Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

måndagspepp.

God morgon.
Imorgon åker jag till Tokyo upptäckte jag precis nu. Jag var helt säker på att det var i övermorgon. TUR att jag tittade. Nu blev jag jättestressad och måste packa och planera. Mer om Tokyo sen, här kommer lite måndagspepp!


jättegullig katt här.

tove
Tove Jansson finns nu på Spotify!

jonas-690x690
Jonas Lundqvist nya album som släpptes i fredags är så himla bra! Särskilt Någons jävla saker.

pris
Skillnaden hur journalisterna lät när Estelle föddes och när nya prinsen föddes. Detta är så sjukt?


Jenny Nordlander – När jag kontaktade mina tafsare.


Har ni sett den här hunden med tandställning? Orkar ej.

 

Translation. Some links to brighten up this March day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej!
  Jag läste artikeln från Nöjesguiden som du länkade och jag håller med henne. Min pojkvän är väldigt engagerad i kvinnors rättigheter, men varje gång vi har varit på demonstrationer, föreläsningar och liknande så talar alltid talaren om ”Vi Kvinnor”. De få män som faktiskt har tagit sig dit för att kämpa för mänskliga rättigheter känner sig uteslutna från samanganger. Vi måste börja tala om oss feminister och sluta dra alla män över samma kam. Jag tycker inte att det här är kvinnornas kamp, utan det är samhällets och feministernas kamp. Jag tycker om att många kämpar för någonting viktigt som jag håller med om, men jag tycker också att det är obehagligt när kvinnor pratar om att vi är bättre än männen. I mina ögon blir vi likadana då. Vi ska kämpa för ett jämställt samhälle och inkludera alla i kampen, inte bara kvinnor utan alla feminister är lika viktiga.

  Malin 2016-03-08 10:36:41
  Svara
 • Var på väg till Tokyo samma månad som Tsunamin träffade Fukushima, men kom aldrig iväg. Åker du i mars för att pricka in körsbärsblomningen?

  Sandra, jag har följt din blogg på tok för länge. Du postade en bild på en tatuering för flera år sedan, en sparv eller rödhake på höger sida bröstet, på en kill kompis till dig. Har alltid varit sugen på att skaffa en likadan, men aldrig vågat. Har du någon aning hur jag hittar den bilden igen?

  jon 2016-03-07 22:50:48
  Svara
 • Hej Sandra och alla läsare! Angående hur journalistkåren lät när ett kungabarn var fött, här finns en förklaring som absolut är värd att titta på så att man inte drar förhastade slutsatser! 🙂

  https://kit.se/2016/03/03/37705/nej-det-var-inte-journalistkaren-som-hurrade-det-var-en-person-som-gjorde-det/

  Kram!

  Linnéa 2016-03-07 19:21:27
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Instämmer. Förmodligen har journalister skadat oss litegrann, men inte med anseende på detta hejjarop, utan jag menar det där med att dra egna/förhastade slutsatser. Sånt gillar vi ju inte. Vi bör själva heller aldrig någonsin göra det, som journalisterna gör dagligen. Tomma rubriker utan trovärdig o sanningsenlig grund har gjort oss frustrerade så många gånger förut o bör inte ta efter

   a 2016-03-07 23:03:16
   Svara
 • SÅ pepp på att se hur du har det i Tokyo!

  Fanny 2016-03-07 17:22:37 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Åååh så kul med Tokyo! Hoppas att du får hur härligt som helst, o jag ser så fram emot alla bilder ! 😀

  elin 2016-03-07 16:59:54 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Hej fina sandra. En fråga till nästa frågestund eller så. Du har skrivit så mycket och bra om olycklig kärlek och du har hjälpt mig massor innan med dina texter. Men nu måste jag komma över mina kompisar om man kan säga så. Och det är himla mycket svårare för det är något helt annat.
  Vi var ett tjejgäng som räddade gymnasiet för varandra, och efter studenten spreds vi åt olika håll. Vi höll kontakten i ett år eller så men sen började det fallera när hälften av oss slutade svara. Dom bestämde sig för att gå vidare utan oss andra bara sådär. Vet fortfarande inte varför men så blev det i alla fall. Och det är på riktigt hundra gånger jobbigare än när jag och min pojkvän tog slut. Det är ju människor jag älskat så himla mycket som försvunnit, och låtsas som ingenting om det och för dom kanske det inte heller var någon stor grej, vilket egentligen bara gör det värre för mig. Jag sitter ju och sörjer nu för i helvete. Har varit arg och tänkt att jag inte bryr mig men egentligen är man ju bara ledsen av att dom inte vill ha mig kvar i sina liv längre.
  Det är inte det att jag är ensam, för jag har andra makalöst bra kompisar, en fin pojke och katter att gosa med etc. Men hur kommer man över bästisar Sandra? Är så himla himla ledsen över det här.

  anonym 2016-03-07 15:52:24
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   det som ekade i mitt huvud efter att det tagit slut med min kille (och bästa vän) var ”it his fucking loss” vilket nu borde översättas till ”it´s their fucking loss”. jag vet att det gör så jävla ont, men vänner som gör sådär vill man väl ändå inte ha som vänner tänker jag? jag vet att det är lätt att komma utifrån och skriva som jag gör, men det låter inte som snälla vänner i mina öron..

   sara 2016-03-07 19:32:32
   Svara
 • AlTsÅ hunden!!

  mariell 2016-03-07 11:37:52 http://hjartesmil.com
  Svara
 • Fast det där med journalisterna stämde ju inte riktigt precis. Det var en journalist som råkade bli lite väl glad över att han vann ett vad mot sin fru om att det skulle bli en son. Ibland blir allt lite större än vad det är..

  E 2016-03-07 10:12:09
  Svara
 • Spelar väl ingen roll hur journalisterna låter. Huvudsaken är att Kronprinsessan och Prins Daniel får leva i lugn och ro med sina små barn. Journalisterna är så himla jobbiga ändå.

  Lisa 2016-03-07 10:02:44
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Tydligen hade han som skrek ”ja!!” högst slagit vad med någon om vilket kön barnet skulle ha. Det var alltså därför han reagerade som han gjorde.

   Lovisa 2016-03-07 10:41:47
   Svara
   • Svar på Lovisas kommentar.

    fast var det därför han reagerade så? hade han verkligen skrikit rakt ut om det föddes en liten söt estelle… jag är inte så säker på det. och även den saken att den är en man som tar en massa plats. hade en kvinnlig journalist vadslagit hade hon självklart inte skrikit rakt ut. för det har vi lärt oss att vi inte gör, eller hur? vi är duktiga, vi tar ingen plats. blir det nu trevligare om alla kvinnliga journalister som vadslår börjar skrika rakt ut eller är det bättre om män håller käften lite mer. jag tycker det senare 🙂

    kim 2016-03-07 19:09:15
    Svara
    • Svar på kims kommentar.

     Nu drar du plötsligt alla kvinnor över en kam. Hade jag vadslagit om det var en pojke eller en flicka Kronprinsessan väntade och hade haft rätt (som jag gjorde och hade dessutom) hade även jag visat min glädje. Möjligen inte på en presskonferens men någon annanstans. Och det var som sagt en enda person och inte hela journalistkåren.

     Lisa 2016-03-07 23:13:48
     Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   det handlar ju egentligen inte om v&d i detta fall utan om hur djupt inrotade de patriarkala strukturerna faktiskt är. ganska så obehagligt tycker jag. kram

   sandrabeijer 2016-03-07 10:07:54
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind