Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

brevvännerna – vad hände sen?

tumblr_nfjyzoTYdb1rdtjvto1_500

Nu har jag haft mina brevvänsinlägg som en återkommande grej i några år. Ni vet inläggen när ni kan skriva och eftersöka någon att hänga med, skriva brev med, starta en bokcirkel eller ett band eller ja, lite vad som helst egentligen. Blir alltid lika glad när ni berättar för mig att ni lärt känna någon ni tycker om genom dem.
Därför vore det fint tror jag att få höra de historierna i ett samlat inlägg.
Jag skulle bli så glad om ni kanske kunde kommentera och berätta, alternativt maila mig på sandrabeijer@gmail.com. Skicka hemskt gärna med ett foto. Så sammanställer jag alltihop inom en snar framtid!
Heja nya kompisar! Något av det bästa som finns.

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Tack Sandra. Jag skrev en kommentar på ett av dina brevvänsinlägg, rädd för att ingen skulle svara. Sen så fick jag flera flera svar, men det är bara två personer jag har haft kontakten med i nu prick ett år. Emma och jag klickade direkt, och under det senaste året har vi varit med varandra, skrivit och stöttat och gråtit och allt sånt. Genom vidriga killar och hjärtan som bultar snabbare än någonsin. I somras så träffades vi, i december gick jag på hennes födelsedagsfest, och även om vi inte mailar lika ofta nu som vi gjorde då håller vi fortfarande kontakten genom snapchat och sms och ringer när man behöver akut hjälp. Två dagar efter att jag fick Emmas mail fick jag ett från Laura. Visade sig att hon gick på samma skola som jag i höstas sen skulle komma in på, och hon har varit det bästa stödet. Sagt att det spelar ingen roll när jag behövt det, och peppat och varit så in i helvetes glad när jag väl kom in. Vi sprang på varandra i skolan efter några veckor in på höstterminen, och även om vi inte heller skriver till varandra lika ofta längre så är det fortfarande det bästa att se henne och springa fram och viska nya spännande saker under korta kramar i korridorerna. Tack Sandra, för jag vet ärligt talat inte hur jag skulle överlevt förra året utan de två människorna. Tack Emma och Laura; jag älskar er så himla mycket, ni är så smarta och vackra och ni anar inte hur tacksam jag är att ni skrev de där två mailen i början av Januari förra året. Ni är som mina dagböcker, och några av mina bästa närmsta vänner. Puss

  Elsa 2016-01-03 10:45:10
  Svara
 • Förra året skrev en kille som heter Sebastian en kommentar, och jag skickade iväg ett mail till honom och tre andra som också verkade som människor som kunde passa mig. De andra svarade inte; men Sebastian gjorde. Jag hade vid den tidpunkten bott två månader i Costa Rica med 10 månader kvar där, och kände att jag hade tid. Han hade också tid. Det var mail minst varje eller varannan dag- någon gång blev det till och med mer än så då tidsskillnaden är åtta timmar och jag kan skriva ett mail på min kväll där när det än var morgon här. Vi kände bara till varandra via mail, och hade varken bytt ut instagramnamn eller Facebook, för att vi tyckte om principen om att vi själva byggde bilden om vilka vi var för den andre och att bilderna vi var taggade i på Facebook inte skulle styra detta. Året gick. Jag uppdaterade min mailinkorg varje morgon innan skolbussen gick, och de flesta morgnar fanns det ett långt mail som väntade som jag läste sedan på bussen. I december förra året åkte jag till Panama över en helg, och där blev det någon slags förvirring. Jag trodde att han skulle skriva och vice versa, och efter 10 dagar skrev jag- och frågade varför han inte svarat. Han trodde att jag hade blivit kidnappad eller uppäten, och där och då märkte jag hur mycket vi betydde för varandra. I april sågs vi för första gången, i juni åkte vi på Bråvalla tillsammans som volontärer och spenderade en vecka ihop, han kom på min födelsedagsfest och han är nu en av mina närmsta kompisar. Och vi mailar fortfarande. Tack Sandra.

  Lina 2015-12-21 20:02:38
  Svara
 • Hej! jag fick kontakt med två olika personer genom dina brevvänsinlägg. Båda bor i min stad och båda älskar hundar. Så vi började maila och efter ett tag var vi modiga nog att ses. Detta var för ett par år sedan och idag hörs vi nästan dagligen. Hundarna är såna himla bästisar och vill leka jämt. Har blivit så himla himla bra kompis med båda personerna och det är så fint att vi möttes här. Så tack för det.

  Josefin 2015-12-21 17:38:35
  Svara
 • Startade en friluftsgrupp via ditt brevvänsinlägg förra året och det blev så bra! Vi är ett gäng som ses en gång i månaden och gör någon rolig friluftsaktivitet tillsammans. Hittills har vi bland annat vandrat, simmat och ridit, paddlat kajak och stand up, åkt skidor utför och på längden och provat curling, höghöjdsbana och parkour. Vi har mycket kul planerat till våren, jag ser fram emot varenda gång. Stort tack Sandra!

  Sofia 2015-12-20 22:25:26
  Svara
 • Jag har träffat flera fina personer genom din blogg. Det är så bra för de man träffar har vanligtvis väldigt liknande intressen som en själv. Den första personen jag träffade var utomlands när jag inte hade speciellt många vänner, och vi klickade så otroligt bra och blev bästa bästa vänner. Det var första gången jag verkligen tänkte ”soulmate!” om någon 🙂

  ems 2015-12-20 11:02:11
  Svara
 • Det var någon gång i höstas man skulle hitta nya vänner när man flyttade till ny stad, vilket i mitt fall var Stockholm. Mailade med en himla gullig tjej, till slut bokade vi en fika i gamla stan som var hur mysig som helst. Även om vi kanske inte blev framtida vänner eller att jag ens blev kvar i Stockholm, så blev det så himla mysig sammanträffande. Visade sig att vi 9år tidigare hade vart på exakt samma språkresa i England och redan träffat varandra även om vi knappt minns det, världen är allt bra liten ibland!

  J 2015-12-19 01:45:07
  Svara
 • har en brevvän som jag skrivit sporadiskt med i flera år genom dig, jag har inte svarat på hennes senaste brev på flera månader, men det känns fint att ha brev att skriva när orken finns.

  Jenny 2015-12-18 19:49:01
  Svara
 • Flyttade från Umeå till Västerås för att min kille är därifrån. Vi knegade ihop till en lång resa och jag hittade inga jag klickade med på jobbet trots att det var ett café med främst unga tjejer anställda. Kände mig sämst i världen för det. Sedan hittade jag Denise i kommentarerna här, hon ville egentligen bara äta sushi och dricka vin så vi blev ingen bokcirkel eller liten klubb men vi blev vänner. Efter 20 lådor sushi och x antal urdruckna vinglas är det det finaste som hände mig i Västerås<3

  Nu har släpat med mig killen till Umeå. KOM OCH HÄLSA PÅ, DENISE!!! Jag bjuder på vin:)

  Ronja 2015-12-18 17:21:26 http://ronjaengberg.blogg.se
  Svara
 • Genom ett av din brevvänsinlägg har jag fått en brevvän som jag har mycket gemensamt med. Vi har inte träffat varandra ännu, men vi har skrivit till varandra i flera år. Känns fint att ha en hög brev att kunna läsa om när jag blir gammal <3 <3

  Hanna 2015-12-18 15:15:19 http://ackribi.blogpsot.se
  Svara
 • Träffade en himlans fin tjej här som precis skulle flytta till London. Vi sågs, klickade så bra första gången vi sågs, fikade massor och hon hade kunnat bli min bästa vän i London, men efter en alldeles för kort tid var hon tvungen att flytta tillbaka till Sverige …. dock så är hon från staden jag bodde i under några år och har massor med vänner i och besöker lite då och då! Tur i oturen! Hon är så himla fin och detsamma är hennes lilla son och jag saknar att ha henne i London. Men ni blir det brunch i Göteborg varje gång jag är nere!

  Anna 2015-12-18 13:02:15 http://merajuice.blogg.se
  Svara
 • Genom dina brevinlägg träffade jag en av mina närmsta vänner, vi båda var nyinflyttade i samma stad och kände inte så många så vi tog en kaffe på stan. Sen dess hade vi en fin tradition med söndags-sushi och vin och fnitter. Nu har hon dock flyttat härifrån men vi ses med jämna mellan rum och alltid när vi ses är allt precis som vanligt. Det är så himla fint när man träffar människor som man bara vet att denna person kommer jag känna livet ut. I vår är planerna att vi beger oss till London på en weekend tillsammans, är mer än pepp.

  Denise 2015-12-18 09:54:33
  Svara
 • Tack vare ett av dina brevvänsinlägg hittade jag en brevvän i andra änden av landen att dela mina tankar och känslor med. Hennes brev får mig att glittra både på insidan och utsidan.

  Myhrans 2015-12-18 09:48:38 http://myhrans.devote.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman