Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fav music. september 2015.

tumblr_mpx2537R3V1r09f27o1_500

Sista dagen av september är kommen vilket innebär en spellista med den musik jag lyssnat mest på under månaden. September brukar vara en finfin musikmånad med många släpp och det var det den här gången också! Lite gammalt slank förstås som vanligt in på min lista också.
Lyssna och följ här:

NIOTILLFEM. SEPTEMBER 2015.

musik

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.
june.
july.
august.

 

Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in September HERE.

pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tack tack för att du fick mig att upptäcka nya amazing låtar. Har lyssnat på Hurt me på repeat varje dag i en vecka och det är som att den har fått mig att se livet på ett annat sätt, även fast det låter så himla töntigt. Har insett att jag måste göra slut med min pojkvän sen 4 år tillbaka och det känns så jäkla sorgligt, men jag sitter här och sjunger med i låten i mitt lilla rum med tända ljus överallt och det känns ändå som att framtiden känns så himla spännande.

  ems 2015-10-08 21:01:11
  Svara
 • Hej! Jag och killen ska på weekend till Paris och har ingen aning om vart vi ska ta vägen? Var i Paris bor man mysigast? Har du tips på hotell (som tillåts av studentplånbok)? Tacksam för svar och gärna andra tips på vad vi inte får missa. Krams! ”)

  Karin 2015-09-30 22:20:07
  Svara
  • kolla min reseguide under ”reseguider” under headern. kram

   sandrabeijer 2015-10-01 08:30:18
   Svara
 • Dessa är mina favoritinlägg!
  Förresten. Jag har ett skitbra tips till dig! Du borde ju älska högtalare och lurar.
  Om man som du och jag, är tokig i märkesvaror och kvalitet, finns det en undersökningssite, där man gör undersökningar som man får betalt för i form av poäng som man sedan kan shoppa för. Allt från Kay Boyesen till KitchenAid produkter finns. Perfekt för såna som mig som inte riktigt har råd att köpa sånt annars. Prylarna man plockar ut blir alltså helt gratis! Jag hittade länken här. Där står all info man behöver veta. http://goo.gl/BepLJk

  Maria 2015-09-30 09:55:05
  Svara
 • Sandra, du må høre på den nye plata til Farao! Den er litt Susanne Sundfør, litt elektronisk og veldig uforutsigbar. Så himla bra!

  Bettina 2015-09-30 07:53:23 http://stjernekikkert.blogspot.se
  Svara
 • Gillar verkligen dessa inlägg! Önskar att jag var en person som har koll på musik på det sättet och fixar med listor osv. Jag lägger till fem låtar och tröttnar för att jag inte får ihop det som jag vill. Ska försöka hitta ny inspiration i dina listor!

  Linnéa 2015-09-30 07:43:54 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson