Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

om mig

mirror mirror.

weekend.

Här kommer ett gäng spegelselfies från helgen som kom och gick.

weekend.

I lördags var jag på kombinerad jul- och nyårsfest. Hade glittertröja från Monki och julröda läppar.

weekend.

På söndagen var jag bjuden på glöggparty hemma hos Joakim och Ellen.

weekend.

Det blev en jeansklänning från Asos och en scarf i håret.
Bilder från båda kalasen kommer förstås!

Här kommer en herrans massa gamla spegelselfies från diverse badrum jag hängt i, varför inte liksom:
1
2

 

 

Translation. Saturday and Sunday outfit through my bathroom mirror + a bunch of old mirror selfies.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

8 kommentarer
 • Hei Sandra! Jeg blir så forvirret: På hvilken side har du skillen i håret ditt? Det ser ut som at den endrer side hver dag! :) Puss fra Ingrid

  Ingrid 2015-12-23 14:40:30
  Svara
 • Hej Sandra! Glittertoppen from Monki.. Hittade du den nyligen? Finns ej på hemsidan så kanske är den köpt för länge sedan. :-(

  pau 2015-12-16 12:36:50
  Svara
  • den är jätteny, finns i butik. kram.

   sandrabeijer 2015-12-16 12:38:36
   Svara
 • nyår redan!!! hjälp.

  Vicky 2015-12-16 01:22:50 http://vickys.se/
  Svara
 • Nu är jag 16 år gammal men har fortfarande aldrig kysst någon. Inte ens pussats, inte en enda. Grejen är att nu bryr jag mig knappt längre samtidigt som det är det enda jag tänker på, men jag är så blyg och nervös och rädd. Jag vet inte ens hur man gör. Det är ofta fest på min skola och jag går alltid dit men jag tackar nej till alkoholen som folk bjuder mig på och om en pojke börjar prata med mig svarar jag, fortsätter konversationen, men sen går jag hem tidigt och lägger mig istället. Hur ska jag göra?
  En annan sak – HUR vågar man prata med alla extra fina killar? När jag ser en riktigt söt kille och vill prata med honom struntar jag i det för jag tänker ”nä jag har ingen chans”. Känner mig jobbig och i vägen typ. Hur får man bort denna känslan? För jag vill gå på fest och prata med världens gulligaste kille och jag vill våga men jag är så jäkla tråkig.

  linnea 2015-12-15 22:15:15
  Svara
 • åh den där croppade mörkblå toppen med skjortkrage är SÅ fin. var ett tag sen man såg den på dig? om du har kvar den och vill sälja den, hör av dig i så fall!

  julia 2015-12-15 16:07:40
  Svara
 • Men hello, när kommer badrums-genomgång? Jag har precis köpt lya och behöver lite inspo 😉 det är ju så trevligt att kolla in dina rum och ett badrum – väldigt spännande !!

  Hälsningar Nina

  N 2015-12-15 14:56:37
  Svara
 • På tal om favoriträtt (inlägget under)
  Jag delar precis som du passionen för pasta carbonara, jag har jobbat på min egna variant i 10 år! Och nu! NU är det den godaste jag nånsin har ätit, jag kan i princip lova dig att du skulle älska den. MEN om det nu skulle vara så att det finns fler fantastiska carbosar där ute så skulle man ju vilja veta det. Kan du inte göra ett inlägg helt dedikterat till Carbonara där folk får ge sina absolut bästa Carbonara recept?! Jag vet inte hur juryn i detta skulle se ut, men kanske att du kan testa några olika och utse en vinnare :)
  Kram

  Elisa 2015-12-15 12:25:40
  Svara
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
nycstreetjournal
Home
Andrea Brodin
Home
Julia K
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Creative
Sandra Hjort
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
PT-Fia
Man
Philip Conradsson
Creative
Sara Edström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Mode
Petra Tungården
Man
Johan Hurtig
Hälsa
Anja Forsnor
Mode
Fanny Ekstrand
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Beijer
Creative
Linn Wiberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Emelie Wikström
Man
Martin Hansson
Man
Niklas Berglind
Home
Amelia Widell