Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

om prestationsångest och må bra-strategier.

hello.
sandra

Idag är jag med i senaste avsnittet av Psyket. En podd från Sveriges Radio av Emmy Rasper om hur man mår. Jag pratar om magkänsla, tonårsångest, krossat hjärta, prestationsångest och strategier för att må bra. Till exempel. Ett fint avsnitt tycker jag att det blev.

IMG_4269

Lyssna genom att söka på Psyket i din närmaste podd-app eller klicka HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • I söndags lyssnade jag på denna pod och tänkte att det är skönt att leva i tvåsamhet. I måndags drog han ner ridån och sa att han tyckte att det skulle vara slut efter snart fyra år och hela världen bara försvann under mina fötter. Vill bara att du ska veta hur uppskattat sånt här är när man är där nere. Efter att ha grinat, plockat bort hans saker här hemma och velat dö femtio gånger skämtade jag på jobbet idag. Jag kommer att klara det här med. Pricken över iet blev att plocka ner hans Cranby bok ifrån vårt sideboard och ställa fram det handlar om dig istället. För nu är det bara mig det ska handla om och han kan dra och ångra sig bittert. Tack Sandra.

  B. 2015-10-08 21:29:14
  Svara
 • Du är så bra! Har så bra svar på allt. Otroligt hur det kan låta så lättsamt att prata om tunga saker.

  Elin 2015-10-08 19:32:52 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Tack, det var precis det här jag behövde nu

  Hanna 2015-10-06 22:25:35 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • jag tyckte jättemycket om avsnittet! gillade även det första avsnittet av psyket, med kalle wahlström.

  Sara i Åre - traningsgladje.se 2015-10-06 13:09:07 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Lyssnade precis o tyckte de va så himla fint o bra!! Det fick mig också att sakna podden, tycker att du är jätte härlig att lyssna på. Mycket bra saker att säga men ändå inte ”perfekt och ska berätta hur allting fungerar” utan lixom på ett ärligt och eftertänksamt sätt. Om du funderar på att starta nån sorts podd eller göra mer muntliga intervjuer skulle jag vara dess största fan! Kram <3

  Camilla 2015-10-06 10:30:48
  Svara
 • Låter spännande, den måste jag lyssna på! På tal om poddar, när är din och Michelles pod tillbaka igen? Saknar er något så otroligt mycket. :))

  Elsa 2015-10-05 18:45:36
  Svara
 • känner igen mig såå mycket i detta, och systematiserar också mitt HÄNG med andra. helst vill jag endast träffa någon EN gång i veckan. då har jag laddat mitt batteri.

  elise 2015-10-05 18:37:54 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Jag lyssnade precis och ville bara säga att det var så bra! Du har ju skrivit mycket om att bli dumpad och den ångesten, och även om att vara tonåring, men det var intressant att höra om din vardagsångest, sådant som kanske inte kommer upp i bloggen för att det inte är en så stor del i ditt liv, men ändå ångest liksom. Jag tror också att ditt system med träffa ingen mån-ons skulle passa mig väldigt bra, men jag går ju i skolan och träffar folk där varje dag och sedan händer det ju inte alltid saker på helgerna så risken finns att man aldrig får göra något kul. Då blir man ju ofta ensam på helgerna vilket är tråkigt men ändå kanske skönt? Jag vet inte, förlåt för lite vimsig kommentar hahaha. <3

  Olivia 2015-10-05 14:59:09
  Svara
 • alltså… tycker verkligen det är bra att prata on psykisk ohälsa osv. men tonårsångest – hur många gånger är det rimligt att ta upp detta ämne? jag menar, det är något alla går igenom och kommer över, och kommer man inte över det är det inte tonårsångest det handlar om. tycker det är otroligt mycket tonårsältande och det blir tradigt i längden.

  Sophie 2015-10-05 11:12:50
  Svara
 • Låter som ett riktigt bra koncept för en podcast. Det är så bra att vi lever i en tid där det är ok att prata om sina brister och sånt man tycker är jobbigt utan att det ska vara lika skambelagt!

  Jeanette 2015-10-05 10:10:31 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • det här.. det måste man fan lyssna på asap!!

  ISA 2015-10-04 23:11:08 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åhh så spännande! Ska lyssna på i veckan under promenad till jobbet… 🙂

  Jennifer - Globetrotter & Dreamer 2015-10-04 21:55:37 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Tyckte så mycket om detta program med dig. Läst din blogg jättelänge och den här intervjun adderade verkligen ett till lager av dig. Att dela med sig så är verkligen generöst. Puss och tack!

  Elsa 2015-10-04 21:39:05
  Svara
 • Så himla bra podd. Tack för att du delar med dig <3

  Louise 2015-10-04 20:43:28
  Svara
 • Hej! Har lite *love problems* och undrar om du (eller någon som ser detta?????) kan hjälpa mig lite på traven. Började dejta VÄRLDENS finaste bästa kille för 6 månader sedan. 2 månader in i dejtandet visste jag inte riktigt var vi stod så jag tog ett snack med honom varav han berättade att han ville ta det lite långsamt och inte vill sätta några stämplar än då han precis gjort slut med sitt ex bara en månad innan vi träffades, och de hade varit tillsammans i 4 år. Jag ba sure, fine, ok! Nu, ytterligare 3 månader senare, är jag så jävla stenkär men vågar liksom inte säga det av rädsla att typ skrämma bort honom??? Samtidigt är detta min första ”relation” och vet inte riktigt hur jag ska hantera allt? Vi umgås som om vi skulle vara ihop på riktigt; vi har träffat varandras familjer, hänger med varandras kompisar, handlar mat och lagar vardagsmiddagar tillsammans. Är så förvirrad??? hjälp???

  /vilsen tjej från göteborg

  nina 2015-10-04 20:07:28
  Svara
 • Åh! Sån himla bra grej av sveriges radio att göra en podd med det här ämnet! Fantastiskt att ha en öppen diskussion om just psyket för alla mår dåligt och när vi har en öppenhet om det kan man också använda det som är bra! Typ jag är känslig, energisk, glad. Men precis som det kan göra mig kreativ och den jag är idag så kan det också slå bakut. Första gången jag förstod att mina dippar också var relaterat till hur jag är som person och vad det också för med sig (bra och dåliga saker) då blir det mer hanterbart. Kontentan av detta – sååå himla bra att prata öppet om detta!

  Kram/Tina

  Tinis - en blogg som vill göra dig glad! 2015-10-04 19:58:00 http://www.tinis.me
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind