Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

halloween in new york.

halloween

För en vecka sedan alldeles exakt var det Halloween! Linn och Christian hade Halloweenfest hemma hos sig och alla hade klätt ut sig så fint.

halloween

Exempelvis var vi ett ganska stort skelettgäng.

halloween

Linn var vampyr (tror jag?)

halloween

Och Christian hade byggt någon slags sjuk ställning där han blev buren i en säck av ett monster (bättre bild här).

halloween

Fast först i början av kvällen innan alla hunnit komma chillade monstret på golvet.

halloween

Med Fabian som var varulv.

halloween

Kattdjuren hängde i soffan.

halloween

De var Halloweenpyntat med spindelnät.

halloween

Chrissy var pizza ratett klipp som blivit viralt nyligen. (ej i bild var såklart hennes pizza slice).

halloween

Elsa var leopard.

halloween

Anton var en sugar skull.

halloween

Nina också, och Max var var någon slags läskig skelettfågelman.

halloween

När vi blev hungriga beställdes det thaimat.

halloween

Jag och Pablo Escobar.

halloween

Calle som Patrick Bateman.

halloween

Miranda och Matilda var Dionne och Cher från Clueless och var helt magiska! Helbild här.

halloween

Vid midnatt var det spökquiz.

halloween

Vårt lag kom tyvärr sist :'( Sedan dansade vi och spökade tills klockan slog halv två och det var dags att åka vidare på nästa fest.

halloween

Till Sleep no More Theater i Chelsea. Det är vanligtvis en interaktiv teater på flera våningar men som Halloweennatten till ära förvandlats till en nattklubb. Ett jazzband stod och spelade vid ingången.

halloween

Det är svårt att förklara stämningen men huset är byggt som en stor labyrint och man hamnade av en slump i nya rum hela tiden med olika teman. Ibland en jazzbar, ibland ett litet dansgolv, ibland en lågmäld Twin Peaks-bar, ibland en shotsbar med nakna män etc. Ganska så magiskt och spännande hela tiden. Bilden tagen från ett rum som var som ett sovrum (hon är alltså en skådis).

halloween

Vi fastnade till slut på det stora dansgolvet där de byggt upp en stor karusell. Där dansade vi så himla himla mycket.

halloween

När klubben stängde kom vi ut som spillror av våra forna utklädnader, men det var det värt.

 

Translation. Halloween night! Christian and Linn had a big party and then we danced all night at Sleep No More.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • tänker nu att christian måste vara en ganska så fantastisk person, pga den utklädnaden! woww

  e 2015-11-10 15:06:56 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Åh Elsa <333

  Linnéa 2015-11-08 21:52:53 http://edithlinnea.com
  Svara
 • Hej Sandra! Har en fråga till din frågehörna 🙂
  Växte upp i en ganska liten stad nära göteborg, kort och gott kan man säga att hela uppväxten var rent kaos skol- och kompismässigt. Mobbning och skolbyten och hela grejen. När jag sedan tog studenten tog jag mitt pick och pack och började plugga på universitet i en annan studentstad. Nu läser jag mitt sista år där och har verkligen hittat så himla många fina kompisar och varit med om otroligt grejer, byggt ett helt nytt liv. Men, till problemet. Jag tar examen om ca ett halvår och är dödsrädd över vad som ska hända då. Är så rädd för att livet ska gå tillbaka till hur det var innan jag började plugga, alltså utan kompisar och saker att göra. Det är ingen idé att stanna kvar här i stan efteråt eftersom alla andra också ska iväg, så funderar på att dra till en storstad men det känns fruktansvärt ensamt. Känner mig rädd och ledsen. Har du några tips? Kan tilläggas att jag kommer ut i reklambranschen också. Tack, stora kramar!

  Olivia 2015-11-08 09:49:15
  Svara
 • Hej Sandra! Det går en helt magiskt vacker pojke i min klass och ett tag verkade det som att han gillade mig, men nu på en fest vi hade drack min kompis sig full för första gången och han gick med armen runt henne istället för mig. Under kvällens gång gick jag istället med hans kompis och pratade och när jag skulle säga gå hem tidigt tjatade han konstant i 2 minuter på att jag skulle stanna, vilket jag gjorde. Men då pratade han ändå med bara min kompis och frågade vem i klassen hon skulle vilja hångla med. Ska jag bara skita i honom? Mina vänner säger att det är jätteuppenbart att han bara ville ligga, men jag vill inte att han ska vilja ligga med henne. Det skulle vara en fest igen i helgen men han struntade i att ha den eftersom jag skulle åka hem (jag pluggar i en annan stad än den jag är född i). Jag känner nästan inget för honom eftersom han känns lite som en sån där ”fuckboy”, men vill inte lägga honom på hyllan ändå…? Har du Sandra, eller någon annan, några kloka tips? Kram.

  linnea 2015-11-08 01:29:51
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   har typ varit med om en liknande situation. en kille jag gillade(som jag trodde gillade mig litegrann) och jag då var på samma fest och var själv 100 prosse på att vi skulle snacka/haffa men då haffar han med min kompis?? men sen när vi sågs själva var han hur gullig som helst. tkr oftast att killar är väldigt snälla när man är själva med dem(därav du uppfattade det som han gillar dig) men när killen är med andra blir han skitkonstig(han jättepå din kompis). kan ju inte helt sätta mig i din sits men jag släppte ”min” kille. pallade inte tänka/vara ledsen pga honom. han brydde sig inte om mig och då ska jag så fan heller bry mig om honom.

   anja 2015-11-08 20:24:57
   Svara
   • Svar på anjas kommentar.

    Jag har aldrig varit själv med honom (för jag har inte vågat) men han har aldrig visat något som helst intresse för min kompis innan hon drack. Vill så gärna släppa honom men jag vill ändå inte alls? Allt känns så meningslöst och om jag frågar om han vill ses nu kommer han antagligen säga nej, och om det är så att jag tror han säger nej frågar jag inte alls. Har ignorerat honom helt de senaste dagarna för jag har helt enkelt inte orkat bry mig, men han pratar bara med min kompis om han märker att jag inte svarar. Ah jag vet inte, min kompis stöttar mig inte heller, hon säger hela tiden att han gillar mig och det förvirrar mig ännu mer. Jag vet inte, känns ju inte riktigt såhär jag ville det skulle vara…

    Linnea 2015-11-09 23:21:09
    Svara
 • Sandra du som är ute mycket, händer det aldrig att du ba råkar bli alldeles för full och vaknar med ångest dagen efter? Hur gör du för att hålla din (eventuella) fylla på bra nivå? jag tycker det är jättesvårt

  lisa 2015-11-08 01:20:22
  Svara
 • gud vad jag bakisskrattade åt pizzaråttan

  Vicky 2015-11-07 22:30:33 http://vickys.se/
  Svara
 • så fina bilder

  joanna-livet med Aspergers syndrom 2015-11-07 19:22:47 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara
 • Men guuuuud va coolt att du festa med Elsa Hosk!! Hur kommer det sig att ni lärde känna varandra?:)

  Amanda 2015-11-07 18:38:15
  Svara
 • Hur känner du för att dina vänner (alltså de två i sugar skull ”utdräkt” på första gruppbilden) klär ut sig rasistiskt? Jag vet inte vad jag hade gjort, säger man till liksom? Delar man en länk dagen efter eller vad? :/

  Lisa 2015-11-07 18:08:53
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa, det är jag som är Nina som var utklädd till sugar skull på bilderna. En sugar skull har ingenting med blackface att göra. Här i USA är det en superpoppis Halloweenklädsel som har hela gångar tilldelade sig i Halloweenbutikerna. Traditionen kommer från Mexico och är en del av Dia Del Muerto som går ut på att göra vackra skallar för att hylla sina kära som har gått bort. Det finns amerikaner som tycker att sugar skulls är kulturell apropriering (jag håller inte med, och har inte heller hört det från någon mexikansk kompis), men att det skulle vara rasistiskt har jag svårt att se? Du får gärna förtydliga hur du menar!

   Nina Åkestam 2015-11-09 00:53:11
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hon som har målat sig som en sugar skull är ju Nina Åkestam som är ett jäkla geni, hon har bla. skrivit en krönika om just kulturell appropiering (som kanske är en bättre term än ”rasistiskt” i det här sammanhanget) som jag tycker är väldigt bra! Läs vettja http://www.metro.se/kolumner/till-alla-ivriga-sdare-det-finns-ingen-traditionell-svensk-kultur/EVHnkB!sfvonNviluiCc/
   (vill dock bara förtydliga att jag inte håller med ”L” som också har svarat, det är en helt annan sak när det är rasistiska nidbilder och t.ex. black face det handlar om (precis som Nina också skriver i sin text))

   Martina 2015-11-07 19:31:01 https://eatporridgeavoidmen.wordpress.com/
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hmm alltså enlighten me, hur är det rasistiskt? Alltså jag har ju fattat att det är rasistiskt att klä ut sig till typ mexikanare eller slavar ala hallands nation 2011, men vad är det för fel på deras utklädnad här?

   frida 2015-11-07 19:17:55
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Rasistiskt? På vilket sätt? Sluta vara så PK hela tiden och låt människor se ut hur de vill och klä ut sig hur de vill. Jag som blond ska få klä ut mig till afroamerikan utan att någon ska hänga upp sig på det.

   L 2015-11-07 18:13:45
   Svara
   • Svar på Ls kommentar.

    ..om du inte förstår att blackface är så jävla otroligt fel så är hela den här konvon egentligen ganska onödig. För du har rasistiska åsikter.

    annan L 2015-11-07 20:00:27
    Svara
    • Svar på annan Ls kommentar.

     Då kanske man inte borde klä ut sig till Jesus heller då? Eller klä ut sig till en man i kostym och hatt för det kan vara kränkande mot de som är transsexuella? Snälla. Vad sägs om svarta som målar sig vita? Är det helt okej också? Jo men vänta det är det ju för de kan ju inte vara rasister med deras nationalitet.

     L 2015-11-07 22:08:54
     Svara
     • Svar på Ls kommentar.

      Jag känner att du vrider diskussionen åt ett lite märkligt håll. Det är en stor skillnad när vita sminkar sig till blackface än tvärtom. Det finns en lång historia bakom detta som jag tror det är viktigt att du läser på om innan du skriver sådär, för det är inte riktigt så enkelt. Googla blackface och läs på. exempelvis:
      http://www.vox.com/2014/10/29/7089591/dont-get-whats-wrong-with-blackface-heres-why-its-so-offensive
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Blackface
      https://pkmaffia.wordpress.com/2013/04/20/lets-talk-about-blackface-baby/
      kram S

      sandrabeijer 2015-11-07 22:41:24
      Svara
 • Elsa som Elsa Hosk??

  tillåtet att bli starstrucked??
  konstig fråga..

  emma 2015-11-07 16:45:10
  Svara
 • Jesus, vilka utklädnader! De där utstyrslarna får min enhörningsoutfit att se riktigt trött ut.

  Rasmus J 2015-11-07 16:17:43 http://blog.liu.se/rasmusjohns
  Svara
 • Det ser ut att ha varit en bra fest! Coola kostymer! =D

  Patrik at Brass&Gold 2015-11-07 15:54:57 http://brassandgold.com
  Svara
 • Men åh, magisk kväll!! Så avis! Clueless tjejerna var ju bara bäst!

  Lina 2015-11-07 14:55:13
  Svara
 • Åh, så du fångade en VS-ängel på bild! Jag skulle vara starstruck som bara den, haha.

  PH 2015-11-07 14:38:19
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind