om mig

outfit of the day 2015. july – december.

cap d'antibes.
Låt oss dyka ner i lite dagens outfit-nostalgi (typ) och spana in hur jag såg ut det sista halvåret av 2015! Det börjar med juli, den där månaden när man har glömt bort hur det känns att frysa ni vet.

juli
JULI.
Juli innebar allra mest badkläder. Ett par shorts shorts eller en kjol att drogs på när man skulle äta lunch eller så. Jag slog även till på en Moschino Barbie Bag på Netaporter-rean, den är som en godis.

aug1

AUGUSTI.
Min födelsedagsmånad! Jag klippte av ett par ljusa jeans till ankelkorta, bar t-shirt jämt och hade inga strumpbyxor.

aug2

Augusti var även den månad som jag bestämde mig för att bli blondie. Kändes himla bra.

september

SEPTEMBER.
Jag var lyckligt blondin under indiansommaren som stannade ett bra tag in i september. Bar jeansjackor av olika slag (en fodrad när det blev lite kallare) och hade läppstift i olika rosa nyanser.

oktober

OKTOBER.
I oktober la jag in en guldig nyans i mitt blonda. Helt enkelt för att komma närmare min naturliga hårfärg så man slipper dras med så mycket utväxt. Jag köpte min fina blå kappa från J Crew (topp bästa klädköp förra året!) och Frankie tog fina bilder på mig när jag var i New York.

november

NOVEMBER.
November var kängor med klack, en ny collegetröja, glittertröja och höga mörkblå jeans när jag spelade skivor på Monkis butiksöppning. Samt världens finaste sneakers som jag verkligen inte vågar använda förrän det blir varmt igen + testning av glasögon.

december

DECEMBER.
Den sista månaden vi har är ju ganska festlig, så därför var jag finklädd ofta. Disneytröja på julbord med familj, glittertröja på julfest, blårutig klänning på julafton och spets på nyår!

 

Spana in januari till juni 2015 här om du missat.

Kommentera
Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...

Du glömde fylla i ditt namn!

4 kommentarer
 • Hade varit fint att få se hela outfiten lite då och då? Jag antar att du inte har bara t-shirt inomhus eller under jackan? Mest eftersom det vore alldeles för kallt. Kanske inte för alla, men jag har fått för mig att du kanske är en såndär frusen själ som jag.

  N 2016-01-13 09:18:35
  Svara
 • Vad blev det för glasögon? :)

  Lisa 2016-01-12 19:05:46
  Svara
 • Sååå underbara bilder :) haha och visst är det så att man har glömt av kylan lagomt till juli!

  Jennifer 2016-01-12 15:28:35 http://jennifers.nu
  Svara
 • Vill ha allt i din garderob! *smiley med hjärtögon*

  sandra 2016-01-12 11:17:57 http://sastronauten.blogg.se/
  Svara
NYHET
Sandra Beijers webbshop
Dölj
Hälsa
Foodjunkie
senaste
Hälsa
Fannie Redman
9 tim
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
10 tim
Mode
Petra Tungården
10 tim
Lifestyle
Sanne Alexandra
10 tim
Mode
Linn Eklund
11 tim
Home
Andrea Brodin
12 tim
Creative
Linn Wiberg
12 tim
Creative
Flora Wiström
14 tim
Home
Julia K
14 tim
Lifestyle
Elin Johansson
15 tim
Hälsa
Anja Forsnor
20 tim
Lifestyle
Linn Herbertsson
20 tim
Hälsa
Josefines Yoga
20 tim
Hälsa
PT-Fia
21 tim
Creative
Sandra Beijer
21 tim
Creative
Sandra Hjort
23 tim
Hälsa
Träningsglädje
1 dag
Creative
Sara Edström
1 dag
Lifestyle
Tess Montgomery
1 dag
Man
Kevin Triguero
1 dag
Mode
Emelie Wikström
1 dag
Mode
Pamela Bellafesta
1 dag
Man
Philip Conradsson
1 dag
Home
Sanna Fischer
1 dag
Lifestyle
Dasha Girine
1 dag
Man
Martin Hansson
2 dag
Mode
Chrystelle Eriksberger
2 dag
Man
Johan Hurtig
3 dag
Home
Amelia Widell
3 dag
Mode
Fanny Ekstrand
3 dag
Man
nycstreetjournal
3 dag
Man
Niklas Berglind
4 dag