Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

10 instagramtips.

Jag följer över 1000 personer på instagram vilket är i det mastigaste laget. Men hur ska man låta bli när det finns så mycket fint att följa?
Har är femton konton som ganska nyligen hamnat i min feed.

thyme
Thymeandtemp.
Massa god mat och fint fotografi. Den ena bakom kontot är Jane som driver bloggen Sea of Shoes.

bei
Beibadgirl.
Kär i den här tjejen, hennes perfekta hår och genomgående megarosa universum.

supersnippan
Supersnippan.
Magiskt svenskt feministiskt konto.

pomskies
Amazingpomskies. 
Pomskies = en blandning av siberian huskys och pomeranians. FY F*N VA GULLIA

lostinhistory
Lostinhistorypics
Fina gamla foton på kändisar, extra bra för alla som crushar på vintage DiCaprio.

irriterad
Irriterad.
Asfin, pastellig, glittrande tonårig feed av en tjej som heter Lou.

talinegabriel
Talinegabriel.
Mycket ”american healthy instagram” med dairyfree och gluten free och yada yada. Men så fint foto, man blir så sugen på att äta livets alla grönsaker.

corgistagram
Corgistagrams.
För alla som älskar corgis. Jag älskar corgis!!

hoku
Hellohoku.
Jättefin doge-hund, jättesoliga bilder!

saicote
Saicote. 
Pyssel, frukostar och stillsamma stilleben.

Själv heter jag sandrabeijer på instagram om någon missat!

 

Translation. 10 people you should follow on instagram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Pomsky är inte en riktig ras – det är ofta missrepresenterade klee kais. Husky x pom är en VÄLDIGT ovanlig ras som inte ser ut som s k pomskys alls.

  Lovis 2016-01-23 14:30:11
  Svara
 • sagawendotte har fina bilder 🙂

  Ninni 2016-01-21 10:20:27
  Svara
 • svarar ni på mail till metromode-grejen även om ni inte är intresserade?

  Kaj 2016-01-20 19:17:49
  Svara
 • Det är en shiba inu…

  Anna 2016-01-19 22:10:41
  Svara
 • Tack för toppenbra tips! En lite nyfiken fråga bara, hur gör du kollagen till detta inlägg? Vill också!

  Malin 2016-01-19 20:38:05
  Svara
 • Superfina konton, tack för tips! 🙂

  alma 2016-01-19 19:41:20 http://almabengtsson.se/
  Svara
 • Hej hej hej fina,
  En fråga till frågestund kanske.. Vad ska man hitta på när man för ca ett år sedan blev allvarligt sjuk och inte har kommit tillbaka till varken jobb eller vardag pga det. Orkar med ca en halv promenad om dagen, sen sover jag bort massa timmar eller går runt i min lilla lägenhet av tristess. Tappat många kontakter och har inte orkat ta upp varken dem eller nya. Har egentligen ingen ork till något, tappar bort så mycket tid och jag kanske ej kommer att bli bättre på ett tag. Känns bara så mörkt. Har du eller någon annan tips på små saker som får vardagen att bli lite finare när dagarna inte längre kan bestå av jobb, vänner, fest eller resor?

  Min 2016-01-19 18:00:23
  Svara
  • Svar på Mins kommentar.

   Jag blev så dålig som du i maj. depression, ångest. dränerad.
   hela hösten var jag som du. men eftersom jag inte fått någon ordentlig utredning fortsatte jag pusha mig själv till exakt allt. nu i efterhand förstår jag att jag borde blivit sjukskriven från allt och fått vila upp mig.
   jag vet inte vad du är sjuk i, men för mig har det hjälpt precis som hon skrev ovanför att gå på bibliotek. eller kafé.

   svartillMin 2016-01-20 22:08:26
   Svara
  • Svar på Mins kommentar.

   Åh jisses vad jag känner igen mig. Blev allvarligt sjuk för 2,5 månad sen och orkar med ca en promenad till brevlådan om dagen. Känns hopplöst ibland, varför blir man inte bättre snabbare? Mina bästa tips är att göra en lång lista på serier du ska kolla igenom, bara roliga och peppiga saker. Gör lite lätta övningar, typ balansövningar och stretching. Försök att inte stressa alls, det gör allt värre. Ät så mycket nyttigheter du bara kan. Ta magnesium- och d-vitamintabletter. Läs lite om nåt ämne du tycker är intressant, jag tycker själv att det värsta är att det känns som att jag bara slösar bort tid. Men lär man sig nåt känns det bättre 🙂 Och gör nåt med händerna, det släpper ut lyckohormoner. Typ klappa på en kudde eller så. Och tänk på att ligga ner mycket gör att musklerna dör och man blir benskör, så ta det försiktigt med promenader. Krya krya!!

   Anna 2016-01-19 22:17:33
   Svara
  • Svar på Mins kommentar.

   Jag har ett litet tips: försök komma hemifrån lite då o då och sök dig till sådana aktiviteter som inte innebär personliga möten i första hand och som inte heller är så energikrävande. Gå till biblioteket, sätt dig och låna o läs en bok där. Inspireras av andra människor som sitter o jobbar/pluggar/dagdrömmer/skriver. Det behövs inte så mycket för att vidga vyerna utanför hemmet litegrann, och på ett bibliotek finns alltid något att inspireras av, om inte människor så böcker! Hoppas du hittar något som får dig att må bra igen

   Amanda 2016-01-19 19:03:53
   Svara
 • Ha ha vintage DiCaprio, hur många gånger har man inte tänkt hur sorgligt det är att han inte finns på riktigt, längre.. :’)

  Amanda 2016-01-19 17:53:04
  Svara
 • Älskar dina instagramtips! <3

  Annelie Komorowska 2016-01-19 17:34:49 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Klickat på ”follow” på flera av dem nu! Tack för tips 😀

  Anette 2016-01-19 16:38:27 http://andtimesforeverfrozen.com
  Svara
 • hej sandra, jag är sexton (fyller 17 i år då) och har aldrig varit i ett förhållande, alltså någonsin? det är oklart om jag ens varit riktigt kär sådär tonårigt kär alla pratar om? det känns inte som det nämligen? jag börjar undra om jag letar efter något som egentligen inte finns men sen ser jag andra vara så där tokigt kära och då känns det ändå som att det är möjligt? samtidigt trots att jag tvivlar på min förmåga att vara riktigt kär så känner jag en viss press på att hitta en pojkvän av omgivningen runtomkring, alltså både media så som filmer, böcker etc men också vänner till viss del?

  alice 2016-01-19 15:21:06
  Svara
  • Svar på alices kommentar.

   Alice,
   att vara 16 och inte varit kär eller i förhållande är varken konstigt eller onormalt. Som du skriver så pressas man så himla mycket av bilden av hur det ‘ska vara’, folk som frågar om man har någon pojkvän och om inte så varför. Något jag tyckte var ett problem i din ålder också var just åldern. Eftersom du skriver _pojk_vän gissar jag att det är främst män som är aktuella i ditt fall (men kanske inte! kanske blir du himlastormande kär i någon du minst anat). I alla fall: av killar på runt 16 upplevde jag att urvalet var ganska begränsat – det var många som var så omogna och ointressanta, och ointresserade av intressanta saker. Äldre killar blir, när man själv är 16, väldigt snabbt just _äldre_. Tycker det har varit lättare från ca universitetet att hitta intressanta, någorlunda jämngamla män att förälska sig i.. Odla dina egna intressen, det andra kommer när det kommer!

   M 2016-01-19 16:50:49
   Svara
  • Svar på alices kommentar.

   Alice,
   Jag vet så väl hur det är att vara snart sjutton och aldrig ha varit kär och omgiven av en massa kramade och pussande par och tänka att jag också borde stå där med någon att krama och pussa på. Vill bara säga att det är så värt att fortsätta drömma om det du vill ha – om det så är svindlande kärlek, blygsamma blickar, hångel, pussar eller alltihop på samma gång. Jag lovar, jag lovar verkligen, att om du gör det kommer du stå du där en dag med svindel och fjärilspirr i magen, le som ett fån och inte ha en aning om vad som hände. Eller bara känna allmän power för att du fick det du ville. I promise!
   Kram

   Linnéa 2016-01-19 16:13:43
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström