Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en fredag med julfest, regn och lite annat.

1

I fredags började jag min dag som jag börjar ungefär alla dagar i mitt liv. I köket med frukost. Dricker just nu julte med smak av saffran från Johan&Nyström, så gott, finns på Designtorget.

2

Sedan gjorde jag mig fredagsfin till tonerna av Alex & Sigges röster.

3

Vid halv tolv efter lite förmiddagsjobb kom en regnblöt Alexandra hem till mig.

4

Vi gick till öppningen av Skanstull nya matsal Teatern. Vi fick provsmaka på det mesta och det godaste var deras ramen med masssssor av koriander.

5

Efter lunchen sa vi adjö och jag tog en fika på Vina med Michelle som var hemma i Stockholm. Hon bor ju i Kenya nuförtiden och startar upp ett företag. Glömde förresten att betala för min kaffe, förlåt Vina.

6

Hängde i mitt vardagsrum resten av eftermiddagen och tidsinställde helgens blogginlägg.

7

Kvällen kom och jag pyntade mig med concealer.

8

Och bytte kläder till lite festligare. Sedan var jag superredo för fredagskväll.

9

Vid klockan fem mötte jag upp Joakim på en uppvärmd uteservering för ett glas cava.

10

Sedan promenerade jag till Författarförbundet som hade julfest för sina medlemmar som ger ut barn- och ungdomsböcker. Man skulle ta med en julklapp i form av sin egen bok. Så här såg min present ut före och efter regnet : (((

11

Stannade bara en kort stund för jag kände verkligen ingen alls och dessutom hade jag lovat bort min kväll till Magnus. Vid åtta ringde han (jag tog en skärmdump för att jag plötsligt insåg att iphone-silhuett-personen verkligen är lik honom). Tog en stöd-cheeseburgare på Donken.

12

Vi sågs på Vina (var alltså där två gånger på en dag). Alexandra som skulle på hemmafest lite senare dök också upp för fredagshäng.

13

Sedan kom Alexandra på att hon hade en vinflaska i väskan, så då gick vi upp till oss och hängde i vardagsrummet, lyssnade på vår egen musik och skålade innan fröken skulle iväg. Och ganska snart efter det var denna heldag till fredag finito.

 

Translation. My Friday. I worked from home all day with a lunch break when Alexandra and I went to the opening of the restaurant ”Teatern”. In the evening I went to a Christmas party and ended my night with drinks together with Magnus and Alexandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • älskar sådanna här inlägg med mycket bilder, kram på dig

  annamariaa 2015-12-09 19:33:20 http://annamariaa.blogg.se
  Svara
 • Hejhejhallå! Alltså jag fattar inte hur den där te-silen fungerar!? Jag tror att du har förklarat men jag förstår inte? Samt, har du liksom jeansjacka som ”tröja” på vintern? alltså med jacka över då? Det är ju väldigt fint, funkar liksom bra till kalas. Puss och hej!

  Ellen 2015-12-09 15:32:01 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Åh snälla! Var har du hittat duken på första bilden? Den som har typ som kullar som mönster? Letat ihjäl mig efter den! Puss.

  Filippa 2015-12-09 12:07:19
  Svara
 • Hur blev ert badrum tillslut? 🙂 Så nyfiken!

  Marie 2015-12-09 10:36:19 http://mariewessman.blogspot.se
  Svara
 • Åh, blusen/skjortan som Alexandra har på sig i början (när hon är regnig), vart är den ifrån? Så himla fin!

  Tove 2015-12-09 08:55:00
  Svara
 • Åh, vilken perfekt och mysig fredag:)

  amanda 2015-12-09 08:33:35 http://amandahultin.com/
  Svara
 • Alltså vad skönt att höra att du och Michelle setts! Ni verkade så sköna ihop!

  E 2015-12-09 07:41:45
  Svara
 • Sandra, vad ska jag göra om jag inte kan sluta tänka på en person. Och jag vill så himlahimla gärna bara säga till den personen hur fin han är. Men varje gång vi är tillsammans vågar jag knappt titta honom i ögonen, han kanske försvinner då. Han bor i en annan stad och i ett annat land. Jag vet inte ens om jag kommer träffa honom igen. Men även om jag gör det vet jag inte om jag kommer våga. Det är så läskigt och vi kanske inte har något mer än något fysiskt. Jag vill så gärna berätta för honom men hur ska jag göra för att våga?
  Tack så mycket för en jättefin blogg<3 vill att du ska veta att du är så himla bra!

  siri 2015-12-09 00:08:42
  Svara
 • Åh var är den ljusrosa tröjan från, den med en liten polokrage??

  Ellinor 2015-12-08 23:13:38
  Svara
 • Åh, vill också veta mer om Michelle!! Vad är det för företag hon startar??!

  ellen 2015-12-08 23:09:57
  Svara
 • Ja!! Berätta om Michelle. Va d awkward? Var d bra? Hur gör man för att bli sams igen? Går d att bli ”som förr” eller är d som gamla älskare som aldrig nästan kan bli ”samma igen”

  Rebecca 2015-12-08 21:59:37
  Svara
 • Berätta mer om michelle! Vad är det för företag? Har hon flyttat dit på riktigt? Är hon kär, hur många hundar har hon, hur gick det egentligen med den där trädgårdsmästaren(?) hon gav körlektioner till? (rättade för övrigt mitt stavfel från kärlektioner, men det hade ju varit bra ändå med lektioner i kärlek, då hade nog färre personer blivit så mentalt överkörda)

  A 2015-12-08 20:39:27
  Svara
 • bästa fredagen ju! stödburgare är så bra grej med <3

  ISA 2015-12-08 19:04:03 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • vilken underbar fredag! har också fredagstradition med alex&sigge, bästa känslan när man sitter på bussen och lyssnar och vet att det är fredag! 🙂

  anna 2015-12-08 17:53:23 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Jag har bild på nästan alla mina kontakter så när min pojkvän ringer ser jag hans ansikte istället för iPhone ikonen 🙂

  Charlotte 2015-12-08 17:40:43
  Svara
 • asså fin fredag <3
  If you dont mind me asking – hur är det med dig och michelle nu? Ni hade ett litet break från varandra va? är breaken slut eller passade ni på att hänga eftersom hon som sagt bor i kenya annars "bara för att" eller hur är läget liksom?
  Stor tisdagskram!

  n 2015-12-08 16:09:57
  Svara
 • Perfect Friday. Work + friends!

  -Christine
  http://www.christinelovestotravel.com

  Christine 2015-12-08 15:44:09 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Älskar ditt kök, så fint!

  Hilda 2015-12-08 15:32:29 http://www.blogg.hildarandulv.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind