Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandras bokklubb. avsnitt: olycklig kärlek.

book club.

Idag är det dags för det allra sista avsnittet av min miniserie. Jag bjuder in Gustav igen och så pratar vi om olycklig kärlek och romanen Egenmäktigt Förfarande samt äter pizza. Vi svarar på ett kärleksproblem, ger handfasta tips & trix för hångel och funderar på det här med att spela spelet eller inte. Tycker det blev ett mysigt litet avsnitt.


Spana in här!

 

Translation. The last episode of my book club with friends.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Oh vilken mysig blogg, älskar den 🙂

  Carita G 2016-05-24 09:20:43 https://sv.gta5-mods.com/users/marsflickan
  Svara
 • Alltså ÄLSKAR de här programmen! Så otroligt mysiga ju. En fråga bara: spelet?? Reglerna?? Hallå snälla kan någon berätta de för mig? Jag är inte helt tappad och kan väl en del men vore så fint med typ ett blogginlägg där du rabblar upp de bästa tips för hur en ska agera när en börjar träffa någon som en tycker om. Kram!

  Frida 2015-12-04 19:16:38
  Svara
 • gustav, världens MYSIGASTE! mer av honom och er två tillsammans<3

  moa 2015-12-03 20:19:05
  Svara
 • Alltså, så spot on-avsnitt för en som precis kärat ner sig och inte vet what to do.

  För några veckor sedan träffade jag mitt gamla gäng jag brukade hänga med förr (innan jag flyttade från stan). Och i det gänget finns en kille som jag tidigare haft en friend crush på. Vi möttes upp, bara han och jag, första dagen jag kom tillbaka. Hängde ihop i flera timmar och pratade om ALLT mellan himmel och jord; tidigare förhållanden, framtiden, barn, musik. Allt. Och framförallt hade kommunikationen, inte bara vad gäller samtalsämnen, förändrats. Den var liksom mer fysisk. En hand på armen när han berättade om en jobbansökan, en arm på ryggen när jag förklarade att jag var färdigpluggad, hans hand runt min när jag skulle byta låt på hans telefon under förfesten, dansa nära på klubben, ligga skavfötters i soffan morgonen efter sen hamna närmre varandra med sånna sjuka vibes i luften. Men inget hände. Vår gemensamma kompis dök upp precis när det kändes som att hånglet hängde i luften.

  Och nu vet jag inte hur jag ska bete mig. Hur mycket ska man act cool och fortsätta snacka som vanligt (för vi är ju friends) och hur mycket flirt ska man lägga in för att ändå visa att man har EN CRUSH på honom? Och hur ser man till att på ett smidigt sätt hamna i samma stad igen när inget inom den närmsta framtiden är inbokat? Alltså, ååååh!

  Angie 2015-12-02 23:33:58
  Svara
 • Läste en artikel om den här boken och ‘kulturmannen’ – mycket intressant, tror du skulle gilla den! http://www.svd.se/kulturmannen–vem-ar-han-egentligen#sida-2

  A. 2015-12-02 23:01:22
  Svara
 • STARTA PODCAST MED GUSTAV GENAST!!!!!!!!! och mer webtv!!!!!!!!! pusss pårej du är bäst

  julia 2015-12-02 19:26:38
  Svara
 • Åh Sandra… Det har gått 2 år sen jag gjorde slut med mitt ex och sen dess har det varit några killar men det har liksom inte lett någonstans.. FÖR JAG KAN INTE SPELET. Och precis som Gustav så hatar jag det. Jag vill ju bara att det ska vara så lätt att om jag tycker att någon är intressant så visar jag det och så tycker han att ja men hej och hå, vi testar. Men i verkligheten ska man inte höra av sig, inte skriva för mycket, inte vara för glad, inte vara för snäll och jag är en sån himla KÄNSLOMÄNNISKA. Är jag intresserad så skiner jag som solen och pratar i 180, är jag ledsen så störtgråter jag och vill bara vara själv, är jag arg så är det som att hela kroppen vibrerar och jag måste bita mig i läppen för att inte börja gorma.

  Kan någon börja älska en sån som jag? Hur spelar jag spelet så att andra ska tycka att jag är intressant och vilja dejta mig?? Liksom ge mig en chans!! Har någon annan i kommentarsfältet samma upplevelse eller tips? 🙂

  Evs 2015-12-02 04:58:05
  Svara
 • Gustav är so fiiiin <3 Känner igen mig i "Det är ju tisdag" hahah

  Elena 2015-12-02 04:25:07
  Svara
 • Du och Gustav, skulle kunna lyssna på er länge. Jag har verkligen uppskattat bokklubben, snälla fler avsnitt! Kul att det var med dina vänner som en ser i bloggen, blev personligt och fint.

  Annika 2015-12-01 22:37:45
  Svara
 • Så bra idé och så fina avsnitt!

  Ellinor 2015-12-01 21:51:06
  Svara
 • Sandra, vill du berätta var tröjan och ögonskuggan du har på dig i denna video är i från? jag tyckte det var så himla fint

  Elsa 2015-12-01 20:40:10
  Svara
 • Har aldrig någonsin velat vara kompis med två personer mer! Ni verkar vara så himla fina kompisar! Bra snack också.

  Kram!

  Amelie 2015-12-01 19:33:44
  Svara
 • jag har verkligen gillat alla de här fyra avsnitten med din bokklubb. tack för fina tips och gulliga råd <3

  Svara
 • Asså!!! blev lite ledsen av att detta var sista avsnittet, älskar ju denna lilla serie! <3 så himla bra koncept med böcker kärlek vänner mat (alltså typ allt man behöver haha)

  Ella 2015-12-01 19:27:30
  Svara
 • Dessa avsnitt har varit så bra! Skulle va jättekul om du gjorde fler filmer som dessa! Kram!

  fredrikapåvinden 2015-12-01 19:19:02 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • Åh kom precis på att kan du inte starta en poddis med Gustav? Ni kompletterar varandra så bra! Älskar att ni respektfullt inte håller med varandra om allt, fnissar ihop och verkligen lyssnar på varandra! Tycker både att du och Gustav är vädldigt härliga att lyssna på, ni är vettiga och så har ni… hur ska man förklara… lugna pedagogiska röster hehe.

  B 2015-12-01 19:04:06
  Svara
 • Kan inte du snälla samla ihop och länka alla dina ”berätta om det finaste som hänt…” inlägg. Från och med att du började med det, fram tills ditt senaste. ÄLSKAR att gå in och läsa, gör det väldigt ofta. Har fyra sådana inlägg favoritmarkerade på min mobil, men jag har för mig att du har gjort flera inlägg. Har försökt använda google till hjälp men det hjälper ju inte så mycket när du döper de till olika saker, t.ex. finast i höst, finast i veckan, finast i år osv. Snälla snälla samla alla dina sånna inlägg, skulle vara så himla fin läsning. Blir alldeles lycklig av dem. (Obs. Alltså de inläggen där folk kommenterar så man kan läsa kommentarerna, inte de inläggen där du har valt ut några kommentarer). & och tack för din blogg, bland det finaste som finns! Har nog läst varenda krönika och best of osv flera gånger. En gång läste jag till och med din bok högt för en fin kille på skype när han skulle sova. Väldigt off topic men kom på det nu, åhh det var så fint.

  Amanda 2015-12-01 15:44:17
  Svara
 • Åh gud vad jag behövde det här avsnittet just nu, tack! Och Gustav är så himla fin! Vore kul med fler avsnitt 🙂

  H 2015-12-01 15:35:05
  Svara
 • Åh Gustav är så fin!

  Caroline 2015-12-01 15:20:06
  Svara
 • Denne serien har vore så fin! ja til meir blogg-TV! 🙂

  Synnøve 2015-12-01 15:00:56 http://itadakimat.com
  Svara
 • Det här var det bästa av alla avsnitten! Det var mycket mer personligt och öppet, väldigt fint av Gustav att vara så ärlig och dela med sig av sina tankar. Också att det för en gångs skull var en som ”verkligen varit med om det ni pratar om”. När ni pratade om att göra slut, så kändes det som med fel personer (även om toppälskar Flora i allt annat hon gör, den andra tjejen vet jag inte vem det är så inget illa ment mot nån av dem) men just i det avsnittet hade jag verkligen velat höra om nån som gått igenom ett jobbigt break-up. Men där var det mer skrapa på ytan, men det här avsnittet var riktigt bra!! Du borde prata oftare om kärlek med Gustav tycker jag 🙂 alltså på bloggen där vi andra får ta del av det, inte bara privat hehe!

  Emma 2015-12-01 14:52:08
  Svara
 • SPELET. Vill höra mer om era tankar kring det! Shit. Håller ändå med om att det är något i en som gör att man blir ”nääeeeh… Hen är för på”, om någon liksom inte spelar spelet. Men ALLTSÅ. Hatar ju spelet. Så omoget på något vis? Gå runt där och verka obrydd och cool när man egentligen vet att man vill ha personen i fråga, nejfy. Finns det ett mellanting? Kan man inte spela spelet och samtidigt inte vara för på? Tydlighet, funkar det…?

  Linnéa 2015-12-01 13:14:39
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Jag tror såhär: för ytlig dejting eller vafan man ska kalla det så tror jag att spelet är perfekt. När man gillar att hänga med nån, dricka öl, ligga men inte är dödskär. Är man det så ska man inte spela några spel för då slår man sönder sitt eget hjärta. Om två personer blir dödskära i varandra samtidigt så tror jag liksom att spele försvinner av sig självt. Samtidigt så älskar jag spelet, när det inte är på liv och död. Så, vill du ”bara” ligga så spela. Vill du köpa ett slott och fylla det med hundvalpar och bebisar så spela inte. Typ.

   Ella 2015-12-04 13:42:00
   Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   +1 på den!

   Framförallt intresserad av att höra vad som är spelet för dig och vilka dina ”regler” är som du håller dig till, då du säger att det är skönt att hålla sig till vissa regler och du därför spelar spelet. Jag är en sån som nog är väldigt bra på att dejta när jag inte är intresserad, däremot om jag är intresserad; en katastrof!

   Förresten så himla bra miniserie och älska att du börjat figurera i mer rörligt material.

   Alexandra 2015-12-04 12:40:05
   Svara
 • Älskar din mini serie om böcker och kärlek! Köpte precis en bok som ni tipsade om. Kram och puss

  Anna 2015-12-01 13:04:45 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • Bara härligt! Man vill bara ha mer & lite till!

  Jenny 2015-12-01 12:44:47
  Svara
 • Hej!
  Jag har ett jättebra tips som jag och mina tjejkompisar alltid gör när vi är i dejtingstadiet, intresserade av personen i fråga, men hör inget från honom på ett tag.

  Då vill man ju typ antingen tänka ”nu skiter jag i honom, om han inte hör av sig” men ändå inte, eftersom man inte vet om han är intresserad eller spelar spelet.

  Man kan ha träffats en, två ggr, eller 5 grr men detta funkar alltid, för man får ett svar, och lägger sig också lite platt typ. Och man visar sig mogen som inte spelar spelet.

  Man skriver ett sms som lyder:

  Du kan inte göra ett så bra intryck på mig, och så hör jag inget från dig.

  Inget mer, kanske en smiley. Om han är intresserad bokar hen en dejt, är han inte det ger hen dig en förklaring, typ ”mina känslor är inte helt detsamma” eller bara ”stressigt på jobb, haft en bra helg?” (vilket betyder inte intresserad men vill inte rådissa dig).

  Då vet man vad hen står, och man har också sagt att man är intresserad.

  Klart slut inga fler frågetecken.

  Johanna 2015-12-01 12:19:37
  Svara
 • Älskar bokklubben! Älskar Gustav!

  Karin 2015-12-01 11:25:09 http://www.karinvnilsson.com
  Svara
 • NÄ alltså HATAR spelet. HATAR SPELET. Det är såklart olika för alla. Men för någon som också hatar spelet och är olycklig kär eller bara förvirrat kär eller sådär ”ouppklarat-otydligt-vad-som-hände-med-hen”-kär tips:
  GE ALLT. Släng iväg ett meddelande eller säg någonting som är 100% ärligt och sol-jävla-klart. Även om du vet att du kanske får ett nej eller inget svar alls så kan du iallafall då släppa taget sedan. Top tips på hur att sluta vara olyckligt kär. För när man öppnar upp sitt hjärta (obs läskigt men OBS OBS MODIGT) och inte får ett svar man gillar så BLIR MAN SÅ ARG. Och inser att personen som inte vill ha en är ju bara så himla korkad. För man är trotts allt det bästa som finns. Eller hur!

  Y 2015-12-01 11:13:24
  Svara
 • Alltså så himla himla bra liten miniserie! Vill bara se mer mer mer, boktips + kärleksfrågor = guld!!

  Jess 2015-12-01 11:10:53
  Svara
 • JAG VILL HA MEEEEER

  clara 2015-12-01 10:51:04
  Svara
 • Men hallå Sandra jag är ju precis som tjejen i boken och Gustav! Har kärat her mig i en pangbrud och kanske varit alldeles för intensiv pga vill ha henne över allt annat. Nu har hon börjat träffa sitt ex igen, säger att hon inte vill dejta, men kanske ändå hålla kontakten (det är så förvirrande). Jag kan inte, vill inte, ge upp. Inte än. Måste man det eller kan det finnas hopp ändå? Nu har det gått en vecka sedan jag skrev till henne – radio silence. Har sjukt mycket ångest och önskar att vi kunde gå tillbaka till första dejten när allt var hett och fint, inte trassligt och olyckligt. Snälla snälla Sandra, hjälp mig.

  e 2015-12-01 10:34:54
  Svara
 • Hvorfor siste avsnitt…..? Neeeeei! Det er jo så utrolig bra! Vil bare se mer!!!! <3

  synne 2015-12-01 10:33:47
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman