Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

första dagen utomhus 2016.

saturday.

Efter att ha legat i sängen hela himla första dagen på året och ätit pizza och kollat på fyra filmer vaknade vi upp till snö och sol den andra januari. Vi bestämde oss för att gå ut och äta brunch.

saturday.

På Katarina Ölkafé. Jag åt en matzo ball soup med en mac&cheese som side. Det var dögott.

saturday.
Efter maten tog vi en promenad längs med Årstaviken för att det var ju så vitt och fint ute.

saturday.

Snö!

saturday.

Sedan såg vi de här två lite längre bort och bestämde oss för att smyga fram och skrämma.

saturday.

Det blev mycket förvånade och vi firade med en gruppbild! Sa adjö när Pontus och Elsa skulle fika och vi skulle hem och städa bort nyårsafton.

.

Translation. First day outside this year. We had brunch at our favorite place on the street where we live and then took a walk by the water.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej sandra! du som är så grym på att tipsa om serier.. jag hoppas att när du får en lucka (på 10 timmar hehe) kollar på dokumentären Making a Murderer (netflix).. Jag hoppas att du ser den och skriver om den så att fler folk får upp ögonen .. Tänker inte spoila något men jag hoppas verkligen att den når fler och fler….. det behövs fortfarande…….. KRAM!!

  patricia 2016-01-04 11:39:05
  Svara
 • Elsker når vinteren er sånn! Du tar btw så fine og stemningsfulle bilder. Ha en fabulous uke!

  Ingvild 2016-01-04 09:11:37 http://ingvildhappy.blogg.no
  Svara
 • Hej sandra! Du skriver ju ibland om att dricka och så, och fattar att du inte vill lämns ut allt, men blir du nånsin f ö r full? Så att du typ kräks, ramlar eller säger konstiga saker? Jag hade en av mina första fyllor på nyår (Fyllde 18 i dec) och kräktes både under kvällen och dan efter. Kan vissa dricka och vissa inte? Har du några kompisar som inte kan? Hehe bara för att jag aldrig mer vill dricka efter att ha skämt ut mig inför ”honom” bläää. Jaja puss

  Johanna 2016-01-04 01:39:27
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej. 🙂 Att du dricker för mycket och kräks under kvällen en av dina första fyllor är inte det minsta konstigt. Det blir så, efter några gånger börjar man lära sig hur det känns när man närmar sig sin gräns, man vet ungefär vad man tål, och om man får i sig lite för mycket kan man (oftast) hantera det bättre – börja dricka vatten, ta det lugnt. Etc. Sandra har festat förr, hon vet nog vad hon gör. 🙂

   Sen vill jag bara säga att det inte är något konstigt heller att du kräks dagen efter – det gör jag fortfarande när jag är riktigt bakfull, eller när kroppen bara bestämt sig för att jävlas. (en gång låg jag helt knockad en hel förmiddag och kräktes galla efter TRE cider kvällen innan)

   Drick försiktigt bara och undvik starksprit och stora mängder rödvin. 🙂

   Emelie 2016-01-05 09:39:01
   Svara
 • Hej Sandra!

  Nu är det så här att jag dejtade en kille för typ 3 månader sen, ganska kort med intensivt. Det avslutades mest för att han va oskön och inte hörde av sig så ofta och typ att jag fick intrycket av att han inte var intresserad. Så jag avslutade det, också för att han var så sjukt självupptagen och betedde sig som en douchebag på sms men var så sjukt gullig när vi sågs.

  Problemet är nu bara att jag inte kan släppa honom. Jag håller på att bli galen på mig själv och ångrar mig såklart supermycket. Har verkligen på alla sätt försökt släppa honom, men han finns kvar här och jag kan inte sluta crusha på honom. Nu var det 3 månader sen vi sågs senast och 1,5 sen vi slutade skriva till varandra. Frågan är nu, ska jag bara skita i honom och försöka allt jag kan att komma över honom eller ska jag höra av mig? Inbillar mig att det är okej, att han inte tog det så hårt när jag avslutade det. Ska jag våga höra av mig? Tänker att jag inte har någonting att förlora heller. Men jag håller på att bli galen, så snälla hjälp mig! puss!

  Majken 2016-01-04 00:02:12
  Svara
 • Elsa looks so adorable <3 <3 <3 I'm sooooo happy for her and Pontus about being parents, yay!

  Btw, looks terribly cold, but of course you were wearing a skirt! What tipe of tights you were wearing? Here in Barcelona is not that cold and yet people doesn't understand how I can wear a skirt all year long hahahaha!

  Libertad 2016-01-03 19:56:25 http://www.sahakiel.blogspot.com
  Svara
 • hej sandra! har precis fikat med en kompis och jag har haft problem med en kille i tre år och vi har pratat om honom ca 1000000 gånger och nu satte hon ner koppen, smällde handen i bordet o ba ”nä frida, nu får du allt skriva till sandra beijer och be om hjälp.” såhär ligger det till: jag har känt honom i tre år, blev förälskad efter ungefär 2 sekunder som värsta love actually-klyschan och var tvungen att bryta med min dåvarande partner efter ungefär ett halvår av att försöka komma över honom. vi blev kompisar ganska fort och är idag nära vänner. jag är fortfarande helt jävla hopplöst kär. det är bara det att ibland tror jag att han vet, och han lämnar alltid små antydningar om olika grejer och ”råkar” alltid smsa att han saknar mig/vill ses när jag precis träffat någon annan. som om han hade en jävla radar. vi går i samma årskurs sista året på gymnasiet. och jag vet att jag bara borde bryta – men han är en viktig vän för mig OCKSÅ plus mr big. dessutom har han haft ihop det med två nära vänner till mig – och därför totalt off limits i all framtid pga the rules of feminism. VAD FAN SKA JAG GÖRA????? AKUTHJÄLP BEHÖVS.

  F 2016-01-03 18:37:18
  Svara
 • Jag vill tipsa dig om kortfilmen Afternoon Tea, finns på SVTplay och är fyra tanter som pratar om livet och att vara gammal, påminner lite om det där programmet du tipsade om där en tant var hundraett år eller vad det var. Tror du skulle gilla det 🙂

  Olivia 2016-01-03 16:27:34
  Svara
 • Haha vad gullig Elsa är som står på tå vid lång-skånkarna 🙂

  Hanna 2016-01-03 15:33:07
  Svara
 • så mysiga bilder!

  Emilia 2016-01-03 14:57:53 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • Fin början på det nya året! Älskar att marken äntligen är vit <3

  Matilda 2016-01-03 12:49:19 http://www.matildigt.se
  Svara
 • Älskar detta! Som lantis har jag inte möjligheten att kila ut direkt på stan och käka frulle, vilket väl möjligtvis skulle kunna vara en av nackdelarna med att bo som vi gör. Men snön och färgerna sen, underbart! Och ni ser så lyckliga ut. Ser ut att ha varit en fin start på nya året!

  Mikaela 2016-01-03 12:28:04
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman