Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra beijers bokklubb.

unnamed

Idag har mitt lilla bokprogram premiär! I fyra avsnitt de nästföljande två veckorna kommer jag snacka kärleksböcker med mina kompisar.
Vi tar upp en bok per program och behandlar samtidigt ett ämne kopplat till boken. Och så svarar vi på en läsarfråga, läser upp citat och tipsar om andra böcker.

Sandras_Beijers_Bokklubb_START1

I avsnitt 1 hänger jag och min megabriljanta kompis Nina (som inte bara är min kompis utan också jobbar som författare, krönikör och reklamforskare) hemma hos mig. Vi äter frukost tillsammans och pratar om Hjalmar Söderberg-klassikern Den Allvarsamma Leken samt dissekerar det känsliga men ack så alltid aktuella ämnet Otrohet.


Enjoy!

Translation. The first of 4 episodes where I meet my friends, talk about love and my favorite books.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • Så bra. Kul att se dig i video 😀 Ser fram emot resten!

  Carro 2015-11-23 21:35:47
  Svara
 • så mysigt Sandra!! Äntligen är du tillbaka med webb-tv, har saknat detta!!

  Förresten så älskar jag när du gör frågor&svar i ett videoinlägg!

  Sofia 2015-11-22 11:44:22
  Svara
 • Jag och min partner har varit tillsammans i 1,5 år och har haft distansförhållande sen 1 år tillbaka. Vi har kommit överens om att vi får hångla och sova med andra. Jag tycker att det här funkar jättebra och vi har kommit ännu närmare varandra och litar mer än någonsin på varandra.

  Ebba 2015-11-21 11:27:15
  Svara
 • Älskade det!!! Så himla glad att det kommer fler!

  N 2015-11-20 21:53:40
  Svara
 • Hej! Jättekul koncept. Både jag och min pojkvän tyckte det var intressant och att ni fick med bra saker på så kort tid. Bra underlag för att prata om otrohet med varandra inom relationen.

  Matilda 2015-11-20 15:30:01
  Svara
 • Åh! Älskade det här avsnittet. Böcker + kärlek är ju typ det finaste som finns. Nu kommer jag vara superpepp på fler bokklubbsvideos!

  Sandra 2015-11-20 09:35:22
  Svara
 • Vilket bra avsnitt, så fin frej med boksamtal och perfekt längd också. Jag längtar redan till nästa avsnitt! :).

  Agnes 2015-11-20 09:32:28 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Hi Sandra, I‘m a 6 years fan, I really wish to see more videos of you speaking in english :(((( just so sad I can’t understand you.

  wanwan 2015-11-20 05:32:00
  Svara
 • Nejmen nu hittade jag ju ett gammalt inlägg där det stod, nevermind 🙂

  ERICA 2015-11-20 01:31:53 http://nouw.com/wavestream
  Svara
 • Hej, vilket fint litet samtal! Vet att du får dessa frågor jämt och ständigt men är rätt säker på att du faktiskt aldrig nämnt denna pryl i bloggen (har annars stenkoll på hela din inredning). Men jag ÄLSKAR lampan ovanför dig. Så så så fin. Varifrån kommer den?

  ERICA 2015-11-20 01:27:58 http://nouw.com/wavestream
  Svara
 • Åh, en av mina favvoböcker. Och så himla fin stämning, känns som att en själv är tredje kompisen som sitter bredvid <3

  Johanna 2015-11-20 01:08:36 http://grlpwr.blogg.se
  Svara
 • kollade alla fyra i sträck( vet inte om det var meningen att en skulle kunna det men kunde inte låta bli!), luv it! underbart. vill se mer mer mer.

  Hillly 2015-11-19 23:51:32
  Svara
 • Sandraaa kollar du Scream Queens? om inte do it!!! såg nånstans nån som sa att det är som Mean Girls, Heathers och Jawbreakers på speed, något överdrivet kanske men så värt att se

  Cornelia 2015-11-19 22:22:25 http://cyber-tomatoes.tumblr.com/
  Svara
 • Synd att man inte fick en mer ingående analys av boken! Det känns den värd, även en av mina favoriter!

  Och till alla som funderar över var gränsen för otrohet går. Omg! Är man ihop med någon man är kär i så är det väl ingen diskussion över huvudtaget! Jag har varit ihop med min kille i 6 år, jag blir mer och mer kär i honom varje dag och vi känner total tillit inför varandra, skulle aldrig kunna sitta med honom och diskutera var gränsen för otrohet går, det finns bara inte på vår karta. Börjar man resonera kring det ska man nog fundera över sitt förhållande.

  Elin 2015-11-19 21:31:56
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin, det var ju då jag som var med i programmet och sa att jag och min man pratar om gränsdragning. Tidigare kommentarer sa bra grejer men jag vill lägga till en viktig poäng, nämligen att en sån diskussion ofta inte kommer från hållet ”är det ok för dig om jag gör så här” för att köpa sig fri från sitt eget beteende, utan snarare från att den ena kan ha blivit bedragen tidigare och vill vara tydlig med vad som gäller för att inte hamna där igen. Vi började snacka om det tidigt i vårt förhållande (alltså om tidigare situationer där vi båda har blivit ledsna och sårade) och det har gjort att vi är mycket närmare varandra. Jag vet vad Anton har varit med om och kan vara extra noga med saker jag vet skulle kunna såra honom, men som skulle kunna vara helt ok för någon annan. Så funkar det för oss iaf!

   Nina 2015-11-20 22:07:08
   Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jättebra att du trivs så bra i ditt förhållande! Men tycker det var rätt oschysst och elitistiskt att säga att man borde fundera på att göra slut bara för att man vill ha en konversation om naturliga impulser med sin partner. Det är väl snarare ett tecken på tillit och hälsa i ett förhållande att man kan vara ärlig mot varandra? Hoppas du inser att det finns många sätt att vara lycklig i ett partnerskap, och att ditt inte nödvändigtvis är rätt bara för att det funkar för dig!

   Vera 2015-11-20 02:17:17
   Svara
   • Svar på Veras kommentar.

    Ok jag håller med och ber om ursäkt, det var lite hårt inser jag nu! Jag tror absolut att man kan ha ett välfungerande och lyckligt förhållande och ändå diskutera den gränsen och jag håller med om att man kan vara attraherad av andra även i ett bra förhållande. Jag vill egentligen inte alls döma någons förhållande, vi är såklart olika och funkar på olika sätt, men är glad att mitt förhållande är på det sättet. Det var inte meningen att vara elitistisk! Sorry och Kram!

    Elin 2015-11-20 16:16:40
    Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Alltså nej det går alldeles utmärkt att vara stormande kär och ändå prata om var gränsen för otrohet går. Tycker snarare att det är viktigt att göra det eftersom gränsen kan vara så olika. Den kan också ändras över tid. Bara för att en är kär innebär det inte för alla att en inte attraheras av andra människor. Hälsningar från en som varit tillsammans med samma man i snart tolv år.

   Ea 2015-11-19 23:52:56
   Svara
 • Åh vad kul men går det inte att ha åtminstone liite längre avsnitt? Känns som allt bara ska pratas igenom så hastigt!

  N 2015-11-19 21:12:43
  Svara
 • Så jäkla fint och bra!

  fredrikapåvinden 2015-11-19 19:55:55 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Tycker typ att kameranvinklarna var dålig. Kändes som att vi bara fick se Ninas profil hela tiden, kunde inte sluta tänka på att en bara kunde se hennes ena öga haha. Varför typ inte filma sidan i boken när Nina läser sådär så att kameran glider över sidan äh jag vet inte men borde gå att förbättra lite även om låg budget? Eller är det klippningen som är dålig? Jag kan inte sånt här alls men något kändes lite fel.

  kim 2015-11-19 19:28:31
  Svara
 • Hej! Vad fint program. Jag har ett problem. Jag har ett jättebra förhållande med en kille sen 2,5 år tillbaka. Men i somras träffade jag en gammal killkompis som jag haft en liten crush på i typ 8 år. Vi hånglade på typ alla fester under hela gymnasiet och även många år efter vi slutat skolan. Och nu hände det igen…när jag är i ett förhållande med världens bästa pojkvän!!! Det har gått 4 månader och jag har sån ångest över det här och vet inte hur jag ska hantera det. Jag vet att jag alltid kommer ha en crush på den här snubben och jag drömmer om honom (i sömnen) och tänker på honom väldigt mycket men jag vill absolut inte ha något förhållande med honom, jag vill BARA ha min pojkvän, på riktigt! Jag har väldigt mycket minnesluckor från den där kvällen då det hela hände och jag minns att jag sa saker som att jag har en crush på honom och att jag drömmer och tänker på honom mycket. Den enda jag sagt det här till är min mamma som säger att jag ”bara är människa” och måste förlåta mig själv och försöka glömma vad som hände och acceptera att den här crushen alltid kommer finnas i mitt huvud och att det är ok att känna för någon annan också( kan ju inte hjälpa det). Vad säger du/ni andra? Hur ska jag få bort det här? Ska jag gå i terapi? vänta på att tiden ska gå så att det till slut rinner ut i sanden? Jag har inte sagt något till min pojkvän eftersom jag vet att han hade lämnat mig direkt. Jag tänker att jag förstört mitt liv och ser framför mig hur jag står framme vid altaret när vi gifter oss och bilder från den hemska kvällen swishar förbi i mitt huvud. Jag känner också ett behov av att träffa crushen igen och berätta för honom att jag verkligen ångrar det som hände. Borde jag göra det? Eller bara ignorera honom för evigt? Hjälp!

  Stinis 2015-11-19 19:06:13
  Svara
 • Så himmelens fint program!! Min enda synpunkt är att ni båda försvann i draperier av hår ibland, ni borde bytt plats med tanke på era sidbenor 😉

  Maya 2015-11-19 18:52:29
  Svara
 • JAA äntligen webb-tv! Och vilket härligt program!

  Amanda 2015-11-19 18:40:52
  Svara
 • JA vad fint så bra gjort! heja! längtar till kommande avsnitt

  sara 2015-11-19 18:26:05 http://sara.metromode.se
  Svara
 • Vad fint! Du och Nina är sån fin kombo. Blev sugen på att lösa boken.

  Ingrid 2015-11-19 17:31:04
  Svara
 • Älskade ”det är dags för dig att gå”. Dog <3

  Sophie 2015-11-19 17:20:16
  Svara
 • Ja, heja! Jättebra. Kul initiativ och bra idé! Kloka samtal i korthet. Längtar redan till nästa program <3

  Linnéa 2015-11-19 16:39:26
  Svara
 • Jaaa va trevligt, är så svältfödd på bra böcker just nu.

  Olivia 2015-11-19 16:31:53
  Svara
 • Vilket mysigt program, gillade massor!

  B 2015-11-19 16:29:21
  Svara
 • Vad är det för läppstift du har Sandra? Så fint jag smälter! Vill också ha!

  Ida 2015-11-19 16:11:28
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman