Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en ny glittertröja och ett par höga jeans.

-

Här kommer två dagars kläder: en tisdag och en onsdag (alltså i förrgår och igår). Jag tänkte att jag skulle passa på för jag hade två nya klädesplagg nämligen! Detta var tisdagens kläder.

-

Alltså slappheten att jag inte orkade byta till ett bättre objektiv där hela jag fick plats… jaja. Jag hade en kjol från Monki och en ny tröja från River Island.

-

Tröjan har hög halsringning, är rosa, rutig och glittrar. Jättemånga fina grejer på en gång alltså.

-

Såhär såg jag ut igår, i nya byxor som jag spontanköpte på tisdagskvällen. Tischan har några år på nacken och är från Wildfox.

-

Eftersökte ett par svinhöga jeans i jeansfärg i min garderob och det hade Dr Denim. Ville allra helst ha stentvättade men what to do. Rekommenderar för övrigt Dr Denims jeans för man kan andas i dem vilket är ju nice.

-

Jag klippte av dem ankelkorta. Tillsammans med mina Superga kände jag mig som en av de coola tjejerna som gick i nian när jag gick i sjuan i min högstadieskola.

-

Och så här såg jag ut i håret + sminket. Ni skulle bara ana hur torr jag är i ansiktet egentligen, men det syns inte på iphonebilder i motljus : )

Nu ska jag springa ner och äta frukost på Nytorget 6 med min mamma som jag inte träffat sedan juli! Ska bli så fint.
.

Translation. Two days of outfits. Day one: skirt from monki and sweater from river island. day two: jeans from dr denim and t-shirt from wildfox.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Vill såå himla gärna veta vad modellen och färgen på byxorna heter. De var helt perfekta!

  Anna 2015-08-24 12:02:45
  Svara
 • för en kortis som jag så var det ett bra tips att klippa av jeansen (så fint med ankellängd)!
  men 1) hur vågar man göra det på HELT NYA jeans?
  2) fransar dom sig inte? är rädd att om jag gör det så har jag typ hotpants efter två dar.
  mvh lill

  Lill 2015-08-21 21:10:52
  Svara
 • Hallå eller! Du är snygg i tjockisbyxor!

  Danne 2015-08-21 15:06:48
  Svara
  • Svar på Dannes kommentar.

   hej danne/jonna/fanny etc. du fattar väl att jag ser att det är samma ip-nummer oavsett om du byter namn eller inte? nu kommer jag inte godkänna fler kommentarer från dig. glad fredag!

   sandrabeijer 2015-08-21 16:30:56
   Svara
 • Sån liten tjockis du är ändå! Har du ätit massor eller blir du sådär ändå?

  Jonna 2015-08-21 15:01:50
  Svara
 • Hej!
  Vet du vad! Jag är självutnämnd hudvårdsprodukter-expert! Och jag läste att några här har tipsat bland annat om kokosolja/fett och mandelolja.
  1. Kokosolja kan vara bra i små mängder enstaka gånger, men det är väldigt fett så det täpper igen! HUDEN ANDAS EJ! det är dock väldigt bra för håret! Så man kan packa in håret med det och sova över natten! Håret kommer må superbt och det kommer se ut som i en WELLA-reklam, du vet!
  2. Mandelolja är väldigt bra! dock kanske tjockt och kan täppa till en aning! OBS måste vara kallpressad! Ett tips är att använda mandeloljan till kroppen! exempelvis benen! Toppbra!

  Men något som jag skulle rekommendera till dig är kallpressad avokadolja! det är inte så tjockt, så det täpper inte till huden! Hittar du en bra kommer det vara himmelen för ditt face! Lovar! Sen fungerar även jojobaolja men den är lite fetare så den skall man ej använda dagligen!

  Sen så tycker ju egentligen ansiktet(tror jag iaf) att det är väldigt tråkigt med puder 🙁 Huden kan inte andas 🙁

  Det här blev en aning pretentiöst nu.. Men alltså jag har gått med torr hud i flera år!! och provat alla oljor som finns! gått på föreläsningar och googlat sönder!

  Plus att dom här oljorna är ju helt naturliga! INGA konstiga tillsatser alls!

  finns att köpa på internetet eller din närmsta hälsokost!

  Du är så bra! KRAM!!

  Jenny Blomgren 2015-08-21 10:12:21
  Svara
 • Åh vilka fina jeans. Vad heter modellen? KRAM<3

  frida 2015-08-20 18:04:14
  Svara
 • För torr hud tipsar jag verkligen om ”Thirstymud” från GLAMGLOW vilket är en ansiktsmask för torr hud. Finns att köpa på Sephoras hemsida och i deras butiker. Förpackningen ser lite barnslig och oseriös ut men produkten ÅTERFUKTAR verkligen något otroligt. Har själv extremt torr hud (speciellt på ytan så att sminket ser fult ut) så jag vet att den hjälper! Inga rödheter eller finnar efteråt heller vilket är bra (och min hy är ändå känslig). Man kan ha den som en ansiktsmask eller sova med den. Det bästa är att den är genomskinlig på hyn så man kan till och med ha den när man flyger eller är ute på stan 🙂

  Matilda 2015-08-20 14:44:19
  Svara
 • Hej Sandra! Kan inte du visa dina favorit-behåar? Vilken modell du har, vilket material du föredrar, var du köper dem osv? Tycker att underkläder kan vara så himla fint ändå!
  Puss och kram skumbanan

  Lisa 2015-08-20 14:26:33
  Svara
 • Du gick förbi mig när jag slutade jobbet igår (onsdag alltså) högt upp på Sturegatan, hann inte hälsa pga hade jättebråttom men tänkte faktiskt på att din hy såg superdupermjuk och leeen ut! Har tyvärr inga torrhetstips men tänkte att det ju kanske kan vara kul att få veta att torrheten inte syns i alla fall!

  Mina 2015-08-20 13:35:31
  Svara
 • Hallå, pröva propyless – trist formgivning, men den har verkligen förändrat mitt liv /mvh Torris

  ellen 2015-08-20 13:11:29
  Svara
 • Alltså dr denim åh varför kan de aldrig hålla :((( är så sköna men mina går alltid sönder inom 6 månader. Har nog ägt 6-7 par som alla gått sönder, har gett upp nu 🙁

  H 2015-08-20 12:24:12
  Svara
 • Sandra! Kokosfett, den vita runda burken med fjärliar på, luktfri och som hittas bland baksaker på Ica. Jag använder det som ansiktskräm, bodylotion samt hårinpackning. Tre i ett, som ett Kinderägg 🙂

  Annamnaria 2015-08-20 11:46:27
  Svara
 • Weledas mandelolja räddade min torra hud (och är dessutom en superbra förebyggare på finnar, överraskande nog). Två, tre droppar i handflatan, gnugga samman och stryk över ansiktet. Har testat dyrt/billigt/ekologiskt/oekologiskt och mandelolja är verkligen suveränt. Billigt och drygt är det också 🙂

  mae 2015-08-20 11:37:33
  Svara
 • Ville bara säga att jag tycker att du passar så himla bra i jeans!

  Matilda 2015-08-20 11:02:00 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Snygga kläder, särskilt kjolen. Såg att du är med i utmaningen Four Fit Challenge denna vecka, är plaggen på bilderna de fyra du valt ut att använda under en vecka?
  Jag har också antagit utmaningen och visar mina fyra utvalda klädesplagg här:
  http://minimalisterna.se/four-fit-challenge/

  Fru Minimalist 2015-08-20 10:33:01 http://www.minimalisterna.se
  Svara
 • Tips! Levis har stentvättade och högmidjade jeans, modellen heter 721 High Rise skinny – sköna och snygga!

  Therese 2015-08-20 10:22:33
  Svara
 • Hej! En fråga som inte alls hör hit till detta inlägg, men tänkte att jag skulle testa fråga ändå. Vill mig minnas att du använder (eller har använt) dig av flickr som uppladdningssida för dina foton. Nu på sistone har de ändrat kodningen så att filnamnet och flickrs logga kommer med på bilden då man använder dess kod till bloggning – har du hittat någon sätt att undgå detta? (tycker själv det är så arbetsdrygt att klicka sig in via ”all sizes” för att kopiera varje bildadress skillt vid långa blogginlägg). Ha de fint! :–)

  emilia 2015-08-20 09:27:18 http://miilo.ratata.fi
  Svara
 • Alltså mina Dr Denim har ALLTID gått sönder mellan låren efter en periods användning 🙁 Sömmarna är helt usla. En minivarning. Men riktigt snyggt med jeans på dig i övrigt sandra!!!

  rebecka 2015-08-20 09:24:28
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har en fråga som jag tänkte att kloka du nog har ett vettigt svar på. Varför envisas så många människor med att kalla sig ”jämställdister” och vägrar förknippa sig med ordet femnist?

  Jenny 2015-08-20 09:20:42
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Läs hejblekks blogg för grundläggande (och djupare) feministiska analyser. Hon har många svar i komprimerade inlägg.

   M 2015-08-20 19:27:24
   Svara
 • Älskar sista outfiten, så snyggt! Försökte också klippa av mina byxor men det slutade i kaos, får göra ett nytt försök med ett par andra snart känner jag nu pga så nice.

  Linnéa 2015-08-20 09:13:01 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman