Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

first day in new york.

new york.

I lördags var det äntligen dags för New York. I och för sig bara fyra månader sedan jag var här, men varenda liten ven i kroppen skrek efter prick detta. Jag promenerade runt i West Village för mig själv och det var sommarvarmt i luften.

new york

Åt lunch på Ed’s Lobster Bar i Meatpacking. Lika bra att bränna av en lobster roll det första man gör tänkte jag. Med blåbärslemonad och en bok jag lånat av Nina.

new york.

Efter lunch och en sväng på Sephora där jag kirrade några hudproduktstips jag fått från er, mötte jag upp Miranda och Fabian och Milton för eftermiddagshäng på utesevering.

new york.

Milton fick egen stol vad annars.

new york.

Förutom när han satt i Fabians knä då. Vi drack cava och åt pommes frites innan det var dags att gå hem och göra sig fin för kvällen.

new york.

Vid sju mötte jag upp Rasmus, Janelle, Anton, Nina samt Christian och Linn (ej i bild) på en bar.

new york.

Hej Janelle!

new york.

Nina och hennes Anton ska vara i New York i tre månader i höst och vi bor tillsammans under den månad jag är här, som på den gamla goda tiden!

new york.

Vid halv nio var vårt bord på Mary’s Fish Camp redo för oss. Jag åt fish tacos och de flesta andra lobster rolls.

new york.

Efter maten gick vi in på första bästa bar för att fortsätta kvällen en liten stund till.

new york.

Fabian och Miranda kom förbi igen och köpte jättekonstiga shots i sprutor. Smakade som slushies ungefär.

new york.

Sedan kramade vi adjö till de som skulle upp tidigt och jobba på söndagen.

new york.

Jag, Fabian och Miranda satte oss på en bar som hade öppet någon timme till och när klockan slagit alltför mycket vinkade vi hejdå.
Klart slut med dag 1!
.

Translation. First day in New York was a Saturday. I walked around in West Village and Meatpacking District, had lobster rolls and met up with Fabian och Miranda for afternoon drinks. In the evening I had dinner with a group of friends at Mary’s Fish Camp. We finished the night at a bar close by.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • hej sandra!! när du är i new york, bor du i din lägenhet eller hyr du annat? du kanske redan svarat på det? puss!

  emelie 2015-10-17 09:13:12
  Svara
 • I LOVE seeing nyc through your eyes. You can tell you just love it so much and have so much fun there. Been looking forward to this post (and the others to come!) since you told us you were headed there. Enjoy your stay <3

  mai 2015-10-14 02:27:07
  Svara
 • nu har jag läst två stycken NY-inlägg i rad. Ana suget att åka dit va <3

  ISA 2015-10-13 23:46:52 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh äntligen! Har saknat dina New York inlägg så mycket! (allt utom new york är också asbra!) men det är något särskilt med dessa inlägg!

  Emilia 2015-10-13 22:32:22 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Jag har en fråga som är lite halvt relaterad till ditt inlägg… Mannen vill hemskt gärna till USA igen (han har varit där som ung, själv har jag aldrig varit där), då främst NY men han har även pratat om Florida och dyl.
  Själv är jag lite kluven… är det värt den långa resan? Visserligen skulle jag gärna vilja kryssa av Amerika på min ”bucket list” men av det jag känner till så känner jag inte riktigt att något lockar mig där.
  Jag älskar historia, dock ska den helst vara från 1800-talet eller så långt bak som det bara går. Jag går igång på gammal konst, gammal arkitektur, vackra vyer, kungliga smycken osv osv. London, Rom och Toscana är ställen som jag är förälskad i.
  Meeeeen… jag uppskattar verkligen en riktigt god middag med. Och det måste inte vara ett michelin guide-ställe, bara maten är genuin och galet god.
  Så, vad har USA för mig? Snälla sälj in det, för på något sätt så vill jag gärna dit.

  Decdia 2015-10-13 21:42:23 http://www.decdia.blogg.se
  Svara
 • alltså du fångar new york så fint!!!! blir ALLTID så pepp på att åka dit när jag ser just dina bilder!

  henriettakohler@gmail.com 2015-10-13 19:44:33 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
  Svara
 • Åh ser helt fantastiskt ut!! Aldrig vart i New York men vill så gärna gärna dit!!

  maria 2015-10-13 19:18:39 http://mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Hunden såg stencool ut som satt på egen stol, haha.
  New York verkar vara helt underbart, avis!

  Emma Maria 2015-10-13 18:59:36 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Kan inte du berätta om hur det kom sig att du och Nina blev ett kreatörspar? (Eller har du gjort det innan kanske?) För ni pluggade väl inte tillsammans? Blev ni ihop-parade på byrån bara? För jag får höra helatiden att man ”ska” söka kreatörsjobb i par, nämligen. Hade varit kul att få höra hur det var för er.

  Ronette 2015-10-13 18:29:41 http://thispastweek.blogg.se
  Svara
 • Fina Sandra, jag har en fråga till nästa ”answers to past weeks comments”. Hur resonerar du kring det här med ex? Jag har på något sätt fastnat lite i att älta min pojkväns ex, har stalkat dom på fb och alltihop fast jag inte vet om jag vill veta egentligen. Försöker hela tiden tänka ”men kom igen, it’s in the past, det är ju mig han är med nu” och ställer nyfiket frågor till honom men så slås jag ändå av att jag blir så himla svartsjuk… Tror det beror mycket på att jag inte haft något tidigare förhållande (alltså inga ex) medan han har haft flera, om än kortare än vad vi varit tillsammans. Kan liksom inte hantera tanken på att han har haft nåt liknande det vi har med andra och funderar på ifall han tänker på dem ibland, om jag ibland påminner om dem, om saker är bättre eller sämre med mig… Hur släpper man det ältandet?
  Din blogg är så himla inspirerande och fantastiskt, en av mina absoluta favoritplatser på internet!!

  Jess 2015-10-13 18:25:40
  Svara
 • Har du tips på hur man kan tänka när man har svårt att förlåta sig själv? Stort som smått. Jag är så himla bra på att fokusera på allt jag gjort fel, lägger det på hög i mitt självvärde och kan aldrig känna att det räcker med att jag Faktiskt är medveten. Det är som att jag måste straffa mig själv, att det inte är nog med att klappa sig själv på axeln och lära sig av misstagen. Ibland inte ens misstag i sig. Jag kan aldrig bekräfta mig själv utan måste även söka ett okej från andra. Hur går man vidare snarare än fastnar i detta självhat?

  Tycker så mycket om dig,
  Josefin

  Josefin 2015-10-13 18:11:23
  Svara
 • Åh så avis, vill också vara ute och resa! Så kul spännande bra!

  Klara 2015-10-13 18:02:27 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Å.. Äntligen första inlägget från NY. Din blogg är som allra bäst när du är i NY!

  E 2015-10-13 17:43:48
  Svara
 • Att både du och Flora är i New York samtidigt! Kommer ni träffas??

  johanna 2015-10-13 17:39:10
  Svara
 • Great to be in New York for this autumn!!

  Btw, some cookies and commercials are popping up every corner of this blog. It gets harder to read your blog :/
  I hope they will find a solution for this…

  Hugs.

  Sandra 2015-10-13 16:47:55 http://matchupmag.com
  Svara
 • Great to be in New York for this autumn!!

  Btw, some cookies and commercials are popping u every corner of this blog. It gets harder to read your blog :/
  I hope they will find a solution for this…

  Hugs.

  Sandra 2015-10-13 16:47:36 http://matchupmag.com
  Svara
 • http://m.kicks.se/miu-miu-b905/miu-miu-edp-p68716?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=1542_se

  Miu mius nya parfym kändes mycket DU!

  Amanda 2015-10-13 16:28:13
  Svara
 • TIPS!

  Ett Murakami-dataspel! :

  http://flavorwire.com/542479/this-is-what-a-video-game-inspired-by-murakamis-writing-looks-like

  kaykay 2015-10-13 16:14:54
  Svara
 • Jag är så avundsjuk på dig just nu! Vill också vara i NY!

  Patrik at Brass&Gold 2015-10-13 15:34:39 http://brassandgold.com
  Svara
 • Älskar när du är i NY dels för att bilderna är mysigast i världen och också för att man riktigt känner att det är som att komma hem för dig. Jag känner likadant när jag hälsar på den staden utomlands jag bodde i under många år. Det är som att plötsligt vara hemma fast skillnaden är att man slipper jobba och bara får njuta av alla ens favoritplatser. Minns när jag var i NY för ett par år sedan och tog några drinkar med en Irländsk kompis som bor där. Hon sa ”åh det finns en svensk bloggerska som tar så himla fina NY bilder!” och det var dig hon menade. <3

  B 2015-10-13 15:19:43
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman