur extremt jävla bra han var på att hångla och på hur extremt jävla snygg han är.
  P.s din blogg är superbra!!

  Saga 2015-08-01 10:42:02
  Svara
  • Svar på Sagas kommentar.

   Hallå! Nix jag hade inte dejtat någon som var lika gamal som mina elever. Hade kännts lite oetiskt, svårt att förklara. Men att dejta en ”ungdom” när man är vuxen hade jag haft svårt för.. men ja kärlek är ju kärlek och om det känns rätt spelar inget annat någon roll 🙂

   25 årig lärare 2015-08-01 16:22:58
   Svara
  • Svar på Sagas kommentar.

   Asså! Shit, helt sjukt konstigt hur mycket jag känner igen mig i din historia. Kanske inte att min ”han” är gymnasielärare, eller trodde att jag var äldre. Men hela grejen, 25 år alltså, vill en sån människa ens ha kontakt med mig. Och vill jag ens att han ska ha det. I alla fall, har hånglat med min han också, och oooooj, jag vill göra det igen- Sånt är svårt att släppa. Det jag vill säga till dig är att du inte är ensam. Människor faller för varandra, inte för åldern. Kanske är det så att ni kommer träffas igen… då tycker jag att du ska försöka. Men om inte, släpp det. Jag gjorde inte det, och hade nog varit 100000 tårar rikare om jag inte fallit för honom.
   Kram! Lycka till!

   sofia 2015-08-01 11:45:35
   Svara
 • Åh, du är så himla klok! I vartenda ett av dessa inlägg ger du ärliga och genomtänkta svar, utan att någonsin glömma egna erfarenheter och exempel. SÅ BRA. Personligen så har jag lärt mig massor av dig angående kärleken, och du har i princip förändrat mitt sätt att tänka kring killar och flimmer i magen. Tack för att du finns och att du orkar med oss. Kram från Finland

  Rakel 2015-08-01 10:31:15
  Svara
 • JAA! Gud vad bra. Älskar sexrådgivningen.

  Emma 2015-08-01 10:29:56
  Svara
 • Alltså orkar inte!!! Du är så himla gullig!!!!!

  Jojjo 2015-08-01 10:26:29
  Svara
 • <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

  Amanda 2015-08-01 10:10:08
  Svara
 • Åh du ger alltid så bra, genomtänkta, ärliga och vettiga svar! Älskar dina Q&A videos och tycker du är otroligt charmig! Så fint också att du tar dig tiden att svara på så mycket kärleksfrågor. Som en riktig peppig och bra storasyster är du!

  B 2015-08-01 09:55:08
  Svara
 • Älskar att du tog fram vibratorn. Oväntatkul och härligt-ärligt!

  Linnéa 2015-08-01 09:53:08
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Håller med, så roligt, och snällt och fint bäst!

   Ellen 2015-08-08 18:17:33 http://harborellen.blogspot.com
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström