Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#dethandlaromdig

#dethandlaromdig

Efter att i drygt ett och ett halvt år har haft hashtaggen #dethandlaromdig för mig själv på instagram upptäckte jag i veckan att Musse Hasselvall har snott den! Tydligen kommer ett tvprogram i höst som heter just Det handlar om dig. Jahapp. ; )
Hashtaggen hann i alla fall fyllas med över 700 inlägg (och fylls ännu på!).
Här kommer en liten minifirning av den med ett gäng av bilderna. En hashtagg som även kronologiskt tar med min bok på releasefest, föreläsningar, boksigneringar, bokmässan, tv-framträdanden, boktopplistor och pocketsläpp!

det
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig
#dethandlaromdig

Tack alla som läst och läser Det handlar om dig. Som mailar och kommenterar eller knackar på mig axeln på gatan. Att ni tycker om den är det viktigaste jag kan tänka mig.
Finns förresten att handla här och här.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • jag har en fråga till alla, vet inte riktigt hur jag ska formulera mig men hoppas i alla fall på nån slags råd… eller bara om nån typ varit i samma situation. killen jag var tillsammans med sist kämpade en del med sin (panik)ångest och kanske depression, jag är inte säker. ett tag missbrukade han sina mediciner rätt rejält, det var en väldigt jobbig period men sen typ förra året gick han cold turkey och slutade. sen dess har det varit bättre, på så sätt att han inte är lika mycket upp och ner och allmänt verkar må bättre (fast ångesten fortfarande smyger på såklart, ofta när vi bråkar). hur som helst handlar väl min fråga mer om mig och min roll i förhållandet. jag har väl i början tyckt det funkat bra men ju längre vi varit tillsammans desto mer tycker jag det är väldigt tungt att också dras med hans last. jag förstår att jag låter väldigt självisk och oförstående när jag skriver så, men det känns lite som att jag fått en väldigt omhändertagande roll, kanske för mycket liksom. jag vill såklart vara där för honom och hjälpa om jag kan men ibland känns det liksom… för mycket? att jag liksom bara inte orkar. och igen, jag fattar att hur han mår inte är något han bara kan stänga av eller kontrollera, då hade han ju inte behövt må dåligt, men jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med det. ledsen för milslång kommentar.

  x 2015-09-20 00:48:09
  Svara
  • Svar på xs kommentar.

   vill för övrigt inte outa hans problem för andra, känns som att det är hans privatsak liksom, så känner tyvärr inte att jag kan prata med mina vänner eller familj om detta, vilket jag egentligen skulle vilja…

   x 2015-09-20 00:50:40
   Svara
   • Svar på xs kommentar.

    Hej! Jag har lite erfarenhet av panikångest själv och har även hamnat i en väldigt omhändertagande roll till en nära vän med problematik. Skicka ett mejl till mig om du vill prata med någon, jag kanske kan hjälpa dig att trassla ut en del av alla tankar 🙂 <3 frida_bergstrom@hotmail.se

    frida 2015-09-23 18:54:03
    Svara
 • Men gud vad roligt att hitta min insta-bild på din blogg <3 !!!
  tack igen för en otrolig bra bok och fram för allt för en himla fin blogg, blir glad varje gång jag tittar in här!

  Martha 2015-09-19 19:41:17
  Svara
 • Men Veronica Maggio var väl ändå först med uttrycket? För övrigt är din bok sjukt bra!

  Sara 2015-09-19 16:16:33
  Svara
 • Hej Sandra,
  Den postern med morrissey-hångel-citatet från din bok; går den att få tag på nånstans? Har för mig att du gjorde den för någon tävling eller liknande men skulle gärna vilja ha den på väggen då det är en alldeles strålande liten mening tycker jag!

  Fredrika 2015-09-19 15:44:40
  Svara
 • Åh, är så himla glad! Jag har precis bokat en resa till Tokyo och kan knappt bärga mig till den dag då jag sitter på planet på väg dit! Vill läsa reseguider, leta restaurangtips och lyssna på japansk musik för att komma i rätt stämning. Har du Sandra, eller någon annan i kommentarsfältet, tips på bra, peppiga japanska låtar på Spotify? 🙂

  Niki 2015-09-19 15:09:28
  Svara
  • Svar på Nikis kommentar.

   Gjorde en spellista med lite olika grejer! Tror att den borde funka?

   Karin 2015-09-19 18:35:15
   Svara
  • Svar på Nikis kommentar.

   Var lite för exalterad så såg först nu att du ville ha låtar och inte band/artister… 🙂 Aja!

   Karin 2015-09-19 16:08:01
   Svara
  • Svar på Nikis kommentar.

   Ååååh en fråga som gjord för mig!! Jag skulle tipsa om: andymori (<3), asian kung fu generation, sakanaction, shugo tokumaru, kinokoteikoku (än så länge finns bara typ 3 låtar på spotify men ändå), perfume, kaaanske lite kyari pamyu pamyu också för det kan säkert vara peppigt för den som gillar det, fujifabric, bump of chicken (obs löjligaste bandnamnet nånsin!), , androp, kana-boon, joe hisaishi (kompositör som skrivit den mesta musiken till hayao miyazakis filmer)… ungefär så kanske! Välj och vraka! 🙂
   Hoppas du får det kul i Tokyo!!

   Karin 2015-09-19 16:01:50
   Svara
 • Finns det någon chans att träffa på dig under bokmässan i Göteborg nästa vecka? 🙂

  Elsa 2015-09-19 14:08:24 http://elsaengberg.tumblr.com
  Svara
 • Sandra! Jag har en fråga jag undrat om länge. Skriver du dagbok? Vet att du gjorde det väldigt länge tidigare, men tänker att eftersom du lägger så mycket tid på bloggen så kanske du inte hinner det nu? Och bloggen är ju en sorts dagbok. Samtidigt kan man ju inte skriva allt som händer på ens blogg, men som man vill minnas ändå, så tänkte därav kanske du skriver dagbok ändå? Jaja, bara nåt jag undrat.
  Kram!

  Fanny 2015-09-19 13:53:33 http://fannyblingman.blogg.se/
  Svara
 • Fast du tog ju din boktitel från en Veronica Maggio-låt?

  elina 2015-09-19 13:45:35
  Svara
 • Sandra! Vad har hänt med dig och Michelle? Jag tolkade det som att ni avslutade podden för att hon skulle flytta iväg, men såg på instagram att hon varit i Sthlm utan att träffa dig?! Och ni verkar inte gilla varandras bilder längre 🙁

  Sophie 2015-09-19 13:45:19
  Svara
 • Sandra! Jag lyssnar på er mysteriepod nu och du måste ju gå tillbaka till spåkvinnan! Eller har du varit där? Du ska ju till ny snart. Jag blir så nyfiken på vad hon ska säga mer nu! Hahaha

  Hanna 2015-09-19 12:39:00
  Svara
 • åhnej! hatar när någon kapar ens hashtag! kul att det hann bli så många fina bilder innan. 🙂

  Klara 2015-09-19 11:42:15 http://projectamateurism.se
  Svara
 • Inte ok att sno hashtaggen! Så snubbigt och gubbigt.

  Beata 2015-09-19 10:47:14
  Svara
  • Svar på Beatas kommentar.

   Ojoj, hemskt ledsen för ogenomtänkt kommentar. Klumpigt av mig! Dock är det väl lite trist när en hashtag verkligen används mycket och sendan ”kapas”. Tänker också att respekten för det inte var större för att det är mycket tjejer och en ungdomsbok. Hade det vart Henrik Schyfferts tag så… Jag vet inte. Menade inte att ställa till med rabalder i kommentarsfältet hur som.. Ha en fin dag!

   Beata 2015-09-20 11:23:13
   Svara
  • Svar på Beatas kommentar.

   Asså…det är nog lite mycket begärt att hela världen ska ha koll på vad varje liten ungdomsbok heter, eller? Tror knappast han tagit programtiden från Sandras bok. Då känns det som större chans att den kommer direkt från källan, en Maggio-låt (även om jag inte tror den är tagen därifrån heller).

   Alex 2015-09-19 16:15:14
   Svara
   • Svar på Alexs kommentar.

    alltså jag skojade bara 🙂 det handlar om dig är väl inte världens mest unika kombination av ord och hashtaggen fanns såklart innan min bok också!

    sandrabeijer 2015-09-19 17:25:45
    Svara
  • Svar på Beatas kommentar.

   Sno och sno, som någon skrev tidigare har ju Sandra i sin tur ”snott” titeln till sin bok från en låt av Veronica Maggio. Är det också snubbigt och gubbigt?

   Jag tycker att låtrader och dylikt ska vara okej att sno för att föra in i nya kulturella sammanhang (vilket en roman såväl som ett tv-program är). Det blir liksom roligare så.

   Moa 2015-09-19 15:57:37
   Svara
  • Svar på Beatas kommentar.

   Det är ju iofs ett program som ska handla om mobbning, men med fokus på unga vuxna / tonåringar istället för barn som det ju nästan alltid är annars. Även modigt av Musse att ställa upp och erkänna att han medverkat till mobbning, många väljer nog att förtränga det.

   Tove 2015-09-19 15:22:57
   Svara
 • Åh jag har väntat på att läsa din bok, den har legat hemma och väntat så att jag kan ta med mig den på semestern som jag åker på idag !

  Anna 2015-09-19 08:38:32
  Svara
 • Vilken jäkla grej ändå, att skriva en bok som blivit så himla omtyckt och prisad. Måste kännas lite konstigt men så så häftigt?

  Linnéa 2015-09-19 08:05:02 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind