Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Glad måndag på er. Jag är lite sjuk idag vilket är jättetråkigt men jag tänker att jag ska vila skiten ur den här dagen så att det går över fort.
Ligger i sängen och försöker svara på mail och fixa grejer men allt går lite i halvtakt så som det är.
Här kommer lite tips i form av länkar till er som måndagsvanligt!

creative

På Metro Mode Creative kunde du förra veckan läsa en krönika av Jennifer Palmblad om den dåliga feministen, en samling av Saras bästa syguider, Halloween-filmtips samt Instagram-tips!

metro

Denna vecka är jag ambassadör för fototävlingen Metro Photo Challenge, en av världens största fototävlingar. Jag kommer den här veckan välja ut en vinnarbild som får sin bild publicerad i Metro och kan vinna en resa till Indien. Tävlingen sker på instagram och du kan läsa mer på min instagram här!


HUR fin är den här lägenheten i Stockholm som ligger ute för försäljning nu? Sett den på några bloggar och hjärtat har dubbelklappat varje gång.


Fick det här fina tipset av en läsare: ett datapel inspirerat av Murakamis noveller.


Avsliutar med denna gif för att jag tycker så mycket om den. Källa okänd tyvärr.

.

Translation. A few things to brighten up your Monday: The articles on Metro Mode Creative from last week, a Swedish photo challenge, a lovely apartment for sale in Stockholm, a video inspired by Murakami’s writing and a kroki gif.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • herreguuuud, den där lägenheten. drömmen. http://singmyspring.blogspot.com

  e 2015-10-21 11:41:39 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • gif:en. <3

  Sara 2015-10-20 22:41:04 http://saraholmberg.blogg.se
  Svara
 • Sandra!
  Har precis tagit studenten och med det kommer ju en hel del framtidsval.
  När folk frågar vad jag ska bli så kan jag ibland få till svar ett ”det är svårt att bli” eller ”kommer du klara av det” när jag berättar att jag vill sikta mot något som för andra kan vara att sikta för högt och jag är trött på det.

  Men nu till saken.. I natt drömde jag om att du och jag blev vänner, vi tuggade stora tuggummin och skrattade och räckte ut tungan till de människor som trycker ner andra. Fick sån himla energi och viljestyrka av det att fan om en vill något så mycket så SKA banemej ingen få säga att du inte kan. Det var fint!

  Alicia 2015-10-20 09:36:16 http://tjaalicia.blogspot.se
  Svara
 • Tusen takk for fineste mandagspeppen! Ha ha, jeg dør av den siste aminasjonen der!

  Cecilie 2015-10-20 08:58:58 http://www.madebycecilie.com
  Svara
 • lägenheten <33

  ISA 2015-10-19 23:11:50 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • alltså den där lägenheten. dröm.

  lollo 2015-10-19 22:55:38
  Svara
 • älskar spelet! så himla fint verkligen

  Anna 2015-10-19 21:16:52
  Svara
 • Hahaha älskar sista <3

  Emily 2015-10-19 21:01:49 http://kapiteltjugoett.blogg.se
  Svara
 • Sandra! Jag har en fråga till nästa ”svar på kommentarer-inlägg”, nämligen :
  Kommer du och Michelle att börja podda igen? Jag saknar er pod! Har redan lyssnat om på alla avsnitt. Hade varit superkul med några nya!
  PS. Tack för all måndagspepp 🙂

  Hanna 2015-10-19 20:26:15
  Svara
 • Gifen är gjord av Hudson Christie
  http://www.hudsonchristie.com/

  u 2015-10-19 20:03:29
  Svara
 • Sandra! Gillar din blogg otroligt mycket och tycker att du ger många fina råd.
  Och jag hoppas på att få något råd från dig.

  I början på september blev jag dumpad av världens underbaraste kille. Han är muslim och gjorde slut på grund av religiösa skäl, tror ändå inners inne att han egentligen inte ville göra slut. Han bor och kommer från Marocko och jag bodde där med honom i 10 månader.

  Vi har hållit kontakt ändå och skrivit med varandra varje dag sen jag flyttade hem igen. Jag har inte kommit över honom.
  De senaste dagarna har han varit extra gullig mot mig. Han har frågat om jag vill gå ut med honom nästa gång jag kommer dit och hälsar på (för hälsa på kommer jag att göra! Har många andra vänner där). Han har även sagt att de bästa stunderna i hans liv har varit tillsammans med mig, och att han saknar mig mycket.

  Jag blir så förvirrad, börjar han ångra att han gjort slut, saknar han mig väldigt mycket just nu eller har han bara svårt att släppa taget om mig? Vad tusan ska en göra? Jag vill ju ha tillbaka honom, älskar honom så otroligt mycket fortfarande.

  My 2015-10-19 19:33:14
  Svara
 • SANDRA! Mkt viktig fråga! Din svarta fodrade jeansjacka från ASOS – är den varm? Vill ha den så gärna men vill verkligen inte frysa när hösten blir råare! Tacksam för svar.

  Ps. Din blogg är det f i n a s t e. Kram!

  Ella 2015-10-19 18:35:56
  Svara
  • Svar på Ellas kommentar.

   Jag har en likadan och jag skulle nog säga att den är medelvarm. Den är teddy-fodrad endast i bål-delen av jackan, armarna är fodrade med nåt tunnare tyg. Alltså svårt att säga huruvida den kommer vara varm nog för den lite senare hösten, men jag tycker den duger väldigt bra just nu, och då är jag en ganska frussen person : )

   Sophie 2015-10-20 19:42:46
   Svara
 • Hej Sandra!
  Har de senaste 24 timmarna scannat hela ditt arkiv. Blev besatt av ditt utbrott med Ludvig och bestämde mig för att hitta och läsa vartenda inlägg som handlade om just det. Har sedan jag hittade din blogg (vilket var läskigt lägligt) läst vartenda en av dina krönikor och texter om att komma över någon etc.

  I samma veva som jag trillade in här gjorde nämligen min kille slut med mig. En kille som jag var upp över öronen kär i och har varit sedan jag träffade honom för en del år sedan. Det här hände alltså för ca 3 månader sedan. Han sa bara ”jag är inte kär i dig längre” och hejdå en vacker dag och sedan dess har jag inte fungerat. Jag önskade så att han hade låtit mig få veta vad som pågick, men istället så låtsades han enda in i slutet. Vilket gjorde att chocken blev otroligt stor.

  Han bestämde att vi inte fick ha någon som helst kontakt och att jag inte fick ringa. Han har inte sagt ett ord sedan den dagen. Jag har inte fått höra hans röst sedan den dagen.

  Nu till mig fråga. Hur blir jag lycklig igen? På allvar? Jag är så förbannat kär och tårarna slutar ALDRIG att rinna. Jag vill ju bara ha tillbaka honom. Vill ju vara med honom. För alltid. Jag är världens ensammaste utan honom. Hjärtat har inte ens läkt lite på tre månader.

  Hur lång tid tog det innan du var över Ludvig? Hur lång tid tog det innan du kunde se honom på gatan, utan att gråta efteråt? Eller kommer det någonsin att gå?

  Hur lång tid tog det innan du blev kär igen? Och slutar man någonsin jämföra personer man träffar med den enda personen man någonsin älskat? Som man fortfarande inte slutat älska?

  Jag är så förbannat olycklig ju. Behöver hopp.

  E 2015-10-19 17:43:58
  Svara
 • Tänk om man hade sjutton miljoner 🙁

  Daniella i Edinburgh 2015-10-19 17:10:58 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind