Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en sista dag i paris en november tvåtusenfemton.

paris.

Prick för en vecka sedan så var det min och min mammas tredje och sista dag i den franska huvudstaden. Vi åt brakfrukost på Les Philosophes. Baguette och croissant och yoghurt och kaffe och juice och hej hej.

paris.

Det var (lite) sol och ganska vindstilla så vi bestämde oss för att ta en långpromenad. Vi snittade förövrigt 1,5 promenad-mil varje dag under de tre dagar vi var i Paris, så duktigt ju. Nu har jag dock jätteont i baksidan på vänsterlår varje gång jag går mer än hundra meter. Hur stretchar man bort det?

paris.

Passerade den fina blomsteraffären på rue des saints-pères.

paris.

Tog en tripp förbi lägenheten jag hyrde när jag bodde i Paris under våren 2013! Om ni kanske minns så hyrde jag den av min mammas kompis. Vi skulle upp och hämta posten till henne. Tog en spegel-selfie, en av många jag tagit i den spegeln : )

paris.

Den magiska utsikten från sovrumsfönstret.

paris.

Efteråt var vi hungriga och gick till Bon Marché och åt lunch på deras italienska restaurang. Vi delade på en carpaccio och en burratta med grillade grönsaker.

paris.

Sedan spanade vi runt lite bland kläder & skor, fast köpte inget. Såg till exempel denna drömmiga Clueless-ryggsäck. Din för det facila priset av tiotusen kronor :'(
Och ganska snart var det dags att bege sig mot flygplatsen för att flyga hem till Stockholm igen. Fint det med.

 

Translation. Last day in Paris. We walked around in Saint Germain and had lunch at Le Bon Marché before we flew home to Sweden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • UHj hvor ser det lækkert ud, og sikke en flot udsigt!

  Anna 2015-12-17 22:15:50 http://www.annasteenberg.dk
  Svara
 • Att du får ont i baksida lår kan också bero på att du har fått en liten överansträngning där eftersom du gick så mycket och kanske inte i så bra skor (?) Googla det och se vad du kan göra ☺

  Linn 2015-12-03 08:24:48
  Svara
 • Angående ont i benet och stretcha baksida lår!! Stå på knäna och flytta fram benet du gör ont så att hälen sitter i marken framför dig. Sen tar du fram motsatt arm (om du har höger ben framför dig tar du vänster arm), böjer dig fram och greppar tag om utsidan på foten. Försök flexa svanka, flexa foten och ha benet rakt men pyttelite böjt. Världsbäst tips enligt mig!

  Anna 2015-12-03 06:38:41
  Svara
 • Det är en sak jag undrar över, Sandra. Du som verkar vara språkligt intresserad, blir du aldrig trött på överanvändningen av vissa ord på bloggar. Kan ibland tycka att det både på din blogg och andra lite för ofta förekommer ord som magiskt, ”du strålar”, drömmigt, prick, orimligt osv. Tycker att det lite tar udden av orden och uttrycken då man använder dem hela tiden. Och läsarna som sedan tar efter språkbruket. Eller är det bara jag som reagerar då jag inte kommer från Stockholm?

  Klara 2015-12-02 21:16:51
  Svara
 • baksida lår kan göra ont för att den inte hinner bli lika stark som framsida lår när man springer eller går mycket! att träna upp baksidan med övningar som ex höftlyft kan va bra i förebyggande syfte

  N 2015-12-02 19:59:58
  Svara
 • Utsikten är att dö för!

  Sandra Leone 2015-12-02 19:12:21 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • testa att sätta överdelen av foten mot en vägg och pressa dig mot väggen så att du känner av att muskeln sträcks ut. så brukar jag göra efter ett träningspass när jag stretchar, så det borde väl funka i detta syfte också? 🙂
  Kram<3

  Emelie 2015-12-02 13:52:01 http://juniflickan.blogg.se
  Svara
 • Wow, sovrumsutsikten! Som hämtad från en film!

  Klara 2015-12-02 11:55:57 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Så fina bilder! Frukosten ser helt fantastisk ut! Mums

  Alice 2015-12-02 10:44:58 http://nouw.com/alicekleiva
  Svara
 • åh asså att Parre ändå klär sig så bra i moln, finaste staden <3

  anna 2015-12-02 09:50:49 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Alltså, brödet på frukostbilden… Så sjukt gott! Gällande lår-stretch så är denna min favorit, tror bilden förklarar hyfsat bra hur man gör: http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/19563979/800/normal/aba177d7b55f7/liggandelopare.jpg

  Julia 2015-12-02 08:09:41 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Såg ut som ni hade en fin sista dag 🙂
  Hmm det är svårt att förklara med ord men tänk att du står rakt uppochner, så tar du ett steg fram med det benet som inte gör ont (var uppvärmd när du stretchar!) sen står du på trampdynan med benet som gör ont och glider bak med det tills du känner att det stramar på framsidan från höfterna ner i låret, tror det kallas höftböjare? Misstänker att det är den som gör ont iaf för jag måste alltid stretcha ut den på jobb då jag går 2,5 mil per natt 🙂 Är det framsida lår som gör ont kan du köra fotbollsklassikern, vik upp benet så hälen touchar rumpan och håll i med ena handen runt tår eller ankel. Lycka till! =)

  Siri i Stavanger 2015-12-02 07:41:41 http://nouw.com/siri
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind