Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

betty beijer.

sandra.

De här vintage-hårspännena från femtiotalet inhandlade jag på Etsy för en tid sen och har haft som pynt i mitt badrum när jag inte haft dem i håret. Som en niotillfemig variant av Carries namnhalsband tänkte jag när jag såg dem ^^
Och dessutom bra om någon inte vet vad man heter.

sandra.

De har jättemånga fler namn så ni kan ju leta efter ert eget! Mest är det just populära femtiotalsnamn som Sandra då till exempel – eller Peggy, Betty, Shirley etc. De finaste av namn helt enkelt! : )

Hette jag inte Sandra hade jag ju lätt velat heta Betty. Det ska min dotter få heta om jag får en någon gång (la ner mitt tidigare favoritnamn Matilda till slut pga känner typ fem miljoner sådana).
Betty Beijer. HUR SNYGGT?

 

.
Translation. Vintage hairclips from the fifties!

 

(och tack Mariell för att du tipsade mig om hårspännena <3)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Betty jaaa! så genialiskt fint man vill ju att sina barn ska låta som en karaktär ur en fransk film eller något. för övrigt är namn som slutar på ie eller y så fina tycker jag!

  amanda 2016-03-05 12:31:26
  Svara
 • Åh Sandra, jeg dør litt av dette, at du sier Betty er et så fint navn. Jeg har alltid blitt kalt Betty av nye folk jeg møter som vil gi meg et kallenavn, men hater navnet siden det har en del idiotiske assosiasjoner Betty Spaghetti, Nurse Betty, Sweaty Betty. Ser liksom for meg en sur gammel sørstatstante i USA som sitter ute på terrassen og drikker iste og sender onde blikk til forbipasserende?! Anyway, blir både provosert(?) og lettet(!) over at du synes navnet er kult – kanskje navnet endelig kan få litt andre konnotasjoner.

  Bettina 2016-03-05 10:51:02 http://stjernekikkert.blogspot.com
  Svara
 • Åh de var fantastiska men synd att frakten kostar dubbelt så mycket som spännena 🙁
  Det är ingen mer som vill beställa och dela frakten? Gärna i göteborg så det går att mötas personligen men annars går det ju att skicka vidare inom sverige för typ ett frimärke:)

  Maila mig på liindapettersson @ gmail.com isf 🙂

  Linda 2016-03-05 08:37:17
  Svara
 • Betty Beijer är ju det optimala namnet! 😀

  Rebecka 2016-03-05 08:24:04
  Svara
 • Hjälp sökes! Jag har en ny kompis (vi här känt varandra i ca ett halvår) som är alldeles för krävande för mig. Hen vill boka in 36476442 saker i veckan medan jag är nöjd med att kanske ses en, max två gånger i veckan. Har försökt förklara att jag verkligen tycker om att ”vara ensam och ta det lugnt” men hen bryr sig inte. Hen skriver till mig varje dag och vill boka in något att göra och varje gång vi ses försöker hen boka in tusen saker. Hen vill inte ta ett nej och för mig blir det en jobbig stress att hela tiden bli ”tjatad på” och försöka slingra mig ur hens förslag och jag känner mig som världens tråkigaste människa.

  A 2016-03-04 22:06:10
  Svara
 • sååå fina!

  Alma 2016-03-04 18:27:30 http://almabengtsson.se/
  Svara
 • Så fina! I sådana sammanhang är det ganska sämst att heta Linnéa, finns ju i princip aldrig…

  Linnéa 2016-03-04 18:17:50 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara
 • Oh, fiiina!

  Fanny 2016-03-04 16:26:14 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind