Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en lista om en onsdag och allt det andra.

#monkistyle
What day is today?
Onsdag, hej hej!

What are your plans for tonight?
Jag och min mamma ska äta middag på Carousel och sedan ska vi på bio och se Joy!

Two good expressions:
Shit pommes frites och ingen fara på taket är i alla fall två uttryck jag använder ganska ofta och tycker att fler borde slänga sig mer med.

If you could have a perfect day, what would it look like?
Det är sommar! Vi vaknar jätteutvilade och är lediga fastän det är tisdag. Vi äter frukost på balkongen och lyssnar på ett sommarprat. Fil med jordgubbar kanske och löskokt ägg till det. Sedan tar jag en löprunda för att jag får feeling och det är inte jobbigt eller tråkigt, inte ens lite. Och så fixa i ordning sig; en kjol, tisha och en jeansjacka. Läppstift blir det nog idag också. Ut på stan, promenad genom gamla stan, förbi city (- Ska vi stanna ett ta ett glas cava på Berns? – Klart vi ska!) vidare mot Hagaparken. Där badar ett gäng kompisar och har picknick. Picknicken blir fest när dagen blir kväll, någon har med sig en högtalare (och ett gäng hundar). Sedan förflyttar vi oss till en uteservering på Söder, äter middag (hej skaldjurspasta), går till en hemmafest på en innegård, dansar, skålar, hånglar nattbadar klart slut!

What makes you happy to hear people say about you?
När någon säger att jag är rolig eller snäll. Det är det bästa man kan vara tycker jag.

Who do you miss?
Jag saknar mig själv som jag är på den ljusare tiden av året. Känner mig som ett skal just nu. Och ja jag vet, jag klagar så himla mycket på vintern, men det är min blogg och jag gör som jag vill och jag avskyr den här perioden av året. Hade jag haft en frilansade pojkvän hade jag inte bott i Sverige fram tills april.

Something good to have?
Spaghetti, parmesan, vitlök och ägg. Då blir allt bra.

What do you think is funny?
heyclark

What do you look like when you’ve just woken up?
Som ett troll.

What was your last entry in the Notes app?
”Smashbox BB Cream Eyes”, en concealer jag gillar som jag ska köpa när jag ÅKER TILL NEW YORK SNART.

What are you reading?
Jag läser Gudarna av Elin Cullhed. Hittills mycket bra.

 

Lista stulen av fröken Mariell Hjartesmil.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Håller också med om vintern, och det känns så jävla inte okej. Varför ska det kännas som att halva livet bara är en enda stor depression pga väder och brist på ljus? Jag vill verkligen bort från Sverige, men har inte möjlighet än. Men jag tänker att jag sen, om något år, MÅSTE bort, för såhär kan en inte leva. Men är nog lite feg också.. Så himla tröttsamt, hoppas jag är mindre feg när jag har praktisk möjlighet att flytta utomlands en stund. Men i alla fall, hur gör ni andra för att orka? Vilka småsaker tar en från en dag till en annan? För mig är det nog att försöka hitta på roliga saker med människor jag tycker om så ofta som möjligt, men svårt ibland när en jobbar olika tider.. Att pinteresta ljusa öppna hem hjälper också lite ibland. Finns det fler smarta grejer?

  Evelina 2016-01-16 23:43:23
  Svara
 • Angående det här med att vilja fly vintern men att ha en pojkvän som inte kan/vill det. Hur känner du för det? Jag skulle egentligen bara vilja packa ihop allt och flytta till ett varmare land men min kille trivs bra här och ser ingen mening med det. Vill inte göra slut men är rädd att bli bitter 🙁

  Karin 2016-01-14 08:36:47
  Svara
 • Vink vink. Jag känner också som du på vintern. Klaga på, det är ju asjobbigt att känna så och jätteskönt att få bekräftelsen på att vi är fler 🙂

  KUL MED DINA NYA ROMAN OCKSÅ! Peppen!

  Linn 2016-01-13 14:51:15
  Svara
 • Åh jag känner lika om vintern. Varje år känns det lika tufft:/

  Addis 2016-01-13 13:18:33
  Svara
 • åh, vart är skorna ifrån på första bilden? så himlans fina! Är dom lika bekväma att gå i som det ser ut? 😀

  towe 2016-01-13 08:09:44 http://lillap.devote.se
  Svara
 • alltså woooooord på vintern. älskar att vara tillbaka i skandinavien för första gången på ett år på alla sätt och vis men efter att ha halkat runt i äcklig snömodd i tre veckor nu förstår jag varför jag inte bor här. :'(

  Vicky 2016-01-13 07:46:04 http://vickys.se/
  Svara
 • Åhhh vill inte vara den som är den, men om ni kan boka om, se något annat än Joy. Såg sen på bio i mellandagarna och den var inte alls bra; tråkig dialog och väldigt seg. Förlåt för partypoop!

  Nastasja 2016-01-13 07:32:31 http://nastasja.blogg.se
  Svara
  • Svar på Nastasjas kommentar.

   Jag tänkte just gå in o kommentera att; ÅH du kommer gilla Joy! SNYGG film med dialog, tycker jag. Viktig och lite kul och Jennifer Lawrence gör hela filmen cool. Se den!

   Amanda 2016-01-13 09:05:19
   Svara
   • Svar på Amandas kommentar.

    Åh, fick dåligt samvete nu att jag klankade ner på’n innan hon fick skapa en egen uppfattning. Hade kanske alldeles för höga förväntningar. Kul att du gillade den!

    Nastasja 2016-01-13 12:40:04 http://nastasja.blogg.se
    Svara
    • Svar på Nastasjas kommentar.

     Ni är söta 🙂

     Blir så glad att det är en sådan god ton bland kommentarerna här. Man vill gärna vistas häromkring och lära känna alla <3

     thesadbox 2016-01-13 22:13:12 http://thesadbox.wordpress.com
     Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström