Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fem små sminkrecensioner.

stuff.

Rundar av denna vardagsvecka med lite smink- och hudvårdsprodukter jag inhandlade direkt när jag landade i New York och som jag nu använt ett litet tag. Sephora är så drömmigt här. Att jag redan har varit här i två veckor förövrigt?? Inte klokt. Är mycket ledsen över att jag varit sjuk nästan halva tiden. Men idag är jag äntligen frisk igen. Nu blir det nya tag.

Mot produkterna:
First Aid Beauty Ultra Repair Concentrate → är en tjocktjock ansiktskräm för torra partier. Kom hit med en fnasig näsa och fnasiga kinder och efter en vecka var allt fnas borta! Helt sjukt ju. Dock fick jag tre stora finnar i pannan, vilket KAN ju vara krämens fel men lika mycket luften i detta landet. Vad vet jag.

First Aid Beauty Facial Radiance Polish → en ansiktsskrubb som går att använda varje dag (om man vill). Även mycket nöjd med denna. Huden blir len men kärnorna är väldans få och försiktiga för att inte slita på huden. Är man ute efter en rejälare skrubb kanske inte denna är grejen men annars så.

Smashbox Photo Finish  → Kommer alltid tillbaka till denna primer till slut. Den är verkligen den bästa av alla jag testat. Denna gång blev det en med extra fukt i.

Smashbox Camera Ready BB Cream Eyes → Brukar köpa YSL Touche Eclat som concealer och tänkte att jag skulle testa ett billigare alternativ. Denna funkar helt okej men ger inte riktigt samma resultat som YSLs variant. Tyvärr : (

First Aid Beauty Gentle Cleansing Wipes → sminkborttagningswipes for känslig hy. Rekommenderar nog ej dessa. Bränns och sminket försvinner inte särskilt bra.

stuff.

Det var dagens mini-sminkrecensioner! Glad fredag på er nu.

.

Translation. Some reviews of make-up I bought at Sephora when I got here 2 weeks ago. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Köpte Sephoras egna wipes senast jag var i Stockholm, riktigt bra faktiskt! Brukar uppleva att många är lite nästan torra och drar i huden men de här är ordentligt fuktiga och tar bort sminket riktigt bra.

  Mikaela 2015-10-25 22:19:28
  Svara
 • Tyckte typ att jättemånga tipsad om peeling med syra/enzym istället för korn både om man var acne eller torr hy då kornen kan skada huden och förvärra problemen.. Ett tips bara från en med torr hy since forever

  Cissi 2015-10-25 17:01:20
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   jag letade efter detta i affären men hittade inte! sen blev jag stresad och tog denna. nytt försök nästa gång.

   sandrabeijer 2015-10-25 17:09:18
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    nimue har en svinbra och prisvärd enzympeeling! finns hos hudterapeuter. alla deras produkter är förresten svinbra.

    att huden var torr när du kom och blev bra efter en vecka i NY -kan- bero på att det helt enkelt är mildare väder där än i sverige (och finnarna kan vara från krämen som du misstänkte)… Knepigt med hud 🙁 kram

    malin 2015-10-27 18:38:48
    Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Dermalogica har en enzympeelingmask som kanske inte finns på sephora men borde vara lätt att hitta i ny och finns massa pads med syra från t ex first aid beauty (peel pads) och Peter Thomas Roth (un-wrinkle peel pads) som du kan testa. Jag har blivit hjälpt av den sistnämnda men sånt är ju lite individuellt 🙂 lycka till iaf!

    Cissi 2015-10-25 18:37:58
    Svara
 • Om du är ute efter bra cleansing wipes så kan jag tipsa om Gentle Cleansing Wipes från Nivea. Om man har mycket eller vattenfast smink kan man behöva använda två stycken för att få bort allt, men de är otroligt skonsamma mot huden och jag som är känslig har aldrig reagerat på dessa! De är heller inte dyra, så kan vara värt att prova på! 🙂

  Malin 2015-10-24 23:08:45 http://maulun.blogg.se
  Svara
 • Älskar Smashbox Photo Finish! Verkligen superbäst. Håller också med om att YSL Touche Eclat är i en klass för sig. Tips på bra hudvård är också Weledas Almond Facial Care, som är toppen för oss med känslig och torr hud. Den enda hudvårdserien som min hud aldrig protesterar mot. Extra plus att den är ekologisk och parfymfri!

  Prologen.se 2015-10-24 15:28:10 http://prologen.se
  Svara
 • Skulle tro att finnarna beror på primern från Smashbox. Gillade den själv mkt men den täppte till min hy för mkt pga allt silikon i den. Fick slänga till slut.

  Kaykaysorbet 2015-10-24 13:34:34
  Svara
 • Påväg mot new york nu!!!!!!!!!!!!!

  Mono 2015-10-24 05:09:25
  Svara
 • Hej!
  Kom ihag att du kan lamna tillbaka vad du vill (aven dom du redan anvant!) pa Sephora och fa pengarna tillbaka om du inte ar 100% nojd.
  Det tycker jag ar superbra!

  Ida 2015-10-24 02:55:10
  Svara
 • Om du har så känslig hy, så kan det vara bra ide att testa kokosfett som sminkborttagning. Kan även användas som hudkräm över natten, men funkar bara för vissa (en del får bättre hy medan andra får finnar etc). Men som sminkbortagning fungerar den ju vilket som 🙂

  A. 2015-10-24 01:21:57
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har precis flyttat till en ny stad och trivs SÅ HIMLA BRA. Men än så länge har jag inte fått hångla fastän jag festat ganska mycket och det är ju tråkigt. Känns som om jag tappat mitt game. Minns att du för ett ganska bra tag sen nu hade Hångeltips i ”svar på veckans kommentarer”, men jag kan verkligen ej hitta dessa tips!! Puss och kram du är bäst /hångelsugen tjej

  Moa 2015-10-24 01:07:12
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Förvirrande kommentar insåg jag nu, vill alltså ha hjälp att hitta dessa Hångeltips igen!!! Puss

   Moa 2015-10-24 01:10:26
   Svara
 • ÅH Sandra vad gör man om man inte kan sluta stalka sitt ex:s girl… Kan INTE sluts! HJÄLP!!!

  Micaela 2015-10-23 23:47:20
  Svara
 • Hur sjutton gör en när en får kyssa någon en velat kyssa länge och är SÅ JÄVLA dålig att det inte är sant?

  lisa 2015-10-23 21:05:44
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag hoppas du kan svara på mitt dilemma, men nu är det så att jag liksom levt med en stor klump i halsen efter en facebook-inbjudan till en klassåterträff med alla niondeklassare från min gamla högstadieskola. Även om det gått nästan 10år sen jag gick i 9an så gav det där facebook meddelandet mig en enorm ångest och det kändes som om den 14-15åriga jaget inom mig som jag så länge jobbat med att utveckla till den personen jag är idag, kom tillbaka. Jag var aldrig mobbad i 9an, men extremt osäker och tyst. Såg även att en tidigare vän som jag bröt med, då jag kände mig illa behandlad, efter gymnasiet ska attenda.
  Nu, nästan 10år senare, har jag snart gått ut universitetet, har en urgullig pojkvän och underbara vänner men förstår trots detta inte varför denna inbjudan gav mig en sådan ångest och jag behöver in put om jag bör gå eller inte. Även om detta ger mig en stor ångest så är det väl alltid bra att möta sina rädslor eller?

  PS. Din blogg hjälpte mig mycket med att klara högstadiet och drömma mig bort mot bättre tider <3

  S 2015-10-23 18:56:48
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Jag tror inte att det är ovanligt att man får en mental tidsresa när man plötsligt får en återträffsinbjudan, snarare rimligt. Sen är det dessutom inte konstigt att den resan inte är så kul, ålders 14-15 tenderar ju att innehålla en hel del olustiga känslor. Bara så du vet. Jag tror det är mer vanligt än ovanligt att drabbas av olustkänslor av en plötslig resa tillbaka till högstadiekänslolivet. Om det inte är något särskilt som du känner att du vill göra så säger jag som ovanstående: strunta i att gå. Hitta på något roligt med människor som du gillar istället!

   Jeanette 2015-10-24 12:36:38
   Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Säg bara nej! Gå inte på återträffen!!
   Problem solved! 🙂

   Jennie 2015-10-23 23:07:59
   Svara
 • while you’re in nyc, you could consider checking out glossier, the new beauty brand by emily weiss. she started the blog into the gloss, idk if youre familiar? i have a few items from their line and really like it, the moisturizer especially, plus i can imagine that you would love the packaging! also, though the packaging is definitely not as cute, i really recommend the brands cerave (you can find that at the drugstore in the US) and paula’s choice products. good luck!! enjoy the rest of your trip now that your’e feeling better!

  mai 2015-10-23 18:40:54
  Svara
 • måste tipsa igen om rosehip oil (som du säkert kan hitta extra billigt i nevvan). den återfuktar och vååårdar huden utan att göra den oljig och kladdig. några droppar innan en hoppar i säng GÖR SUSEN. kolla in alltså!!!

  ebba 2015-10-23 18:31:33
  Svara
 • Åh så bra! Har funderat på att köpa Smashbox Photo Finish Primer, har läst så mycket bra om den. Nu blir det definitivt den!

  Saga Li 2015-10-23 18:12:25 http://www.saga-li.blogspot.se
  Svara
 • fast Smashbox är inte gjord för den med torr hud, den torkar ut en like a mf fick jag reda på när jag var på Sephora

  rebecka 2015-10-23 16:53:55
  Svara
  • Svar på rebeckas kommentar.

   men vad 17 gubbar, aldrig blir det rätt! 🙁 Sminkdjungeln är den snårigaste djungeln!

   sandrabeijer 2015-10-23 17:01:24
   Svara
   • Svar på sandrabeijers kommentar.

    Kika på några av Jaclyn Hills make up tutorials på youtube Sandra, hon ska enligt egen utsago ha extremt torr hud så du kan säkert få bra primer och foundationtips från henne. 🙂

    H. 2015-10-24 09:03:13
    Svara
 • First Aid Beauty har även en ansiktsmask med havre för torr hy. Tips tips! 🙂 Kan även tipsa om TONYMOLY, ett koreanskt märke. Finns ibland på Sephora men annars har de en egen liten butik på 32:e gatan mellan 5 och 6 avenyn. Jättesöta och roliga förpackningar, samt väldigt bra ansiktsmasker 😀

  Moa 2015-10-23 16:17:15
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman