Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Q&A. om tokyo, vibrators och champagneglas (bland annat).


Hej! Jag minns din Q&A när du visade upp din vibrator och jag tyckte den såg så anspråkslös och icke-skrämmande och bra ut, men hittar inte videon! vill hitta en liknade på nätet men tycker det är obeskrivligt svårt. kan du sandra eller nån bra läsare tipsa om var jag kan hitta nån snäll vibrador som inte ser ut som en stor kuk utan mer som en liten böna som jag har för mig att jag sett att de kan se ut som

→ Hej! Den heter Lelo och du hittar den i detta klipp typ 6.30 in och framåt!


Finns ju ingenting godare än smör! Hur kommer sig detta?
→ 
Haha så många som frågade detta när jag skrev att jag åt margarin istället för smör på mackan. Visste typ inte ens att någon bredde smör på sin macka, trodde alla använde margarin. Jag använder Bregott för tillfället.


ang bok 2: JAG TAGGAR SÅ MYCKET! Vet du när vi kommer få se ett omslag? Har gott och tänkt hela 2015 ”undrar när sandras andra bok kommer ut hoppas snart” och nu!!!!! Älskar ditt skrivsätt <33 Kram på dig
→ Vad glad jag blir! Omslaget är nästan färdigt : D
Så himla fint är det också. Men jag håller på det lite längre, vi håller på att finjustera det. I mars kanske det blir tajm för er att se!


HEJ FINA DU! Jag blir så avundsjuk på att din hy alltid ser så flawless ut fastän du skriver att du har problem med eksem. Vad är dina hemligheter?? Jag har atopiskt eksem som blossar upp då och då, mest runt ögonen, och INGET hjälper just nu. Försöker jag sminka över det blir det bara som kakor och absolut inte flawless. Puss o kram från rödflammig tjej
→ 
Hej! Hemligheterna är instagramfilter och kontrastökning i photoshop hehe : ) Nej men jag är ju sjukt torr men denna vinter har jag faktiskt lyckas hålla just mina eksem i schack. Jag har använt en ansiktskräm från USA som heter First Aid Beauty Ultra Repair Concentrate samt Eucerins snällaste ansiktskräm. Så fort det börjat blossa upp har jag även tagit en allergitablett (typ pollentabletter men för vintern) och då har svullnader etc lagt sig. Jag gör även ansiktsmask en gång i veckan, och en nattmask en gång i veckan som jag sover i. Ang smink rekommenderar jag att blanda upp sminket med ansiktskräm så blir det inte lika kakigt och mer återfuktande!


Konstig fråga kanske! När du köper ciggisar, behöver du fortfarande legga? Jag är 24 och ingen ber fan om leg längre!!! Innan var jag förolämpad för att de frågade (såg jag ut som 15 eller?), nu är jag förolämpad (och rädd) för att jag ser ut som 40 då eller? Haha. Så alltså. Behöver du legga för det mesta?
→ 
Haha, tvivlar på att du ser ut som 40, dock kanske du har en stadig, mogen blick! Jag behöver legga på cigg 8 gånger av 10, vilket är ganska knäppt eftersom jag fyller 32 (åh) i år. Jag kan liksom inte tänka mig att de bakom disken tror att jag är 17 år, men däremot kanske de snabbt tänker ”ung person här, bäst att jag jag frågar”. Har ju extremt runt ansikte vilket bidrar till babyface :))) Skulle säga att jag ser ut som yngst 25 år, och bara isåfall om jag går lite snabbt förbi dig på gatan : )


Kanske lite personlig fråga men drar den ändå så är det upp till dig. Vad använder du för slags bh? Tycker det är så sjukt svårt när man har något tight över och man inte vill att sömmar eller textur ska synas för mycket.

→ Jag använder runda (oftaste vadderade) t-shirt-behåar. T-shirtbhs är the shit, inga sömmar syns då. De finns utan bygel och vaddering också såklart. Jag tycker det bara det är så fint när brösten typ ser tecknade ut under t-shirts. ^^ Jag kan göra ett inlägg med mina bh:s om du vill? Lycka till i jakten!


Var du på Elle-galan i år? Om inte, varför då? (Antar att du brukar få en inbjudan)

Nej, jag var inte på Elle-galan. Får aldrig inbjudan dit. Får typ inte inbjudan till typ några större Bindefeld-event och tror att det är för en gång, i bloggarnas begynnelse, (2008 kanske?) så ringde den PR-agenturen mig flera gånger om dagen och bad mig skriva om deras grejer i min blogg, vilket jag såklart inte gjorde. Pr-byråerna hade inte riktigt fattat grejen med bloggar och deras idé än. Min kompis Nina skrev om det i sin egen dåvarande reklamblogg, hur sjukt det är att de inte bemödar sig att ens fundera på vad bloggarna kanske har för intressen och vad som passar dem, och tog då ett exempel från när vi satt på ett möte (det var när jag jobbade på reklambyrå) och helt plötsligt ringer pr-agenturen mig och frågar om jag kan skriva om att Brolle Jr släppt ett nytt album (?!). Detta blogginlägg ledde till en artikel i Dagens Media och sedan dess är jag på hans svartalista more or less. Moget.


Jag har en liten fråga. Du har ju skrivit två böcker nu, så du borde kunna svara på det här. Jag håller nämligen på att skriva en bok. Alltså jag har inget kontrakt eller så utan kämpar från noll just nu om man säger så. Jag har blivit refuserad ett par ggr förut på barnboksmanus men den här gången skriver jag på en roman för typ … unga vuxna/vuxna (svårt att bestämma ålder). Jag tänker inte ge upp min dröm bara för tidigare nederlag! Jag SKA skriva och ge ut en bok (/flera böcker hehe). Men hur långt bör ett bokmanus vara? Alltså jag förstår ju att det inte är antalet sidor som gör boken. Men som någon riktilinje liksom. Skriver med dubbelt radavstånd och lite indrag för jag har hört att förlag vill läsa det så. Blir då en sida i datorn ungefär en sida i tryckt bok tillslut eller brukar det skilja mycket mellan pappersmanus och färdiga boken? Snälla berätta om dina erfarenheter

→ Hej! Jag har läst att en roman ”ska” vara mellan 200-600 000 tecken. Eller det läste jag på nätet när jag googlade lite förut. Vet inte alls om det stämmer dock, min första bok var runt 170 000 tecken så den var ju ”egentligen” för kort då för att vara en roman. Jag tror inte man ska snöra in sig i teknikaliteter när man skriver. Det är ju din text och din handling som är det absolut centrala. Är den tillräckligt bra borde du ju kunna lämna in den handskriven liksom, det är ju inte något slags akademisk prov så, utan handlar ju framförallt om att fängsla någon. Här hittar du mina skrivstips! lycka till och kram!


Hur fixar ni att sova utan någonting för fönstret? Tänker både på solen och insynen…

→ Solen har jag aldrig några problem med, jag kan sova i dagsljus, det gör mig inget. Vaknar liksom hellre med naturligt ljus än behöva dra upp en rullgardin. Dessutom tycker jag det är ganska läskigt med kolsvarta rum. Ang. insynen är vårt sovrum vinklat där huvudändan av sängen står. Rummet är liksom inte fyrkantigt utan sexkantigt. Det gör att fönstret inte visar in i vår säng utan fotändan av sängen, vilket minskar insynen. Men nu blir det dock gardiner! kram


Angående det här med att vilja fly vintern men att ha en pojkvän som inte kan/vill det. Hur känner du för det? Jag skulle egentligen bara vilja packa ihop allt och flytta till ett varmare land men min kille trivs bra här och ser ingen mening med det. Vill inte göra slut men är rädd att bli bitter : (
→ 
Hej! För mig själv så minskar liksom ångesten över att ”vara kvar” i och med att jag faktiskt bodde utomlands för några år sedan. Det gör att jag på något vis kan gå runt med insikten att jag vet att det går, jag har gjort det förut och kan således göra det igen. Innan jag flyttade till New York hade jag dock en ohållbar känsla i bröstet och den slutade ju också med att jag stack, och min expojkvän var kvar i Stockholm. Det var hårt för oss, men jag ville inte vara kvar, och till slut förstod han. Han flyttade ju också till USA sen, men det kanske inte är så självklart att alla gör. Nuförtiden löser jag min utomlandslängtan genom att vara längre perioder i New York. Sedan jag flyttade därifrån har jag snittat på två månader i New York allt som allt varje år, och det är ju ganska mycket. Om en månad ungefär drar jag till Tokyo ensam i fem veckor för att stilla det suget. Det är som att jag lägger ut små mattor av utomlands-kickar så att jag kommer hem till Stockholm med ett lite mindre behov av att dra. Jag älskar ju Stockholm och trivs med att bo här, men det är klart att man känner sig lite låst ibland. Jag förstår dig alltså. Jag har faktiskt inget konkret svar eller en lösning, just nu tycker jag situationen som jag har nu funkar bra, men jag vet också att min magkänsla kan vara oberäkenlig. Jag hoppas att jag i framtiden kommer ha möjligheten att spendera vinterhalvåret på annan plats. Vi får se! Om din kropp skriker efter att bo någon annanstans får man nog väga vad som är mest värt. Livet är så kort, för mig bankade New York högre än Ludvig den där gången för några år sedan. Vi hade ju distansförhållande i några år men det är också svårt. Vill du bo på olika platser tycker jag du ska göra det, men att förlora personer man älskar kan man också fundera på om det är värt. Jag vet inte riktigt själv, jag vet bara att jag inte ångrar en sekund att jag flyttade utomlands. Förlåt för förvirrat svar. puss.

 


Hejjjj!!! Har en kort liten fundering*: Hur länge tycker du att man bör vara singel efter ett låååångt förhållande? Jag gjorde slut med mitt ex (efter 4 år) i augusti, och typ dagen efter (skojar ej) började jag träffa en annan och blev kär direkt, även fast vi har tagit det väldigt långsamt och mest gått hem tillsammans efter fester och så. Nu har jag fått veta att han den andra är lite kär i mig också, och jag tänker på honom jääämt och vill bara vara med honom. Men samtidigt har jag ju knappt varit singel alls, har hånglat med några på fest och legat med två främlingar, men har ju ändå liksom tänkt på den här nya killen konstant sen det tog slut med min förra. Tänk om jag bara vill ha honom för att fylla tomrummet efter mitt ex??? Hjälp, vet inte om jag vågar köra på det här eller om det kommer sluta med att jag sårar honom supermycket : (
* Haha, kort fundering..
→ Hallå finns väl inga regler i kärlek. Är man kär så är man kär. Du kommer märka efter ett tag om det är ett rebound eller inte. Men det är klart att du måste testa. pusss lycka till!


When are you going to Tokyo again? Are you planning on visiting other cities in Japan?

→ In march! More info coming soon : ) I would love to go to Seoul over a weekend, I’ll always wanted to visits South Korea. But we’ll see!


Hello!
Vart har Alexandra införskaffat sig sin paljettstass någonstans? Den är ju fabulöst tjusig!
→ Den är från Nelly!


Hej Sandra! Jag har länge varit ute efter de perfekta champagneskålarna och dina var ju superfina + verkar vara perfekt storlek. Var är de inköpta?:)
→ Våra champagneglas är från Adesso, en butik på Åsögatan 126. Kostar 28 kr styck om jag minns rätt!

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
48kommentarer
 • Hej Sandra!(Och ni andra (: )
  Som en fantastisk och livsvan(Mer än en 17 åring i alla fall) människa med massor av fantastiska vänner så skulle jag verkligen behöva råd. Råd på hur en på enkelt sätt kan laga en aning trasig kompisrelation. Där saker och ting bara blivit lite fel på sistone i den krångliga tonårsauran men en ändå älskar varandra mer än allt. Där det går från att skriva varenda dag till att fundera i minst en halvtimma på om en ska skicka detdär meddelandet eller inte eftersom en inte pratat på tre dagar och han läste men svarade inte på under senaste konversationen så han kanske inte vill prata? Allt är så knas. Att prata om det är inget alternativ. Skulle otroligt gärna uppskatta lite tipps och trix för hur detta ska gå att lösa. Hur vi kan gå tillbaka till som det var innan.

  Massor av kramar <3

  Matilda Josefsson 2016-02-10 13:59:11
  Svara
 • till dig med en kort liten fundering!!!!! GOO
  jag var i samma situation som dig, eller jag och mitt ex var tillsammans i två år, vi gjorde slut och direkt föll jag för världens finaste människa. han hjälpte mig igenom breakup-tiden, jag flydde två månader till USA och var ”själv” men det gick liksom inte hur mycket jag än försökte, och vi tog det sjukt långsamt men 6 månader senare blev vi tillsammans. nyss firade vi vårt tredje nyår tillsammans och han är den finaste jag vet. precis som sandra säger, kärlek har inga regler. det kan vara den finaste människan du träffat, som i mitt fall, och man ska inte låta den finaste människan gå bara för att man är principfast. kör <3

  sa 2016-01-19 23:42:17
  Svara
 • Bregott är inte smör. Sandra har helt rätt. Det är inte rent smör i Bregott utan en blandning av smör och olja (enkelt förklarat). Om det är smör i paketet står det uttryckligen smör. Det är enligt svenska riktlinjer och regler.

  Mvh/Livsmedelsingenjören

  Katarina 2016-01-18 14:23:23
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Fast bregott är ju inte margarin?

   Tove 2016-01-18 17:35:20
   Svara
   • Svar på Toves kommentar.

    De har själva definierat det som en matfettsblandning vilket stämmer bra överens med vad det är. Smörgåsmargarin är det en del som kallar det vid bordet. Egentligen är det orelevant vad gemene man säger. Vill man kalla det smör eller margarin eller matfettsblandning och är nöjd, Do it!
    Viktigt är ivf att livsmedelsföretag följer riktlinjer för livsmedel och inte ”luras” med märkning vilket Arla/Bregott inte gör. Kika på Arlas hemsida.

    Kram och god natt

    Katarina 2016-01-18 21:37:12
    Svara
 • Mest troligen är det ju så att bregott är smör, och människor reagerade himla mycket över att vissa kallar det för margarin 🙂 Angående BH:inlägg, kör! Och låt oss i kommentarsfältet ge tips (för de som inte hittar i sin storlek, modell, tycke, omsorg eller liknande). För mig är nämligen hela bh-grejen absurd och jag hittar ingenting i min storlek (65G – måste dessutom vara balconett) så bh-tips av dig och alla vi läsare vore ett super inlägg!

  Amanda 2016-01-18 12:30:32
  Svara
 • heeej! ville bara säga 1) klart du ska dra till seoul när du ändå är i ”närheten”. Var där en vecka förut och det är himla fint, lite liknande japan men öppnare typ. och knäppt så klart. och goood mat (plus lättare att vara vegetarian). OCH: supertipset är att bo på ett jimjilbang – dom finns överallt, är billiga och e-p-i-s-k-a. googla och se! och 2) litet tack bara för att din blogg alltid öppnar länkar i egna flikar, det är en bra inställning tycker jag :))) kram!

  Helena 2016-01-18 10:09:12
  Svara
 • Hej! Vill också tipsa om Protopic, om du inte har provat det innan. Den är toppen just för eksem kring ögonen där huden är så tunn och känslig. Be om den på vårdcentralen eller av din hudläkare. Den räddade mig när jag fick atoptuskt eksem runt ögonen för några år sedan och ingenting annat fungerade.
  Byt ut eller sluta ev med alla produkter ett tag också (krämer, smink, you namn it). Man kan få kontaktallergi helt plötsligt av en mild kräm man använt i åratal så kan vara värt ett försök.
  Men rekommenderar Protopic!

  Amelie 2016-01-18 07:27:32
  Svara
  • Svar på Amelies kommentar.

   Instämmer verkligen! Jag har haft atopisk eksem i hela mitt liv och kämpat med diverse salvor och kortisonpreparat, men Protopic är det enda som hjälpt mitt såriga och svullna ansikte fullt ut. Jag inte haft något eksemskov i ansiktet på ca 3 år vilket är ett himla mirakel för mig. Haha låter som ett reklamblad- men det funkar verkligen riktigt bra! Det är dock värt att nämna att Protopic gör en riktigt solkänslig och det är superviktigt att använda solskydd med hög SPF. Jag skrev ett inlägg för ett par år sen om mina eksem och mediciner, det heter Vinter/Vårhy om någon skulle vara intresserad.

   Annelie Komorowska 2016-01-19 20:29:24 http://liebeskoma.blogspot.se/
   Svara
 • känner nu att det är min tur att skriva av mig lite och ja det är ex-related så here it goes!
  blev dumpad för drygt två år tillbaka av en tjej som jag hade ett ganska långt förhållande med. även fast att det var kanske det jobbigaste jag hade vart med om så sa jag åt mig att gå vidare och inte titta tillbaka. träffade senare en annan, som jag tappade känslorna för och det sket sig. två år senare (idag) har jag på något märkligt sätt börja älta och tänka massa på den där första kärleken som jag i början nämnde. jag har vart helt övertygad om att jag har gått vidare men börjar ifrågasätta mig själv idag och stör mig något enormt på att jag kanske försöker förneka mig själv? jag är ju liksom inte ett dugg intresserad av att återuppta kontakten med henne. är jag knäpp?

  Kevin 2016-01-17 23:33:58
  Svara
 • Hej!! Detta känns så konstigt för har aldrig kommenterat något liknande förut men nu är jag så förvirrad/frustrerad/fattar ingenting att jag måste fråga någon som inte är en kompis, och efter att ha läst din blogg så länge jag kan minnas så känns det självklart att fråga i alla fall. Det handlar så klart om en kille. Vi träffades i höstas på en middag, hade jättekul och satt i princip ihop hela kvällen och betedde oss som ett nykärt par haha. Han hör av sig dagen efter och vi chattar i några dagar om allt och ingenting och det slutar med att vi kommer överens om att ses när jag är tillbaka i stockholm där han bor (jag bodde då utomlands). Tiden går och jag hör sen av mig när jag flyttar tillbaka till stockholm, han visar sig jätteintresserad och frågar ut mig på dejt (!) men tyvärr så har jag redan planer jag inte kan avboka, så vi ses inte. Julen kommer och han är utomlands. Men sedan på nyår hörs vi och chattar hela natten men han är tyvärr i alperna så vi ska, igen, höras när han kommer hem. MEN sedan dess – inte ett ord. Det har snart gått 3 veckor och det är som att han har gått upp i rök. Fattar ingenting??? Borde jag höra av mig igen, fastän det var ”hans tur” och jag hörde av mig dem två senaste gångerna? Eller borde jag vänta lite till så han kanske hör av sig? Är som sagt väldigt förvirrad för fattar inte vad som kan ha ändrats från att vilja gå på dejt till att inte ens höra av sig? POK!

  Eba 2016-01-17 22:16:09
  Svara
 • Ang. smör/margarin så tror jag det är en generations-/uppväxtgrej vad man säger. Uttrycket smörgåsmargarin har ju funnits. Är man uppväxt med det uttrycket så tänker jag mig att man automatiskt kallar allt smör/margarin som man brer på mackor för bara margarin.

  Erika 2016-01-17 21:32:10
  Svara
 • Hej Sandra! Jag gjorde slut med mitt ex för ungefär fyra månader sedan. Hela tiden har jag tänkt att jag så småningom kommer träffa någon bättre, även om det inte är lätt att komma över honom. Det jag funderar över är hur det kommer bli när jag träffar någon ny, med alla grejer som var ”våra” så att säga. Det känns så tråkigt att inte kunna använda vissa smeknamn eller andra småsaker som vi gjorde och som jag gillade. Samtidigt som jag inte vill försöka återskapa det vi hade eller göra det mindre viktigt, som att det bara går att ersätta. Hur tänker du med det här, verkar som du kör med rätt mycket clean cut men kan du t.ex. gå till samma ställen som dina ex och du dejtade på, ha liknande rutiner eller smeknamn?

  H 2016-01-17 19:10:52
  Svara
 • Jisses va sniket av dom att inte ge dig en inbjudan!!

  Jeanette 2016-01-17 18:36:39 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • 1 – ja på bh inlägg!!!
  2 – margarindebatten: lätta/becel osv är margarin, Bregott osv tänker jag som smör. Sen finns det väl stek-margarin (typ milda) och steksmör (typ arlas ”smör” guldig pappersklump). Kände att jag behövde reda ut detta. :-)))))))

  Anna 2016-01-17 18:19:27 http://hmnvk.wordpress.com
  Svara
 • Seoul is a great placeto visit for the weekend. You can use peach airline. I flew from Osaka to Seoul last time. Amazing shopping for beauty products. You will go crazy on the face masks alone.
  I will be in Tokyo end of Feb to beginning of March.

  Food is good and lots of coffee shops 🙂

  Let me know if you need anything.

  -christine
  Http://www.christinelovestotravel.com

  Christine 2016-01-17 18:12:23 http://www.christinelovestotravel.com
  Svara
 • Hej! Ang atopiskt eksem så är jag läkare och kan tipsa att om ingenting fungerar kan man prova protopic, det är en kräm som din läkare måste skriva ut. Jag har haft några patienter med riktigt mycket eksem som har blivit bra med det.
  Kram!

  Astrid 2016-01-17 17:30:52
  Svara
 • ja snälla skriv ett BH inlägg!!

  emma 2016-01-17 16:24:18
  Svara
 • JA TACK på inlägg om bh:ar! och eh bregott är väl ändå smör? eller det finns säkert olika sorter men som ja har förstått det har vi bregott hemma just för att det inte är margarin utan mer äkta smör (bor hemma så har inte världens koll på mathandlingen hehe)

  Cornelia 2016-01-17 15:18:30 http://cyber-tomatoes.tumblr.com/
  Svara
 • har också funderat på varför du aldrig är på elle-galan, men nu förstår jag. their loss dock!!!!

  Lisa 2016-01-17 15:15:58
  Svara
 • Haha men herreminje! Så löjligt med att sätta folk på svartalistan. Måste ju vara därför, eftersom att du har en av de största bloggarna och bloggare bjuds in både till höger och vänster till allt vad galor heter…. knäppt!

  Hanna 2016-01-17 13:50:25
  Svara
 • Jaaa, ett inlägg med dina bh:har vore så kul!!

  Sarah 2016-01-17 13:27:24
  Svara
 • Ja!! Snälla gör inlägg med dina bh:ar! Mvh har letat efter den ”perfekta bh:n” i evigheter

  Alice 2016-01-17 13:12:34
  Svara
 • Problem

  Jag är tillsammans med min kille sedan 9 månader. För en månad sedan fick jag veta att han ljugit om en tjej han haft frekvent kontakt med under hela tiden vi varit tillsammans. Det visade sig att hon var hans senaste ex innan mig. Jag har mått väldigt dåligt över detta och sedan det avslöjades har vi bråkat, haft paus, blivit tillsammans igen. Men för mig känns allt annorlunda. Helt. Jävla. Annorlunda. Hur lång tid ska jag ge vårt förhållande nu? Min kärlek och attraktion är som bortblåst. Till saken hör att jag har väldigt svårt att släppa in personer, och honom valde jag att verkligen släppa in – hela vägen. Allt känns iskallt nu. Till saken hör även att han är 16 år äldre än mig och jag tycker att hans beteende känns skrämmande omoget.

  Snälla Sandra, eller någon annan. Hjälp?

  Emelie 2016-01-17 12:59:33
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Inte okej beteende någonstans. Gör slut nu. Du kommer hitta någon som behandlar dig respektfullt och älskar dig som du förtjänar!

   Anna 2016-01-18 10:44:02
   Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Om all kärlek och attraktion är som bortblåst, vilket jag förstår, är väl svaret ganska givet. Säger som Erika, dumpa.

   Nea 2016-01-17 18:00:22
   Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej!
   Du ska inte ge honom mer av din tid alls. Dumpa! Det kommer kännas skit i början, det gör det alltid, men från och med där kan det BARA bli bättre. Du förtjänar något bättre än en sån skitstövel. Kram!

   Erika 2016-01-17 14:51:21
   Svara
 • Bregott är ju inte margarin? Står på deras hemsida att Bregott är 80% smör.

  Sonja 2016-01-17 12:52:46
  Svara
 • Fina Sandra, hur vet man egentligen om man ens är kär? Dejtar en fin brud nu. Vi har träffats ganska intensivt kanske 6-7 gånger. Alla dejter har varit sjukt långa (12 timmar +) och sista gången följde jag med henne hem. Hon är söt, rolig och fin och är intresserad av mig men jag vet inte hur jag känner. Blir vanligtvis kär på en sekund och är oftast den som siktar in mig på en person så det är ovant med ombytta roller. Hur länge kan man dejta en person när man är osäker? Kan man bli kär lite långsamt?

  E 2016-01-17 12:47:30
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Jag är inte Sandra men tar chansen och svarar ändå: Ja! Det kan få ta längre tid ibland. Är nu tillsammans med min J sedan 5 år tillbaka, och vi dejtade i ca 3-4 månader innan jag var säker. Så det kan verkligen vara värt det 🙂

   Hanna 2016-01-17 13:47:10
   Svara
 • Ja hallå bh-inlägg ja-tack!!! Har endast bygellösa spetsvarianter (vilka inte känns helt smickrande under tight t-shirt när en är alldeles pms-svullen) och vill se vad det finns för alternativ! Minns någon bild på dig från way out west sittandes på marken på fest iklädd en grå t-shirt kanske, och tänkte wow jisses vad nice tits! Såg ju precis sådär tecknat ut!!

  mir 2016-01-17 12:42:22
  Svara
 • Hahaha Brolle Jr. Verkligen moget 😀

  M 2016-01-17 11:54:43
  Svara
 • Ååååh planerar du att handla massa roliga asiatiska skönhetsprodukter i Japan? :DDD Skulle vilja åka dit bara för att gräva bland sheet masks, bubble clay masker och snigelmasker, skulle nog bli ett jättekul inlägg att få ta del av också? I alla fall för mig hehehe *produktnörd*

  Tips för produktinspiration: https://www.reddit.com/r/AsianBeauty

  Josefin 2016-01-17 11:52:24
  Svara
 • hej sandra! tack för att du dag in och ut orkar svara på så många av våra frågor.

  i första frågan länkar du till ett videoklipp – vad heter låten i början av det klippet? försökte shazam:a men det gick inte 🙁

  TACK PUSS HEJ

  sara 2016-01-17 11:47:02
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   puss det är ingen faktiskt låt, det är en kort ljudslinga som från början var tänkt som intro till min och michelles podd. producerad av vår kompis noak. kram.

   sandrabeijer 2016-01-17 11:48:44
   Svara
 • Vill inflika till dig som undrade hur lång tid man behöver vänta efter ett uppbrott:
  Jag gick på en dejt 10 dagar efter att jag och mitt ex gjorde slut (som jag då bodde ihop med
  ). Den här killen blev jag störtförälskad i och har träffat honom i princip varje dag sedan vi träffades, dvs ett halvår. Det är klart att det är skönt att ha ett rebound men det kanske faktiskt vara så att den här killen du träffat är helt rätt för dig på alla sätt. Det var min grabb i alla fall!

  sandra 2016-01-17 10:30:45
  Svara
 • Oj råkade visst posta innan jag skrivit klart! Men iaf så skulle glutenintolerans kunna förklara både hudproblem, viktras, problem med magen och trötthet etcetera. Du äter ju mycket pasta och alltid frukostbröd vad jag vet? Sen att det är värre vintertid kan förklaras med att vi har sämre immunförsvar generellt då, lägre dopaminnivåer och lättare att bli sjuka mm PLUS att vi äter mer mjölprodukter och mindre färska grönsaker mm utan att kanske direkt tänka på det.

  Det är en möjlighet iaf som du kan kolla upp om du inte tänkt på det! Hoppas du hittar en lösning. Tack för bästa bloggen! Kram!!!

  Korven 2016-01-17 10:27:25
  Svara
 • Hej Sandra! Apropå detta med dina hudproblem etcetera och även det där oförklarliga viktraset du upplevde (när du bodde i Paris?) för ett tag sen. Har du testat dig för glutenintolerans? Det skulle faktiskt kunna förklara flera av dina

  Korven 2016-01-17 10:21:46
  Svara
 • Tänkte kommentera om bregott, men det har ju andra redan gjort så jag hoppar det.

  Andra saken jag ville berätta om är legkontroller. Jag jobbar i kassan på Ica och jag förutsätter att ingen som är under 18 försöker handla cigaretter, men det är lag på att man ska kolla leg på tobaks- alkohol- och läkemedelskunder. Om du är under 25 så ska du alltid visa legetimation (det brukar stå på en rödgul skylt i kassan) det betyder att om jag som kassör misstänker att kunden framför mig kaaaaaanske är 25 år eller yngre ska jag be denne att visa legetimation. Så jag kan nästan garantera att ingen tror att ni är 17 år, däremot kanske folk misstänker att ni är 24 och ett halvt.
  För övrigt är jag 28 och tar leg på alla jag tror är yngre än mig. Skulle jag råka sälja cigaretter till en 17 åring kan jag bli bötfälld samt förlora mitt jobb och det har jag ingen lust med. Kontrollanter som kommer och testar affärerna är alltid äldre än 18.

  matilda 2016-01-17 10:19:31
  Svara
 • Men, Bregott är ju smör! Margarin kan i mitt tycke vara det äckligaste som finns, haha…

  Caroline 2016-01-17 09:53:38
  Svara
 • Precis som personen ovan skriver Bregott är ju smör! Medan typ Lätta o Lättolagom o sånt tjafs är margarin. Heja Bregott! Speciellt den ekologiska som inte är lika hård som den vanliga Bregotten.

  Carina 2016-01-17 09:38:20
  Svara
 • Margarin är utmärkande för rapsoljebaserade (eller vegetabilisk olja överlag), smörliknande produkter som används på mackan. Hit hör exempelvis Flora, Lätta, Becel, Carlshamn… Bregott är ett exempel på bredbart smör. Det är alltså en mjölkbaserad produkt.

  Rebecka 2016-01-17 09:36:47
  Svara
 • Hallå Sandra, Bregott är ju inte margarin 🙂 det är ju smör blandat med olja så det blir en mindre hård blandning så den ska gå att bre på mackan! Margarin är ju något som är ganska kemiskt processat och helt ärligt vet jag inte ens vad det innehåller.

  Paula 2016-01-17 08:44:39 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind