Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

torsdag i new york: uteserveringar och frozen margaritas.

_MG_8881

I torsdags begav jag mig mot Nolita.

_MG_8923

För att äta lunch i solen med Livia på Café Gitane. Hej Livia!

_MG_8916

Jag åt en sallad på valnötter, äpple, getost och rödbetor mmmmm

_MG_8936

Efter maten strosade jag runt lite i Nolitas kvarter. Min favoritbokaffär McNally Jackson hade öppnat små filialer i området, en printshop och en skrivbordspryttlar-shop! Kolla fint skrivbord.

_MG_8943

Med fina anteckningsböcker i.

_MG_8977

Fem timmar senare blev det kväll. Läppstiftet åkte på och matrosölen åkte ner.

_MG_9064

Jag gick till Sweet and Vicious och mötte upp Miranda och Trille (obs t-shirtväder på kvällen).

_MG_9096

Och Linn.

_MG_9076

Samt Frida som drack denna fotovänliga frozen margarita.

_MG_9089

Vi planerade halloween-outfits och googlade läskiga sminkningar.

_MG_9135

Sedan gick vi till en thairestaurang som heter Uncle Boons som var alldeles lagom kitchig med tavlor och grejor prick överallt. Jag beställde fried rice med krabba. Så himla gott.

_MG_9151

Vi drack sparkling rött vin och pratade om oskulder, mens och tonårsförälskelser så intensivt att vi nästan glömde bort att äta.
Så himla bra de är, dessa fyra personer.

.

Translation. Thursday in New York. Lunch with Livia at Gitane and dinner with Miranda, Matilda, Linn and Frida at Uncles Boons.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • san francisco-ölen! vink vink från andra kusten

  Vicky 2015-10-20 01:09:37 http://vickys.se/
  Svara
 • Åh, sparkling rödvin är så gott. Bor just nu 3 månader i Italien utanför Bologna och här finns så mycket sparkling rödvin, älskart, hoppas det går att hitta i Sverige också.

  Rebecka 2015-10-19 21:03:04
  Svara
 • Till nästa ”svar på senaste kommentarer” 🙂

  Precis som du har jag också page, fast med en skarpare lutning, mer lik Victoria Beckham liksom. O älskar frisyren men vill låta det växa långt nu för har haft det så länge o vill testa nåt nytt, men iom jag har självfall (plattar alltid håret) så flippar det lätt. När håret når ner till axlarna flippar det lätt ganska mkt utåt o jag ser genast typ 13 år yngre (är 25).. Hur sjutton gör du för att hålla ditt här sådär snyggt efter att du stylat det? Använder du mkt hårspray för att det ska hålla sig så där snyggt i topparna liksom? *väntar spänt på svar* kram!

  Delia 2015-10-19 00:11:46
  Svara
 • Livet på en pinne det där! NYC <3

  ISA 2015-10-18 23:40:34 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • En grej jag tänkt på: hur lättpåverkad är du? Liksom, hur mycket dricker du ungefär en ut-och-ta-en-öl-kväll respektive en ut-och-dansa-kväll? När spydde du på fyllan senast? Kram

  Johanna 2015-10-18 22:28:00
  Svara
 • Men alltså första bilden, så fin! Men vem har tagit den? :O

  johanna 2015-10-18 19:20:25
  Svara
 • första bilden är så fin!

  Hanna 2015-10-18 15:57:18 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Hej du!
  Jag har en fråga som jag vill ställa spec till dig för det känns som att du kan det här. När du är ny i en stad och inte känner så många så har du sagt att sättet att göra det på är att ta kontakt med någon bekant/någon väns bekant. Så långt är jag med, tycker det är en bra idé för att hitta nya människor. Men jag har social fobi (obs inte blyghet, är väldigt utåtriktad och lätt, men får ångest av att utsätta mig för nya sociala situationer trots att fest/häng är det bästa jag vet) och som ny i en stad blir det väldigt jobbigt = leder till att jag hellre avstår för att slippa ångesten. Har precis som du en halvkul pappa och har ganska mycket lita på-problematik av det. Och så kan man ju inte ha det, jag vet. Men när du väl träffat någon över en kompisdejt, hur tar du det vidare från att bara vara en gång till bra självlart häng? Är det alltid självklart att ni fortsätter hänga eller är du den som ligger på och hör av dig om att göra saker? Självklart har du det för du verkar askul, men är det alltid superlätt för dig med vänner? Har du aldrig varit rädd att vara den som är för på? Känns som att personer kommer backa/tycka jag är creepy. Skulle bli så glad för svar på det här!

  Liv 2015-10-18 13:28:20
  Svara
  • Svar på Livs kommentar.

   Säg till personen du fikar med att du inte känner någon/så många! De allra flesta kommer i den situationen någon gång i livet att man är ensam eller ny och det känns så himla ensamt för en själv- medan andra inte ens vet om det! Annars bjuder man ju in såklart. Och om de du kompisdejtar inte bjuder in så bjud in dig själv (förutsatt att du gillar dem såklart)!!! Det är inte värre än att fråga: ”är det ok att jag hänger med ikväll, jag har inga planer” eller liknande. Tro mig, 99% kommer säga ja, och om inte så har de troligtvis iaf fattat vinken att du vill hänga och bjuder då förhoppningsvis in nästa gång! Jag tycker dessutom att det bryter isen så himla mycket att bara säga att man är ensam, och då blir det inte en lika stor och läskig grej för en själv heller utan bara ett konstaterande av fakta liksom. I övrigt rekommenderar jag föreningar- där är alla alltid taggade på att hänga!!!!

   m 2015-10-18 16:45:00
   Svara
 • Vilken härlig dag! Och så måste jag bara säga att jag blir glad varje gång jag ser Linn på bild, för hon ser så himlans söt ut! 🙂

  Hey Emelie 2015-10-18 12:28:00 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Aah, stationary<3 Utrolig fint skrivebord, og jeg kunne sikkert kjøpt notatbøker for hele budsjettet mitt på en sånn tur.

  Stine Friis 2015-10-18 12:10:16 http://www.stinefriis.com
  Svara
 • weyyy nyc sandra är tilllbaka

  a 2015-10-18 12:01:34
  Svara
 • Hej!
  Jag har sett dig försvara dig mot kommentarer om att bloggen tappat gnistan, vissa tror att du flyr vardagen, osv osv. Varje gång tänker jag NEJ dem har felfelfel. Din blogg blir bara bättre och bättre och jag älskar hur omsorgsfullt gjorda inläggen är (iallafall verkar vara!). Jag kommenterar i regel inte på bloggar men tyckte att det var skevt om jag inte skrev ut berömmet till den det handlar om! Du är fabulous. Fortsätt göra din grej, det rockar

  Hedda 2015-10-18 11:53:19
  Svara
 • Jag behöver hjälp! Tips på vad man kan klä ut sig till på halloween!

  Bea 2015-10-18 09:29:55
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind