Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

nya gardiner.

the bedroom view.

Omg hej jag är på Ikea i detta nu. Ska äntligen kirra gardiner till vårt sovrum som annars har den här utsikten. Kan vara den finaste utsikten jag någonsin haft från ett fönster för övrigt. Känns som en Astrid Lindgren-saga när man tittar ut, särskilt till snön.

Men sedan vi skaffade den här spegel på väggen mittemot (fick den i julklapp om ni minns!) har insynen blivit dubbelt så mycket insyn. I alla fall känns det så. Så nu blir det gardiner för hela slanten. Ett par vita enkla tunna tror jag blir fint. Ny garderob ska vi kirra också! Kommer bli så bra det här tror jag.
Hörs imorgon, då är det fredag. Och inte bara vilken fredag som helst, jag lämnar in mitt bokmanus som jag har slitit med i princip på heltid i ett gäng månader. Äntligen kan jag ge den här platsen lite mer uppmärksamhet, ser så framemot det. <3

 

Translation. We’re at Ikea getting drapes for our bedroom window.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Tänkte bara höra vart ”affischhängaren” eller vad det nu heter kommer ifrån? 🙂

  Annica 2016-01-15 16:16:37
  Svara
 • Första bilden!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3

  Amanda 2016-01-15 15:50:37
  Svara
 • Spännande med ny bok!

  Lindah 2016-01-14 22:47:00 http://iamlindah.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!

  Jag har ett förslag på en sak jag skulle vilja se på bloggen! Jag bor i Stockholm jag också och jag har en kille och en massa kompisar. När vi är lediga tycker vi om att hitta på saker. Jag eftersöker tips på trevliga aktiviteter i den här stan! Alltså inte enbart restauranger och sådär, har lite för lite pengar för att käka ute varje helg (student!) Men typ, trevliga saker att göra på en lördag! Men sin kille eller sin tjej eller sin bästis.

  Sofia 2016-01-14 22:17:46
  Svara
 • Ditt hem är så fint Sandra! Kram<3

  Tora Hansson 2016-01-14 20:46:27 http://torahansson.blogg.se
  Svara
 • Hur fixar ni att sova utan någonting för fönstret? Tänker både på solen och insynen…

  Annette 2016-01-14 19:39:32
  Svara
 • Så himla fin utsikt!! Känns så himla mycket ”typiskt” Stockholm (eller iaf hur jag tänker att en målar Stockholm)!!

  Sandra 2016-01-14 17:46:38 http://tantsandras.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind