Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pojkvänslunch, kompishäng och syskonmiddag.

friday.

Häng med på min fredag vetja! Jag vaknade i mitt tillfälliga hem på Kungsholmen, gick upp och åt frallor med ost och skinka, ett löskokt ägg, lakritste och läste tidningen.

friday.

Gjorde mig fin och jobbade hemifrån.

friday.

Vid halv tolv begav jag mig ut. Genade genom Rålis.

friday.

Och äntrade tunnelbanan. HUR fin är tunnelbanestationen där jag bor just nu? Den vinner.

friday.

Jag åkte in till stan för att äta lunch med Magnus på Snickarbacken 7. De har en fin affär inuti caféet. Den spanade vi in under tiden som vi väntade på maten.

friday.

Jag åt asiatisk nudelsallad med räkor. Den är precis så god som den ser ut.

friday.

Efteråt tog vi en kaffe utomhus och jag kysste honom adjö för att han skulle iväg och fiska hela helgen. :'(

friday.

Sedan åkte jag hem, jobbade tills det blev kväll och då gjorde jag mig kvällsfin.

friday.

Promenerade in till city och mötte upp Alexandra på Kåken för en aw.

friday.

Vi var först ut på terrassen!

friday.

Efter en stund kom Devi också. Vi tog selfies och talade om livsviktigheter.

friday.

Vid åtta promenerade jag ner till Coba för att äta middag med mina syskon!
Min yngsta lillebror Gustaf fyllde 20 och vi gav honom en finmiddag i present. Här har vi Gustaf och Mira.

friday.

Samt min lillebror Jack.

friday.

Mexikanskt stod på menyn. Bland annat majskolvar med chipotleaioli.

friday.

Och hummertacos med vitlöksmajonäs och kokosräkor med mangochutney!

friday.

Lagom till kaffet överraskade vi med att sjunga Ja Må Han Leva tillräckligt högt för att genera honom och så kom personalen in med kaka med ljus i.

friday.

Vi åt även churros doppade i chokladsås.

friday.

Ganska så proppmätta cyklade vi mot Brunnsgatan.

friday.

Till jazzbaren Glenn Miller. Livebandet spelade The way you look tonight när vi kom in, får mig alltid att tänka på Monica & Chandler.

friday.

Vi drack cava och pratade om kärlek, mina två favoritgrejer. Den här bilden tog Jack förresten.

friday.
Vi ett kramades vi adjö.
Himla fin fredag!

.

Translation. My friday a few days ago. I worked from home, ate lunch with my boyfriend, had a beer after work with my friends and ate mexican food for dinner with my siblings.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
28kommentarer
 • That salad looks absolutely amazing. And I spy some yellow leaves on the trees already! Looks like a fun day!

  Kate 2015-09-24 09:43:25 http://lostinseasons.wordpress.com
  Svara
 • Åh så gott med churros!
  Vart kommer din super fina ljus råsa topp ifrån?
  Tack för en super fin blogg. Kram! <3

  Agmes 2015-09-23 22:06:10 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • SANDRA! jag diggar dig mer än mest<3

  ISA 2015-09-22 23:40:29 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej!

  Tack 🙂 För bloggen, boken, krönikor och allt annat som du producerar i text som jag läser och tycker om!
  Varför jag hör av mig är dock av en helt annan anledning..
  Jag är tydligen lite av en analfabet när det gäller tekniska prylar och vänder mig genast till dig hehe 🙂
  Du (som jag) använder dig nämligen av en macbook air (som även jag älskar). Problemet med den här tjusiga datorn är ju att den inte har gott om hårddisk. Sedan några månader tillbaka har min dator ropat om att den är FULLFULLFULL och att jag måste rensa för att få plats. Det gör att alla mina fina bilder ligger kvar i både mobilen och i min systemkamera eftersom jag vet inte hur jag ska göra för att både rensa samt skape/upprätthålla ett vettigt system med bilderna i en hårddisk 🙁
  Jag har en extern hårddisk med typ 500gb men jag älskar iphoto och har sorterat alla bilder enligt ett system med titlar för varje mapp och får panik av tanken på att förstöra mitt fina bildsorteringssystem (lite väl systemorienterad människa med typ lätt OCD när det kommer till sådant). HUR GÖR DU??

  Jannie 2015-09-22 22:18:26
  Svara
 • Vad fint! Blir avis på sådant syskon-häng.

  Ronette 2015-09-22 21:00:16 http://thispastweek.blogg.se
  Svara
 • Vilka fina syskon. Ta hand om varandra!

  Grit 2015-09-22 17:28:23
  Svara
 • Men åh vilken fantastisk dag! och maten såg helt underbar ut på Coba. Var det så gott som det såg ut och skulle du rekommendera det stället? 🙂

  Sara 2015-09-22 17:18:18 http://www.asmallpinchofsalt.se
  Svara
 • Sandra! Jag har ingen direkt fråga så, men undrar om du kan lyfta min kommentar i något svarsinlägg ändå? Gäller kärlek i allra högsta grad! Okej, nu äre såhär att jag behöver lite hjälp från dina läsare! För ett par veckor sedan träffade jag världens kanske snyggaste kille på ett tåg här i Finland, men hann prata med honom bara någon minut och han va så orimligt snygg att jag liksom inte kunde komma mig för att fråga efter hans namn eller så. MEN han studerade kemi ett år i Stockholm typ förra året tror jag, så jag tänkte om någon läsare kanske läser kemi på Stockholms universitet eller känner någon som göre? Eller känner någon som känner någon? Tänker att man kan kommentera i så fall! Bara måste få säga till honom att han är den snyggaste jag någonsin sett. Håller tummarna, puss och kram!

  Amanda (säger vi) 2015-09-22 15:36:55
  Svara
 • Åh vilken härlig fredag! 🙂 Som alltid väldigt inspirerande bilder av vänskap och kärlek. Loving it!

  Ylve 2015-09-22 14:14:33 http://ylvwes.blogg.se
  Svara
 • Precis NU när jag såg den första bilden bestämde jag mig för att klippa kort hår. Har gått och tänkt på det så länge men velar hela tiden. Men nej, nu är det så bestämt som det kan bli. Återkommer med rapport!

  Isabelle 2015-09-22 13:24:20
  Svara
 • Dina bröder är så söta! Och hela den där födelsedagen lät ju som den perfekta födelsedagen. Glenn Miller. <3

  Rebecka 2015-09-22 13:17:32
  Svara
 • åh chandler och Monica <3 men när spelas den i låten i relation till dom? Tänker bara på den som de dansar till när de förlovat sig och det är väl nån Clapton-låt? Wonderful tonight. Älskar chandler och Monica!! ❤️❤️

  Jenny 2015-09-22 12:26:44
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Det är ju när de ska tillverka egna alla hjärtans dag-presenter till varandra och Chandler ger Monica ett blandband. Bara det att det är Janice som spelat in blandbandet till Chandler så mitt under låten börjar hon sjunga! (Älskar Janice.)

   S 2015-09-22 19:28:00
   Svara
 • Sandra kan du inte göra ett inlägg där du och dina läsare ger de allra bästa tipsen för att ta sig igenom denna tid när allt dåligt väder kommer på en och samma jävla gång? mörkret/regnet/blåsten/kylan

  kim 2015-09-22 11:52:52
  Svara
 • alltså jack är ju så himla söt <3333

  emma 2015-09-22 11:40:23
  Svara
 • Så fint!

  Molly 2015-09-22 11:38:24 http://mollyrodin.blogg.se
  Svara
 • Blir så avundsjuk på dig för att du gör dig fin och jobbar hemifrån. Har du tips? Jag är student och har svårt att komma upp, iväg och sätta igång med plugget många gånger. Samt att jag ska jobba hemifrån/själv, men jag bara procastinerar :'( Tips?

  Jonna 2015-09-22 11:17:59
  Svara
 • Älskar tunnelbanan vid Thorildsplan. Blir lika glad varje gång jag kommer hem och får se fluffiga moln, små svampar och röda hjärtan. 🙂

  Julia 2015-09-22 10:24:19 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Alltså, HUR får man till en sådär fin och spänstig/puffig hästsvans som Mira har på profilbilden?! Min ser alltid så… hängig ut. Livets stora frågor!

  Amanda 2015-09-22 10:13:09
  Svara
 • jag hoppas du får otroligt bra betalt för den där reklamen som poppar upp över hela skärmen när man går in på din blogg, för den är otroligt irriterande. om någon frågar dig om feedback för den typen av reklam kan du väl vidarebefodra att jag varje gång jag ser den blir jättearg och aldrig någonsin har lagt märke till vad den faktiskt gör reklam för.
  förutom den älskar jag din blogg, mycket kärlek till dig.

  matilda 2015-09-22 09:41:11
  Svara
  • Svar på matildas kommentar.

   skaffa adblock så försvinner den o alla andra störande annonser!

   jenny 2015-09-22 16:46:34
   Svara
  • Svar på matildas kommentar.

   jag har inget att göra med mina annonser utan delar samma slags annonser som resten av metro mode. kan tyvärr inte styra över hur annonskampanjen ser ut för tillfället, men för mig har jag bara klickat bort pop-upen när jag läser så är allt som vanligt sen! kram.

   sandrabeijer 2015-09-22 10:45:00
   Svara
  • Svar på matildas kommentar.

   Det har du faktiskt alldeles rätt i. Jag hade inte tänkt på det mer än att jag blev irriterad men du har helt rätt – jag har ingen aning om vad det är reklam för!

   Susanna 2015-09-22 10:02:45
   Svara
 • Åh vad jag längtar efter Fredag nu!! Myyyyyys 🙂

  Moa 2015-09-22 08:48:23 http://littlecoffeebreak.com
  Svara
 • Var kan jag skaffa mig lika fina tallrikar? Jag sparar på allt med lite retro-stil, gillar Marimekkos skålar massvis… och den där tallriken skulle passa in så bra!

  Svara
 • devis mobilskal <3 och kåken! jävlar vad jag saknar det stället ibland alltså. fint att se jack med, känns som han är en kompis till mig fast jag inte känner honom.

  Vicky 2015-09-22 08:32:08 http://vickys.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind