Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

säljes: en soffa och en matta.

Säljer två grejer innan jag flyttar ut ur lägenheten för renoveringen nästa vecka. Går att hämta upp hos mig i helgen! Jag bor vid Nytorget på Södermalm.
Maila för intresse!


Wilbo 3-sitssoffa från Habitat i ljusgrått. Så himla fin, men jag har efter mycket om och men kommit på att jag vill ha en större historia.


I absolut nyskick. Bredd: 193 cm. Höjd: 98 cm.
Denna soffa säljs inte längre på Habitat (som jag förstått det). Nypris: 11 000 :-
Säljer den för 6000 eller högstbjudande! SÅLD!

saturday

Matta köpt i Marrakech. Denna matta är handknuten på sextiotalet av berber och är one of a kind. Älskar den, men den har inte rätt storlek för mitt vardagsrum. Jag köpte den på marknaden i Marrakech av en matthandlare som mina föräldrar och deras vänner brukar handla av, så det är inget fuffens liksom. Här är det inlägget.

IMG_4298

Dessa marockanska vintagemattor säljs för en himla massa pengar i Europa (10 000 kr och långt uppåt ex här), särskilt i denna storlek och att den är vintage (ca 50 år gammal) men i fin kvalité. Här är jag lagt den jäntemot min vardagsrumsmatta, så man ser att den är liksom beige och inte vit, samt koboltblå och rosalila!
Mått: 290 x 135 centimeter
Jag säljer min för  vad jag köpte den för: 5000 kronor eller högstbjudande! SÅLD

Om intresse finns: maila på sandrabeijer@gmail.com. Alla grejer hämtas hemma hos mig! Jag bor vid Nytorget på Södermalm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • prova att få in mattan via lauritz (eller spara den, tror att du kanske vill ha den i framtida hem och kommer ångra att du inte sparade den då?)

  sara 2015-08-27 22:50:04
  Svara
 • Du borde osälja mattan! Den är fantastisk och kommer säkert till bättre nytta i ett framtida boende el i ditt/ert sovrum kanske. Och om den inte gör det då, sälj den senare. Den är så himla flott (men fel strlk för mitt vardagsrum också ;-)). Så -osälj helt enkelt!

  Ulrica 2015-08-27 22:14:24
  Svara
 • Å vilka fina saker du säljer av! OM du nu är på jakt efter en annan större soffa vill jag tipsa om en liten butik jag jobbar i där din mamma och Milla brukar titta in ibland 🙂 Jag är genuint kär i våra soffor och det finns en modell som heter Petito som är min favorit. Googla vetja. Menar inte att låta för säljig, hoppas inte det verkar så. Var Dags Rum heter butiken och ligger på Karlavägen. Skulle förmodligen bli väldigt blyg om du kom in eftersom jag läst dig så många år, hehe. Lycka till med soffletandet :))) Kram

  Alexandra 2015-08-27 21:20:32
  Svara
 • hej svej! tänkte bara säga att jag verkligen älskar dina vardagsrumsbord, men de verkar inte finnas på ikea längre = depp. vet du vad de heter så att jag kanske kan googla fram ett eller två av de där borden på blocket eller något? allt gott!

  Svara
 • Jag vill köpa soffborden

  Carina 2015-08-27 14:29:07
  Svara
  • Svar på Carinas kommentar.

   de finns på ikea! PS-kollektionen.

   sandrabeijer 2015-08-27 14:33:18
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Borttagna ur sortimentet tyvärr, jag har letat ihjäl mig. Fanns i början av sommaren när jag tänkte att jag skulle vänta tills första sommarjobbslönen kom, sen när jag hade pengar var de borta. Typisk grej.

    Matilda 2015-08-27 15:47:07
    Svara
 • *gentemot*
  (men ‘jäntemot’ är fint det med, uttalat och förstått på norska blir det liksom ‘tjej-mod’, som i ‘modig flicka’ och det behövs ju rätt vad det är..)

  M 2015-08-27 14:07:17
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Funderade också på vad ”jäntemot” var för något men det måste förstås vara ”gentemot”. Vilken fin jämförelse med betydelsen på norska! 🙂

   Anna 2015-08-27 16:02:02
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman