Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

Hej! Förlåt för lite sen måndagsbloggning. Eller ni kanske i och för sig inte ens har märkt det, vad vet jag. Hur som helst har jag städat lägenheten typ hela dagen och då KAN jag liksom inte sätta mig vad datorn för då fastnar jag där. Men nu så.
Måndag och jullov, det känns fint! Jag kommer nog gå ner till lite färre inlägg fram till fjärde januari så ni vet. Men minst ett om dagen kommer det såklart att bli.
Här kommer lite måndagspeppiga länkar.

Friday equals pasta.
En bloggläsare önskade att jag skulle uppdatera mitt pastainlägg från 2013 där alla länkar var trasiga sedan bytet till Metro. Nu har jag gjort det i varje fall, varsegod! För ännu fler pastarecept så kan ni förstås kika in i matkategorin.

lenadunham
ÄLSKAR dessa fotoautomatbilder på Lena Dunham och Jemima Kirke när de var 18 år. Från  Lenas instagram.


Vill rekommendera podcasten Konversation där två kreatörer möts och pratar om kreativitet. Lyssnat på tåg och tunnelbanor och tycker det är väldigt inspirerande. Särskilt Kerstin Ekman & Sara Stridsberg samt Barbro Lindgren och Karolina Ramqvist.


Vill även rekommendera tv-serien The Leftovers som jag först hörde om i Alex och Sigges podd. Extremt spännande, snart sett klart två säsonger på en vecka. Handlar om att 2% av världens befolkning helt plötsligt oförklarligt försvinner och man får följa de som blev kvar på jorden. Nagelbitning deluxe och dessutom står en av Lost-skaparna bakom serien. Finns på HBO Nordic.

creative

På Metro Mode Creative kan du bland annat läsa om,
Bloggarna julspellistor
En intervju med Nattskiftet
Elsa Billgrens jul
samt normkritiska julkort.

puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hallå TIPS TIPS om du inte redan har gjort det så tycker jag att du MÅSTE lyssna på Lena Dunhams Podcast! Den heter ”Women of the Hour” och är tyvärr bara några enstaka avsnitt + lite extragrejer. SÅ bra!

  Michelle 2015-12-23 01:44:08
  Svara
 • Åh, den där podcasten måste jag lyssna in bums! Finns inget bättre än att lyssna på podcast på väg till skolan eller i metron 🙂

  Sandra Nicole 2015-12-22 21:38:12 http://www.sandranicole.se
  Svara
 • Tips! Läs boken The Leftovers som serien är baserad på. SÅ bra.

  Cissy 2015-12-22 13:59:47
  Svara
 • OBS SANDRA
  Lena Dunham länken leder till pastainlägget (kan vara att det bara är så för mig).
  Kram<3

  Matilda Josefsson 2015-12-21 18:00:09
  Svara
 • Okej, tycker alltid att det vart svårt att visa nån att jag vill hångla. Det har alltid lett till att jag låtit den andra ta initiativet eller berätta för den att jag vill hångla för att den ska ta steget. Blandade resultat, såklart, men har alltid velat kunna våga visa att jag vill hångla. Så i helgen! Då använde jag ditt fantastiska tips om att växla medan att kolla på personens mun och dens ögon när vi pratade. Och det tog typ max 5 min innan vi hånglade! Så tack för världens bästa råd!!!

  Sara 2015-12-21 17:41:39
  Svara
 • Pasta är så himla gott och kul att laga! Gillar att man kan lyxa till pastarätter precis så mycket man vill.

  Klara 2015-12-21 16:06:26 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag läser alltid dina texter typ hela tiden, och nu senast en krönika (för hundrade gången) från juli 2012. Så slog en fråga mig!

  Du var, om jag minns rätt, mitt uppe i att skriva ”Det handlar om dig” i mobilens anteckningar när L gjorde slut med dig. Och sen skrev du ingenting under en låååång period. Och sen började du igen och det blev en bok.
  Frågan är, påverkade uppbrottet boken?? Liksom handlingen, karaktärsdrag, slutet eller något? Liksom fick du en annan syn på storyn, i och med att du fick ”göra om” ditt liv lite??

  Amanda 2015-12-21 15:34:57
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind