Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

presidenter, hundar och midsommarhångel.


Låt oss dra igång den här soliga tisdagen (iaf sol här!) med lite berättelser från er. Har fortfarande så många kvar att gå igenom vilken är en trevlig känsla för jag blir så glad av att läsa dem.

När min pojkvän, som har varit min sen i höstas bara, pratar gulligt med min katt när han tror jag sover.


Ett av kidsen jag tar hand om sa att jag borde bli president. När jag frågade varför hon tyckte så sa hon att ”du tar ju så bra hand om oss så du borde ta hand om allihopa”


Jag är ett mailsvar bort ifrån mitt drömjobb. Ett drömjobb som inte är i Sverige där jag och mina underbara nuvarande kollegor och vänner är. Så när vi är på gymmet och tränar går han förbi, slår till mig med vattenflaskan på höften och säger att han inte vill att jag ska sluta på jobbet.


Firade Palentine med en vän, åt billig sushi och kollade på någon längdskidstävling som gick på tv. Han grät över en gammal kärlek som han saknade mycket. Jag grät också. Av sympati tror jag, eller kanske över att relationer är så himla hopplösa och gör så himla ont alltid. Han gav mig ett knippe rosa tulpaner. En kompispresent. Åh vad jag vill ge honom våren tillbaka.


När min pojkvän kommer hem med oreos pga han vet mina cravings när jag har mens. När vi sedan har ätit upp hela paketet och jag säger ”fan vad tjocka vi är” och han svarar ”nä vi har mens”.


när en bekant börjar prata om förra året på midsommar och säger till mig ”men du! Du hångla ju med ****** – han va ju helt frälst av dig” och jag fick spela så JÄVLA COOL. Alltså segerdansen i mitt huvud gick i 110 km/h. Det midsommarhånglet är ett hångel jag liksom burit med mig för han va så lång så om jag stod på en stol va jag liksom i nivå för att hångla med honom.


Att alla killar som jag nånsin varit med kan slänga sig i väggen efter att jag träffat HENNE.


Det sista året på gymnasiet bestämde sig mina vänner att jag inte fick vara en del av deras lilla gäng längre. Det gäng som jag varit en del av i två år. Jag fick inte längre vara delaktig i deras samtal eller följa med på deras små spontana träffar. Jag har nog aldrig varit så ledsen som jag var då. Det gjorde så himla ont. Jag glömde bort hur man skrattade. Jag glömde bort hur man var glad. Men efter studenten bestämde jag mig att jag var värd så mycket bättre. Så jag plockade upp alla bitar av mig själv, lärde mig att skratta igen och nu är det jag som ska åka till New York för att bli skådis. Jag är så jävla bra. Så jävla bra.


När jag var sjuk en hel dag och den absolut snyggaste killen i min klass (som jag knappt vågat prata med än) smsade mig och frågade varför jag inte var i skolan.


Gjorde slut med min kille efter två år eftersom att han aldrig sa att jag glittrade eller frågade vad jag tänkte om saker o ting. Trodde det skulle bli den mörkaste vintern någonsin, men istället så sprang jag o mina nyfunna vänner in i en kyrka o dog av skratt (eftersom vi endast var där pga söt pojke) för att sedan äta falafel på ett tak i minusgrader. Det va så fkn kallt men vi bara skrattade.


Jag och mina barn mötte en hund idag när vi promenerade. Min sjuttonmånaders bebis börjar hojta ”vovvov!” och vill klappa men hunden (+ ägaren) viker av in på en stig. Då släpper barnet min hand och börjar försöka forcera snövallen i sina lite för stora vinterkängor. Jag går några steg till och ber honom att komma men han fastnar där på vallen, tittar på mig, sträcker handen efter mig och ropar ”VOV-VOV!!!!”.
Han älskar hundar. Så sjukt bra uppfostrat av mig.

 

Translation. Favorite 2016 moments from readers.

 

picture source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Får en bidra med en till kanske?

  Jag har känt honom i exakt sex, han har varit min i snart tre. Vi har varit ifrån varandra mer än fyra och tillsammans bara nästan två. Nu är det en liten ynka månad kvar. Om precis fyra veckor på timmen kramas vi i en ankomsthall, efter att ha flugit från motsatta delar av världen för fem dagar tillsammans i Amsterdam. Vår-Amsterdam. Jag och han, han som är HAN.

  Jusefin 2016-03-24 07:52:18
  Svara
 • stort <3 till alla fina

  and times forever frozen.com 2016-03-16 15:49:23 http://andtimesforeverfrozen.com
  Svara
 • Sandra!
  Är det inte dags för ett nytt hitta vänner / brevvännerinlägg nu?
  Lääängtar 😀

  My 2016-03-15 18:51:06
  Svara
 • alltså, ”vi har mens” fyfan vad fint <3

  Victoria 2016-03-15 16:35:19
  Svara
 • Sandra, I have a question. I have a guy best friend and we are super close and both single. I don’t see a romantic future with him at all and I’m sure he doesn’t see one with me either (we have lots of different lifestyles and values). However, we are both unattached, attracted to each other and feeling carefree so we’ve slept together on a few occasions. It isn’t weird afterward and I don’t feel jealous thinking he will go out with another girl. It just sort of feels like a sexual release with someone I feel safe with. What do you think about this? Have you had similar experience?

  B 2016-03-15 13:21:57
  Svara
  • Svar på Bs kommentar.

   been there done that 🙂 if it feels good for both of you I don’t see any reason to stop! Good luck and enjoy 🙂 xx

   sandrabeijer 2016-03-16 14:12:55
   Svara
 • Sjuttonmånaders ”bebis”??? Varför kan man inte bara skriva 1 1/2-åring även om det saknas en månad… Haha

  Malin 2016-03-15 12:31:32
  Svara
 • ååå älskar ”nä vi har mens” <3

  xyz 2016-03-15 11:39:18
  Svara
 • alltså Sandra. Du hjälper mig så himla mycket i livet genom att vara som du är och leva som du gör! Får sådan otrolig inspiration hela tiden och din blogg gör mig alltid glad. Det bästa av allt är att varje gång jag får panikåldersnoja (är 24) så tänker jag på dig och blir aslugn och pepp på livet! Du lever liksom så som jag ”tror” att det är försent för mig ibland men så kommer jag som sagt på att du lever så bra liv fast du är 30 och att jag också kan göra det. Danke schön, danke schön för det! ha en fin dag <3

  N 2016-03-15 10:45:18
  Svara
 • alltså jag ÄLSKAR dessa inlägg!! det är som att få läsa små utdrag ur skönlitterära verk, men så är det riktiga människors liv och det är så FINT att allt kan vara som skönlitteratur ibland.

  Evelina 2016-03-15 10:44:41
  Svara
 • Sista berättelsen <3 Hoppas lyckas lika bra med mina barn om jag någonsin får några.

  Sara 2016-03-15 10:38:48
  Svara
 • Vet inte om det är för sent att dela med sig men jag måste bara berätta, oavsett om det lyfts i ett inlägg eller inte.
  Jag sitter i mitt soldränkta kök i Göteborg, i MIN lägenhet, har precis ätit frukost och ska snart gå iväg till biblioteket. Att flytta hit var det bästa jag gjort, jag älskar den här staden, mitt jobb, takten på allt och människorna. Så det är mitt fina. Att jag vågade flytta och att det blev så jävla bra.

  Amanda 2016-03-15 10:14:38 http://amandaragna.se
  Svara
 • Åh, vad fint! Lyste upp på många sätt denna tisdagsmorgon 🙂

  Svara
 • Alltså.. ”vi har mens”….jag började smålipa pga så fint.

  Johanna 2016-03-15 08:23:53
  Svara
 • Älskar dessa berättelser, så fina påminnelser om hur vackra och värdefulla de små sakerna i livet kan vara.

  Linnéa 2016-03-15 07:17:10 http://berglundlinnea.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind