Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SB.

scarf.

Fick en så himla fin present av Soft Goat i ett vitt paket med rosett.

scarf.

Nämligen en mörkblå halsduk i kashmir med mina initialer broderade på <3 Kashmirhalsdukar är det enda som hjälper när vintern är som råast har jag märkt, de värmer på ett totalt annat sätt än en från exempelvis h&m. Så fint med det djupt blå och det vita tycker jag!

scarf.

Numera trogen halsduksföljeslagare i mitt liv.

Translation. New scarf from soft goat.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Väldigt fin halsduk. Älskar Kashmir det är så mjukt och skönt.

  Hur funkar det i regn är det ok om den blir blöt? Har inte vågat använda min när det regnar än😊

  Claudio 2017-10-14 08:35:14
  Svara
 • Hej Sandra! Jag hoppas att jag kan få svar på detta, för jag börjar få panik över det. Min sambo fyller 30 snart och jag vill bjuda honom och våra vänner på ett restauranghäng. Min sambo gillar enkel, men god mat. En god burgare med fina tillbehör står högt i kurs. Öl är också gott. Jag vill kunna bjuda på en fin kväll där vi kan sitta och ha det mysigt i många timmar, men jag är värdelös på Stockholm. Vet du någon restaurang som passar in? Det BEHÖVER inte vara en hamburgerestaurang, men den typen av mat iaf. Kanske någon av dina läsare vet? Puss!

  Ellen 2015-09-28 10:24:31
  Svara
 • Akryl värmer ingenting! Men ull i olika former är toppen 😀

  Hanna 2015-09-27 16:51:27
  Svara
 • döfint! en varm halsduk är det bästa men så fort en blir FÖR varm är det också det absolut värsta 😛

  ebba 2015-09-27 15:08:25
  Svara
 • åh så fin! vill också ha en halsduk med mina initialer på

  Hanna 2015-09-27 14:53:37 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • H&M har ju också kashmir så rätt dåligt exempel.

  Alex 2015-09-27 13:58:42
  Svara
 • Åhh… Så fin <3 Passar dig! Men no shit Sherlock att kashmir värmer mer än materialen H&M oftast använder, hehe : )

  Fröken Cocco Sohl 2015-09-27 13:24:54 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind