Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Outfit of the day 2015. January – June.

Kläder är något av det roligaste jag vet tillsammans med uteservering, spaghetti och hångel (allt kombinerat = win)
Här kommer därför halva året i klädväg. Det här hade jag på mig under första delen av 2015.

januari
JANUARI.
I januari gällde pikétröjor, jeansskjortor och varma tröjor. Någon kommenterade igår och undrade om jag använde jeansjackor som koftor på vintern under tjockare jacka och yes, det stämmer. Minitips om man vill leka vår inomhus.

februari
FEBRUARI.
Så här såg jag lite ut i februari. Gult och lila och bomberjacka, men dunjacka och rutig halsduk utomhus.


MARS.
Sedan var det mars.

mars
Våren kom litegrann i mars om ni kanske minns? Solen och grader över tio plus, väldigt fint alltihop. Jag hade collegetröjor, nya rosa sneakers och lockade håret.

april
APRIL.
April! Bytte till vårjacka och jeansjacka, bar klänning och klippte håret ganska kort.

maj
MAJ.
Inga strumpbyxor-väder, i alla fall ibland. Vår ganska färgglad, lite mörkblå och hade en ny jeanskjol.

juni
JUNI.
Sommaren första månad. Bar shorts, olika små kjolar och en ny hängselklänning. Längtar tillbaka.

 Hur jag klädde mig 2014 hittar du här.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Heje <3 Du har så många fina skor, precis min stil, med tunga kängor och lätta joggisar. Men jag tycker ofta dom "försvinner" lite i bilderna. Skulle du kanske vilja göra ett inlägg med alla skor du äger? Oh my, det vore en sån fin inspiration! Puss!

  Cilla 2016-02-02 21:48:12
  Svara
 • Sandra eller vem som helst, hjälp mig få ett perspektiv på min situation!
  Jag och min pojkvän bor 40 mil ifrån varandra och har varit tillsammans i ungefär ett år. Den här hösten har varit knepig då vi inte haft mycket tid att prata med varandra pga att han gick gmu under tre månader + att han jobbar rätt mycket nu. Trots allt detta är vi bästa vänner och klarar allt som kommer i vår väg – bråk kan vi hantera och pratar i telefon ofta. Ikväll ringde han och sa att han inte klarade av det här mer. Jag förstod ingenting då vi hade haft en sån fin konversation innan han började jobbet imorse där allt tydde på att allt var perfekt. Jag grät och han grät, och han sa att han alltid skulle älska mig och alltid ville ha mig i sitt liv men att detta var bäst tills vi kan bo i samma stad. Dock går jag sista året i gymnasiet och har inget jobb. Vet alltså inte om jag ska våga tro på att det kan funka i framtiden eller bara säga hejdå – trots att det känns som jag ska dö när jag tänker på det.
  Jag är så himla förvirrad och vet inte vart jag ska vända mig. Jag behöver någons perspektiv på det hela. För jag är så vilse och känner mig så himla ensam. Snälla hjälp!

  Sarah 2015-12-12 01:30:44
  Svara
 • Hej. Det här kanske är en lite märklig kommentar men here we go… Tycker så mycket om din nya och gamla still och drömmer fortfarande om vissa av dina gamla plagg. Om du har någon gammal sak kvar som du inte använder längre kan man snälla få köpa det av dig (tänker framför allt på den blå sailorklänningen från 50 talet, röda acneblåsan, och röda rykiel kappan)? Tänker att svaret säkert är nej men hoppas ändå! Du ser ju min mail om du vill sälja, lovar att ta hand om fina plaggen. <3

  e 2015-12-11 16:10:57
  Svara
 • Alltså jag älskar din klädstil – sjukt mkt inspo! Så fint, snyggt, hett och queenigt 😀

  linnea 2015-12-11 13:39:22
  Svara
 • Älskar din klädstil!

  Ingrid 2015-12-11 09:20:21
  Svara
 • Konstig fråga kanske! När du köper ciggisar, behöver du fortfarande legga? Jag är 24 och ingen ber fan om leg längre!!! Innan var jag förolämpad för att de frågade (såg jag ut som 15 eller?), nu är jag förolämpad (och rädd) för att jag ser ut som 40 då eller? Haha. Så alltså. Behöver du legga för det mesta?

  mallan 2015-12-10 23:11:16
  Svara
 • Hej Sandra, undrar vad du har för synpunkter på den här artikeln
  http://www.svd.se/sveriges-mest-segregerade-plats

  Kelsey 2015-12-10 21:31:50
  Svara
 • åh älskar variationen av posering! extra kul att jag förpublicerat ett liknande inlägg till imorgon, nu börjar stora se tillbaka-tiden i bloggvärlden. lite hatälsk på den, men i lagom dos så.. <3

  lovisa 2015-12-10 18:57:29 http://polichinelle.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman