Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i mitt handbagage.

in my bag when i travel.
Nu är jag hemma från Paris igen och jag tänkte att det kunde vara kul att spana in vad jag packar ner i mitt handbagage när jag ska flyga.

in my bag when i travel.

Först har vi såklart de mest självklara grejerna: plånbok, pass, mobil och hörlurar.
Plånboken är från Miu Miu, passfodralet från Kate Spade, hörlurarna från Urban Ears och mobilen en rosa iphone.

in my bag when i travel.

Sedan packar jag ner godis pga blir alltid sugen på det när jag flyger. Pennor är alltid bra att ha, extra hörlurar om den man reser man kanske glömt och en sovmask så det blir mörkt när man vill sova. Novellix-noveller är också en bra grej pga lättare än böcker och man läser ut dem på en halvtimme. Fas 3 av Ann Heberlein läste jag hem till Stockholm. En väldigt bra och deprimerande historia om att slösa bort sitt liv.

in my bag when i travel.

Sist men inte minst necessären. I den ligger en spegel, tamponger (dessa är ekologiska från renee voltaire), ett kompaktpuder, ett lypsyl utan färg och ett med från Baby Bliss, ett läppstift, wipes och engångsprover på krämer från Eucerin som jag tycker är bra.

in my bag when i travel.

Redo för avfärd helt enkelt.

 

Translation. What I pack in my carry-on luggage when I travel.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Asså VAR har du köpt salmiak crémen?!?!

  Mikaela 2015-12-01 23:45:23
  Svara
 • Så fine og hyggelige ting du har 😀 hvor er natbrillerne fra? 😛

  Anna 2015-11-30 22:05:47 http://www.annasteenberg.dk
  Svara
 • shit vad skumt! dina hörlurar ser typ exakt ut som mina, har tappat en av ”kuddarna” på min grönblå och satt på en från mina gamla bruna trasiga.

  madeleine 2015-11-30 21:44:09 http://hymn.se
  Svara
 • Om du inte provat prova menskoppen!!! Hade varit kul att läsa om den i din blogg och kan slå vad om att du hade gillat en Sandra!

  Puss och kram!

  Helena 2015-11-28 23:36:17
  Svara
 • Vilket bra innehåll!!!

  Junitjej 2015-11-28 22:41:02 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Hm, reser så sällan att jag inte har en aning om vad jag ”brukar” ha med mig, haha. Men det är alltid kul med sånt här, ska spara det för framtida äventyr!

  Beatrice 2015-11-28 01:48:41 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Du har ju säkert hört det tusen gånger, men måste ändå tipsa om menskopp. SÅ bra grej, för både plånboken, världens miljö och snippans miljö. Bara bra alltså. knixigt att få till första gångerna, men går som en dans när man väl lärt sig.

  tove 2015-11-27 21:45:58
  Svara
 • Hur är urbanears-hörlurarna? Funderar på att köpa bättre lurar men de kanske mest är snygga och inte så fantastiskt ljud?

  Karin 2015-11-27 18:02:29
  Svara
 • Salmiak-creme?!?! MÅSTE HA 😀 Det låter helt fantastiskt!

  Jess 2015-11-27 12:40:23
  Svara
 • Så fin plånbok!

  Ninni 2015-11-27 06:58:02 http://ninnidot.blogg.se
  Svara
 • Måhända en smått konstig fråga: men hur kommer det sig att den ena mjuka saken på dina hörlurar är typ i Urbanears mulberry-färg medan resten av hörlurarna är blå? Det är bara det att jag aldrig sett sådana tidigare.

  Maja 2015-11-26 21:51:34 http://www.majologi.blogg.se
  Svara
 • Härlig packning! Jag reser så sällan att jag aldrig har någon aning om vad jag ska packa!

  Mrs Müller-Sandvik 2015-11-26 19:38:50 http://juliamullersandvik.se
  Svara
 • Trodde det var nötcremé där först men det var det ju inte 😛 Jag har alltid, alltid med hörlurar, flygöronproppar, lipsyl och vatten! Och massa andra saker också förstår men det där är mina måsten, och flystrumpor på fötterna för annars blir de lika svullna som en höggravids 😛

  Siri i Stavanger 2015-11-26 17:44:44 http://nouw.com/siri
  Svara
 • haha, så kul att se vad någon annan har med sig. men jag känner mig helt plötsligt as crazy som har med mig minst två paket tuggummi, flygöronproppar, flygstrumpor, något snack, minst en handcreme, minst två lypsyl, handsprit och en surfplatta fylld med serier för att kunna fokusera på något annat. 😛

  linda 2015-11-26 17:21:24
  Svara
 • Trevligt inlägg, alltid spännande att se vad som finns i väskor. Är salmiak-crèmen god?

  Ingrid 2015-11-26 16:22:52
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind