Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

my birthday gifts.

Paket är ju något av det bästa som finns ni vet, både att ge och få. Nu har jag dock fått mest på sista tiden i och med att jag fyllt år. Tänkte att vi skulle spana in alla fina paketen.

birthday gifts.

Av Magnus fick jag en pastellblå hårborste från Mason Pearson. Min gamla sjunger lite på sista versen för att jag inte varit tillräckligt varsam om den. Det här är då världens bästa borste btw, typ förändrat mitt liv hårmässigt.

birthday gifts.

Sedan fick jag även en zippotändare i guldfärg med mina initialer ingraverade! Hur fin?

birthday gifts.

Sist men inte minst gav han mig det drömmigaste jag kunde tänka mig av allt som finns: Marshall högtalare i krämvit och gulddetaljer.

birthday gifts.

Finaste jag  sett. Och med strålande ljud förstås. Går att koppla in allt från mobilen till vinylspelaren vilket är himla bra. Nu blir det dansgolv i vardagsrummet.

birthday gifts.

Av Nina fick jag denna braiga bokserie som jag ska läsa i höst. Har först lite andra böcker på mitt nattduksbord att beta av. Men sen så.

birthday gifts.

Av Matilda, Sebastian och Jenny fick jag fin handtvål, handkräm och doftljus till mitt badrum som ska renoveras snart.

birthday gifts.

Av Elsa, Gustav och Alexandra fick jag detta handmålade fat som är jättestort men det kanske man inte ser på bilden? Kommer bli så fint att servera stora pastamiddagar i tänker jag.

birthday gifts.

Och så hade Betonggruvan skickat den här till mig på post när de såg den på min önskelista! En fotogenlampa som jag önskat mig, blev så glad.

Av mina föräldrar får jag kaklet till badrumsrenoveringen. Längtar så mycket tills den, om två veckor börjar det. Jag tänkte detta fyrkantiga vita kakel till väggarna och ett hexagonkakel till golvet. Min mamma tyckte dock inte att jag skulle ta helsvart för att det lätt ser väldigt smutsigt ut. Så kanske ett hexgon i svartvitt eller gråvitt eller helgrått? Vad tycker ni, och vill ni att jag ska göra ett separat badrumsrenoveringsinlägg med mina tankar?

Nu återstår bara en födelsedagsmiddag med min familj när alla kommit hem från sina resor. Sedan är det dags för mig att sluta fylla år för den här gången.

.
Translation. My birthday gifts <3 Read the captions in google translator by clicking the button to the right below my profile.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • hej sandra, kan du snälla snälla mäta och skriva ut måtten på marshall högtalaren? puss

  Rebecca 2015-08-30 14:03:50 http://-
  Svara
 • JA TILL SEPARAT BADRUMSRENOVERINGSINLÄGG

  Elin 2015-08-23 21:19:21 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Jaaa ett badrumsrenoveringsinlägg! < 3

  Fröken Cocco Sohl 2015-08-23 17:22:36 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Åh var kommer den fin fina mattan ifrån?

  Johanna 2015-08-22 10:03:05
  Svara
 • jaa! badrumsrenovering! jag samlar redan inspiration till framtida badrum fastän jag är långt ifrån egen lägenhet eller hus. älskar renoveringar. och tyckte det var kul att ulla skoog bara pratade om hus, det var så otippat!

  lisa 2015-08-20 03:52:47
  Svara
 • JAAA gör ett badrumsinlägg! Jag ska renovera mitt i höst (som säkert många andra, när ROT-avdraget eventuellt minskas efter årsskiftet) och vill väldigt gärna se dina idéer och inspiration!

  E 2015-08-19 13:59:26
  Svara
 • Har detta carraramarmor-hexagon hemma i badrummet, himla fint: http://www.stonefactory.se/inomhus/marmor/mosaik-u-hexagon-carrara-polished

  Och vill man undvika hela marmor/mässinghysterin kan man ju matcha det på något oväntat sätt. 🙂

  Ida 2015-08-19 12:21:15
  Svara
 • Blev nyfiken på borsten, vad är det som gör den så bra?

  Och jag ser gärna ett badrumsinlägg 🙂

  Anna 2015-08-19 10:13:26
  Svara
 • Kakeltips:
  stor skillnad på blankt och matt – på blankt (svart) syns vartenda dammkorn eller intorkad vattendroppe, men matt kamoflerar lite bättre.. Skulle gått för skiffergrått, matt på golvet.

  M 2015-08-19 09:54:51
  Svara
 • Men åhhh vilka perfekta presenter!

  Mimmi 2015-08-19 09:39:03
  Svara
 • Jag vill läsa aaaaaallt om badrumsrenoveringen!!! ( ej ironisk älskar fina badrum)

  Carro 2015-08-19 00:49:06
  Svara
 • Högtalaren – älskar den & vill ha en.
  Har din vinyl inbyggd förstärkare ? Eller har du något mellan vinylspelaren och högtalaren för att det ska fungera?

  Linda 2015-08-18 23:30:32
  Svara
 • TIPS om man vill köpa en sån fin borste är att kolla i djurbutiker eller typ zoo.se, de brukar vara billigare där! Kanske lite svårare att hitta i fin färg om man gärna vill ha det dock.

  Hanna 2015-08-18 22:24:52
  Svara
 • Vilka fina presenter! Vart kommer den fina tändaren ifrån? Bästa presenten ju! Och användbar!

  Vill gärna se bilder och tankar kring badrumsrenovering. Jag ska också få mitt badrum renoverat snart och vill ha massa inspiration 🙂

  Therese 2015-08-18 22:14:18
  Svara
 • Vi renoverade nyligen vårt badrum med gråblå hexagoner på golvet, matt vitt 15X15 på väggarna, mässingsblandare och en fantastisk mahognykommod som jag hade sett på Pinterest och lät en finsnickare snickra ihop. Blev EXTREMT nöjd med resultatet. Kan skicka bilder om du vill 🙂 Tack för en bra blogg! Har hängt med i typ sex år!

  Anna 2015-08-18 21:22:30
  Svara
 • vilka fina presenter!! ja vill jättegärna se badrumsinlägg!!

  julia 2015-08-18 20:50:37 http://juliahedstrom.for.me
  Svara
 • Jag tycker ett vitt kakel med stora plattor, med vit fog. Något som sånt på bilden och ett golv som är svart och vitt i plattorna. Grått tycker jag generellt känns lite stelt, ”hej jag valde grått för det ska vara stilrent, vill inte ta vitt för att jag ville ha något mer piffigt”. Det där Fresh grå tycker jag känns gjort! Säger vitt och fina detaljer som kran, trägrejer, någon tavla med färg! Fina handdukar! Vacker hylla med förvaring! Fin spegel kanske med trä eller guldram! Inte GRÅ!

  Mmmm 2015-08-18 20:44:31
  Svara
  • Svar på Mmmms kommentar.

   Detta gillar jag! <3

   http://www.stiltje.se/produkt-kategori/golv/kakel-golv/

   https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1881423/images/2012/getmedia-php_196002906.jpg

   Mmmm 2015-08-18 21:55:43
   Svara
 • Svart golv (har själv det i köket) syns som sagt minsta dammkorn på! Vi gjorde om vårt badrum i vintras och körde 15×15 vitt kakel på vägarna med mörk fog och halvförband och på golvet blev det ljusgråa hexagonplattor i marmor med vit fog. Mycket fint blev det och golvet ser inte smutsigt ut heller! Skrubbar golvet med såpa och borste nån gång så håller sig fogarna vita 🙂 ps Tips! Köp ett billigare kakel till väggarna om du ska ha vanligt vitt! Skiljer otroligt mycket i pris mellan olika tillverkare men otroligt lite/inget i kvalitet.

  Emmaigbg 2015-08-18 20:36:14
  Svara
 • Jag har ett liknande badrum. Valde brunt hexagonkakel med svarta fogar och det blev superflott. Ett tips!

  Caroline 2015-08-18 20:30:05
  Svara
 • Vi har svartvitt köksgolv och måste städa varje dag om det ska se fräscht ut. Mer spill i kök plus två små barn iofs men ändå. Vi städar inte varje dag för det orkar man inte. Ser alltså rätt äckligt ut hos oss mellan varven för man vill ju snarare ha ett liv/mer sömn. Rådgör med kakelaffärn om vad som ej är så smutsgrannt. Klart man ska göra snyggt när man liks gör men ovärt att störa sig på smuts varje dag. Som jag. Som inte orkar städa. Obs det var inte vi som satte in det svartvita.

  En med svartvitt golv 2015-08-18 19:38:53
  Svara
 • Jaaaaa, badrumsinlägg!!!!!

  Cecilia 2015-08-18 19:28:05
  Svara
 • Helgrått skulle jag välja

  Paulina 2015-08-18 19:19:25
  Svara
 • sandra! jag har en viktig fråga: hur går det för dig i two dots?? jag är på bana 380 och den är så hiskeligt svårt alltså.

  ebba 2015-08-18 19:00:10
  Svara
 • Jag skulle valt helgrått kakel istället för svart. Och samma sak med fogarna, välj hellre någon annan kulör än vit..

  Louise 2015-08-18 18:58:59
  Svara
 • Vi ska också renovera vårt badrum så ett separat inlägg skulle sitta väldigt fint!

  Lisen 2015-08-18 18:30:15 http://www.absolutlisen.se
  Svara
 • Dina föräldrar har rätt! Det minsta lilla syns, dock har jag ett golv i stenkakel och fan… ångrar det!

  Men ja, något grått skulle du nog gilla! Satsa hellre på stora plattor på golvet så inte kakelfogarna bara syns och blir dammiga.

  Nu när man tänker på det, vi har ju aldrig sett ditt badrum så kör på med ett enskilt inlägg! Kram kram!

  Isa 2015-08-18 18:27:28
  Svara
 • Svart klinker ser väldigt lätt smutsigt ut, framförallt syns allt damm och hårstrån etc. Mina föräldrar har svart,vitt och grått klinker i sitt badrum och det gråa ser minst smutsigt ut 🙂 (På vitt syns ju också allt…) Jag tycker dessutom det är fint med vita väggar och grått golv i badrum, ser inte lika ”mainstream” ut som vitt och svart. Hoppas jag hjälpte något!

  Eli 2015-08-18 18:04:37
  Svara
 • Fint badrum! Tycker det är extra fint också när man har en golvlist så som på den här bilden. Det känns inte så vanligt, men väldans fint.

  Petra 2015-08-18 17:55:02
  Svara
 • Den där högtalaren alltså, tokälskar den!
  http://www.matildigt.se

  matilda 2015-08-18 17:22:38 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Marshall-högtalaren är så otroligt fin i vitt! Åh, vad jag vill ha en.

  Klara 2015-08-18 17:10:27 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Håller med din mamma ang. svart kakel på golv. Har själv det hemma nämligen. Som någon skrev här ovan är det såklart lätt å städa. Men för en som jag själv som inte orkar dra fram moppen så fort det råkar bli lite smutsigt skulle jag avråda det svarta, så himlans jobbigt att behöva städa oftare ju.

  Kram <3

  Belle 2015-08-18 17:10:07
  Svara
 • Hej Sandra,
  Kaklet såg himla fint ut! Det syns mer på mörkt kakel, men nästan mest att tänka på är fog. Jag hade väldigt mörkgrå fog till mitt mörkgrå kakel och då syntes allt väldigt väl just i fogen, ljust efter vatten som torkat + damm. Det såg väldigt tråkigt ut, och var jättepilligt att göra ordentligt rent.
  Så om du ska ha svart, se om du kan ha en ljusare fog!
  Kram

  Anna 2015-08-18 16:39:10
  Svara
 • Så fina presenter du fått! Den där borsten har jag suktat efter länge, får lägga den till julklappslistan eftersom jag redan fyllt iår. Gillar annars mest att ge presenter men att få är ju inte helt fel heller 🙂

  Länkarna till kakel fungerar inte, det står ”sidan hittades inte”.
  Är pepp på din badsrumsrenovering! Gärna seperat inlägg om det.
  <3

  Evelina 2015-08-18 16:14:23
  Svara
 • Vi har svart kakel och det funkar fint om en sveper med mopp då och då, om du nu hemskt gärna vill ha det svarta! <3

  Sandra 2015-08-18 16:08:24
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind