Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en jeansjacka för hösten.

photo: jennifer rydell.

Jeansjackor med fluffigt foder är något av det finaste jag vet, både på killar och tjejer. De ger mig så mycket femtiotals-hångla-i-baksätet-på-bilen-feeling. Men för en person som är 162 centimeter över markytan har alltid varianterna från de klassiska jeansmärkena varit för långa, för breda över axlarna. Därför blev jag så glad när jag hittade denna modell i svart denim och rejält med fluffigt foder och med krage. Och croppad! Eller croppad för långa personer men lagom längd för kortisar.

photo: jennifer rydell.

Nu är jag någorlunda redo för september! Här finns den om någon annan är intresserad, men den är ganska stor i storleken. Jag har vanligtvis storlek brittisk 8 på Asos men behövde en 4 på denna. Hittade förresten en likadan för killar, har ett sådant oerhört sug att köpa den till Magnus. Förstår ni hur gulligt det skulle va om vi hade likadana höstjackor? Eller det kanske i och för sig bara är jag, men jag tycker i varje fall dögulligt.

Fotografierna har Jennifer Rydell tagit!

.

Translation. New fall denim jacket with fluffy collar from Asos!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Vet du att du gör reklam för naturdiet-soppor på din blogg? Hur tänker du kring det, när du har så många unga läsare som enligt statistiken är i farozonen för ätstörningar…? Fattar du vad jag menar? Bra blogg annars!!!!!

  Lisa 2015-09-07 14:02:15
  Svara
 • åh så fin!! har haft ögonen på den där jackan ett tag men har oroat mig för att den kanske skulle vara för lång liksom. är också 162 cm och har alltid högmidjade kjolar och då är det ju trist när jackan går ner på rumpan liksom. men det där ser ju perfekt ut! 😀

  Linda 2015-09-07 09:39:35 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Alltså jag älskar verkligen din blogg. Det får du väl höra mest hela tiden, men ändå. När jag är lite ledsen eller stressad blir jag alltid lite gladare att kika in här, se vad du har för dig. Lite terapi. Som en polare som man snackar lite med (fast det är bara du som snackar.)

  Ellen 2015-09-06 23:26:39
  Svara
 • Gu va DÖLÄCKER du är alltså!

  ellinor 2015-09-06 18:36:37
  Svara
 • Va lik du är Nina på sista bilden!! (ps älskar nya håret!)

  Sophie 2015-09-06 17:54:28
  Svara
 • Du är så himla fin i ditt blonda hår, Sandra! Passar dig superfint, och kommer vara så fint för hösten. 🙂

  Anna 2015-09-06 15:24:02
  Svara
 • Hej Sandra! Vad gör man om man har lust att gå ut men alla ens vänner är upptagna eller inte har lust? Det är klart att det går att gå ut ensam också, men är det värt och roligt? Har du erfarenheter av det? Kram på dig

  Maja 2015-09-06 11:53:11
  Svara
 • Alltså sista bilden <3 allt stämmer så himla bra ihop, sminket håret bakgrunden jackan ditt minspel. Var tvungen att pinna den till min hårinspo-anslagstavla.

  johanna 2015-09-06 11:38:07 http://grlpwr.blogg.se
  Svara
 • din mjuka, pastellrosa-skiftande sminkning med svart eyeliner och ditt ljusa, ljusa hår och den jackan —-> <3

  A. 2015-09-06 11:35:49
  Svara
 • Du skulle älska Seoul, här går jättemånga par runt i matchande kläder! Såg t ex ett par med matchande Mumintröjor. #relationshipgoals

  K 2015-09-06 04:25:46
  Svara
 • blir också CHOCKAD varje gång jag ser en bild på dig hihi. varför har man inte bättre minne?

  r 2015-09-06 00:45:58
  Svara
 • Riktigt jädra fin!

  Karolina 2015-09-06 00:20:29
  Svara
 • Hej! Jeg har ingen aning var jag ska ställa en sån här fråga och det känns pinsamt att fråga kompisar så nu ställer jag frågan här – så öppet och så anonymt jag kan… Jag är en något överviktig tjej som alltid har vetat det och haft svårt med det men samtidigt känt att ”sån är jag” och liksom accepterat det, kanske mest av lathet eller rädsla för att jag inte skulle lyckas gå ner. Jag är medveten om att jag nog borde gå ner omkring 10-20kg vilket är helt svindlande att tänka på. Hur som helst så har jag försökt att ändå gilla mig själv och det är fan inte alltid lätt (på trots av att jag är 30 år och borde veta bättre!!). Grejen är att min pojkvän sedan ca 4 månader nu har uttryckt att han tycker att ”det skulle klä mig” om jag gick ner lite i vikt. Jag blir så himla ledsen och sårad fastän jag vet att han har rätt. Det här är en fantastisk härlig kille som sågar att han aldrig har träffat någon som mig, aldrig har träffat någon som passar så bra in på hans ”önskelista” som jag gör – ja alltså om man ser bort från vikten… Härtil kommer att han själv har gått ner omkring 20kg för något år sedan och bryr sig väldigt mycket om att han inte går upp dom igen – men är annars inte en utseende fixerad typ. Jag vet nu inte hur jag ska vara med honom, känner mig så tjock och ful, vill inte att han ser mig naken och hoppar till när han lägger en arm om mig rädd att han ska känna valkar och bli äcklad. Vi som har haft ett sånt fantastisk sexliv och njutit av att gå runt halvpåklädda på helgerna, nu känns det helt förstört och jag hatar att han har tänkt såhär förmodligen länge utan att säga något… Han säger att det är en liten grej och inte något som betyder något, men det gör ju det för mig… Hur sjutton kommer man vidare? Vågar inte ens berätta för mina kompisar för dom känner honom inte riktigt än och kommer bara få ett dåligt intryck av honom… Sjutton också så svårt… Tack för svar/råd!

  Anna 2015-09-05 20:38:55
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jag tänker också att du borde prata med killen, säga att det gjorde dig illa till mods, och att du inte vill ha kommentarer om din vikt när ni inte ens känner varandra så bra ännu. (Jag fattar att många tycker att man aldrig ska säga något om vikt, men har man vart tillsammans länge och ens partner mittiallt skulle gå upp eller ner 20kg så kan man ju faktiskt fråga för att man bryr sig. Men en annan diskussion.)
   I alla fall, säg att han får ta dig som du är nu, och att om du vill gå ner i vikt/träna/whatever så vet du att han själv genomgått en viktresa och säkert har tips, men att då frågar du om du vill ha hjälp.

   Jag tror faktiskt utan att känna honom att han inte menade att han inte gillar dig som du är nu. Det är lätt att projicera ens egna tankar, känslor, hjärnspöken på andra. Men viktigaste – prata med honom! Lycka till <3

   L 2015-09-07 11:36:31
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Är din pojkvän på riktigt? :O

   Oj 2015-09-05 22:59:16
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   hej fina du! jag tycker att du, om du inte redan gjort det, ska berätta för din pojkvän att du tog illa upp av det han sa. ge honom en chans att förklara sig och be om ursäkt. det är så svårt att veta vart en har varandra sådär tidigt i ett förhållande. kanske kom den kommentaren från en undangömd plats inuti honom och egentligen är förknippad med hans egen viktnedgång? ta ett ordentligt snack med honom! om han tycker om dig kommer han förstå vart du kommer ifrån och förhoppningsvis sluta upp med de där dumheterna. kram. <3

   henrietta 2015-09-05 22:49:36
   Svara
 • Gud så fin! Kanske måste köpa en likadan, hihi. Ha en trevlig helg nu!

  Hey Emelie 2015-09-05 19:07:50 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Helt härligt jacka:)

  emzi 2015-09-05 16:43:21 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Glömmer bort att du är blond numera så får en chock varje gång jag ser dina bilder, men jäklar så bra det passar dig!

  Anna 2015-09-05 15:25:22 http://www.catcus.blogg.se
  Svara
 • jättefin! ser framemot att se hur du matchar sen! 🙂

  Klara 2015-09-05 13:10:01 http://projectamateurism.blogg.se
  Svara
 • Så snygg. Håller med. De är coola. Och ditt hår. Dör. Du är så fin!

  My 2015-09-05 12:54:36
  Svara
 • ALLTSÅ DITT HÅR + den sminkningen + jackan, så sjukt snyggt så en smäller av

  Alva 2015-09-05 12:06:10
  Svara
 • Snygg jacka och ursnygg hårfärg. Du passar verkligen som blondin.

  Annette 2015-09-05 11:29:54
  Svara
 • Ah! This color suits you so well Sandra 🙂

  Morgane 2015-09-05 11:13:33
  Svara
 • Du kanske borde credda den som sminkade dig så fint, Carolina Karlsson

  Eli 2015-09-05 10:57:13
  Svara
 • Ditt hår är så fint!!!! Ser lite ut som sockervadd ^^ (och jackan är förstås också fin!)

  Hanna 2015-09-05 10:51:12 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Åh vilken mysig jacka. Och vad fin du är Sandra<3 Du passar verkligen i den hårfärgen.

  Tora Hansson 2015-09-05 10:42:28 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Min dröm är att hitta PRECIS en sån här jacka… Fast med fodrade ärmar med! Fyfan det är verkligen the dream i bestämd form, så om någon sett en sån får de gärna säga till mig! Finns nämligen en sån här på H&M som faktiskt är lite tjockare i ärmarna, om någon undrar, men men.

  Är för övrigt två sekunder från att springa iväg till närmsta frisör med dessa bilder.

  Dzana 2015-09-05 10:15:36 http://www.dzanadoo.tumblr.com
  Svara
 • Omg ditt hår asså!!! <3

  Hanna 2015-09-05 09:53:04
  Svara
 • Köp den!!!

  A 2015-09-05 09:53:01
  Svara
 • Ja göre göre!! Ni skulle nog ta pris som gulligast om ni hade det i höst <3 så fint!

  Sofia 2015-09-05 09:38:26
  Svara
 • den var superfin på dig!! <3

  felicia 2015-09-05 09:26:31 http://tigerlilys.blogg.se
  Svara
 • Asså vad snygg du är i ‘nya’ hårfärgen! *__*

  Alexandra 2015-09-05 09:07:12
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind