Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

det sista sms:et.

1

I tisdags satt jag på ett tåg i över 6 timmar till och från Göteborg med Jack Werner för att vi skulle prata i P4 om framtidens medier.
Alltså lärde han och jag känna varandra en hel del och i slutet av vår resa tipsade han mig om en sådan fin tumblr som jag nu tipsar er vidare om. Den heter The Last Message Received och är rätt och slätt heartbreaking.

2
Den handlar helt enkelt om det sista sms:et som någon fick. Ibland på grund av att förhållandet tog slut, vänskapen bröts upp och ibland, för att personen slutade leva.

3

4

5

6

7

8

Du hittar hela tumblrn HÄR.

 

Translation. The last message received, a heartbreaking tumblr about just that.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • SANDRA! behöver kärleksråd/tips
  Har träffat en underbar mysig trevlig söt fin snäll och väldigt krullhårig pojke. Vi har träffats i lite över en månad och det börjar bli mer och mer seriöst, känner jag i alla fall. Men en kväll, hemma i hans lägenhet på söder så säger han helt plötsligt ”Du, bara så du vet är jag inte ute efter ett förhållande”. Och jag vet inte vad jag ska svara, så i ren panik säger jag att jag inte heller är det. Att vi bara ”har kul”. För vad säger en ens i en sådan situation?
  Men nu till saken, jag vill så gärna våga prata känslor och tankar med killar (specifikt han) men det är som om jag har en spärr. Allt blir bara fel och jag säger aldrig det jag faktiskt vill säga. Hur ska jag göra?

  Tack för en himla bäst blogg!!!! <3

  Sanna 2015-12-10 22:45:32
  Svara
 • Puh, sad!

  Anna 2015-12-06 23:31:14 http://www.annasteenberg.dk
  Svara
 • Alltså aj aj aj det här skär sönder mitt arma söndagshjärta. Fy.

  J. 2015-12-06 14:30:28 http://smutsigt.blogg.se
  Svara
 • aj :((

  Hanna 2015-12-05 17:48:57 http://vinylbrus.blogspot.se/
  Svara
 • Så fint och sorgligt! <3

  fredrikapåvinden 2015-12-05 17:14:52 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • mitt hjärta blöder. aj vad livet är vackert. och fult och fruktansvärt. men vackert, trots allt.

  hilly 2015-12-04 22:55:04
  Svara
 • Hej,denna kommentar har inte med inlägget att göra men postar ändå för det brukar finnas så kloka människor härinne och jag håller på att gå sänder. Är en tjej som är 30 nu och som ändå sen tonåren tänkt att jag nog är bisexuell. Har aldrig klarat att berätta för någon kompis/familj . Reggade mig på en gay datingsida för ett tag sen och såg en tjej där som jag träffat i andra sammanhang och varit intresserad av innan. Vi började maila och träffades sen irl och jag hann under tiden få massa känslor för henne och därmed få bekräftat att jag faktiskt på riktigt kan bli kär i en tjej. Problemet är att hon backade efter att vi träffades,svarade bara kort på mitt sista mail trots att vi verkligen blivit personliga med varandra innan. Jag kan inte sluta tänka på henne och undrar vad jag ska göra?? Höra av mig igen och fråga vad som hände och berätta hur jag känner, eller bara försöka gå vidare? Vill inte tvinga mig på och verka efterhängsen men samtidigt inte gå miste om chansen att det kan bli ngt mellan oss…

  anonym 2015-12-04 19:12:56
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Du ska helt klart skriva ett mail och ge henne chansen att förklara. Om du känner dig nervös inför att berätta om dina egna känslor så gör det i ett annat mail. Men va beredd på att du kanske inte får svar. Oftast är personer inte beredda på att de ska få den frågan. Men om du skickar mailet får du ett avslut. Antingen i form av ett svar, som kan leda till en fortsatt relation, eller en avslutad. Eller så får du inte ett svar, och då vet du säkert att det är över.
   Man ska ALDRIG vara rädd för att fråga eller själv berätta. Du är modig som gör det! Och inte alls efterhängsen. Ett mail har ingen dött av, och inte en sådan fråga heller!

   Dock, om du inte frågar kanske det visar sig vad det minskade intresset berodde på. Kanske tyckte hon att ni inte passade lika bra ihop som du, kanske blev hon rädd för sina känslor. Vem vet… Men om du känner att det är lättare att gå vidare från en ”döende konversation” (om jag får kalla det så) så gör det. Du ska ALLTID göra det som känns rätt för dig i sådana fall.

   Hoppas detta hjälpte lite
   LYCKA TILL!

   been there 2015-12-04 22:55:09
   Svara
 • Jag njuter av den. NJUTER! Jag är ett psykfall tror jag… eller bara lite full. Ska SMS:a någon idiot nu tror jag!

  Mrs Müller-Sandvik 2015-12-04 19:05:56 http://juliamullersandvik.se
  Svara
 • men alltså omg började typ gråta.

  Kaneli 2015-12-04 18:39:28 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • alltså shit vad heartbreaking och sorgligt. måste kolla in den. <3

  amanda 2015-12-04 18:24:01 http://amandajnsn.se
  Svara
 • Men wow. Hjärtskärande och fint!

  Anna María 2015-12-04 18:13:37 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • aj mitt hjärta 🙁 </3

  Annelie Komorowska 2015-12-04 17:21:08 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Så mänskligt, så sorgligt…
  Läst om sidan innan men inte känt att jag orkat besöka den tidigare. Tack för att du ”lottsade” in mig med några väl valda meddelanden.
  Är helt fast <3

  Jenny 2015-12-04 16:46:27
  Svara
 • Var en artikel om denna i New York Times. Tror det är en 15 årig tjej som driver den

  Emilie 2015-12-04 16:06:27 http://mittiemellan.wordpress.com
  Svara
 • Ohhhmyyygaaaaah SÅÅÅ bra!!

  Jenny 2015-12-04 15:51:49
  Svara
 • kan vara det finaste och sorgligaste ever

  veronica 2015-12-04 15:48:13
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman