Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

fav music. october 2015.

65eb5489529dd6b6852463789ea7120c

Nu är oktober strax över, så här kommer således en lista med den musik jag lyssnat mest på under månaden. Ett litet blandband från mig till dig.

följ och lyssna här:
niotillfem. oktober 2015.

hej

past playlists:
january.
february.
march.
april.
maj.
june.
july. 
august.
september.

 

Translation. A playlist with the music I’ve been listening to the most in October HERE.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Jag har nyss börjat plugga i Göteborg och har flyttat hit. Jag är med några personer i min klass när vi är i skolan, men det händer ingenting på fritiden! Det känns som om ingen vill hitta på någonting efter skolan, jag är lite för feg för att fråga men vill så gärna hitta på roliga saker! Tips hur man får nya vänner i ny stad?

  Bea 2015-10-29 10:53:44
  Svara
 • Det här knäppa och fantastiska bordet dök upp i mitt flöde: http://www.ignant.de/2015/10/28/a-new-balloon-coffee-table-by-duffy-london/ Tänkte att det var något du skulle uppskatta 🙂

  karolina 2015-10-28 14:08:14
  Svara
 • Hej Sandra!
  Det finns en kille i min klass som jag är jättekär i och jag tror han tycker om mig lite också, men jag är inte helt säker på om han förstår att jag gillar honom. HUR visar man det? Jag är superblyg men känner mig sjukt bekväm med honom, kan skämta osv. Vilket jag inte kan göra med alla. Om man är en osäker 16-åring, hur visar jag att jag gillar honom?

  Linnea 2015-10-28 13:51:12
  Svara
 • Sandra. Vad ska man göra när man är ihop med någon som bor 50 mil bort och man int kan ses så jätteofta (typ en gång i månaden) och den där tanken att jag nog kanske vill hångla med andra ändå börjar gro i huvudet? Min partner är dessutom nästan 7 år äldre än mig (jag är 18) och är om ett par år klar med sina universitetsstudier. Jag är inte ens klar med GYMNASIET. Dessutom är våra utbildningar inte synkade så vi kommer om ett par år tvingas bo i olika land ÅTMINSTONE TVÅ ÅR?? Hen är min första seriösa partner, medan hen haft ett par långa förhållanden. Detta gör att jag får lite panik på att ha samma partner hela livet. Alltså, missförstå mig inte, älskar hen så mycket, det finns ingen som gör mig tryggare än hen och jag önskar så himla mycket att vi skulle klara det här. Jag har såklart inte en endaste liten tanke på att vara otrogen, men det där fröet… Jag är så himla ung ändå, är det värt att lägga så mycket tid på att vara ihop med någon som oftast bara existerar på en skärm? Äh, nu vet jag inte ens vad min fråga är längre, men kan du inte hjälpa mig med en tanke eller två? Kram och tack för världens finaste plats på nätet <33

  Anonym just idag 2015-10-28 13:40:52
  Svara
 • Om du gillar Vasas flora och fauna borde du lyssna på Iiris Viljanens låt Årstavikens strand! Tror du skulle tycka mycket om den.

  A 2015-10-28 09:36:46
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman