Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

näckroskupoler och skaldjursplatåer.

Sunday

I söndags efter frukost och lite slö-datasurfande bestämde jag och Magnus oss för att ta tunnelbanan till Vasastan och äta lunch. Vi hamnade på Pascal vid Odenplan.

Sunday

Här för att vara exakt.

Sunday

Jag åt en avokadomacka. Lite liten men vi skulle äta megaflott middag så jag ville absolut vara jättehungrig sen.

Sunday

Efter lunchen bestämde vi oss för att promenera ner till Hagaparken för en långpromenad.

Sunday

Gustav följde med!

Sunday

Lite söndagsångest botas med kramar.

Sunday

Jag drack en mycket märklig japansk läsk som jag fått av Magnus. Den hade en glaskula i sig som rullade runt och lät.

Sunday

Vi styrde kosan mot alla de fina trädgårdarna och växthusen.

Sunday

Först gick vi förbi Edvard Anderssons Växthus. Där gick vi inte in denna gång, men vill ni se ett blogginlägg när jag var där hittar ni ett här.

Victoriahuset

Istället traskade vi vidare till Victoriahuset där jag aldrig varit. Det är en stor glaskupol med en damm inuti där det flyter omkring jättenäckrosor. Kanske en av de mest romantiska platser jag varit på.

Sunday

Och så fina näckrosblad!

Sunday

Gullig kille luktar på blommor.

Sunday

Efter Victoriahuset gick vi till odlingarna kring Bergianska Trädgården. Varenda gurka/zucchini/pumpa/squash var helt överdimensionerad.

Sunday

Vi hann in en sväng på Plantagen också och spanade på kaktusar, fast köpte inget.

Sunday

Sedan tog vi bussen in till stan igen. Jag och Magnus åkte till restaurang Sturehof.

Sunday

Där var det kräftpyntat och min familj väntade på oss. Vi skulle nämligen ha en liten försenad födelsedagsmiddag för mig som fyllt år!

Sunday

Kanske livets förrätt.

Sunday

Till varmrätt delade jag och min mamma på det lyxigaste som finns (pga födelsedag): denna skaldjursplatå. Hummer, havskräftor, ostron, räkor, krabba och signalkräftor, magiskt var det.

Sunday

Efter middagen tog vi ett sista foto i spegeln och så var den här söndagen slut den med! En av de finaste söndagarna på länge.
.

Translation. My Sunday. Magnus and I took the subway to café Pascal for lunch. I had the avocado toast and after that we met up with Gustav. We walked around in the Hagapark and the greenhouses surrounding it for the rest of the afternoon. In the evening Magnus and I met up with my family at Sturehof for dinner. My mom and I shared a big plate of seafood and it was heaven.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej!
  Jag har läst många av dina gamla inlägg och såg att du för längesen skrev dagbok anonymt på nätet, undrar vad den hemsidan heter om den fortfarande finns kvar? Samt så har jag ett önskemål att du publicerar komentarer där läsare skriver om fina saker de varit med om i år som du också gjorde ett tag, jag älskar de!
  Du är jävligt bäst förresten.
  Ha det asbra! kram!

  Tilda 2015-08-26 19:43:15
  Svara
 • Men alltså……………. Ni är så SNYGGA. MAGNUS blick på sista bilden förstår jag är en bra anledning att flytta ifrån Paris för. Till en annan grej, lite tråkigare. Varj gång du länkar ett videoklipp eller en GIF så kommer ett annat klipp upp för mig, kanske ett äldre eller så. Inte samma varje gång. Eller reklam. Så konstigt eller hur. Går det att ändra på?

  Julia 2015-08-26 14:54:52
  Svara
 • MEN så fint!!! ni hittar alltid på massa kul!

  hedvig 2015-08-26 14:18:00 http://hedvighedvig.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag håller på att fixa mitt rum och sätter upp saker jag tycker om.
  I din video ”Q&A om kärlek och sånt” så säger du vid 4:14 att “Man ska alltid bli behandlad bra. Och det borde vara något helt självklart och tyvärr är det inte det i dagens tid”. Detta är (tyvärr) något jag behöver påminnas om så tänkte skriva ut det om de går bra! Jag undrar bara om du tycker jag ska ha med ”i dagens tid”-delen eller om det känns dumt eftersom du bara svarar spontant – samtidigt är de himla gulligt och gör det till DITT citat. Tacksam för svar pussss!

  Jenny 2015-08-26 13:06:03
  Svara
 • Hej fina Sandra,
  Tack för bästa bloggen! Var har Magnus köpt sina fina byxor? Tänker att min kille skulle vara megasnygg i dem och sånt ska man ju uppmuntra 😉

  Alex 2015-08-26 12:22:45
  Svara
 • Hej Sandra!
  Först: du är så himla cool. Har läst din blogg i flera år och du inspirerar verkligen mig till att följa mina drömmar, ta livet m en klackspark och bara leva liksom. Jag tror du är världens roligaste kompis! Kommentar aldrig förutom Heja dig ibland, men nu har jag en fråga som jag hoppas du kan svara på trots risk att den är lång:
  Du och magnus verkar ha så kul ihop. Att ni både kan äta pizza i sängen, träffa din familj och gå ut och festa. Jag älskar det! Just nu är jag singel men i mina tidigare förhållanden har det alltid skitit sig av just den anledningen, att när vi hängt ett tag själva i början men sedan vill vidareutveckla/inte bli toffel o hänga med varandras vänner/familj får jag panik. Att jag inte är tillräckligt underhållande, känner mig utanför i hans vänkrets, att jag inte har tillräckligt kul liv för honom och allt blir bara ett berg av ångest och ensamhetskänslor trots att killen aldrig begär det. Kan helt enkelt inte slappna av i hans sällskap utan tänker bara: nu är det dags att göra något kul så han inte tröttnar på mig. Det är så synd, jag blir liksom en helt annan ängslig och blyg person än jag brukar. Så gör tillslut hellre slut än fortsätter leva i den jag då blir, inåtvänd och självhatisk med ensamhetskänslor. Viktigt att inflika är att jag inte har en fast kompisgrupp utan flyter bland personer för stunden där jag är (flyttar mkt jämt). Svår fråga jag vet, och jag tänker att det är issues på mkt högre nivå, men har du kanske ngt tips att börja jobba med? Tack för att du finns och gör internetvärlden mycket finare!

  Mikki 2015-08-26 11:40:51
  Svara
 • VAR HAR MAGNUS KÖPT LÄSKEN? Drack sådana jämt när jag var i japan för 10 år sedan.

  Anna 2015-08-26 09:25:21
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   herregud har du aldrig varit på ett asian import? tycker alltid jag ser ramune på såna. tyvärr inte så många olika smaker att välja mellan alltid.

   K 2015-09-01 13:43:52
   Svara
 • Älskar Gustav och Magnus <3 Älskar att dom är så kärleksfulla <3

  Och tack för megabra tips att gå på dejt på! (När jag väl hittar någon att faktiskt gå på dejt med vill säga.)

  Sist vill jag önska om ett inlägg: Hur man äter en hummer. (Krabba också för den delen.)

  Felicia 2015-08-26 08:48:08
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind