Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

listan om mig.

Den här listan har cirkulerat runt bland nästan alla bloggar jag läser. En så kallad oemotståndlig lista helt enkelt. Det är nog bäst att jag svarar på den jag med.

Hur gammal är du?
31! Helt sjukt tänker jag ibland.

Hur gammal känner du dig?
Ungefär som ålderspannet i mitt kompisgäng som sträcker sig från 24 – 38 år. Däromkring, det är jag. Hallå mittensiffran insåg jag nu mellan 24 och 38 är väl 31, så det kanske är just 31 som jag känner mig som. Där ser man.

Vart bor du?
I den finaste lägenheten jag bott i och den första lägenheten jag ägt. En tvåa med drömballe tillsammans med min kille och alla våra 39 växter (räknade just).

Vad har du gjort idag?
När jag svarar på denna lista är det onsdag, alltså igår för er nu. Jag blev helt frisk idag, bara lite förkyld. Känns förbaskat fint. Har jobbat hemma i min soffa, haft ett möte på Rabén & Sjögren, köpt murgröna till vårt köksfönster (den gamla hade dött), samt tagit hand om min pojkvän som varit sjuk. Jag smittade honom såklart. Han har fått pizza och apelsin och choklad och spaghetti. Jag är EXTREMT bra på att ta hand om sjuka personer.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Ni vet svaret på detta. Sommar. Möjligen senvår.

Är du beroende av något?
Ganska mycket. Mest godis tror jag. Har dock aldrig haft hål i en tand!

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Just precis här där jag är. När man inte varit hemma på en månad vill man vara hemma.

Vad är du på för humör just nu?
Jag är på så himla bra humör för att jag känner mig frisk idag. Jag har även löst lite jobbrelaterade grejer jag haft ångest över och det känns som en jäkla tyngd lyfts från bröstet. Så bra. Jag mår bra.

Vilket är ditt favoritgodis?
Tänder, sura gula läppar, röda läppar samt sötlakrits.

Vilken är din favoritaffär?
Habitat, Opening Ceremony, Sabis i Fältöversten.

Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska. Kan vara vaken tills forever om det skulle vara så. Men bara när det gäller fritid. Jag arbetar dåligt på kvällar och får mest gjort på förmiddagarna och går därför och lägger mig vid halv elva-elva på vardagar för att orka gå upp vid 8.

Har du blivit sydd någon gång?
Ja, fyra stygn under hakan när jag ramlade på dansgolvet på min studentskiva. Vi hade kommit på den ypperliga idén att ha en liten pool bredvid dansgolvet, så det var ju superhalt överallt. Ramlade och fick lämna min skiva. Mina kompisar Joakim och Luggen + en gulli popkille jag dejtade följde med till sjukhuset med sina plastglas med öl i handen. Finns bilder på när de står och dricker öl och jag blir sydd i hakan iklädd cheerleadingdräkt.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Devi som hjälper mig med researcharbete till boken jag försöker skriva! Så himla snällt är det. I helgen ska vi på locationhunting.

Är du blyg?
Ibland i nya sammanhang där jag känner att jag inte passar in, kanske om det är för auktoritär feeling eller så. Men annars inte. Skulle säga att jag är väldigt bra på att prata om ingenting med folk jag inte känner.

Vad heter du i andranamn?
Maria Victoria. Ingen aning om varför. Ganska tråkiga mellannamn tycker jag. Alltså inget emot er som heter det men tycker ju man kan bränna på lite med mellannamnen faktiskt.

Vill du gifta dig?
Ja!

Har du något smeknamn?
Sandy, Candy, Beijer, Beiker, Molly Fryxell, Festen, Niotillfem, Sandris. Men mest Sandra.

 

Translation. A list about me.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • JA tänder är bästa godiset!

  Elin 2015-11-28 19:42:02 http://alfonx.blogg.se
  Svara
 • Hihi, undrade just hur många växter man kan ha, men om du har 39 så är det nog lugnt för mig att skaffa ett helt gäng till! Och så himla rolig historia om att bli sydd i hakan. Puss!

  Ellen 2015-11-15 20:01:48 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Hallå, bara jag som vill se den där bilden med Sandra och pojkarna på sjukan? Fick en så härlig bild i huvudet!

  Siri i Stavanger 2015-11-13 18:47:16 http://nouw.com/siri
  Svara
 • asså guuud, ÄL-SKAR (!!!) sabis i fältan! åker ibland dit enbart för att hänga i ostrummet en stund.

  Anisa 2015-11-13 11:47:42
  Svara
 • fan va fett med smeknamnet FESTEN hahah du verkar vara en älskad själ <3

  anan s 2015-11-12 22:41:52
  Svara
 • En till med mellannamnen Maria Victoria här! Är ett år yngre än dig, kanske var väldigt populära namn för si så där 30 år sedan! ☺

  Teresa 2015-11-12 18:06:31
  Svara
  • Svar på Teresas kommentar.

   Ännu en här! Trodde jag läste fel först, så många år som en följt bloggen och så heter en samma sak i mellannamn! Instämmer dock i att det är rätt trista sådana…. Jag är dock född -94, så kanske varit populära namn ett himla bra tag? 🙂

   Becky 2015-11-13 00:52:00
   Svara
 • Hehe *drömballe*

  B 2015-11-12 16:08:43
  Svara
 • smeknamnet ”Festen” måste ju vara bland det mest peppa smeknamnen i världshistorien!?

  lovisa 2015-11-12 14:09:30 http://polichinelle.se
  Svara
 • Hei Sandra!
  Nå nærmer det seg jo julebordsesong, nyttårsaften og annet gøy. Hadde du kunnet gjort et inspirasjonsinnlegg til hva man kan ha på seg? Er helt BLANK.

  takk for alt <3

  Hildur 2015-11-12 14:05:19
  Svara
 • åh hallå du måste visa bilderna från studentskivan!!!

  gun 2015-11-12 12:09:00
  Svara
 • Åh vill se bilderna från studentskivan? Fint med cheerleaderdräkt !

  L 2015-11-12 11:27:39
  Svara
 • Hello en fellow mellannamsMaria, jag har ju en stark teori om att det måste vara Sveriges vanligaste mellannamn för folk i typ 22-32 årsåldern. Har typ 7 kompisar som heter Maria i mellannamn (och bara en som heter det i förnamn).

  Hanna 2015-11-12 09:08:43
  Svara
 • Hihi! Jag heter också Victoria i mellannamn! ^^

  Pamela 2015-11-12 08:01:39 http://Www.pamcakes.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman