Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

jag tar ett flygplan och hamnar i new york.

new york.

Igår efter drygt åtta timmar i luften landade jag i New York! Tog en selfie på toaletten innan jag gått igenom US Border trots mobilförbudet, allt för er ofc.

new york.

Manhattan är så sjuuuukt snöigt. De är inte alls lika skillade som i Sverige med att hantera snön, de har bara tryckt upp den över trottoarerna.

new york.

Min styvsyster Mira och hennes pojkvän Kotten är i New York i två månader och jag bor med dom! Efter att jag packat upp mitt bagage begav vi oss ut på en fika.

new york.

De tog mig till Dominique Ansel Bakery där vi beställde det knäppaste: chocolate chip cookie milk shots och frozen s’mores.

new york.

Den här var så god. Grillad seg och knäckig marsmallows runt om och kall vaniljglass inuti.

new york.

Ganska snart kom kvällen så som det är när jetlaggen börjar vinna över en. Jag mötte upp Christian för middag på Tacombi på Bleecker Street.

new york.

Tycker det är så himla fint här. Vi åt fish tacos och guacamole och talade om filmer vi måste se och liv vi har levt.

new york.

När jag promenerade hem hade Mira en kompis över: Willow! Fick ungefär femhundra saltsura hundpussar av den bästa sorten.

 

Translation. First day in New York. Chocolate chip cookie milk shots, frozens s’mores, fish tacos and dog kisses.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Sandra! Kan du inte tipsa om lite nya fina bloggar en kan läsa? Får inte nog av din, vore fint att se vilka fler du läser! Gärna sådana med bra boktips och vettiga tankar! <3

  Annah 2016-01-31 17:30:29
  Svara
 • Roligt att du besökte NY igen 🙂

  ellenlundis 2016-01-31 15:49:07 https://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • världens finaste glasögon!!! var kommer de ifrån?

  Mikaela 2016-01-28 16:13:46
  Svara
 • Welcome back homegurl!

  Frankie Marin 2016-01-28 05:00:21 http://frankiemarin.com
  Svara
 • åh vad kul med lite vinter-NY updates! spännande fika ni hittade också, möööms.

  ISA 2016-01-27 23:29:50 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Åh så gott och lustigt det låter med chocolate chip cookie milk shots och frozen s’mores. Det får gärna komma till Sverige tycker jag! 🙂

  Agnes 2016-01-27 22:23:30 http://agnesbox.devote.se
  Svara
 • Those milk shot looks fun, but a bit tooo american for my tastebuds I think! 😀
  But God I miss New York!

  Anna 2016-01-27 20:37:25 http://www.annasteenberg.dk
  Svara
 • Åh fina Linnea. Jag känner inte dig men jag kan genom min mobilskärm känna av hur du mår. Du verkar inte vara så gammal och det spelar egentligen ingen roll men jag kan säga sähär: Han verkar bara inte vara lika modig som du är. Han la ju till dig på SC så intresserad är han nog. Han är nog lika förvirrad och även blyg. Ge det tid och hör av dig igen om han inte lyckas samla mod till sig för att fortsätta skiva. Fortsätter han hålla på att sådär under en lång tid så är det inte värt det. Inte värt att få ont i hjärtat. / Sara

  Till Linnea 2016-01-27 18:57:16
  Svara
 • Mira har så nydelig ansikt! Hun ser alltid så glad og snill ut.

  Sarah 2016-01-27 18:39:55
  Svara
 • HAHA alltså bilden på Christian, skrollningen gick lite för fort och det såg ut som Blondinbellas man Odd först. Ba ”VA?!!!” *scrolla upp igen* Jahaaaaaaa… 😀

  Daniella Caspian 2016-01-27 17:43:49 http://forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har spanat efter en kille sen början av december nu och har grubblat länge över hur jag skulle kunna ta kontakt. Till slut kom jag på att det jag skulle klara av var att lämna en lapp med min snap på, så för en vecka sedan gick jag fram till honom i matsalen och gav honom den. Jag hade byggt upp en jättefin bild om honom, att han är gullig, snäll, smart, rolig och annorlunda från alla andra killar jag pratat med. Det var han också. Vi skrev en hel helg, men sen på söndagen så öppnade han inte mitt godnatt. Jag skrev hej till honom i tisdags men han har inte öppnat den heller? Mina vänner tror att han bara blev nervös för att han visste att vi skulle träffas i skolan och det är mycket möjligt, han är ganska osäker och håller sig för sig själv. Men jag kan inte sluta tänka på att han bara inte gillar mig och jag kan inte glömma honom, jag vill inte glömma honom. Han var precis som jag ville och han är så söt att jag får gåshud över hela kroppen när jag ser honom. Sen jag såg honom första gången jag såg honom har jag försökt få ögonkontakt men han har alltid undvikit mig, vilket han gör nu med. Är så förvirrad… Mår superdåligt över detta pga tar åt mig och tror att det är mig det är fel på. Funderar på att skriva till honom nu i helgen för att se ifall det stämmer, att han bara är nervös eftersom vi ses i skolan. Vet inte vad jag håller på med, jag mår så dåligt men vill inte sluta hoppas. 🙁

  Linnea 2016-01-27 17:35:44
  Svara
 • Så fint med New York, har varit sjuk hela dagen och kollat på Friends och längtat dit litegrann. Och holy vad er fika såg god ut!

  Kaneli 2016-01-27 17:30:31 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Så himla snygga glasögon!!

  Sandra 2016-01-27 17:19:01 http://sssandie.blogg.se
  Svara
 • Jag är så glad att din blogg finns, har haft en dålig dag och då känns det så skönt att få ha tillgång till denna fantastiska plats fyllt av allt du väljer att dela med dig av.

  Stort tack för det!

  Josefin 2016-01-27 17:11:01
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind