Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mitt liv i en fotoautomat.

photo booth.

Som ni vet är jag galen i fotoautomater. Finns det en fotoautomat på en fest – ni hittar mig i den. Jag har en hel låda i köket med minst femtio remsor, och ännu fler på utspridda på nattduksbord, inuti skor och jackfickor. Ja, lite överallt hittar jag dom faktiskt då och då.
Här kommer ett litet fotoautomatsmedley.

photo booth.

Har ju då väldigt många på mig och Magnus. På sista bilden är det alltid hångel, det är regeln.

photo booth.

Ett gäng sista blixtenbilder.

photo booth.

Jag och Gustav är såklart pros.

photo booth.

Mera. Vi skriker alltid ut en känsla man ska spela när fotot tas: LEDSEN! ARG! KUNGLIG! BESVIKEN! GALEN! etc.

photo booth.

Jag och Viktor brukar hänga i automaterna.

photo booth.

Samt jag och Alexandra.

photo booth.

Maskerad-fotoautomats-moment.

photo booth.

Automat med väldigt många personer i.

photo booth.

Man kan ju också köra tricket om man är många att springa ut och in genom automaten och va i bilden en och en.

photo booth.

Här är jag och Elsa olika emojis. Ser ni kanske vilka?

photo booth.

Jag och Mathieu har extremt många bilder också. Han har dock snott alla pga har ett kollage på sitt kylskåp.

photo booth.

Här skulle vi ”sjunka” ner i bilden.photo booth.

Avslutar med en puss på Devi!

De ställen jag vet i Stockholm som har stående automater är Trädgården och Under Bron!

.

Translation. Some of my hundreds of photos in photo booths.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jaaa vi har också den regeln att sista bilden alltid är hångelbilden! <3

  Annelie Komorowska 2016-01-28 16:45:27 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Hej, jag och min bästis tog bilder i en fotoautomat på Urban Outfitters i Stockholm, tips!! <3

  Felicia 2016-01-27 18:26:37
  Svara
 • Sjunka ner stripen :’) <333

  linnea 2016-01-27 15:37:38
  Svara
 • Hej Sandra och övriga braiga människor härinne. Det här har ju absolut inte med någonting att göra men ska snabbt rafsa ihop ett argumenterande tal om varför mensskydd borde vara gratis (eller åtminstone subventioneras) och behöver all hjälp jag kan få!! Tänker att ni säkert har massa smarta idéer? Eller tips på bra argument som andra har framfört? Hittar inte så mycket genom Google känner jag. Vill få alla killar i klassen (plus den manliga läraren) att bums vilja flytta subventionspengarna från diverse idrottsföreningar till tjejers bindor och tamponger!

  N 2016-01-27 14:09:05
  Svara
 • Hur kan jag aldrig ens suttit i en fotoautomat?!

  Mathilda 2016-01-27 11:17:34 http://www.mathildaahlberg.se
  Svara
 • Fint!

  Lite konstig fråga men: på en bild lutar du huvudet till höger när du kysser M och på en bild lutar du huvudet till vänster. Har du ingen favoritsida? Har läst att 2/3 föredrar höger. Jag gör det (och tur att min BF också gör det -> perfekt puss – match!)

  Nikita 2016-01-27 10:18:36
  Svara
 • asså du och magnus är typ relationshipgoals för mig även om jag inte känner er överhuvudtaget haha! så härligt med bilder, önskar att fler ställen i GBG hade automater, annars är det mest på stationer och dylikt och det är ju inte lika nice

  anna 2016-01-27 08:42:34 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Haha sjunka ner i bilden stripen <3

  Sandra 2016-01-27 07:27:01 http://atilio.metromode.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman